Reklama

Masturbace v 10 letech-je to normální??

René (So, 6. 7. 2019 - 15:07)

No a jak si to děláš? Prozraď to a přesně to popiš!

Zdeňka (So, 6. 7. 2019 - 16:07)

No ležím, stáhnu si kalhotky a hladím se v rozkroku. Prsty si všechno projíždím a začnu si třít poštěváčka. Třu jej tak dlouho až se dostaví vyvrcholení. A to je všechno.

René (So, 6. 7. 2019 - 16:07)

A teď to popiš přesně. Představ si, že jsi nadržená a zrovna si to děláš a za minutku si prožiješ orgasmus. No tak popisuj!

Zdeňka (So, 6. 7. 2019 - 17:07)

No tak pořád ho třu a když cítím že už se to blíží tak tření zrychluju a víc prstem přitlačuju a pak už cítím stahy a jenom velké vzrušení a jsu úplně mimo.

René (So, 6. 7. 2019 - 18:07)

Tak jsem zase tady a ještě se ti Zdeni zeptám na tvoje vytečení. Když při orgasmu tečeš, tak kam. Na prostěradlo, nebo si něco pod zadeček dáváš? A ochutnáváš ten svůj poševní sekret? Vzrušuješ se s ním ještě někdy potom? Všechny moje partnerky to tak dělaly, či dělávají.

Zdeňka (So, 6. 7. 2019 - 20:07)

Pod sebou mám většinou tričko nebo tak. Hned na to chuť nemám, ale za pár hodin si to přikládám na nos, na pusu, olizuju to, no zase mě to na maximum vzruší a musím si to zas udělat. A tak pořád dokola. Ale jak jsem psala, snažím se onanovat jen tak ze třikrát týdně, ale mnohdy je to aj víckrát.

René (So, 6. 7. 2019 - 17:07)

Na to, jaká jsi stydlivka tak je to úplná paráda jak si tu svou onanii popsala. Buď ale přítomná na tomto vlákně. Ještě se pobavíme.

Romana (So, 6. 7. 2019 - 05:07)

Tak já nedám dopustit na prsty. Jimi prozkoumávám celou kundičku, hraju si s pysky a vše prohmatávám a promasírovávám. V závěru využiju jen ukazováčku, kterým najedu na poštěváčka a to už pak stojí za to. Začínám pomalým třením a čím dál více dostává zabrat. Do deseti minut pak dojde k orgasmu a vyteču.

luci (So, 6. 7. 2019 - 02:07)

Nejlépe mi vyhovuje salátovka která tam jde hezky těsně a potom prsty druhé ruky třít klitoris .

Uz končím! (Út, 2. 7. 2019 - 19:07)

Ahoj, chtěla jsem vám oznámit, že končím s masturbací! Masturbovala jsem přibližně rok. Když jsem měla ty nejtěžší chvíle tak mi pomohla masturbace. Ale teď už to nepotřebuji! Ten rok co jsem to dělala tak byl pro mě opravdu těžký, v mém životě nastalo spoustu změn. Jenže změna je život a to by jsme měli brát v potaz (nemluvě jen o změně). Masturbace určitě pomůže od nervů, stresů, problémů atd.. Už jsem se našla.. Našla jsem si své sny, to co mě baví a čeho chci v životě dosáhnout. Teď si jdu za svými sny dál a na masturbaci si ani nevzpomenu. Člověk by jsi měl najít aspoň chvilku na sebe i to pomůže, věřte mi! Rozhodně je to lepší si jít za tím co vás baví a jít si za svými sny než, aby jste někde hledali místo na masturbování, kde by jste to mohli provést!!! Spoustu z vás mi bude říkat, že je to blbost a že jsem asi úplná kráva, co mě to napadlo nemasturbovat a ještě sem psát takovou zprávu... Píšu ji, aby jste se z té zprávy mohli inspirovat a že vám i trochu pomohla a doufám, že při tom čtení jste pomysleli i trošičku na sebe. Po té zprávě se na sebe určitě aspoň na pár vteřin zamyslíte. Určitě se nad tím nachvíli po dočtením zamyslíte, protože to máte v sobě, jít si zatím za čím chcete. Když si věříš tak dokážeš cokoliv. Klidně mi sem pište ty největší hejty, je mi to fuk. Kdo se mnou souhlasí tak mi napište #jdusizasvymisny . Klidně mi potom zase sem napište, jak se vám daří. Doufám, že mi někdo tento hashtag odepíše. Toto jsou slova 12-ti lété holky. Nikoho neodcuzuji, jen se vám snažím pomoct. Snad jste si to přečetli až do konce a odspisujte a opravdu se nad sebou zamyslete co by jste chtěli dělat. (Vím, že ti co masturbují tak si jdou za svými sny a plní si je, ale jstsli masturbují tak to nebude v pořádku např. stresem. Je i možné, že to někomu připadá příjemné, ale zachovat si svou důstojnost a dá se říct, nedělat tyto nechutné věci.)

prázdniny (Út, 2. 7. 2019 - 19:07)

Mastí někdo o prázdninách?

Gábina (So, 6. 7. 2019 - 09:07)

Mám teď třetí prázdniny na zdravce a na nic jinýho nečekám tak, jak na ty rána, kdy nemusím po páté vstávat. Teď se každý ráno věnuju jen sama sobě. Protahuju to jak se dá a většinou se uspokojim až tak za dvě hoďky. Nedokážu si prázdniny představit bez každodenní onanie.

Bloňdas (Ne, 7. 7. 2019 - 06:07)

Gábi a jak to děláš? Každá tady píše že používá jenom prsty. Ty taky nebo máš nějakýho pomocníka?

Gábina (Ne, 7. 7. 2019 - 07:07)

Taky jenom prsty, nic jinýho. Dělám to už tak odnepaměti, jsem na tento způsob zvyklá a za tu dobu jsem se naučila dokonale se takto udělat a užít si to. Ani mě zatím nelákají nějaký robertky apod. Třeba až někdy v budoucnu. Mám v plánu ale opatřit si venušky. Musí to být paráda cítit je v sobě a pořád být jaksi nadržená. Koncem července si je chci koupit. Takže za mě, na onanii jedině prsty.

Romana (Ne, 7. 7. 2019 - 09:07)

Škoda, že ty kuličky nemáš už teď. Mohlas nám alespoň říct, jak to působí a co to s tebou dělá. Nečekej na konec července a kup si je hned teď. A už příští týden sem můžeš napsat, jaký to s nima je. Taky na ně myslím, ale ještě jsem nenašla odvahu si je koupit nebo nějak objednat.

Gábina (Ne, 7. 7. 2019 - 09:07)

Taky jak ty, nemám odvahu si je v okresním, či teď vlastně krajském městě koupit. Jeden sexshop tam je, ale tam nepůjdu. Objednat si je nemůžu. Máti pracuje doma, přebírá všechnu poštu a to už je úplně vyloučeny. Koncem měsíce jedu do Prahy kde mě aspoň nikdo nezná. Ale i tak se budu muset moc překonat, abych nějaké slečně za pultem řekla, co si přeju.

Návštěvník (Ne, 7. 7. 2019 - 10:07)

Je služba "balík na poštu", takže ho nedoručují domů, ale vyzvedneš si ho na poště sama. A když si necháš dát od odesilatel číslo zásilky, pro sledování, tak víš přesně kdy už je balík na poště a jdeš si ho vyzvednout a doma nemusí nic vědět. Já tohle využívám nejraději, ale proto abych nemusel čekat kdy mi balík dovezou a raději si ho vyzvednu když mě to vyhovuje.

Gábina (Ne, 7. 7. 2019 - 10:07)

Dík moc za info. Všechno si to, cos mi napsal, v klidu zjistím a jistě to někdy příště využiju. Teď už to nechám až na tu Prahu. Jedeme tam s holkama mažoretkama na vystoupení a tam si je koupím. Už jsem si zjistila, kde si je na Vinohradech, kde budeme ubytováni, nebo i v centru budu moci koupit.

Bloňdas (Ne, 7. 7. 2019 - 12:07)

Gábi a kde budete na Vinohradech ubytováni? Vinohrady jsou, dá se říct, moje klukovská čtvrt. Tak to tam docela dobře znám.

Gábina (Ne, 7. 7. 2019 - 12:07)

Původně jsme měli být ubytováni v nějakém věžáku v Malešicích. Mám dojem Suzop, nebo teď Rea, nebo Rhea. Ale prý to bylo moc drahý a tak teď budem někde kousek od náměstí Míru. Někde ve vedlejší ulici u divadla Na Vinohradech. Nevím, možná Blanická ale nevím to jistě.

Reklama

Přidat komentář