Reklama

Trestání kluků

Janina (Po, 8. 7. 2019 - 19:07)

Taky doufám, že si Matěj vzal vaše slova k srdci. Ovšem u takových kluků nikdy nevíte. Kývnou vám na všechno a pak provedou tu největší lumpárnost. Doporučuji je nenápadně sledovat a bude li se dít něco nepatřičného, tak neprodleně zakročit.

Ondřej (Po, 8. 7. 2019 - 21:07)

Bohužel, je to jak píšete. Matěj sice slíbil, že bude poslušný a slušný, ale nedodržel to. Šel jsem se na kluky podívat a přes zavřené dveře jsem slyšel takový hodně tlumený nářek… Tak jsem tam vrazil a mé obavy se potvrdily. Matěj znovu přemluvil Štěpána a Tomáše znovu mučili, ale tentokrát důkladně a bohužel už ne slušně…Tomáš zase ležel na zemi, vysvlečený z trička, byl zase bos, pusu mu zalepili lepicí páskou a páskou mu spoutali i nohy u kotníků a ruce na zápěstí. Ale co bylo nejhorší, z rozepnutých kalhot mu trčel jeho malý, holý pindík, Štěpán mu pohyboval staženou kůžičkou a Matěj ho drbal na žaludu, který byl zrudlý a naběhlý… Oběma jsem vrazil facku, Tomíka jsem rychle rozvázal a poslal ho do koupelny. Samozřejmě jsem si došel pro řemen, Štěpánovi jsem řekl, ať se těší, popadl jsem Matěje a odtáhl jsem ho na chodbu a hnal jsem ho po schodech do sklepa, musel jít bos - ponožkách, tak jak byl. Ve sklepě jsem ho nejdřív znovu pořádně zfackoval, pak si musel svléknout tričko, kalhoty, sundat si ponožky a samozřejmě šly dolů i slipy. Ve sklepě máme starou válendu, na ní se nahý Matěj musel položit a já jsem mu řemenem tak zpráskal holý zadek, až kňučel jako pes, už ani nemohl brečet, jen sténal. Po bití jsem mu řekl obleč si slipy, ostatní věci vem do ruky a pojď! Sténající Matěj pomalu belhal po schodech nahoru…Přišli jsme do bytu, nechal jsem Matěje v předsíni a donesl jsem mu tam karimatku a přikrývku. Řekl jsem mu, že za trest bude spát v předsíni. Tomáš se už zatím osprchoval a vypadalo to, že už mu nic není, poslal jsem ho do postele a Štěpána jsem odtáhl do koupelny. Tam nejdřív létaly facky, pak muselo dolů tričko, kalhoty, trenky i ponožky. Musel se přehnout přes vanu a dostal pořádně řemenem na holý, vystrčený zadek, i když ne tolik jako Matěj. Pak jsem mu řekl, umyj se a spát, do pokoje a běda, jestli ještě něco vyvedeš. Pak jsem zkontroloval zmláceného Matěje, dovolil jsem mu taky, ať se osprchuje, ale spát bude na karimatce v předsíni. Tak doufám, že už kluky takové sprosté lumpárny přejdou.

Zbyněk Janouš (Ne, 9. 5. 2021 - 17:05)

Ty jsi dobrej úchyl. Snad jen virtuální honibrko..

Vladimír (Ne, 9. 5. 2021 - 17:05)

Co mě tady urážíte, vy vulgární primitive? Popisuji tam věc, která se skutečně stala. Ale na to vaše primitivní chápání nestačí. A že vám nevadí příspěvek, na který jsem odpověděl? Jen jsem to rozvinul a doplnil. Víš vůbec s kým mluvíš? A víš kolik je mi let, ty drzej spratku?

Ondřej (Po, 8. 7. 2019 - 17:07)

Když jsem se vrátil dnes z práce, tak manželka si pochvalovala, že kluci byli celý den hodní, jenže to zakřikla. Vzápětí se totiž začal ozývat z Matějova pokoje řev a vřískání. Když jsem tam vletěl, tak jsem zjistil, že Tomík leží na zádech na zemi, má svlečené tričko, je úplně bos a Matěj se Štěpíkem na něm sedí a lechtají ho...Když jsem zařval, tak toho rychle nechali. Přiznali se mi, že hrají na počítači hru a Tomík je pořád poráží, tak ho ze vzteku zlechtali, sundali mu kvůli tomu tričko a ponožky. Tak jsem je hned srovnal. Sedl jsem si na postel, postupně se mi museli všichni přehnout přes koleno a dostali deset ran rukou na kalhoty. Nebrečeli, ale usykávali bolestí. Tomíkovi jsem řekl, ať se oblékne, že bude večeře a těm dvěma, ať toho nechají a vůbec, všichni tři ať se zklidní, nebo že to bude horší.

Ondřej (Ne, 7. 7. 2019 - 19:07)

Jen jsem to Matějovi všechno vysvětlil a poslal ho do pokoje s tím, že může jít ještě na počítač, tak se ozval zvonek a do bytu vletěl tajfun…Moje milovaná sestřička, korpulentní dáma se svými dvěma drobečky, což jsou moji synovci, dvě osmiletá dvojčata Tomáš a Štěpán, říká se jim Tomík a Štěpík. Nejsou po sestře korpulentní, ale energie v sobě mají bohužel ještě desetkrát víc…Škoda, že nejsou po mém přitroublém švagrovi, který se vzmůže akorát na věty ano miláčku, jak si přeješ miláčku… Ségra – tajfun na mě vychrlila, že kluky jí nevzali na tábor, kam je chtěla rychle vrazit, ona že s manželem odlétá ještě v noci na báječnou dovolenou, uniklo mi kam, a že máme kluky na měsíc na starost. A ještě řekla je to zvěř, nemaž se s nima! A byla pryč…Tak jsem vzal kluky k Matějovi do pokoje a žena jim šla vařit nějakou večeři. Matěj své bratránky už pár let neviděl a tak byl překvapen, zdálo se, že příjemně. Klukům jsem řekl, ať si vybalí věci a jeden že může spát s Matějem, má dost širokou postel a druhý na lehátku, pro které jsem se vydal. Když jsem se za chvíli vrátil ze sklepa se skládacím lehátkem, přivítal mě ohlušující řev. Tomík a Štěpík se rvali jako koně. Když se mi je podařilo roztrhnout, tak mi řekli, že se prali o to, kdo bude spát s Matějem a kdo na lehátku…Tak jsem udělal krátký proces. Matěje jsem poslal pro řemen a když přiběhl, tak jsem oběma klukům řekl že dostanou na holou, aby si zapamatovali, jak se u nás budou chovat. Oba se museli svléknout do nahata a pak se postupně položit na Matějovu postel. Matěj si nahaté kluky s chutí prohlížel a jiskřily mu oči…Dělal jsem, že to nevidím. První šel na řadu Štěpík. Dostal řemenem na holou a pak i jeho brácha Tomík. Oba plakali a naříkali. Když bylo po výprasku, tak jsem jim nařídil obléct se a vybalit si věci. Pak oba dostali večeři, po ní šli do koupelny, potom zpátky k Matějovi do pokoje. Rozhodl jsem, že dnes bude s Matějem na posteli Štěpík a zítra Tomík, pak se zase vystřídají, aby se nehádali. Doufám, že noc proběhne klidně.

Ondřej (Ne, 7. 7. 2019 - 16:07)

Ještě jsem zavolal kamarádovi a dohodli jsme se, že to uspokojování kluků už nebudeme řešit a společné tresty nezrušíme, zase si budou dávat na zadek, když to bude potřeba, jen jim vysvětlíme, že uspokojování patří do soukromí a to už jim nebudeme narušovat. Jsou ještě malí, mají v tom zmatek, nebudeme už řešit, že je vzrušil nahý, bosý, kamarád, jen si to uspokojování musí nechat do soukromí a to už jim nebudeme narušovat. Až Matěje za chvíli probudím k večeři, tak si ho po večeři posadím na klín a všechno mu to vysvětlím, kamarád to vysvětlí Péťovi.

Chris (Ne, 7. 7. 2019 - 16:07)

Já osobně nechci nikdy používat fyzické tresty na svých dětech. To především díky svým zážitkům z dětství, které si do dnes živě pamatuji.

Chris (Ne, 7. 7. 2019 - 15:07)

Taky moje sestrenka měla poměrně radost z mého výprasku, rozumnely jsme si spolu. Dokázaly jsme spolu vydržet ale jak mohla, tak uškodila a díky ní sem taky dostal ještě jednou o pár dní později taky řádný mazec. A to jsme spolu takřka vyrostly.

Chris (Ne, 7. 7. 2019 - 15:07)

A co Vy, těšíte to, nebo necháváte být? Já dostával od matky snad pokaždé, když mě nacapala jak honim. A jak by jste reagovaly vy, kdyby se ten váš udělal sestřence do holiny? Mě to vždy přišlo přehnaný a štvalo mě, že sem neměl šanci to vysvětlit. Ale i tak, kdyby mě nacapala, tak vím, že bych dostal...

Ondřej (Ne, 7. 7. 2019 - 15:07)

Ještě jsem zavolal kamarádovi a řekl mu, co zase Matěj dělal. Dověděl jsem se, že Petr po našem odchodu dostal nafackováno, za to jak se svlékl do slipů. Po bití se musel obléct a kamarád ho taky kontroluje, ale zatím to nevypadalo, že by zase chtěl uspokojovat kvůli výpraskům s Máťou. Snad to kluky přejde.

O (Ne, 7. 7. 2019 - 15:07)

Tak jsem šel prve Matěje zase raději zkontrolovat, stále ležel na posteli a hrál si s mobilem. Ale jedna maličkost byla jinak, Matěj byl úplně bos, před chvílí měl ponožky. Zeptal jsem se ho, proč je bos, odpověď byla jako od Petra. – bylo mi teplo… Sáhl jsem mu na bosé nohy, měl je pořádně studené. Tak se musel postavit a dostal z každé strany facku, za to, že mi lže do očí. Ale ani pak mi neřekl nic jiného, zase říkal, bylo mi teplo… Tak si musel stáhnout kalhoty. Pindík mu nestál, ale měl přetaženou kůžičku a zrudlý žalud. Takže se uspokojoval a uslyšel mě, jak jdu a rychle toho nechal. Asi mu stačí, být při tom bosky myslí při tom na trestání s Péťou., dnes ho taky viděl bosého, jak se svlékl, když mu nařezal a pak odběhl a přiběhl ve slipech a bosý. A tak jsem vzal Matěje do koupelny, musel se svléknout a osprchoval jsem ho studenou vodou. Křičel a prosil a sliboval, že už bude hodný. Jektal zubama a pindíka měl zase úplně zcvrklého… Zabalil jsem ho do osušky a odnesl ho do pokoje. Oblékl jsem mu pyžámko, ustlal mu a uložil ho do postele. Donesl jsem mu teplý čaj a řekl mu, ať zkusí usnout a on po chvíli opravdu usnul, teď tvrdě spí. Snad už ho to dnes přejde…

Chris (Ne, 7. 7. 2019 - 14:07)

Já dostal před sestřenkou, její mámou a babičkou nařezáno za honění pinďoura, nebo spíš za to, že sem to udělal sestřence do její holinky. Byly jsme společně na zapůjčené chatě na houbách. Ráno šli ostatní do krámu na nákup pro pečivo a jiné. Mě nechali dospat samotného na chatě. Využil jsem situace a šel si ho po probuzení v klidu vyhonit. Šel jsem do chodby, abych viděl kdyby se vrátili. Jenže sem se tak do toho zabral, že jsem si nevšiml, ze se vrací. Až když jsem je uslyšel, že jsou téměř za dveřmi. To už sem byl v nejlepším a nevěděl kam s tim. Tak sem popadl sestřenky holinku a nastříkal ji to do vnitř. A rychle utekl. Myslel jsem, že to pak dojdu utřít ale nestihl jsem to, protože se rozhodlo, že se najíme a půjdem na houby než tam bude hodně lidí. K mojí smůle jsem to nestihl ani sestřence říct, všichni už byly obutí v holinkách a připraveni ale ona začala vyvádět, že má něco v holince. Vyzula se a všichni to zkoumaly a bylo jasno. Nikoho nezajímalo proč sem to udělal. Řekli mi ať mlčím. Máma došla ven a vrátila se s proutkem. Byla hrozne vytočená. Ohnula mě přes křeslo co bylo v chodbě té chaty. Sestřence řekla ať mi stáhne tepláky a slipy až k holinkam. Jak jsem se bránil, tak ji řekla ať mi přidrží i nohy. A než jsem se nadal proutek mi svištěl po zadku až jsem ho měl úplně rudý. Nakonec, když semnou skončily, tak mi máma ještě vyzula holinky z nohou, který sem nechtěl zrovna dát a dala je sestřence. Po mě hodila její holinky a já musel zbytek týdne na chatě chodit v sestřenky holinkách. A to ikdyž byly o číslo menší než ty moje. Bylo mi řečeno, zesi alespoň uvědomím co sem udělal a ať se uklidním a beru v potaz, že sem stále skoro nahý a můžu dostat daleko víc tim proutkem. Tak mi nezbylo než poslechnout. A obout sestřenky holinky.

Ondřej (Ne, 7. 7. 2019 - 14:07)

Návštěva u kamaráda se vydařila. Krátce o příchodu jsme si všichni dali oběd, Petr ale musel jíst u malého stolku a klečet při tom, ještě pořád ho hodně bolí zadek. Po obědě jsme poslali kluky do Petrova pokoje, ženské si šly poklábosit na terasu a já my jsme si s kamarádem otevřeli po obědě pivo. Dali jsme si každý dvě a k tomu i nějakou skleničku dobrého pití. No a asi po hodině jsme se zvedli a šili za dětmi do Petrova pokoje. Kluci leželi vedle sebe na břiše na posteli a hráli na Petrově tabletu nějakou hru. Při našem příchodu na nás tázavě vzhlédli. Péťo, řekl jsem, jestlipak víš, co Matěj dělal včera navečer? Udivený Petr zavrtěl hlavou, zato Matěj strašně zrudl v obličeji. No on ti to Máťa poví… Jenže Matěj zkřížil ručky, zabořil obličej a něco mumlal. Tak takhle, ne řekl jsem. Oba vstát a stoupněte si proti sobě. Kluci váhavě poslechli a stoupli si tak, že si dýchali do tváře a zrudlý, nešťastný Matěj šeptal Péťovi, že si drbal pindíka a myslel na to, jak byl Petr bit a že byl celý nahatý…Petr okamžitě taky zrudl, sklopil oči a díval se na svoje nohy a Matěj si taky koukal na nohy, oba se strašně styděli…Tak co Petře, řekl jsem, zaslouží si Matěj trest za to, co ti teď říkal? Petr jen pokrčil rameny a pořád si koukal mna nohy. No nebudeme to protahovat, řekl jsem. Máťa se svlíkne a ty mu nařežeš řemenem. Matěj začal natahovat, ale musel poslechnout. Začal se svlékat. Dneska teplo není, takže toho měl na sobě víc, než včera Petr. Matěj si stahoval mikinu, třásly se mu ruce a vzlykal. Pak šlo dolů tričko…. Petr stále klopil oči, ale všiml jsem si, že po očku Matěje sleduje, jak se svlíká do naha…. Máťa si rozepnul kalhoty a začal se z nich soukat, pak se sehnul, sundal si ponožky a nakonec si svlékl slipy. Stál tam nahatý, vzlykal, klepal se strachy, malého pindíka měl strachem celého zcvrklého. Zato Péťovi se udělala boule na kalhotech, když si se stále se sklopeno prohlížel nahatého Máťu…S kamarádem jsme po sobě koukli, ale nic jsme neříkali. Matěj to nijak neregistroval, ten fňukal a měl v očích slzy. Kamarád poslal Petra pro řemen a zatím jsme na Petrovu postel dali doprostřed polštář. Péťa se za chvíli vrátil i s řemenem. Na a Matěj se musel položit na postel a Petr ho musel začít bít na holý, vyšpulený zadek. Sázel mu jednu ránu za druhou, občas si při tom přes kalhoty podrbal ztvrdlý pindík, dělal to spontánně… Matěj křičel a plakal, ale ne moc silně, však ten výprask od Péti nebyl tak hrozný. Po pětadvaceti ranách jsme to ukončili. Matěj měl červený zadek, ale ani ne ze třetiny tak, jako včera Péťa. Matěj na posteli plakal a vzlykal. Péťa si přes kalhoty drbal pindíka a asi si neuvědomoval, že na něj koukáme… Pak se najednou zarazil, řekl, že musí na záchod a odběhl. Zůstal tam ale dost dlouho… Zatím Matěj přestal plakat, už jen trochu vzlykal, ale koukali jsme, že se na posteli po břiše pohybuje sem a tam. A pak jsem si všiml, že má úplně tvrdého pindíka, třel si ho o postel. Za chvíli toho nechal, asi se uspokojil a chvíli jen ležel. Pak pomalu vstal a začal se oblékat. Péťa se vrátil, když už byl Matěj oblečený. Překvapilo nás, že Péťa přiběhl jen ve slipech a že je bos. Když odcházel údajně na záchod, tak měl kalhoty, tričko a na nohou pantofle a ponožky. Tvrdil, že je mu horko, ale určitě chtěl, aby ho Matěj takhle viděl… No a Matěj sebou opravdu cukl, když skoro nahého Péťu uviděl…Pak už jsem zavolal ženu, ať nechá klábosení a šli jsme domů. Prve jsem šel zkontrolovat Matěje, leží oblečený na posteli a hraje si s mobilem. Pak jsem zavolal kamarádovi a dohodli jsme se, že společně už kluky trestat nebudeme, protože i přes vytrpěnou bolest jim to dělá dobře. A s tou nahotou při trestání budeme taky opatrní, abychom v klukách nevzbuzovali už žádné choutky…. Já osobně budu Matěje trestat už jen oblečeného, nebo, když něco provede, tak ho zkusím ještě jednou zbít na holou – celýho nahatýho, ale na blízku už nesmí při tom být žádný malý kluk. A budu dávat pozor, jestli ho to zase nevzrušilo, když dostane nahatý.

Ondřej (Ne, 7. 7. 2019 - 11:07)

Tak jdeme navštívit mého kamaráda. Matěj se tam bude muset přiznat Péťovi, co včera dělal a co mi k tomu říkal a taky tam pak dostane, zatím netuší, co tam bude, ale nebude to všechno tak rychlé, jdeme tam na oběd i s manželkou. Až po obědě půjdeme s kamarádem s oběma chlapci do Péťova pokoje a tam se to odehraje. Až se vrátíme domů, tak to celé popíšu.

Stanik (Ne, 7. 7. 2019 - 11:07)

Napiš pak všechno, co se dělo, jak vše probíhalo. Budu na to čekat.

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 19:07)

Květo, seřež ho ještě dnes

Květa (So, 6. 7. 2019 - 19:07)

Je půl osmé a ještě není doma. Teď mi kamarádka volala, že z turnaje teprve vyjíždějí a tak do hodiny budou tady. Tak uvidím, kdy se mi synáček vrátí.

Návštěvník (Ne, 7. 7. 2019 - 17:07)

Květo, byl výprask?

Květa (Po, 8. 7. 2019 - 14:07)

Teď jsem týden na Slovensku, dost vysoko v horách a kde někdy signál je a někdy zase ne. Toto teď posílám z Popradu. Jsem tady se synem a se svou kamarádkou a jejími dvěma dětmi. Ozvu se až přijedeme domů ke konci příštího týdne.

Reklama

Přidat komentář