Reklama

Trestání kluků

Návštěvník (Po, 8. 7. 2019 - 15:07)

Ty máš hafo dovolné,kde se taková fasuje?Že bych si taky vyžádal.

Květa (Po, 8. 7. 2019 - 16:07)

Kdepak. Mám 25 dní dovolené. Teď si to aspoň můžu užít. Jsme s kamarádkou v Tatrách a já poprvé. Štrbské a další plesa a ostatní. Stálo mě to přes 7000 ale stojí to za to. A taky dávám pozor na synácka. Už zas je to s koro bez sign

Miii (Po, 8. 7. 2019 - 17:07)

Dobrý den, já si potrpí na dívčí nohy a hlavně nošene boty. Ještě ve škole sem se udělal spoluzacce do tenisky na šatně a čekal zda se na to nepřijde. Představoval jsem si jak by na to asi reagovali doma, přinést takovou poznámku v zakovske. Jak by jste třeba vy řešili takovou situaci, kdyby to udělalo vaše dítě

Návštěvník (Po, 8. 7. 2019 - 17:07)

Tak si to vychutnávej,25 dní dovči je jen nesplnitelný sen od slavnýho převratu a od prodání státních podniků kamarádičkům ,darebákům kteří nás jen radostně berou na hůl.

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 19:07)

To je ještě dobrý čas, pusť se do toho

Ondřej (So, 6. 7. 2019 - 18:07)

Péťa má deset let, taky už si to samozřejmě občas dělá, kamarád to zmínil. Už za to i dostal, ne za to, že si to dělal, ale spíš kde to dělal. Bohužel prý ve škole při hodině pod lavicí...Ale dělá to prý jen proto, že mu je při tom dobře. Ale až mu zítra Matěj řekne, že si to dělal a myslel při tom na to, jak nahatý Petr u nás dostal, tak se to asi Petrovi moc líbit nebude. Zatím neví, že tam přijdeme a proč. Jsem zvědaví na jeho spontánní reakci... Jinak Matějovi je devět.

Ondřej (So, 6. 7. 2019 - 17:07)

Prve jsem volal Matěje k večeři a nešel, tak jsem k němu šel do pokoje. Matěj ležel na posteli pod přikrývkou, tričko měl na sobě, ale na zemi leželi jeho trenky… Bylo to jasné, ruce měl po přikrývkou, tak jsem ji strhl. Matějovi stál jeho malý pindík, se staženou předkožkou a zrudlým žaludem. Musel si stoupnout a říct mi, co to dělal a proč. Byl celý rudý, trochu začal brečet a s pláčem se přiznal, že si drbal pindíka, protože je mu při tom dobře a že musel pořád myslet na nahého Péťu a na to jak byl bit…Napřáhl jsem se, zděšený kluk si kryl hlavu a prosil za odpuštění, že už to neudělá… Neuhodil jsem ho, jen jsem mu řekl obleč se a pojď jíst. Pak jsem volal kamarádovi a domluvili jsme se, že tam zítra s Matějem přijdeme a on bude muset Péťovi říct co dělal a proč a pak dostane a bít ho bude jen Péťa.

Ondřej (So, 6. 7. 2019 - 17:07)

Takže dnes v 11.00 dorazil ke mně kamarád se svým synkem Petrem. Péťa přišel s teniskami v ruce, ponožky si do nich zastrčil. Trochu už fňukal, jednak proto, že ho pálily nohy a jednak se bál očekávaného výprasku. Nejsme žádní surovci, takže jsme Péťu poslali, aby si v koupelně umyl a ochladil nožky. Zatím jsme si s kamarádem dali v obýváku kávu. Když se Péťa umyl, tak jsme s ním šli do Matějova pokoje. Tam se vzlykající Petr přiznal, že tátovi vzal peníze a hned sliboval, že už to nikdy neudělá…. Pak se musel svléknout, moc toho na sobě neměl, takže to bylo rychlé. Stáhlo tričko, sundal si kraťasy a spoďáry, všechno to hodil na zem. Nahatý tam stál, klopil oči, červený v obličeji jako rajské jablíčko, z oček mu už tekly slzy. Musel si lehnout na bříško na Matějovu postel, vprostřed byl podložený polštář, aby měl pěkně vyšpulený zadeček. Matěj stál celou dobu vedle postele a všechno to sledoval. Dnes je teplo, tak má na sobě jen tričko a trenky, je bos. By pobledlý, rozpačitý. Když se Petr svlékal, tak zrudnul a taky klopil oči. Petrův táta už měl v ruce rákosku, kterou si přinesl v tašce. No a když nahý Péťa ležel na posteli, tak dal rákosku do ruky Matějovi a řekl mu bij ho! Matěj se zarazil, tak jsem na něj křikl – neslyšíš? No a tak Matěj poslechl a začal Péťu bít přes nahý zadek. Pořádně! Křikli jsme s kamarádem oba. Tak Matěj do toho vložil své síly a začal Péťu bít silněji. Ten brzo začal křičet a naříkat. Červených pruhů na jeho zadečku přibývalo. Znovu a znovu dopadala rákoska na holou kůži… Po patnácti ranách sebral kamarád Matějovi rákosku a nechal Petra trochu vydechnout. Pak mu sám vysázel dalších patnáct ran. Ty ale byly pořádné, kluk při tom řval na celé kole a z očí mu stříkaly velké slzy. Začal kopat a tak mu Matěj musel podržet u kotníků nohy. Z Péti stékal pot, při posledních ranách už jen sténal a teklo mu z pusy. Zadek měl celý pokrytý rudými pruhy. Výprask skončil, nechali jsme Péťu vybrečet na Matějově posteli a pak mu Matěj pomohl do koupelny, aby se po výprasku osprchoval a ochladil si trochu oteklý zadek, čekala ho cesta domů. Domů už pak směl jít obutý, sprcha ho trochu vzpamatovala, ala šel pomalu, zbitý zadek ho pořádně bolel, alespoň týden bude muset spát na břiše.

Stanik (So, 6. 7. 2019 - 17:07)

Nevím, kolik má ten malý Péťa let, ale když teď bude muset kvůli zpráskanému zadku spát na břiše, tak velice rychle pozná, co mu dělá dobře. Stačí, když se hlavně při usínání pohne a pak se začne pohybovat více, neboť pozná, jak mu to dělá dobře na šulinkovi. A odtud je už jen krůček k sebeuspokojování. Takže pozor na to ležení na břiše! Ale třeba už na to přišel, třeba si to už pravidelně dělá, či zkouší, jako Matěj. Takže na to jsem jen chtěl upozornit.

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 09:07)

Květo, bude nářez?

Květa (So, 6. 7. 2019 - 10:07)

Bude, ale syn ráno odjel s jedním kamarádem a jeho rodiči na nějaký florbalový turnaj, či přehlídku mládežnických družstev. Vrátí se až v podvečer. Samozřejmě hned poté ho nemůžu vyprutit. Musím mu dát večeři a tak, ale už mám plán, jak to udělat, aby ten nářez dostal. A aby si ho dosyta užil. Určitě si ho užije!

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 10:07)

Tak něco z toho plánu prozraď

Květa (So, 6. 7. 2019 - 18:07)

Když jsem mu dříve zmydlila zadek, tak to bylo přes rifle a, teď nevím přesně, jednou nebo dvakrát přes boxerky a slipy. A všimla jsem si, jak mu po výprasku stojí. Anebo i během výprasku, když sebou mlel, tak ho měl pěkně napnutýho. Takže i přesto, že zažíval bolest, tak ho to vzrušilo. Za hodinku přijede, ale už ho dnes nebudu trápit. Až zítra. Řeknu mu, že jenom vyzkouším prut a ať se nebojí a nemá strach. Ale samozřejmě při výkonu trestu přitvrdím a hlavně si budu všímat, jakého má šulina. Ještě nemám jasno, jestli mu to dělat přes slipy, nebo na holej zadek.

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

Kamarádův Péťa u nás dostane zítra rákoskou. Samozřejmě bude bit na holou kůži...

Stanik (So, 6. 7. 2019 - 10:07)

Už aby to dneska bylo!

Ondřeji, (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

a ví o tom už dnes ten Péťa, nebo bude zítra takto potrestán překvapivě?

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

Ano, Péťa už ví, co ho zítra čeká, je to součást trestu.

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 15:07)

Už je poměrně pozdní odpoledne. Jsou už k dispozici nějaké novinky stran Péťova potrestání?

Návštěvník (So, 6. 7. 2019 - 12:07)

Nařež mu spíš mírně, ať nemáš ke stáru příliš velkého nepřítele.

Stanik (So, 6. 7. 2019 - 09:07)

Tak jak to vypadá. Už je u vás Péťa?

Reklama

Přidat komentář