Reklama

Trestání kluků

Stanik (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

A kdy k vám přijde. Zítra už dopoledne? Poreferuj pak o tom, co všechno se dělo.

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

Ano, přijdou zítra dopoledne, všechno napíšu.

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 14:07)

To, co jsem prve popsal, se odehrálo ve středu. A prve mi kamarád volal, že Petr provedl velkou lumpárnu. Dohodli jsme se, že zítra přijdou k nám a Péťa bude před Matějem pořádně potrestán. A po cestě k nám půjde taky bosky.

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 13:07)

Pro Matěje mám občas ještě eden doplňkový trest, třeba když odmlouvá, tak ho pošlu ven s odpadky a musí jí bos. A někdy je to takhle – Matěj byl hodně hubatý a odpoledne jsem s ním šel na návštěvu ke známým. Je to asi půl hodiny cesty pěšky. No, a když jsme poodešli kus od domu, Tak si Máťa na ulici musel zout značkové tenisky a sundat si ponožky. Botky pak nesl v ruce. Když jsme se už blížili k domu, kam jsme šli, tak se Matěj zase obul. V bytě na návštěvě si pak v předsíni zul boty a byl zutý do ponožek, já jsem si povídal s kamarádem a Matěj byl v pokoji s jeho synkem Péťou, který je o rok starší než Matěj. Povídal jsem si o všem s kamaráde, i o tom, jak Máťu trestám a dohodli jsme pokračování Matějova trestu. Přišli jsme za klukama do pokoje a Matěj si musel sundat ponožky, ukázat zrudlé a odřené a taky umazané bosé nožky. A musel říct, za co byl potrestán. Pak ještě musel podrobně vyprávět, jak byl bit na holou za vysvědčení a musel si stáhnout kalhoty a ukázat úplně nahý zadeček, stopy po bití jsou ještě vidět. Plakal při tom. Pak se mohl zase obléct. No, a když jsme šli domů, tak jsem ho o ulici dál zase zastavil, tenisky musely zase dolů, musel sundat ponožky a zase ťapat bosky. Za chvíli už našlapoval jako na jehlách, začal brečet a prosil, že už bude hodný, ale musel zůstat bos po celou cestu.

Gusta (Pá, 5. 7. 2019 - 15:07)

No počkej až zestarneš a budeš nemohoucí se o sebe postarat. Matěj tě strčí do nějakýho šílenýho domova důchodců a navštěvovat tě bude jednou za měsíc, v den tvýho důchodu. Možná tě tam vezme trochu na vzduch, ať se provětráš. Venku, protože ty už to nebudeš zvládat, ti zuje rozšmatlaný pantofle, sundá ponožky a pěkně se s tebou vydá na procházku po kamenité cestičce. Pantofle a špinavý ponožky si budeš držet v ruce.

Ondřej (Pá, 5. 7. 2019 - 16:07)

Neotravuj vzduch, blbe! Zavři si kufr, plácá ti víko!

Bobrik (Pá, 5. 7. 2019 - 09:07)

Květuše nemáš strach že ti to jednou kluk vraťi pozve si kamarády hezky tě svážou sukýnkou nahoru aproutkama přez zadeček až do fialová .

Majk (Pá, 5. 7. 2019 - 08:07)

Mít takovou matku tak se jí za to vyhonim do tenisky a nechám ji to tam.

Chris (Čt, 4. 7. 2019 - 16:07)

Maximálně jednou před spolužákem jsem dostal od matky na zadek a to sem se dost styděl a rozhodně ne, aby mi dávali na zadek spolužáci.

Chris (Čt, 4. 7. 2019 - 15:07)

Tak to je mazec co některé matky udělají svým synům. Já taky dostával ale ne od cizích. To bych jen tam nevydejchal. A to sem dostal i za honění, protože to máma nesnášela.

Květa (Ne, 30. 6. 2019 - 20:06)

... nějakýho semene v jeho prádle...

Ondřej (Ne, 30. 6. 2019 - 20:06)

Tak nám kloučka ještě trochu popiš. Jak se jmenuje, jaké má vlásky a oči. Napadlo mě, že až mu kluci proplesknou zadek, tak by si s ním mohli trochu pohrát a zkusit třeba, jestli už stříká. I když je malý, tak v tomhle věku by už měl i z malého, neochlupeného pindíka. Když ho podrbou na holým žaludu, tak to určitě půjde...A napiš, jak hodně při bití plakal.

Květa (Ne, 30. 6. 2019 - 20:06)

Tak bití ho bude čekat až tak zítra. Jinak je to Dan, vcelku pěknej, takovej nevinnej blonďáček. Ale ať se nikdo nenechá zmýlit tou jeho nevinností. Ten už je zkušenej! To už bylo nějakýho v jeho prádle a posteli. Pořád by jen honil a honil. Vím, že mezi nohama má jen takový náznak jemňoučkého, blonďatého chmíří. No, čeká ho pořádný mazec.

Robin (St, 3. 7. 2019 - 05:07)

Jak víš, že má kolem ocasu jemné chmíří. Tos ho někdy zblízka nahého zahlédla? Jinak bys z dálky vůbec nepoznala tak jemné chloupky které má.

Květa (St, 3. 7. 2019 - 09:07)

Přesně na velikonoce v tomto roce si při blbnutí na kole zlomil zápěstí. Takže levou ruku měl v sádře a stala jsem se tak jeho první ošetřovatelkou. Spíš jen tak, že jsem mu pomohla hlavně při koupání, utřít jej a pomoci mu se obléci. Zpočátku se styděl, myslím, že se styděl celou tu dobu, než mu sundali sádru, ale co jiného mu zbývalo, než že jsem mu musela pomoci. Takže od té doby vím, že už má malinké chmíří.

Robin (Čt, 4. 7. 2019 - 13:07)

To se musel asi hodně stydět, když jsi ho po koupání utírala. Neobracel se k tobě zády? To si mu ale musela osušit i zadeček a vepředu ocas. Jak na to reagoval?

Květa (Čt, 4. 7. 2019 - 20:07)

No jak ten se styděl! Ale musel držet. Nic jiného mu nezbývalo a já jsem si to vychutnávala úplně do sytosti. Osušovala jsem ho od hlavy až jsem se dostala k zadečku a to stál pořád ke mě zády. Pak jsem si ho obrátila a to už jsem poznala jak se brání, ale nemohl dělat nic, než jak já jsem chtěla. Pomalinku jsem ho začala osušovat v rozkroku, pak kule a nakonec to jeho péro. Stáhla jsem mu opatrně předkožku ale ne úplně, pečlivě mu vše osušila, pak zbývaly nohy, stehna a bylo to. Navlékla jsem mu pyžamo a mohl jít do postýlky.

Stanik (Pá, 5. 7. 2019 - 06:07)

Jo a když si ho tak po té koupeli utírala jaký to měl mezi nohama. Neměl erekci? A co chloupky, taky přes ně muselas osuškou prejíždět, že?

Květa (Pá, 5. 7. 2019 - 07:07)

Nestál mu, ale úplně v klidu nebyl. To jsem hned poznala. I kulky měl takový víc stažený. Asi nechybělo moc a postavil by se mu pořádně. Samozřejmě že jsem mu přejížděla osuškou i přes chloupky. On má vlastně jen takové jemné chmíří jen tak malinko nad ocasem. Vůbec jsem nespěchala, pěkně pomalu jsem si s utíránim dávala záležet. Jo a nakonec jsem ho ještě namazala tělovým mlékem. Taky jsem si dala záležet a důkladně jsem mu to vtírala na všechna místa jeho těla.

Návštěvník (Čt, 4. 7. 2019 - 21:07)

A ráda ho i řežeš

Reklama

Přidat komentář