Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Otec j (Po, 29. 7. 2019 - 07:07)

Pokud děti mají potíže s pomočováním tak je vhodné plenu do letadla dát . Jinak to nemá smysl . V letadle wc je a to vždy čisté. Takže si tam může kdokoliv odskočit.

Návštěvník (So, 27. 7. 2019 - 23:07)

Nauč se pořádně česky, krávo.

Marta (Pá, 26. 7. 2019 - 23:07)

jednorázové plenky. Mám holky 11 a16 let a na cesty jsou v pohodě a malou udělají bez problémů, velkou když je nutné také a plínky to pochytí i ve větším objemu bez následků-

Jana (Pá, 26. 7. 2019 - 15:07)

A co takhle obě potřeby dělat do plenek co vy na to a mají jaké pleny látkové či jednorázové.

JENDA (St, 24. 7. 2019 - 22:07)

moje dcery 11 a 13 let nosí na delší cestování pleny a normálně malou potřebu do toho udělají za jízdy a pak se pleny vyhodí. Plenky mohou pojmout i bez průsaku vydatnou potřebu čůrání a je to bez problémů.

Jana (St, 24. 7. 2019 - 17:07)

Je velice statečný a bere na vědomí jak to je prostě jsem to jednou zlepší a plenky nebude potřebovat vůbec máme i pojízdný záchod že bych ho mohla dát na něj ale blbě se mu vstává. Tak právě jsem mu začala dávat pleny pocura se i pokadi hezky v klidu nebudu ho mučit s tím že ho dám na pojízdné wc či nočník ono ho vysiluje jenom ten invalidní vozík stejně budeme muset koupit už trochu větší vozík. A za každé prebaleni vždy podekuje. Teď jsem před chvílí ho prebalovala tak má tři látkové pleny s gum kalhotky a řekl mi že chce i bodyčko. Jsem sním venku pleny jsem vzala náhradní sebou jak látkové tak jednorázové. Přes body jsem mu dala kraťasy volnější on chtěl původně dětské punčocháče ale to jsem mu nedoporučovala bylo by mu moc vedro. budu muset jít nikam kde je chládek nebo se oba upečeme ale jeho lituji že on musí mít plenky.

Jana (Po, 22. 7. 2019 - 10:07)

Tak. Náš syn chce plenky kdykoliv na cestu jestli autem a nebo buusem jestli je cesta dlouhá či krátká.. ale když je i doma jen na noc si řekne. Na doma se používají látkové pleny ana venek jednorázové plenky používáme zn. Hugies číslo 5 on je stihli takže v 10 letech plenky Hugies mu jsou a na domácí nošení plen má klasické látkové pleny 70X70 s gumové kalhotky ty musí mít také A Když je na zahradě venku tak má i bodycko aby pleny mu nespadli takto nosí plenky od 6let až doteď nevím. Sice jak dlouho je bude nosit ale uvidíme ještě on je postižené dítě na invalidním vozíku ale do patnácti let by mohl chodit stále cvičíme ale snaží se chodit pomoci chodítka. Mám přítele který byl jako dítě na invalidním vozíku a také se naučil. chodit sám. Akorát musím jit ho prebalit do čisté a suché plenky.

Otec j (Út, 23. 7. 2019 - 09:07)

Tak to je mi chlapce líto, ale pokud se nedá to dělat jinak , tak jsou pleny samozřejmě nutné . Je velmi dobře, že je váš syn bere jako ochranu a normální věc. Špatné by bylo , pokud by je bral jako trest za něco co neovlivní a nemůže za to .

?? (Po, 22. 7. 2019 - 16:07)

Ty úchylný buzerant, proč píšeš stále v ženském rodě, když si muž!!

Otec j (So, 20. 7. 2019 - 08:07)

Dítě musí hlavně pochopit , že když je plena nutná ze zdravotních důvodů, tsk jí potřebuje prostě. Něco jiného je , když jí dítě z nějakého důvodu samo chce . To je potom lepší mu vyhovět. Když to neuděláte, tak si stejně najde možnost, jak se k plenam dostat a bude vše dělat tajně. Pokud mu vyhovite , tsk si jen získáte jeho důvěru víc než jí máte.

Dítě 1 (Čt, 18. 7. 2019 - 10:07)

Ano mohou ale jak které si řekne samo a některým jsou donucení.Mamka či jiná osoba řekne plenku si vezmeš jinak nikam nejdeš a nebo nejdeš víš že se vždy pocuras a nebo pokadis.

Hanka (St, 17. 7. 2019 - 17:07)

Dávám je spát po obědě na dvě hodiny když to patří k miminum a batolatum nechtějí spát tak každý dostane Dudlík i půlku prášku na spaní mají to namíchané v kojenecké láhvi se sunarem buďto to chtějí mýt pleny oba dva tak musejí poslouchat a ne že budu poslouchat já je že.horsi je když jsem s nimi venku tak to spinkat nedávám ale jak přijdeme s venku tak musím vždy oba prebalit jak syna tak i dceru to jsou posrany a pomoceny a když je venku teplo tak jsem a nimi u vody to jsou buďto nahý celý a nebo mají plenky do vody.jsou o jedné známé která je používala na svého syna jsou také typu abdl.ted musím jíti prebalit syna je posrany a pomoceny tak mu sundám jenom plenu a nechám ho bez pleny a punčocháči.

hele (St, 17. 7. 2019 - 17:07)

a zašukal jsi si někdy nebo jen prasíš po internetu

Kuba M. (Po, 15. 7. 2019 - 10:07)

Používám na cestování plenky GoodNites, nohu se do nich i vykakat nebo potřebuji ty s lepítkama?

Otec j (Po, 15. 7. 2019 - 18:07)

Na velkou ti určitě nestačí a proteče ti to do kalhot . To bys musel mít pleny na lepítka .

Hanka (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Tak na syna jsem použila depilační strojek a celého jsem ho oholila a je krásně hladký povrch kůže a dcera říká že to vydrží tři týdny tak to hladké tak jenom budeme používat depilační strojek ale přemýšlím že bych zkusila vosk s proužky ale ještě uvidíme a syn bude chtít asi prebalit jelikož se asi pokadil jelikož jsou doma tak dostali kojenecké oblečení a látkové pleny syn má vždy 4 látkové pleny přes den a noc a dcera to samé od ranních hodin nechtěli mít pleny abdl ale pouze dětské látkové pleny dávám jim pleny které chtějí oni když chtějí být v látkových plenkách tak jim jsou dávány a měli je od včerejšího večera samozřejmě že byli přebalování ale měli gumové kalhotky a dupačky.jako jsou bodycka a nebo puncochce nechtěli tak jsem zvolila právě ty dupačky a zachvili budou mít mléčnou kaši ale v kojenecké láhvi a později dostanou ještě klasický Sunar Complex plus v dětských kojeneckých lahvích teď jsem akorát dobalila syna a ještě jsem mu dala dudlík a jdu prebalit dceru a ta už Dudlík má v puse tak sundavam plenku a to je naděláno v plenach tak honem rychle do koupelny a celou jí umýt a dcera říká že chce 3 látkové pleny plus ještě plenu typu abdl tak to tak udělám a pak jí soupnu ty dupačky a syn si vyndal dudlík a chce to samé tak sundavam jenom gumové kalhotky a dám mu plinku typu abdl a pak také dupačky když to tak chtějí dávat tak to budou dostávat.

Otec j (So, 13. 7. 2019 - 07:07)

Přesně tak , proč jim nevyhovět když si to přejí . U nás kluk chtěl taky dudlík , tak sme sehnali přes internet velký , aby mu ve spánku nevypadnul . Někdy si ho bere i přes den a když ho přebalujem po tom co se pokadil , tsk ho dostane též . Když se chová jako batole tak ho musi mít . Když jsou kluci spolu , tak to někdy dá zabrat oba dva přebalovat . Sme zrovna na chatě. Před chvilkou byl přebalenej náš kluk a už se ozval i druhej , že chce přebalit a taky kakat . Takže sem ho vybalil z plen co měl v noci a posadil ho na speciálně vyrobený nočník ať se vykadí . Po vykonání dostal stejně tak jak náš abdl plenu , věcí na ven a kluci vyráží. Z venku vždy prijdpu oba v zcela nacucaných plenách . Takže hned přebalit , dát oběd a po něm odpolední spánek a potom můžou opět ven . Taky dáváte vaše děti odpoledne spát ? U nás to je , protože malé děti musí spát dostatečně.

Hanka (St, 10. 7. 2019 - 11:07)

Mají sice bouli od plen ale vzladnout se to dá a když jsou venku tak mají pampersku ta tolik není vidět stejně jak kdy mají volně prádlo a když se trochu ochladilo tak mají silonové punčocháče a tepláky a syn bude chtít dnes ven asi silnější plenku typu abdl už si asi zvykl na ně a o puncochce si vždy řekne sám abych mu je nasadila stejně ho budu i trochu oholit mezi nohama a celé nohy aby bol krásně hladké miminko dcera to má jednoduchý použije depilační strojek ale přemýšlím že ho použijí i na syna aby byl hladký.A otázka holite i syna mezi nohama nebo celý tělo Jak nohy a ruce a nebo ho necháváte s. chloupky.

Otec j (St, 10. 7. 2019 - 14:07)

Necháváme to na něm, ale vetsinouho taky oholíme . Když chce být jako batole , tak se vším všudy. Používáme holicí pěnu a strojek . Potom se umyje a šup na podložku a zabalit do plen . Potom body a buď kylhoty na hraní nebo overal . Pokud jde ven , tak záleží na tom kam . Většinou jde za tím kamarádem, tsk dostane body a potom kalhoty. U kamaráda na kluky dohlíží jeho matka a tam buď zůstanou oba jen tak , tedy body a pleny nebo maj hrací kalhoty s kšandama či overal . Nosí vzdy oba to samé. Někdy si ovjednaj jídlo do lahve a večer běžně dostává láhev z mlékem na spaní. Pokud se přes den nevykadil , tak tam ma slabší projímadlo a ráno je pak durch mokrej i pokakanej. Takže se musí kompletně umýt a přebalit do čistého . Do konce jedeme s kluksma na dovolenou společně na naší chatu . Ta je naštěstí celkem stranou , protože se kluci už dali slyšet, že pleny chtějí nonstop po selou dobu a abych snimi zachazeli jako z batolaty . Bylo jim řečeno, že žádný problém, ale uděláme pravidla a pojede se podle nich .

Otec j (Út, 9. 7. 2019 - 17:07)

Je fajn jak se o oba staráte . Jak to děti dělají pred kamarády? Prece jenom plenka může byt vidět a některé kort když maj přez ně gumové kalhotky i slyšet když šustí při pohybu . Nebo jim ven dáváte zcela volné oblečení aby nebylo nic vidět? Náš kluk si na ven bere taky plenky a v létě chce co nejvíc volné oblečení aby nebylo nic vidět. V zimě je to jedno , to má na sobě venku overal a přes něj se nic poznat nedá. Akorát jednou na chatě, šel ven s větším balíkem plen a to poznat bylo . Naštěstí sme tam byli jen s jeho kamarádem který ho právě k plenám přivedl a ten na tom byl stejně. Takže to vlastně nikomu nevadilo , že má ve předu i vzadu bouli od plen . Z venku prijde vždy mokrej a někdy i pokaděnej . Takže šup se nechat přebalit. Pokud je jen mokro , zvládne to sám. Při velké nadílce mu musíme pomoc . Jde oto , aby se řádně umyl od všeho.

Reklama

Přidat komentář