Reklama

Pás cudnosti

luci (St, 10. 7. 2019 - 01:07)

Ale ne , tomu s tou svéprávností.

láďa (Čt, 11. 7. 2019 - 21:07)

jsou tu zajímavé názory na pás cudnosti a i blbý příspěvky ale mám pocit že je to opravdu o hlavě a kdo chce nasadí a trochu i trpí nebo ne???já nevím ale po 30 letech soužití jsem zažil něco co se nedá popsat a to jen náhodnému setkání se z pásem cudnosti dnes jsi nedokážu představit jít na veřejnost bez pásu připadám si nahý poprvé to bylo na opak myslel jsem že všichni ví a koukají kdo z vás má podobné zážitky nebo zkušenosti??Jak jste vlastně k pasu cudnosti přišli?Internet?U mně složité a náhodné.

George39 (Čt, 11. 7. 2019 - 23:07)

Já jsem zkušel nosit plastový pás ještě před svatbou. Vždy šlo max o týden, protože jsem neměl komu dát klíčky.
Manželku jsem na to připravoval postupně. Teď už se s tím smířila a dělá mi klíčnici.
Začínám jí dále přesvědčovat , aby se nechala za mojí přítomnosti někým ošukat.
Téma cuckold mě hodně vzrušuje.

luci (Čt, 11. 7. 2019 - 23:07)

Pokud jsi na to opravdu připraven zorganizuj scénu tak aby k tomu došlo . Toho mého to někdy dostane tak ,že se udělá když to vidí. Jednou mi po takové akci řekl :když jsem viděl jak se tomu klukovi co se držel tvých stehen zkroutila huba , vykulil oči a zavil jak pes bylo mi jasné ,že to do tebe udělal a já se udělal taky. Ale zažila jsem akci ,kde hoch machroval a když to chlap do jeho krasavice pustil a on viděl v její vagině jeho sperma , tak se sesypal.

mariand (Út, 9. 7. 2019 - 10:07)

Aj Ty patríš madzi tých, ktorí pás cudnosti videli len na obrázku? Popremýšľaj prečo si v tejto diskusii a čo Ťa vedie k reakciám. Pocity? No vidíš. Reaguješ na všetky témy, alebo len na pás?

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

Pre pochopenie. Ja svoju drahú polovičku vôbec nepociťujem ako svoju pani. Je to jednoducho moja manželka. A oslovujem ju zlattko, mojko a pod. A ona to aj tak chce. Len ma chce dostať do fázy, kedy budem výlučne koncentrovaný len na jej potreby. Moje prídu na rad, len keď to ona uzná za vhodné a pre mňa prospešné. Bez, alebo s maximálnym potlačením mojích nedostatkov voči nej ako je občasná drzá, alebo neúctivá odpoveď, poďakovanie, prijatie trestu bez náznaku prejavu odporu, stále poprosiť a pod.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

Bol som fóre "cudnost.cz", ale mal som tam z tých príspevkov pocit, že diskutujúci pás cudnosti pre manžela ponímajú ako formu životného štýlu, ktorý tento pás v princípe zahŕňa ako hru. Ja to cítim trošku ináč. Že ho musím mať ako nevyhnutnú podmienku, aby som sa naozaj dostal tam kam chce manželka. V záujme spoločného dobra.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

Ver mi Bobrík, že Ti rozimiem. Poznám mnoho ľuďí, ktorí za vrchol sexu a svojích zručností považujú kopulačné pohyby dnu a von, prípadne ručnú prácu. Ale to je v poriadku. Človeku, ktorý nikdy neochutnal melón, len ho mežno videl v obchode, tak prirodzene nemôže mať šajnu, že vo vnútri má inú farbu a o chuti ani nehovorím. Keby ho mal jesť tak ako ho vidí, tak sa nedivím, že ho nekúpi. Tak Vole.

George39 (Po, 8. 7. 2019 - 17:07)

Jestli chceš reálné zkušenosti, podívej se na www.cudnost.cz.
Např. Xenu a Tlapíka.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 21:07)

Zaujímajú ma predovšetkým názory a skúsenost reálnych dominantných manželiek. Nie z hľadiska potreby vlastniť nejakého otroka, ale naozaj prevychovať muža tak, aby to naozaj prijal ako dar a vnímal ako skutočné šťaste. Neviem, či sú na tomto fóre také manželky.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

No jo. Možná máš pravdu. Ale myslím, že spíš ne. Je dodt inteligentní na to aby na sebe pustila takového vola jako jseš Ty. Alespoň podle Tvé prezentace. Promiň, teď z cela bez urážky. Podle tvého nicku máš zřejmne blízko k zvířecí říši. Jen teď neví, jestli místo toho bobríka bys nebylo pro Tebe lepši dosadit tam Tebou spomí aného vola. Diskutéŕi by si tē vēdeli lépe a hlavne reálnēji představit. Hezkej večer.

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

Ďakujem Luci. Nechcem to zastaviť. Manželke som sa dnes zdôveril so svojími úvahami. Povedala, aby som sa prirodzene poddal, že je to správne a tak to bude, že si je tým istá. Aby som sa skľudnil. A pitom normálne s radosťou povedala: zlatko, keď Ty si pri tom, keď sa vzpieraš taký rozkošný. Len príď domov. Nevydieraj ma citovo. Výprasky budú a basta. A ty vieš, že je to pre Tvoje dobro. Lebo Ťa ľúbim. Vzrušilo ma to. Ale to nie je podstatné. Urobilo mi to zvláštnu radosť. Takto to skôr vystihuje môj stav. A Luci, ešte raz ďakujem za Tvoje pre mňa poučné komentáre.

Čubina (Po, 8. 7. 2019 - 21:07)

Paní také trvá na výprascích, které mi dopřává pravidelně, ale fakt je takový, že po delší době uzamčení je rád přijmu, vždy se pak zklidním

mariand (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

Milý Quido. Neprináleží mi radiť Ti, lebo ma o to nežiadaš. Preto to ber ako tip na premýšľanie. Skús si doma napísať úvahu na tému "méta", druhú na tému "život" a tretiu na tému "moja životná méta". Až si to potom prečítaš a úprimne sa s tým stotožníš, potom už určite zvládneš aj úvahu na tému: prečo som ja taký nešťastný somár. Prepáč Quido, nechcel som Ťa uraziť. Miesto slovíčka "somár" doplň "vysoký a úžadný inteligent". Prajem pekný večer inteligent.

mariand (Ne, 7. 7. 2019 - 23:07)

Aj keď tú svoju submisivitu priamo cítim, vie to ešte v tejto fáze zastaviť a všetko ešte raz zvážiť? V hĺbke duše nič ne svojom rozhodnutí meniť nechcem, len mám strach z neznáma. Viem to ešte zastaviť? Tiež si mala v začiatkoch také úvahy?

Bobrik (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

Poval tu svoji krávu na záda a tvrdé ji vymrdej aby věděla o co přijde, možná už má někoho a čeká jen na příležitost a ty budeš kolem ní skákat jak ldijot .A když tě o opustí tak si už nevrzneš.Je to psychické plánované vydírání a takové p..i kopni do řiťi . Buď svým pánem žádná p..a za to nestojí.

luci (Po, 8. 7. 2019 - 00:07)

Ale samozřejmě zastavit to můžeš v jakékoliv fázi . Buď souhlasíš , nebo ne . Je to přece na tobě .

mariand (Ne, 7. 7. 2019 - 23:07)

Luci, v tejti fáze som sa prichytil pri tom, či to môžem nejako obísť. Alebo je pre mňa sitácia taká, že ak je manželka už teraz presvedčená, že to tak bude, tak sa jej to aj podarí a aj keď to ešte tetaz neviem, tak to tak isto bude a ja to prijmem? Mám e dohodnuté v bodoch, že jej aj poďakujem. Zatiaľ o tom nie som úplne presvedčený. Úprimne Luci. Chcem byť k nej dobrý, ale akosi si tu situáciu neviem predstaviť. Ľahnúť si ľahnem, vydržím. Ale naizaj ma naučí prirodzene poďakovať?

luci (Ne, 7. 7. 2019 - 23:07)

Pokud to dokážeš , stane se tvá žena tvou královnou.

Quido (Ne, 7. 7. 2019 - 23:07)

Fakt životní meta hodná vytečení...

Reklama

Přidat komentář