Reklama

Pás cudnosti

synonym (Po, 15. 7. 2019 - 11:07)

A vysvětlila důvody, kvůli kterým zatím říká ne?

google (Ne, 14. 7. 2019 - 07:07)

stačí do vyhledávače zadat.....v angličtině je toho o chastity belt/cage napsáno na netu fakt spousty a jsou tam i náhledy smlouvy mezi manželi.....
taky to může dojít i dál...třeba manžela oblíkne do obleku služky a manželka už nikdy doma nebude nic dělat....vezme do ruky bičík nebo za špatné odvedení práce, prodlouží délku v kleci, či Tě sváže na hodinu s roubíkem do kozelce nebo dostaneš výprask až budeš bulet jako malá školačka....a extrém kam až to může dojít, je že se z něj stane cuckold, čili vědomí paroháč...a bude spát v kleci pro psa a koukat jak ji píchá alfasamec a pak ho nechá slízat smetanu....DOMLUVA je tedy asi za potřebí pokud nejsi sissy nebo hodně submisivní jedinec....pak je taky otázka...co po letech? Bude si Tě žena vůbec ještě vážit? Jako chlapa? Všechno to chce zvážit. A co když to praskne..určitě to časem vyžvaní kamarádce/ kám a Tvoje chování se změní i na veřejnosti a to okolí pozná, to mi věř. Tak jako tak bude Tě mít v hrsti a hospoda pá pá

luci (Ne, 14. 7. 2019 - 08:07)

Je to o konkrétních lidech a na domluvě . Rozhodně tento styl nemůže praktikovat blbka s poseroutkou.

láďa (Út, 16. 7. 2019 - 19:07)

Musím souhlasit s luci protože je to o hlavě a komunikaci a jeden den může být moc a na druhou stranu tři měsíce málo. A pokud někdo začíná a myslí si že existuje návod na jak dlouho je správně penis zamknout je na omylu nám ty pravidla dá se říct pokazila cca 1 rok soužití z pásem už pravidla nemáme a zatím super já nadržený v nejistotě a paní vysmátá.

Návštěvník (Ne, 14. 7. 2019 - 06:07)

PS: Jak dlouhá je ideální doba na zkoušku? Týden? Měsíc?

Návštěvník (Ne, 14. 7. 2019 - 07:07)

3dny pauza a pak na 10dní ,na zkoušku.
uzamčený muž má právo vzdorovat.
Paní má povinnost co se hygieny týče a právo držet ho jak dlouho ona sama uzná za vhodné, pá právo použít doplňkové opatření .

Návštěvník (Ne, 14. 7. 2019 - 05:07)

Potřebuji poradit. Co všechno má být právy a povinnostmi zamčeného muže. Jsou nějaké tipy co zakomponovat do dohody. Myslím nějaké výhody pro ženu (které se do zamčení svého muže moc nechce) aby se jí to zalíbilo? Jak má vlastně vypadat taková dohoda? Předem díky za odpovědi.

láďa (So, 13. 7. 2019 - 15:07)

Na jak dlouho jste zamčení máte nějaké termíny????

láďa (So, 13. 7. 2019 - 15:07)

Můžu se zeptat všech co tady píšou a čtou co jim pás cudnosti přinesl do života????Naše začátky byli dost rozpačité ale skoro po 3 letech bych asi neměnil a hrozně mně mrzí že jsem něco takového poznal až skoro v 50 letech.Kolik myslíte že nás zamčených je?A jak to prožíváte momentálně jsem i z klíčema půjčený sousedce včera měli být klíčky a prd zatím čekám a hrozně se těším.

George39 (Ne, 14. 7. 2019 - 20:07)

Pás mi přinesl paradoxně vīce sexu i když většinou bez orgasmu.
Předtím jsme sexovali 1x týdně o víkendu a já onanoval každou chvíli u porna. Manželce jsem doma moc nepomáhal.
Pás jsem začal nosit intenzivněji před 2 lety a nosím ho s přestávkami dodnes.
Teď už to vypadá natrvalo. Manželce doma více pomáhám a dráždění končící manželčinými orgasmy je minimálně obden. Já mám zkažený orgasmus většinou o víkendu, protože se jí líbí stříkání dovnitř.
Mám za úkol teď zhubnout a najít pár na střídání partnerů. Pak se rozhodne, jestli mě odemkne a nebo budu šukat straponem.
Bula na cuckold už má, když na to dojde.
Takže to možná dopadne na víkendový sexík s milencem a já vše vylízám a jednou za měsíc výměna partnerů já se straponem a zase vše lízám.

Návštěvník (Út, 9. 7. 2019 - 11:07)

Tak to je dobře, že jsi ještě trochu chlap, nevypadalo to tak, a docela inteligentní, mám radost. Ale muž má být mužem a né se podřizovat ženě, ale beru to, že za svoje úchylky lidé nemůžou.

George39 (Út, 9. 7. 2019 - 00:07)

Naposledy si to moje paní pěkně užívala. Nasedla na mě na koníčka, pás si vložila do prcinky a přiblížila vibračnī hlavici. A když už jsem skoro byl, tak jí vypnula. Řekla:"Ty už jsi jich měl dost a když nejsi nadrženej nejsi ke mě tak pozornej". Už budu v pásu bez zkaženého orgasmu 14 dní. O normálním ani nemluvím.Tak asi tak.

George39 (Út, 9. 7. 2019 - 00:07)

Naposledy si to moje paní pěkně užívala. Nasedla na mě na koníčka, pás si vložila do prcinky a přiblížila vibračnī hlavici. A když už jsem skoro byl, tak jí vypnula. Řekla:"Ty už jsi jich měl dost a když nejsi nadrženej nejsi ke mě tak pozornej". Už budu v påsu bez založeného orgasmu 14 dní. O normálním ani nemluvím.Tak asi tak.

Návštěvník (Pá, 5. 7. 2019 - 09:07)

Tak má Paní už fyzické tresty moc nepoužívá a omezila se spíše na tzv. Poziční, kdy mě pošle za trest do kouta, kde mě nechá třeba 1/2 hodiny, je to pro ní pohodlnější a stejně účinné

láďa (Pá, 5. 7. 2019 - 18:07)

Jak dlouho mýváš zaracha bez klíče a jen milkink??Tam po 60 dnech není třeba trestat stačí jen naznačit a je hotovo pokud si o trest vyslovně nekoleduješ a nedělá ti to dobře já radši bez trestání.

Čubina (St, 3. 7. 2019 - 19:07)

Naprostý souhlas, byl jsem formován proti své vůli. Hlavním důvodem byla má nevěra a následné ultimátum ze strany manželky - dnes mé Paní. Jen neochotně jsem se nechal uzamknout a zpočátku se nerad podřizoval jejímu vedení, až po delší době uzamčení - bez výstřiku se ledy pohly a já se začal měnit, teprve tehdy začala s tresty a já se opět posunul dál. Další pokrok následoval, když mi trvale vyhradila místo u svých nohou, kde nyní spávám každou noc. Jejich vůně mi dává pocit klidu a bezpečí. Když se nyní ohlédnu zpět, nechápu, jak jsem jí mohl kdy zahnout. Bohužel nyní je situace taková, že má svého milence ona a já se to učím respektovat

luci (So, 6. 7. 2019 - 02:07)

Tak si to své paroháčství pěkně vychutnej , jsi prostě cuckold a tvoje výchova může pokračovat.

mariand (So, 6. 7. 2019 - 14:07)

Naozaj sú facka a výprask tak účinné a nevyhnutné? Bojujem so svojím vnútrom, či to budem zvládať. Či príde stav, že sa podvolím a ešte aj dokonca poďakujem. Manželka je o tom skalopevne presvedčenä. Ja nie. Preto chem poznať reálne skúsennosti. Nie som presvedčený, že sa jej to podarí, aj keď v mojom vnútri jej chcem byť absolútne po vôli.

luci (Ne, 7. 7. 2019 - 02:07)

Budeš to zvládat , pokud budeš chtít nechat se ovládat , být bezvýhradně podřízen své ženě . Vynutit to fackami a výprasky to nejde i když to k tomu také patří , ale více jak trestný efekt mají způsobit gradaci vzrušení . Prostě fackovat a bít se musí umět . Někteří muži jsou dokonce vděční , že jsou ponižováni a pokud to jde tak daleko že jim manželka nasazuje parohy v jejich přítomnosti, tak už jsou cuckold.

mariand (So, 6. 7. 2019 - 13:07)

Nepotrebujem fantázie, ale ozajstnú radu, aby bol predpoklad, že manželka ma naozaj prevychová. Nezávisle na mojej vôli. Ako má ona postupovať? Nie bla, bla, bla. Reálne skúsenosti. A priamo z manželstva.

Reklama

Přidat komentář