Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Hanka (St, 17. 7. 2019 - 17:07)

Dávám je spát po obědě na dvě hodiny když to patří k miminum a batolatum nechtějí spát tak každý dostane Dudlík i půlku prášku na spaní mají to namíchané v kojenecké láhvi se sunarem buďto to chtějí mýt pleny oba dva tak musejí poslouchat a ne že budu poslouchat já je že.horsi je když jsem s nimi venku tak to spinkat nedávám ale jak přijdeme s venku tak musím vždy oba prebalit jak syna tak i dceru to jsou posrany a pomoceny a když je venku teplo tak jsem a nimi u vody to jsou buďto nahý celý a nebo mají plenky do vody.jsou o jedné známé která je používala na svého syna jsou také typu abdl.ted musím jíti prebalit syna je posrany a pomoceny tak mu sundám jenom plenu a nechám ho bez pleny a punčocháči.

hele (St, 17. 7. 2019 - 17:07)

a zašukal jsi si někdy nebo jen prasíš po internetu

Kuba M. (Po, 15. 7. 2019 - 10:07)

Používám na cestování plenky GoodNites, nohu se do nich i vykakat nebo potřebuji ty s lepítkama?

Otec j (Po, 15. 7. 2019 - 18:07)

Na velkou ti určitě nestačí a proteče ti to do kalhot . To bys musel mít pleny na lepítka .

Hanka (Pá, 12. 7. 2019 - 17:07)

Tak na syna jsem použila depilační strojek a celého jsem ho oholila a je krásně hladký povrch kůže a dcera říká že to vydrží tři týdny tak to hladké tak jenom budeme používat depilační strojek ale přemýšlím že bych zkusila vosk s proužky ale ještě uvidíme a syn bude chtít asi prebalit jelikož se asi pokadil jelikož jsou doma tak dostali kojenecké oblečení a látkové pleny syn má vždy 4 látkové pleny přes den a noc a dcera to samé od ranních hodin nechtěli mít pleny abdl ale pouze dětské látkové pleny dávám jim pleny které chtějí oni když chtějí být v látkových plenkách tak jim jsou dávány a měli je od včerejšího večera samozřejmě že byli přebalování ale měli gumové kalhotky a dupačky.jako jsou bodycka a nebo puncochce nechtěli tak jsem zvolila právě ty dupačky a zachvili budou mít mléčnou kaši ale v kojenecké láhvi a později dostanou ještě klasický Sunar Complex plus v dětských kojeneckých lahvích teď jsem akorát dobalila syna a ještě jsem mu dala dudlík a jdu prebalit dceru a ta už Dudlík má v puse tak sundavam plenku a to je naděláno v plenach tak honem rychle do koupelny a celou jí umýt a dcera říká že chce 3 látkové pleny plus ještě plenu typu abdl tak to tak udělám a pak jí soupnu ty dupačky a syn si vyndal dudlík a chce to samé tak sundavam jenom gumové kalhotky a dám mu plinku typu abdl a pak také dupačky když to tak chtějí dávat tak to budou dostávat.

Otec j (So, 13. 7. 2019 - 07:07)

Přesně tak , proč jim nevyhovět když si to přejí . U nás kluk chtěl taky dudlík , tak sme sehnali přes internet velký , aby mu ve spánku nevypadnul . Někdy si ho bere i přes den a když ho přebalujem po tom co se pokadil , tsk ho dostane též . Když se chová jako batole tak ho musi mít . Když jsou kluci spolu , tak to někdy dá zabrat oba dva přebalovat . Sme zrovna na chatě. Před chvilkou byl přebalenej náš kluk a už se ozval i druhej , že chce přebalit a taky kakat . Takže sem ho vybalil z plen co měl v noci a posadil ho na speciálně vyrobený nočník ať se vykadí . Po vykonání dostal stejně tak jak náš abdl plenu , věcí na ven a kluci vyráží. Z venku vždy prijdpu oba v zcela nacucaných plenách . Takže hned přebalit , dát oběd a po něm odpolední spánek a potom můžou opět ven . Taky dáváte vaše děti odpoledne spát ? U nás to je , protože malé děti musí spát dostatečně.

Hanka (St, 10. 7. 2019 - 11:07)

Mají sice bouli od plen ale vzladnout se to dá a když jsou venku tak mají pampersku ta tolik není vidět stejně jak kdy mají volně prádlo a když se trochu ochladilo tak mají silonové punčocháče a tepláky a syn bude chtít dnes ven asi silnější plenku typu abdl už si asi zvykl na ně a o puncochce si vždy řekne sám abych mu je nasadila stejně ho budu i trochu oholit mezi nohama a celé nohy aby bol krásně hladké miminko dcera to má jednoduchý použije depilační strojek ale přemýšlím že ho použijí i na syna aby byl hladký.A otázka holite i syna mezi nohama nebo celý tělo Jak nohy a ruce a nebo ho necháváte s. chloupky.

Otec j (St, 10. 7. 2019 - 14:07)

Necháváme to na něm, ale vetsinouho taky oholíme . Když chce být jako batole , tak se vším všudy. Používáme holicí pěnu a strojek . Potom se umyje a šup na podložku a zabalit do plen . Potom body a buď kylhoty na hraní nebo overal . Pokud jde ven , tak záleží na tom kam . Většinou jde za tím kamarádem, tsk dostane body a potom kalhoty. U kamaráda na kluky dohlíží jeho matka a tam buď zůstanou oba jen tak , tedy body a pleny nebo maj hrací kalhoty s kšandama či overal . Nosí vzdy oba to samé. Někdy si ovjednaj jídlo do lahve a večer běžně dostává láhev z mlékem na spaní. Pokud se přes den nevykadil , tak tam ma slabší projímadlo a ráno je pak durch mokrej i pokakanej. Takže se musí kompletně umýt a přebalit do čistého . Do konce jedeme s kluksma na dovolenou společně na naší chatu . Ta je naštěstí celkem stranou , protože se kluci už dali slyšet, že pleny chtějí nonstop po selou dobu a abych snimi zachazeli jako z batolaty . Bylo jim řečeno, že žádný problém, ale uděláme pravidla a pojede se podle nich .

Otec j (Út, 9. 7. 2019 - 17:07)

Je fajn jak se o oba staráte . Jak to děti dělají pred kamarády? Prece jenom plenka může byt vidět a některé kort když maj přez ně gumové kalhotky i slyšet když šustí při pohybu . Nebo jim ven dáváte zcela volné oblečení aby nebylo nic vidět? Náš kluk si na ven bere taky plenky a v létě chce co nejvíc volné oblečení aby nebylo nic vidět. V zimě je to jedno , to má na sobě venku overal a přes něj se nic poznat nedá. Akorát jednou na chatě, šel ven s větším balíkem plen a to poznat bylo . Naštěstí sme tam byli jen s jeho kamarádem který ho právě k plenám přivedl a ten na tom byl stejně. Takže to vlastně nikomu nevadilo , že má ve předu i vzadu bouli od plen . Z venku prijde vždy mokrej a někdy i pokaděnej . Takže šup se nechat přebalit. Pokud je jen mokro , zvládne to sám. Při velké nadílce mu musíme pomoc . Jde oto , aby se řádně umyl od všeho.

Hanka (Út, 9. 7. 2019 - 12:07)

Já jim také dávám pleny abdl ale když dojdou tak nežli je objednám tak jim musím dávat Pampersky zrovna dnes mne dorazí pleny značky abdl jsou silnější a hlavně s obrázky ale stejně jim přesně ještě dávám gumové kalhotky včera večer nechtěli Pampersky s latkovimy plenkami tak jsem zvolila že jim dám každému 5 bavlněných plen a šlo to syna a dceru jsem teď prebalila syn byl jen trochu pocurany a dcera také trochu.meli pleny ještě od včerejška a syn teď mne volá abych ho ještě neprebalovala že už i kadi tak až potom a dcera mne zase říká že už dva dny nekadila to měla pravdu vždy jsem jí měnila jenom pomocenou plinku tak se jdu na ní kouknout jak je pocurana a když tak dáme čípek.A tak jsem jí sundala bodycko a gumové kalhotky a plinky a rovnou jsem jí otřela ubrousky namazala mastí a zasypala pudrem a dala radši jinou plenku a ještě dostala zmiňovaný čípek do konečníku a gumové kalhotky body ale nejdřív dětské bavlněné punčocháče.a teď jdu na syna s čistou suchou plenkou dostane tři tak ho právě rozbaluji a koukám že je pořádně pocurany a i pokadeny tak to musíme do koupelny a ve vaně mu sundám pospinenou plenku a osprchovala jsem ho a pak jsem přes něj dala osusku a přenesla do jeho pokoje a teď jsem mu řekla že chvíli bude bez plen a dala jsem pod něj zatím podložku přebalovací a volá mne dcera že čípek pořádně zabral a že se pokadila a pomocila A ještě nikdo zvoní tak jdu otevřít ejhle pošťák asi s plenkami objednala jsem 6 kartonů plen abdl tak to se nám hodí akorát syna mám nahého a dceru v koupelně takže jdu do koupelny a dcera se mne omlouvá se že se umyla sama a pleny dala do speciálního kyblíku který je určený na špinavé pleny stejně kyblík je plný plen tak je budu muset vyprat a dceři dávám také osusku a říkám jí aby šla do pokoje že přijdu s plenkami co jsem objednala a koukám že tři kartóny jsou pro syna a dceru tak jsem vzala balení pro syna jsou určeny pro kluky a druhé pro holky a říkají mne co to jsou za nové pleny mami já jim říkám pleny typu abdl to už nemusíte mít látkové pleny s pamperskami ale nebojte se Pampersky budete také používat občas.tak jsem jim dala nové pleny typu abdl a punčocháče a bodycko pak uvidíme jak se jim budou líbit pak vyperu látkové pleny a uschovam je i s gumovými kalhotky jako jsou například bodycka a punčocháče a dupačky a overaly či zimní kombinézy budeme používat stále mám s jednoho e shopu objednané teplákové kombinézy pro kluka a holku akorát jsem jim řekla že pod nimi budou nosit plenky a puncochce buď dětské bavlněné a nebo silonové podle počasí a potřeby a souhlasili.

Hanka (Po, 8. 7. 2019 - 11:07)

Tak jak prebaluji dceru tak i syna přes den dávám látkové pleny a gumové kalhotky s bodyckem a na venek nebo na cestu vždy dostávají pampersky a nebo jaké koliv jednorázové pleny.ted venku se trochu ochladilo tak si dcera bere silonové punčocháče a syn který je nechtěl nosit tak je už také nosí ale udělali jsme úmluvu že když budou chtít nosit plenky tak já je budu normálně oblékat jako malé děti při cestování a přebalování a syn má malou nohu a dcera trochu větší oba noseji obuv dětská Prestige........ Jenom taková otázka noseji vaše děti také obuv Prestige a nebo jinačí obuv nežli dětské Prestige.A za deset minut je oba musím jít prebalit a budou mít i oběd poručili si kojeneckou kaši v kojenecké láhvi.a pak polední spánek takže musím dát do jednorazovych plen každému 2 až 3 látkové pleny s gum kalhotkami a punčocháče a pak bodycko.

Otec j (Po, 8. 7. 2019 - 22:07)

Náš kluk pleny začal nosit po tom co je uviděl u kamaráda. Prestige dětské nenosí, ale body a punčocháče když je chladno ano . On chce hlavně pleny typu abdl , ktere mají dětské obrázky a cítí se v nich jako dítě. Pampersky by sice oblékl, ale kapacitou savosti jsou nic moc . Chci totiž, aby plenka něco vydržela a né, že brzo proteče. Ať je pěkně kluk v pohodě i za cenu silnější pleny . Na zesílení v noci dostane ještě dovnitř bavlněné pleny a přes to body . V zimě overal a hybaj spát.

Návštěvník (Pá, 5. 7. 2019 - 23:07)

Kdyby měl syn takoví nápad dostal by do boxerek složený ručník jednodílné plavky jeho stejně vysoké sestry a kratase , toaletu by měl zakázanou a až by se počůral tak by zjistil že to taková zábava není a on by si to jistě rozmyslel(doufám).
Pokud ne nechala bych po pár dní v počůrané posteli a když by ani to nezabralo pak bych mu teprve koupila pampersky a musel by nahý jen v plinkách chodit nonstop v nich

Hanka (St, 3. 7. 2019 - 17:07)

Tak jsem dnes že synem a dcerou jela k jedné známé na chatu dceři jsem musela dát plinku ona se pomocuje jak ve dne i noci tak plinky snáší normálně i na cestách a pak to najednou přišlo syn se začal sundávat oblečení co měl na sobě od pasu dolů byl nahý a já o říkám co to znamená mami chci tě poprosit jestli by smi také nedala plenku nijak mne to hlava nebrala a já jsem mu řekla až dám sestře pleny tak si to rozmyslím dáváme 2 látkové pleny a jednorazovku a gumové kalhotky aby to mělo větší savost a kdyby to náhodou proteklo pro dceru mám plenky Pampers 3 látkové pleny 70x70.... tak jsem šla za synem a řekla jsem mu že pleny tedy dostane ale to samé jako sestra a souhlasil akorát nevím jestli mu to bude tak to zkusím to to dát tak nejdřív jsem pod něj dala přebalovací podložku pak namazala mastí a zasypala pudrem pak jsem zašla do pokoje dcery a ta mne říká že ještě nechce prebalit ale já jí říkám že jdu pro jednorazovku a gumové kalhotky a 2 látkové pleny a jedny puncochce a prý na co to mám vlastně vůbec pro tvého bratra to vše mám a když jsme u toho tak sí obleč také puncochce a pojď semnou tak šla a syn mne říká ale mami já nechci silonové punčocháče a já mu říkám pokrc nohy měla jsem ty látkové pleny už vte jednorazovce vzala jsem ho pod kolena nadzvedla jsem ho a dále pod něj ty pleny pak nohy dolů a vše jsem prelnula mezi nohy zapnula jsem Pampersku a pak jsem mu řekla že musíme dát gumové kalhotky a punčocháče on že gumové kalhotky ano ale bez punčocháčů že si vezme tepláky a já mu říkám že si pod tepláky veme punčocháče a on říká že punčocháče nikoliv tak jsem řekla že mu za trest dám růžové bodycko a že půjde takto a dám ti funkční kalhoty a dceři jsem musela dát legíny a pak dám vědět jak vše to dopadlo.

Otec j (Pá, 5. 7. 2019 - 08:07)

Je to jasné, kluk to viděl u sestry a chtěl to taky vyzkoušet a nebo ještě někde jinde . No co naplat . Být Váma udělám z něho malé děcko se vším všudy. Užijte mu body pro něho a balte jako jeho sestru . Potřebu ať dělá pouze do plen . Zabsvte mu telefon , ten přece malé děti nesmi používat. Když se mu neco nebude líbit, tak mu řekněte, že ok , ale půjdou pryč i pleny .

Malý dítě (Po, 1. 7. 2019 - 09:07)

Tak nám lukemii zjištěno a pleny budou stále ještě více budou prebalit mne musejí teď za chvíli ráno jsem byl sice prebalen ale mám průjem tak mne prebaluji často a ještě ze strachu že něco takového vůbec mám nikdy jsem nic neměl a najednou tohle kolem desáté hodiny mne musejí dát čistou plenku a teď mne říká sestra že mne prebali a dá mne 3 látkové pleny a jednorazovku. a sádra mne byla už sundána a dostanu punčocháče se slemi aby plena držela tam kde má...ven sice jezdím na invalidním vozíku mám tady půjčený elektrický a mám dětskou obuv Prestige číslo 34,5.

Malý dítě (Pá, 28. 6. 2019 - 15:06)

Mamka chtěla jet ale bydlíme sami a o sestru by se staral kdo tak jsem jel sám. a s přebalovánim je to tak že sestřičky a nebo sanitáři podle toho kdo má služby zrovna s mimina se nesmějí a ostatní děti také ne tady na onkologii jsem mezi většími dětmi a na pokoji nejsem sám co nosí plenky jsou tu tři děti co je také nosí a já jsem čtvrtý mne dávají klasické bavlněné pleny a gumové kalhotky a ostatním dávají jednorazovky.mam prý nijakou onkologickou nemoc ale zatím nevědí jakou.

Malý dítě (Čt, 27. 6. 2019 - 12:06)

Jsem už v Motole a dali mne mezi děti co jim je od jednoho roku do pěti let protože oni mají plenky těm co je více tak mne tam nechtěli dávat protože plinky nenosí aby se mne neposmívali že já plenky mám a oni je nemají a dělají mne veškeré potřebné vyšetření takže to nebude jen zlomenina nohy ale i něco jiného byl jsem včera n ortopedii dětské ale budou mne převážet na onkologické centrum ale stále nevím proč...... Ale co vím tak plenky mne zůstanou.

Návštěvník (Čt, 27. 6. 2019 - 22:06)

A nesmějí se ti že jsi mezi miminama?
A to s tebou jezdí i mamka nebo tě přebaluje sestřička ?

Malý dítě (St, 26. 6. 2019 - 13:06)

Já jsem byl včera večer prebalen do látkových plen dostal jsem jich 4 a gumové kalhotky a body a ráno plenky byli suché tak nevím proč mne je mamka vůbec dává mou sestru také prebaluje ta se v noci pomocuje tak to bych chápal ale proč já to nevím jestli pro větší jistotu kdyby se mne chtělo močit v noci nevím opravdu dnes jsem do školy nešel škola neboli třída jela na výlet.tak já zůstal doma abych někde pajdal mám narazenou nohu v kotníku tak mne mamka omluvila.A zpátky k plence mám ještě teď jde mamka semnou k lékaři ale já jí řekl že nepůjdu dokud mne nesundá pleny a ona říká opak že pleny jsi mám nechat a já říkám že ať my tedy dá od ségry jednorazovku ale ona říká že mne nebude když to je číslo 4 ale když my jsou látkové pleny 70x70 dětské tak mne musí být i ty dětské jednorazovky stejně jí říkám ať to zkusí mne dát plinku papirovku tak prý to skusi tak ležím na posteli a sundavá mne body a včerejší plenky jsou už stejně mokré a pokadeny nechtěla mne pustit ani na záchod tak jsem to pustil vše do plenek a teď musím dopajdat do koupelny musím se umýt a pak mám přijít směrem do pokoje na postel ale úplně nahý a sebou mám vzít mastičku a pudr to je v koupelně je tam i přebalovací pult ale na ten se nevejdu tak musím na postel a už ležím na posteli na přebalovací podložce jsem namazán a zasypán pudrem a čekám až mamka přijde s plenkami a už jde a má jednu látkovou plinku a jednu jedrazovou roztahuje jedno razovku a dává do ní látkovou plinku teď mne vzala pod kolena nadzvedla mne a protahuje mezi nohama a plinky mne jsou krásně jsou mne trochu větší asi tak o číslo stejně dostanu bodycko a kraťasy a bodycko mne nebude dávat prý jen kraťasy a tričko a už vyrážíme směr lékař je kousek na štěstí a už se tam pomalu blížíme a už jsme u polikliniky tam paní ve vrátnici říká ať si pujcime invalidní vozík ale já říkám že je menší tak akorát pro dítě a mamka řekla sednout a nekecat a tak jsem usedl na vozík a jdeme na chirurgii a já jsem řekl mamce že jsem pocurany asi a ona když máš látkové pleny a jednorazovku to se tak rychle nepromoci a já tak ok a teď nás volá pan lékař tak pán lékař řekl že to je zlomené a zvolil nemocnici tak mne odveze sanitka polezim si tam pár dní ale já myslím že tak do půle července a pan doktor napíše do papíru že se pomocuji že musím dostávat plenky stejně budu ležet a lékař mamce řekl ať to takhle to prebalovni takto nedělá buďto klasické bavlněné pleny a nebo jednorazovky ale né obojí do hromady tak už si jede pro mne sanitka a převážejí mne směr dětská nemocnice ale do Motola když jsme z Budějovic tak přeci v Budějovicích je také nemocnice a lékař říká mamce že se asi nikdo tady pokadil strachy že by mne měla asi prebalit ale mamka řekla že zapomněla si vzít sebou pleny tak lékař šel do skříně a vyndal asi tak 3 jednorazovky ale nebyli to klasické dětské ale trochu jíne říkal že to jsou xs a ta velikost mne bude akorát ale co mamka nezapomněla vzít sebou byla bodycka tak mne mamka ještě dala to bodycko plus od lékaře ty dvě pleny aby mne při převozu mohli když tak prebalit.a už jsem v sanitce a vedle na sedačce je nijaký klučina kterého také převážejí do Motola prý si jede s ním asi jeho mamka nebo teta nevím...... teď říká že se asi pokadil a pomočil ale ne do kalhot ale do plenek tak řidič té sanitky musí nikde zastavit aby mohla paní toho kluka prebalit do čistých plen ale on se stydí predemnou že nechce a já jsem mu odpověděl predemnou se nestyď že máš plenku já jí mám taky tak pak se nechal prebalit mohlo mu být kolem dvanácti let a mne je o rok více.a ten řidič dává pleny té co jsou pro mne už musím končit jelui se mne chce spát.

Reklama

Přidat komentář