Reklama

Výprask před diváky

Jan (Ne, 21. 7. 2019 - 22:07)

Díky zákazu tělesných trestů dnes učitelé nemají respekt a klidně pošle žačka učitele do prdele, když po ní něco chce, ví, že si to může dovolit. Kdyby pak dostala v ředitelně rákoskou na holou, příště by si to nedovolila.

Jitka (Po, 22. 7. 2019 - 01:07)

Asi máš pravdu. Já třeba jednou sebrala rodičům nějaké peníze a koupila si za to cigarety. Chytli mě a dostala jsem doma řemenem na holý zadek. A uznávám, že jsem si to zasloužila, i když tenkrát jsem to tak nevnímala.

Zuzka (Ne, 21. 7. 2019 - 06:07)

Svůj největší výprask jsem dostala,když mi bylo17let.Bylo to v 89,byla jsem s kamarádkou na demostraci a esenbaci nás odvezli na policii.Kamarádku tam nechaly .Protože jí bylo už 18let,pro mně si přijel otec.Měla jsem štěstí,že otec se znal s jedním vyšetřovatelem z KSČ.Otec byl straník.To mně sice zachránilo.Protokol neposlali do školy a otec si mně odvedl domů.Za to doma.Táta vzal šńůru od žehičky a řekl,že dostanu jako nikdy,to chceš aby tě vyhodili ze školy a mně z práce.Seřezal mně tak ,že jsem fialovo modré pruhy po celém zadku i na obou stehnech jsem měla jelita.Hodně dlouho jsem ty jelita měla.Nemohla jsem si pořáně dojít na záchod.Na těláku se vymlouvala,že mi není dobře.Nosila jsem dlouhé kalhoty aby nebyly vidět ty jelita.Závěrem mohu potvrdit,že nejen obyčejný pásek ale i obyčejná šńůra od žehličky udělá svoje.

Zdenda (Ne, 21. 7. 2019 - 22:07)

A bylo to na holou?

ZDENĚK 62 (Po, 15. 7. 2019 - 13:07)

Výprasky jsem dostával asi tak do 16ti let.Do 12ti jsem dostával docela pravidelně tak jednou za 14dní,dostával jsem na střídačku řemenem vařečkou někdy i prutem.Když už jsem byl větši tak jsem dostával tak dvakrát do roka.To už jsem dostával jenom řemenem.Svůj první výprask jsem dával dnes už své švagrové.To už je asi tak deset let.Jeli jsme s mojí manželkou a její sestrou,která ještě chodila na základku asi tak do sedmičky,bylo jí 13let na týdenní dovolenou ,do chatek na vysočinu.Bydleli jsme campu.Tereza chodila za kamarádkou a měla stanoveno,že příjde do devíti.Jednou se nevrátila tak jsme jí museli hledat.Kamarádka řekla.že jí viděla s nějakým klukem jet na motorce.Zažil jsme hrozného strachu.Asi tak za hodinu přišla a tvrdila,že byla u kamarádky.Když jsme jí řekli,že všechno víme ,tak se přiznala.Dali jsme jí na výběr,že pojede domů a mamka si to s ní doma vyřídí,nebo výprask.Do rána at se rozhodne.Nejdříve naštvaně řekla,že pojede domů.Ráno jí manželka chtěla zabalit .Nakonec si uvědomila,že by jí to stejně čekalo ,že by mamka ještě k tomu nadávala a byla by stejně bita a skončily by pro ní prázdniny,tak se rozhodla pro výprask.Dohodli jsme se ,že výprask dostane až večer aby se na to mohla připravit.Večer se jí moc nechtělo nám se taky moc nechtělo ale důslednost musí být. Vyhrnula si sukni stáhla si kalhotky já jsem si připravil pásek,ohnula se přes stolek.Šlehnul jsem jí páskem vyjekla ale držela.Možná ,že čekala,že to bude mírnější ale dostala normální výprask jaký by dostala od rodičů.Po výprasku chvíli bulela ale podali jsme si ruce s tím ,že už to neudělá.

Tomáš (Čt, 11. 7. 2019 - 19:07)

Pokecá nějáká holka pořádně o výprasku a seznámí se. [email protected]

René (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

mě je 35.a pokud mam prohřešek,tak mě mamka naseka na holou

Ľubica (Po, 8. 7. 2019 - 08:07)

Na zadok stále dostávam, hoci som už mala štyridsať. A vyzerá to tak, že ani v blízkej budúcnosti sa to nezmení. Do dvadsať päť rokov to zabezpečovala mama a teraz môj manžel. A prebieha to v súkromí, až na jeden prípad, keď nás pri tom prichytila moja sestra.

Lenka (Út, 9. 7. 2019 - 22:07)

Jo jo mam to stejne. Do 23 let mamina rakoskou na holou a ted manzel remenem.

Radim (St, 10. 7. 2019 - 00:07)

A to vás to s Lubicou baví? Já právě taky takové znal. I když, raději jsem je vyplácel jen rukou nejvýše pravítkem a ne zas tak moc. Skončilo to akorát tak na chvíli rudým zadečkem, žádné modřiny. Zato jsem netoleroval ani tanga, i ta musela dolů.

Lenka (St, 10. 7. 2019 - 17:07)

No protože jsem zvyklá od matky na rákosku a na opravdu pořádné výprasky s ní, tak pár řemenem od manžela je úplně v pohodě. sem tam si řeknu sama o pár na holou :)

Pavel (Čt, 11. 7. 2019 - 17:07)

A za co to jako bylo? Já to nechápu, i když taky jsem to zažil. Manželka si kdysi vzala půjčku a neřekla to a pak to nechala dojít skoro až do exekuce, než se to provalilo a musel jsem to uhradit. Stálo mě to měsíčné výplatu, hrubou. Tak jsem jí řekl, co by jako za to zasloužila. Ona sama řekla, že asi výprask na zadek. Dostala pak doma řemenem na holou, jen to mlaskalo.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 18:07)

Nekecej.Hrubou výplatu na ruku ani na účet nedostaneš.

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 19:07)

Pro méně chápavé. Já tomu rozumím tak, jako že splácel měsíčně částku rovnající se jeho hrubé výplatě. To znamená více než dostal čistou výplatu.

Lenka (Čt, 11. 7. 2019 - 18:07)

jak za co? dostanu na prdel tak jednou týdně :)

Ľubica (St, 10. 7. 2019 - 13:07)

Väčšinou áno, od manžela dostávam na zadok zvyčajne rukou v rámci predohry, takže to vôbec nie je surové a už vôbec žiadne modriny. V poslednom čase sa mu síce zapáčili aj výchovné výprasky, no tie tiež nie sú nejaké drsné. Trošku bolesti, to áno, ale žiadne surovosti. To by som mu ani nedovolila.

Radim (So, 6. 7. 2019 - 09:07)

A v jakém nejvyšším věku jste dostávali výprasky na holou? Já tedy znám ženy, kterým bylo přes 40 nebo i 50 a výprask si přály. A bylo to vždy na holou. Pravda, bez diváků.

Chris (Pá, 5. 7. 2019 - 12:07)

Nakonec, když semnou skončily, tak mi máma ještě vyzula holinky z nohou, který sem nechtěl zrovna dát a dala je sestřence. Po mě hodila její holinky a já musel zbytek týdne na chatě chodit v sestřenky holinkách. A to ikdyž byly o číslo menší než ty moje. Bylo mi řečeno, zesi alespoň uvědomím co sem udělal a ať se uklidním a beru v potaz, že sem stále skoro nahý a můžu dostat daleko víc tim proutkem. Tak mi nezbylo než poslechnout. A obout sestřenky holinky.

Chris (Pá, 5. 7. 2019 - 12:07)

Já dostal před sestřenkou, její mámou a babičkou nařezáno za honění pinďoura, nebo spíš za to, že sem to udělal sestřence do její holinky. Byly jsme společně na zapůjčené chatě na houbách. Ráno šli ostatní do krámu na nákup pro pečivo a jiné. Mě nechali dospat samotného na chatě. Využil jsem situace a šel si ho po probuzení v klidu vyhonit. Šel jsem do chodby, abych viděl kdyby se vrátili. Jenže sem se tak do toho zabral, že jsem si nevšiml, ze se vrací. Až když jsem je uslyšel, že jsou téměř za dveřmi. To už sem byl v nejlepším a nevěděl kam s tim. Tak sem popadl sestřenky holinku a nastříkal ji to do vnitř. A rychle utekl. Myslel jsem, že to pak dojdu utřít ale nestihl jsem to, protože se rozhodlo, že se najíme a půjdem na houby než tam bude hodně lidí. K mojí smůle jsem to nestihl ani sestřence říct, všichni už byly obutí v holinkách a připraveni ale ona začala vyvádět, že má něco v holince. Vyzula se a všichni to zkoumaly a bylo jasno. Nikoho nezajímalo proč sem to udělal. Řekli mi ať mlčím. Máma došla ven a vrátila se s proutkem. Byla hrozne vytočená. Ohnula mě přes křeslo co bylo v chodbě té chaty. Sestřence řekla ať mi stáhne tepláky a slipy až k holinkam. Jak jsem se bránil, tak ji řekla ať mi přidrží i nohy. A než jsem se nadal proutek mi svištěl po zadku až jsem ho měl úplně rudý.

Tomáš (Čt, 4. 7. 2019 - 16:07)

Pokecáš více Radko [email protected]

Reklama

Přidat komentář