Reklama

Trvale stažená předkožka

Tony (Út, 10. 9. 2019 - 12:09)

U každého je tomu poněkud jinak. Mě samotná stimulace žaludu moc nedává.

Steve (So, 24. 8. 2019 - 14:08)

Ale houby, nic není pryč ... nestraš tady zbytečně.

gin (So, 24. 8. 2019 - 14:08)

MIKROSKOP NELŽE. Ty trpíš typickým syndromem popření ztráty.

Danone (Pá, 23. 8. 2019 - 16:08)

Ano, potvrzuji, mám asi přes rok trvale staženo, pocit super, hygiena taky, nic nesmrdí močí atd. Honění daleko obtížnější, citlivost jiná, požitek taky jinde jak při honění s předkožkou. Ale výhody stažení a nošení takto bohužel převažují. Hlavně ten pocit věčné čistoty, to je dost dobrý.

gin (Pá, 23. 8. 2019 - 20:08)

Nikde neznamená, že když nosíš trvale staženou předkožku, že nemůžeš honit klasickým způsobem. Na rozdíl od vopižlanců ti ta famózně citlivá hračka zůstala, což oceňují mnohé partnerky mužů, kteří nosí svou předkožku trvale vzadu.

t (Ne, 11. 8. 2019 - 10:08)

Moje trápení s předkožkou.
Od samých počátků. Jako malej (asi 5 let) si pamatuju že mi s pindíkem něco dělali, vím že to bylo pěkně nepříjemný a po příchodu domů mě pak hrozně pálil a měl jsem tam nějakou mastičku na kusu takový tý bílý látky. Rodiče taky říkali, že si mám pindíka přetahovat. Já to přetahování neměl moc rád, nejhorší to bylo při sprchování když jsem ho přetáh a hned nato přišel proud vody což bylo úplně strašný. Když jsem se tehdá ptal co by se stalo kdybych si nepřetahoval, tak že to pak zarůstá a doktor to musí řezat a to prej dost bolí. A že čím je člověk starší a má ho většího tak o to je to pak horší a víc to bolí.
Tehdy jsem si taky myslel, že když si ho člověk hodně přetahuje, tak mu to pak přetažený už zůstane. Jednou jsem i něco takovýho zaslech že si ho někdo přetáhnul a už mu to pak nešlo zpátky. V bazénových sprchách jsem si všimnul, že někteří pánové mají přetažený pinďoury, myslel že to tak maj protože jim to nejde dát zpátky. Nechápal jsem že jim to nevadí, jakýkoliv dotyk žaludu mi byl děsně nepříjemný a že bych to tak měl mít bylo něco zcela nepředstavitelného. Taky jsem to bral že je to něco za co bych se styděl protože normální je přece mít žalud celý v kůžičce. Běžně jsem kůžičku ani na čůrání nikdy nestahoval, odmalička jsem byl naučený že se čůrá skrz ní a až při oklepání se přetáhne. Dřív jsem ani nevěděl proč třeba i kreslený pinďoury mají ten odkrytý žalud když to takhle běžně přece nevypadá.
Rodiče občas kontrolovali jak mi jde přetahovat, později už se jen občas ptali jestli si přetahuju. Mě to nikdy úplně přetahovat nešlo, tak zhruba lehce za půlku žaludu a dál to bylo přirostlý. To už jsem si ale začal uvědomovat, že ta přirostlá kůžička je asi problém, ale měl jsem strach že když to oznámím tak mi to určitě budou řezat takže jsem to radši tutlal. Někdy v 7-10 letech jsem ho ve vaně schválně zkusil mít po celou tu dobu přetaženýho (kam až to šlo), ve vodě mi to tolik nevadilo, občas jsem se schválně i lehce dotknul žaludu a nebylo to moc příjemný. Potom jsem měl co dělat aby mi šel žalud zcela zakrýt a moh si obléct slipy, pak už jsem tohle radši nedělal a utvrdil se v tom že odkrytý žalud nikdy víc.
Asi v 10-11 letech jsem se prvně setkal s termínem obřízka, že prej je to drobná ale velmi bolestivá operce, kdy se odstraní předkožka. Už ten název mě trošku děsil. Předtím jsem si myslel že se tam nějak řeže to kde to přirůstá. Přišlo mi to dost drsný že se celá ta kůžička dá pryč a žalud zůstane už natrvalo zcela odkrytý. Došlo mi, že ti chlápci ve sprchách asi měli udělanou obřízku. Taky jsem se dozvěděl že se to hlavně dělá když předkožka pevně obemyká žalud a nejde dobře přetahovat (což byl můj případ), a nebo se to taky dělá u židů. Bylo mi jasné, že mě to bude čekat taky, takže jsem se o to potají začal víc zajímat a docela se toho obávat. Nejvíc toho, že to bude bolet, a pak bude naprosto šílený mít žalud napořád odkrytý, budu se za to stydět že tam nemám tu kůžičku jako ostatní, všichni se to dozvědí, bude to potupa, a budu terčem posměšků a narážek. Taky nějaký bravíčkový story o tom jak někdo musel na obřízku jen přiživily moje obavy. Nabyl jsem dojmu, že asi nemůže být nic horšího a zrovná já mám tu smůlu že budu jedním z těch kteří to budou muset podstoupit. Nikoho se zeptat nešlo, protože jsem na to nechtěl zbytečně upozorňovat, nebo aby si třeba někdo nemyslel že jsem teplej. I proto jsem se o to zajímal jen tajně. Co jsem porůznu ve sprchách a tak vysledoval tak asi 5-10 % chlapů nemělo kůžičku na žaludu. A cca 5 % mělo žalud zakrytý jen částečně. Ale z vrstevníků to neměl fakt nikdo. Až jednou ve sprchách jeden kluk skoro stejně starý stáhnul spodky, čekal jsem že bude mít pindíka jako já a místo toho vykoukl obrovský a už chlupatý penis s odkrytým žaludem. Nechápal jsem že se nestydí a nevadí mu to. Nezáviděl mu to, byl jsem rád že ho (zatím) nemám obřezanýho a mám tam tu kůžičku.
Viděl jsem to i u pár drsněji vypadajících chlápků když sundali gaťata vylezl penis s odkrytým žaludem. Přišlo mi že tohle je teprv ta pravá známka drsnosti. Taky jsem pak zkusil na holý žalud obléknout slipy jako oni. Ale nedalo se to vydržet, bylo to děsně nepříjemný, a po chvilce mi kůžička sama zase zakryla žalud. To mě jen utvrdilo v tom že mít obřízku bude fakt hrozný, ale dřív nebo později to nevyhnutelně přijde.Tohle všechno bylo v dobách kdy mi sex a všechno okolo toho ještě nic neříkalo.
Taky jsem se při pravidelných prohlídkách u doktorky pokaždé bál že se na to přijde a pak mi udělaj obřízku. Naštěstí jsem moh zalhat, a tahle každý dva roky znovu. Vždycky když jsem si ho občas přetáhnul, tak jsem si u toho říkal že jednou ho takhle budu mít napořád, že je to stejně jen otázka času kdy budu obřezanej. Ale teď ještě ne.
Když jsem byl o něco starší, tak jsem u doktorky chvilku váhal když padl dotaz jestli mi jde dobře přetahovat. Tehdá jsem přemýšlel že už to přestanu oddalovat, vyjdu s tím ven a teď holt půjdu na obřízku. Nakonec zvítězil strach a stud a řekl jsem že je to v pohodě. Tehdy jsem měl oproti ostatním pořád ještě dětskýho pindíka za což jsem se už dost styděl, a měl bych ho ještě mít obřezanýho? To ne. Později jsem si několikrát říkal že jsem asi neměl být srab a možná měl říct pravdu, a měl bych to už konečně za sebou.
Asi rok a něco poté mi srůsty začaly postupně mizet, nejdřív jeden hlavní byl nečekaně pryč, a vůbec poprvé jsem tak mohl celou předkožku stáhnout z žaludu, i když ty postranní srůsty tam ještě byly. Někdy předtím jsem teprve začínal s honěním, mnohem později než je asi běžné. Když mi stál tak mi předkožka zcela zakrývala žalud a já jí u toho ani nestahoval. Stažená mi stejně ani nedržela a hned se vrátila. Navíc jsem i někde čet že předkožka se přehrnuje při zasouvání, a obřezaný penis že se kvůli tomu prej hůř zasouvá. Takže měl za to že takhle má být že i když stojí tak je kůžička normálně na žaludu, a i při ejakulaci jsem to tak měl, což mělo výhodu že to nestříkalo všude možně ale zůstalo to v předkožce a vyteklo to skrz ní. Sice jsem z dřívějška věděl že někteří si jí u toho i stahují, ale já to měl radši takhle. Pak mi postupně začaly mizet i postranní srůsty a žalud byl poprvé zcela volný. Byl jsem rád že se to samo vyřešilo bez obávané obřízky. Ale jinak se pro mě nic víc nezměnilo.
V pornu mě pak dost překvapilo, že nikdo neměl penis jako já s kůží na žaludu. Téměř všichni měli hned odkrytý žalud a zcela napnutou kůži. Mě ale příšlo divný a nereálný že bych honil takhle a stejně tak že bych ho takhle měl strkat do...... Netušil jsem že v americe nebo ve filmech je obřízka zcela běžná. Ale přišlo mi že s ní to vypadá tak nějak víc sexy, řikal jsem si že kdyby mi jí tehdá udělali, tak bych ho měl taky takovýho. Docela mě i začala vzrušovat představa, že bych byl jako oni a holka mi vytáhla z gatí obřezanýho ptáka a takhle mi jezdila rukou po holém žaludu. Ale spíš jsem si řikal že by mi to asi vadilo, takže jsem byl rád že tam mám tu kůžičku a můžu honit s ní.
Pak jsem se jednou ráno se probudil s dost zvláštním pocitem tam dole, jakoby tam najednou něco bylo jinak. Bylo to nepříjemný i vzrušující zároveň. Zjištění bylo překvapivé, měl jsem zcela odkrytý žalud, a předkožka držela zarolovaná za jeho hranou. Nevím jak se to mohlo stát, když i v erekci mi ho vždycky zcela zakrývala, a teď najednou sama držela stažená, což bylo poprvé v životě. Zkusil jsem jí dát na žalud, ale jak byla srolovaná tak to moc to nešlo a okamžitě mi sjela zpět. Přišlo mi to zvláštní že to drží, tak mě napadlo že bych to i mohl zkusit to tak schválně mít, a za všechny ty roky kdy jsem se hrozně bál obřízky si teď vyzkoušet, jaký je žít s tím, když se musí snášet neustálé dotyky žaludu o prádlo. Sice jsem to takhle mít nechtěl a ani netoužil po tom aby můj penis vypadal takhle, ale rozhod jsem se že tentokrát nebudu posera a zkusím to, ať už to bude sebevíc nepříjemný. Že to bude jen na zkoušku a narozdíl od obřízky to stejně nebude napořád. Tak jsem oblékl spodky, zandal do nich ptáka s holým žaludem a "hra na obřízku" začala.
Žalud na tohle nebyl ani trochu zvyklý. Brzy mi to začalo docela vadit a několikrát jsem toho už chtěl nechat, ale vždycky si řekl, že po obřízce bych to taky musel vydržet. Takže jsem dál chodil s odkrytým žaludem a tiše u toho trpěl Taky mi přišlo hrozně nezvyklý vidět svůj penis najednou takhle. A i celkově to bylo jako kdybych najednou měl úplně jinýho ptáka než jsem byl dosud zvyklý. Močení bylo zcela jiné – už jen vyndat ptáka s obnaženým žaludem, jinak ho držet, teklo to uplně jinak skrz kůžičku, jinak ho oklepat, a místo přetáhnutí na konci ho takhle zandat. A honit jako kdybych byl obřezaný, už bez kůžičky na žaludu. Pak to stříkalo všude možně a potom si nezakrýt žalud bylo zvláštní.
Později si žalud trochu zvykl a nepřišlo mi to už tak hrozný jako zezačátku, ale pořád to bylo takový divný a dost nezvyklý, měl jsem pocit že takhle to přece není můj penis a nikdo nesmí vidět že ho běžně mám takhle. I proto jsem nechtěl, aby ve sprchách ani nikde jinde to kdokoliv viděl, takže tam jsem předtím dočasně vracel předkožku na žalud. Ale časem jsem si řekl, že abych to opravdu měl jako že mám obřízku, tak to zkrátka musí být se vším všudy. Což znamená to nijak neskrývat a i do společných sprch chodit s obnaženým žaludem. Hrozně jsem se styděl, měl jsem pocit jakobych měl mezi nohama něco neobvyklého, a že můj holý žalud je hrozně vidět čehož si musí každý všimnout. Vadilo mi, že se můj penis odlišuje tím že tam nemá tu kůžičku jako všichni. Ale říkal jsem si, že nemůžu být srab a tohle musím přetrpět. Prostě jako kdybych doopravdy měl obřízku a musel s tím žít.
Po nějaké době jsem si už zvykl že můj penis vypadá takhle, sice jsem se pořád trošku styděl, ale už jsem stále odkrytý žalud bral jako normální věc. Navíc jsem zjistil že tření žaludu o prádlo mi už vůbec nevadí, spíš naopak je to docela příjemný. Starému vzhledu jsem už zcela odvykl, takže mi začalo spíš připadat divný kdyby tam ta předkožka zase byla, takže jsem už přestal uvažovat nad tím že bych "hru na obřízku" ukončil a zas jí tam vrátil. Jednou se mi při sportu předkožka vrátila na žalud a měl jsem pocit, jako tam bylo něco co tam nepatří, a když jsem pak po dlouhé době viděl svůj penis se zakrytým žaludem tak jsem si připadal jako malej kluk s dětským pindíkem, který vypadá dost nevzhledně. Měl jsem jasno, že než mít mezi nohama tohle, tak radši stále odkrytý žalud. Pochopil jsem, proč se i většině holek to tak líbí víc.
Předkožka mi na žaludu vůbec nechybí, je to moc fajn a je to i docela praktický - nic se tam neusazuje. Už bych to jinak nechtěl. Je to trošku zvláštní když jsem dřív nikdy nic takového rozhodně nechtěl a dlouho se toho bál. Ale postupně jsem přišel na to, že to není nic hrozného a že je to tak mnohem lepší. Jen zezačátku je to trochu nepříjemný a nezvyklý. Předkožka už si zvykla na tuhle polohu, uzdička taky a žalud by mi dneska už ani nešel úplně zakrýt, maximálně do půlky a v erekci už vůbec. A zatímco dřív pro mě obřízka byla noční můra, tak dnes by mi vůbec nevadilo kdybych jí měl mít. Někdy si říkám jestli není škoda že nakonec nejsem obřezaný. Ale na druhou stranu to takhle to možná stačí, je to takový ideální kompromis.

J (Ne, 11. 8. 2019 - 13:08)

Mám v paměti, že asi v pěti, ještě v předškolním věku mi paní doktorka pindíka nahonila a přetahovala kůžičku. Do té doby jsem nevěděl že to jde. A tak se mě to zalíbilo, že od té doby jsem si s ním hrál a přetahoval často. Nikdy mě žalud nebolel a moc se mi to líbilo. Víc se nikdy moje předkožka neřešila, ani s rodičema a ani na prohlídkách. A hrávám si s ním pořád. Nedovedu si představit, že bych předkožku neměl. Krásně se s ní honí. A to shrnutí za žalud, kdy potom jakoby nejde přetáhnot nazpět taky znám. Tou shrnutou kůží nabyde celý na objemu a vypadá mohutněji, než ve skutečnosti je. Když tak se shrnutou kůžičkou a holým žaludem jsem půl dne, zvýší to touhu si ho vyhonit. Po obřízce ho snad honit ani nejde. Kdo po obřízce touží, jistě je to jeho rozhodnutí, ale odsuzuji, když se tady dočtu, že to některé "maminky", bezdůvodně nechají udělat svým dětem v útlém věku. To bych nejraději prosadil, aby společně se svým synem vyřezali taky jí. A dokonale kliťák i s pysky, na těsno u pochvy.

t (Pá, 23. 8. 2019 - 15:08)

Já si taky dřív nedovedl představit že bych tam tu kůžičku neměl. A teď když jí mám shrnutou pořád tak si nemyslím ze po obrizce by to nešlo honit. Jen je to trošku jiné. I když většina lidí to dělá klasickým způsobem

Mrskac (St, 7. 8. 2019 - 07:08)

Hlavně pořád mrskat a Dakar !

Pepa (Út, 16. 7. 2019 - 23:07)

Je mi 15 a byl jsem čůrat u pisoáru, vedle mě stal jeden kluk asi mu bylo 14 nevím a tak jsem se mu tam koukl a on měl obnažený žalud a čůral. A můj pindour se postavil a už jsem se nemohl vymocit. Furt tam někdo chodil, strašný trapas.

Návštěvník (St, 10. 7. 2019 - 20:07)

Gine tahni uz nekam a neobtezuj ostatni. Porad pises dokola ty stejny pi*oviny. Jsi uz trapnej a posedlej

g (St, 10. 7. 2019 - 23:07)

Milý anonyme, vědecké poznatky nejsou pýčoviny.

gin (St, 10. 7. 2019 - 20:07)

jsi tupec, to se chceš vopižláním připravit o svá nejcitlivější zakončení na svém těle?

Martin (St, 10. 7. 2019 - 20:07)

Mě je 12 a mám staženou předkožku už rok. Viděl jsem to u kámoše. Ale strašně bych chtěl obřízku přijde mi to hrozně cool ale nevim jak to mám říct rodičům.

tmf (St, 17. 7. 2019 - 00:07)

Mě to přišlo že to sice vypadá dobře, ale nikdo z vrstevníků to tak neměl (takže jsem se nechtěl odlišovat) a navíc jsem nesnesl dotyky holého žaludu. Tehdy jsem se bál že budu muset na obřízku.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 05:07)

A načo ti je obriezka, keď ti drží trvale stiahnutá predkožka? Nos zalud trvale odkryty a zostane ti pekne obnažený zalud, lebo penis povyrastie a predkožka tým padol nie a budeš mat ten istý vzhľad aj všetko! Šikovný chlapec

luci (St, 10. 7. 2019 - 23:07)

Tak jim to řekni , tak přímo jako jsi to sem napsal . Některé ženy vzrušuje pohled na těsnou obřízku mužského penisu .

gin (Čt, 11. 7. 2019 - 09:07)

Ta úchylka se jmenuje acuculofilie.

Michal (St, 10. 7. 2019 - 08:07)

Tak co se týče čúrání se staženou předkožkou, tak trefování se do záchodu je s ní mnohem přesnější...

tvl. (St, 10. 7. 2019 - 05:07)

Tady resite fakt kokotiny.

Reklama

Přidat komentář