Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Touha (Čt, 11. 7. 2019 - 14:07)

Jo takhle. Mně totiž to, že je někdo homouš, na něm vadí ze všeho nejmíň. měla jsem jich hodně v týmu a musím říct, že to, co ostatním zaměstnancům nejvíc vadilo bylo to, jak jsou k sobě loajální a jak vzhledem ke spoustě volného času bez rodiny a dětí, podávají nadstandardní pracovní výkony

Rakato (Čt, 11. 7. 2019 - 17:07)

Tos byla ve styku s hodně konzervativnímu gayi. Dnes každý pár vyřvává, že mu musí dát do osvojení dítě, takže taková dvojka je na tom s časem stejně, jako normální mamka s taťkou.

Touha (Čt, 11. 7. 2019 - 12:07)

A co máte všichni proti homosexuálům Není více sexuálního zla v církvích a všech těch náboženských společnostech? jen se ptám

Rakato (Čt, 11. 7. 2019 - 13:07)

Z homosexuálů jsme všichni nervózní - ateisté i křesťané. Ateisté proto, že vědci dodnes nepřišli na to, proč se tato úchylka u člověka a zvířat vyvinula, křesťané proto, že jde o bohunelibý stav, a protože nechápou, proč ji bůh vytvořil. Buzna je prostě záhada pro všechny.

leonardo (Čt, 11. 7. 2019 - 12:07)

Určitě je to projev nějaké vážné duševní choroby. Ale diagnózu konkrétního člověka může stanovit psychiatr, na základě pozorování. Tady je odkaz na stránku, kde je tzv. klasifikace duševních chorob. https://www.uzis.cz/cz/mkn/F00-F99.html
Tady je odkaz na soubor, kde je popis duševních chorob http://www.pdz.cz/uploaded/dokumenty/co-je-dusevni-onemocneni.pdf

bilej tygr (Čt, 11. 7. 2019 - 12:07)

Ono otázka, kdy je na místě spíš pomoc psychiatra a kdy exorcisty, je fakt asi těžko řešitelná. I sami katolíci, kteří to mají hodně zmáknuté, v tom podle mne hodně těžko získávají jasno. Nejdřív chtějí mít psychiatrické vyšetření, než na někom dělají exorcismus. A kdyby psychiatři uznávali posednutí, možná by postupovali podobně - nejdřív by pacienta poslali k exorcistovi, než mu začnou dávat psychofarmaka.
Moje známá psycholožka, která je křesťanka, tohle někdy doporučuje - i když teda nevím, jestli s nějakým úspěchem. Má to svou logiku - jestliže je člověk skutečně pod vlivem nějaké takové oddělitelné bytosti, proč ho zbytečně ničit psychofarmaky, která obyčejně likvidují duševní schopnosti? Přece modlitba by neměla nc pokazit. Nicméně exorcisté jsou jiného názoru.

Tím méně ovšem je možné něco říct o tvém člověku na základě stručného popisu. Podle mne je možné obojí - může být psychicky nemocný, může být posednutý a třeba i oboje současně. A není potřeba hned mluvit o schizofrenii, ale třeba disociativní poruše - schizofrenie musí splňovat ještě řadu dalších kritérií. A třeba by ani nespadl do škatulky psychického onemocnění, ale spíš psychopatické (/ hraniční / akcentované) osobnosti, třeba je prostě divnej. Třeba takový chce být a dělá mu dobře, že se odlišuje a vidí (nebo má dojem, že vidí a může) něco jiného, než ostatní.

To je ten stejný (Čt, 11. 7. 2019 - 12:07)

Jo to u těch homosexuálech zde dokola píše jeden a ten samý člověk, co o sobě hovoří v množném čísle. Už párkrát řekl na nějakou otázku: "Je nás mnoho." Vyšlo to z něj samovolně. Sám sebe zdraví, sám se sebou se loučí. Píše jakoby pokaždé jiná osoba. A co je nejpodivnější, dává si jména démonů jako je Azazel apod.. V bibli se píše o skupině démonů jménem Legie. A ten člověk se také chová podivně. Tvrdí, že svět neexistuje a že všechno je jen matrix. Opakuje dokola nějaké mantry. Někdy vyhrožuje, někdy se zase sám směje bez příčiny. Psal, že chce mít čím jak největší bradu a že se mu líbí velké brady. To normální lidi taky běžně neříkají. Proč zrovna brady? Je to jen náhoda, že zrovna satan je zobrazován jako chlap s velkou kozlí bradou? Psal, že žije z dávek a do práce nechodí. Psal, že se mu ženy vyhýbají, ale že sní, jak má nad nimi moc a jak je znásilňuje. Píše o znásilňování žen, jindy o homosexualitě. Pokaždé něco jiného. Jednou by gaye podporoval, podruhé pronásledoval. Jednou se vydává za ateistu evolucionistu, podruhé za křesťana. Co to je za poruchu?

Rakato (Čt, 11. 7. 2019 - 13:07)

Divným smíchem trpěl Linka z Greenhornů: https://www.youtube.com/watch?v=6Sr8TWv_mj0 Usadil se v něm démon, teď už to vím.

:-) (Čt, 11. 7. 2019 - 12:07)

No jestli vidíš všude homosexuály, tak vyhledej lékaře. Homosexuální hudba - to už je slušná diagnóza. Pak začneš vidět homosexuální obrazy, homosexuální architekturu, homosexuální jídlo a pak tě už z ústavu ven nepustí ani na přímluvu maminky.

Karel (Čt, 11. 7. 2019 - 11:07)

Hudba, ve které se projevují mindráčky a komplexy, jakoby toho člověka vyhnala rodina nebo tak něco. Kvůli jeho orientaci, je v tom zklamání a životní poraženost. Psychická narušenost. Jaká bývá u gayů.

Karel (Čt, 11. 7. 2019 - 11:07)

Je to homoušská hudba, pustil jsem si to a je to homosexuální hudba!

Marta (Čt, 11. 7. 2019 - 07:07)

Pustila som si hudobnú ukážku, ale tá skladba má motívy z našej slovenskej ľudovky a cigánskej piesne. Nemá to nič spoločné s homosexualitou. To mohol napísať len naprostý hudobný analfabet. U nás na Slovensku sa tiež bežne robí, že sa ľudovky prerábajú do moderného diskotékového rytmu. Robia to všetky kapely na zábavách.

Jo jo, je to tak (Čt, 11. 7. 2019 - 00:07)

Zamindrákovaní lidi si dávají jména bájných hrdinů, klidně i padouchů nebo démonů.

Rakato (Čt, 11. 7. 2019 - 13:07)

Maďaři mají v oblibě jméno Timur nebo Atilla, což byli krvelační řezníci.

Projevy posedlosti (Čt, 11. 7. 2019 - 00:07)

Nápadné zvláštnosti a problémy jak při následování Pána Ježíše obecně, tak při některých úkonech specificky. K těmto problémům patří např. neschopnost vyslovit Ježíšovo jméno, agrese vůči Božímu jménu Jehova, vůči jménu Pána Ježíše Krista, vůči Duchu svatému, odpor až nenávist k duchovním darům, neschopnost modlit se nebo číst bibli. Tato neschopnost může nabýt takových rozměrů, že postižený nerozumí při biblickém vyučování ani slovo. Setkal jsem se i s tím, že člověk, který se pokoušel číst bibli, viděl písmena zpřeházená (a tudíž jako nečitelný text), nebo s tím, že člověk slyšel přesný opak toho, co mu bylo řečeno. Velice častá (hlavně krátce před a po obrácení) je usínání při čtení - týká se téměř výhradně čtení bible. Usínání se často projevuje i při bohoslužbách. Mezi skutečně časté projevy patří neschopnost soustředit se a zvláštní vnuknuté myšlenky během chval, uctívání a modliteb. Často se jedná o rouhavé myšlenky, nečisté myšlenky - myšlenky na smilstvo, náhlá a ničím nepodložená nenávist vůči Bohu, často též myšlenky typu: "Co tu vůbec mezi těmi blázny dělám?" apod. Neměli bychom být zmateni tím, co se děje. Při modlitbách, chvalách a uctívání je přítomen Duch svatý a tyto skryté síly jsou často v Boží přítomnosti nuceny svou přítomnost prozradit. Pokročilejším stupněm jsou slyšitelné nebo viditelné projevy těchto démonických sil. Stává se, že se lidé během modliteb či chval začnou třást, křičet (většinou též jiným hlasem než svým), vydávat podivné skřeky, syčet, kroutit se apod.

Jakmile démoni přeberou vládu nad člověkem, je potřeba uvědomit si, že v tu chvíli vůbec nejednáte s daným člověkem, ale se zlou, totálně zvrácenou, nicméně však inteligentní bytostí (inteligentnější než jsme my). Také je potřeba vědět, že když jsou u vlády démoni, disponují mnohonásobně větší silou, než daný člověk v normálním stavu. Prát se s démony fyzicky k ničemu není - jde jen o to zabránit jim v zabití osoby, nad kterou mají kontrolu (je dost časté, že se o zabití daného člověka snaží).

Rakato (Čt, 11. 7. 2019 - 13:07)

Sugeruješ hodně vlezle, že všichni duchové jsou špatní. Ale podle mě to není pravda. Že někdo má potíže se čtením bible, to se ani nedivím. Většinou to jsou nudné texty, a navíc z většiny vylhané, něco jako židovský rukopis zelenohorský. Kromě toho, psychiatři všechny tvoje projevy duchů hodnotí jako mozkové jevy a žádné duchy za nimi nevidí. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chce to prostě trochu více navázat se na realitu a nejet pořád ve starověkém módu.

Jirka (Čt, 11. 7. 2019 - 09:07)

Já vím, tohle je článek na internetu. Mám s tím také problémy když se ve mně něco rouhá, to člověk neovládne svou vůlí, kontaminuje to i modlitby. Z toho co jsi psal, s těmi třemi šestkami a jmény, tak jsem měl skoro špatný pocit, když jsem si včera vyndal z lednice desítku Kozla v plechovce. Ale není vždy skutečné co oko vidí a ucho slyší, pravé je co srdce cítí. A to když jde o věci Boží a věci opačné.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 00:07)

Bůh v příjmení může být pro křesťana nanejvýš rouhavé, ale ne okultní. Ale jméno démona nebo satana v příjmení musí být pozvánka pro temné síly. Určitě by si takové příjmení změnili.

Jirka je tu! :) (St, 10. 7. 2019 - 23:07)

Tak zatím, třeba se zase někdy uvidíme! :)

Jirka je tu! :) (St, 10. 7. 2019 - 23:07)

Hvězdoune, ty se nikdy nezapřeš! :D

Reklama

Přidat komentář