Reklama

Sex a kopřivy

Autor diskuse
Bobřik

Gdo

Kdo pak tady użiva kopřivy na uspokojení sebe či sveho partnera zážitek s kopřivami?

 

 

 

Honza (Čt, 27. 6. 2019 - 20:06)

Jaky bylo vysvědčení Vendulko ? Zasloužíš si pochvalu, nebo sešvihat prdel kopřivou?

Vendula (Pá, 28. 6. 2019 - 11:06)

Tak jaksi prolízám. Ale jde to ještě. Sebekriticky však musím uznat, že bych, za to všechno co jsem za ten rok provedla, zasloužila. Pořádně zpracovat ten můj zadek. Nejprve dostat výprask bičíkem nebo dřevěným prkénkem tak, aby zadek zčervenal a aby se narušila kůžička. Ale ne do krvava! A pak jej zpracovávat kopřivami. Byla by to pro mě hrozná muka, ale věděla bych, že si to plně zasloužím, že potřebuju dostat do těla ještě víc.

Chris (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že by zcela postacil proutek, a sesvihat až by si měla zadek rudy jak ty holinky co máš.

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 06:06)

To chceš jako říct, že by na zadek stačil jen ten proutek a bez kopřiv? Myslíš, že bych toho měla dost? Bolelo by to aspoň trochu?

Chris (So, 29. 6. 2019 - 09:06)

Ty nejspíše ne. Já kdysi dostal proutkem na holy zadek a měl jsem ho dlouho v jednom ohni a pak se udělaly i jelita... naopak sem viděl jak dostala holka bičíkem na koně a to byl mazec, už není jak se kroutila, kopala nohama a vřeštěla.. ..

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 09:06)

Ráda se semtam podívám na videa s vypraskem. Preferuji ty, se dvěma holkama. Ale někdy je to úplně krutý, co krutý, hnusný. Kdy má zadek zpráskanej do krve. Na to se nedá dívat. Líbí se mi, když dostane hodně do těla, když ten zadek má šíleně červenej a už jenom bezmocně naříká. Pak už to tady takto stačí.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 09:06)

Já to zažil když sem jezdil jako kluk do jezdeckého spolku. Byl jsem tam jediný kluk a sami holky. Byla tam taková klasická rivalita i kamarádství. Akorát, že tehda jedna holka pořád dělala naschvály. Jak mohla tak se vyhnula čištění koní a hlavně stájí. Občas někomu schovala třeba boty, nebo přilbu, aby byla první u koní a mohla si vzít koně jakého chtěla. Holkám došla trpělivost. A jednoho dne při čištění ji dotahly holky za staje, kde bylo uskladněné seno. Zhadaly se tam a pak ji ohnuly přes balík sena. Jedná si na ni klekla, další donesla bicik na koně a pak to šlo samo. Stáhly ji tepláky a nakonec i kalhotky a dostala narezano tim bičíkem. Ječela, kopala kolem sebe a neměla kam uhnout. Zadek mela uplne do červena. Jak kopala, tak ji odletěla holinka co měla na sobě, tu sem ji pak donesl, když sní skončili a celá ubulena mi ještě vynadala, co ji smátram na holinku. At se o ni nestaram.

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 10:06)

Já se koní bojím. Jsou to nádherná zvířata a ráda se na ně dívám, ale spíše jen zdálky, z bezpečí. Každý rok se stane tolik neštěstí, pády z koně apod. Minulý rok to myslím bylo, kdy kůň uvláčel mladou dívenku a to před očima její maminky. Spadla z něj, ovšem noha ji zůstala zaklíněná v třmeni. To jsou takové šílenosti a já na to pořád musím myslet.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 10:06)

Tak to chápu. Ale myslím,že co se týče toho zážitku, tak to je něco dle tvých představ, jak pět holek vyplácí jedné na holi zadek bičíkem, já z toho byl tehda úplně hotový a to do slova.

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 11:06)

Tak to ano. Kdyby mě dvě holky pevně držely za ruce a za nohy a další dvě by mi zpracovávaly bičíkem zadek a stehna kousek pod ním, to by bylo něco. Ta stehna jsou velmi důležitá při těchto hrátkách. Tím, že nejvíce potom pálí a svědí i mnoho hodin po výprasku a hlavně po kopřiv ování.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 11:06)

No byla to podívaná, sám bych se přidal ale nenechaly mě. Jen sem se díval z povzdali. No nemohla nic a jak začala kopat až ji odletěla ta holinka, tak ji držely i za nohy. Jen kroutila zadkem a bicik pleskal po naspulenych pulkach. Me zaujalo jak se jí kroutily úplně prsty na noze co z ní skopla tu holinku, bylo vidět jak je zatina. Během chvíle měla zadek červený. Holky si to užívaly a vůbec ji nešetřily. Prvne sem videl vyspuleny a nahy divci zadek na živo.

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 12:06)

No to je můj velký sen. Mám dvě kamarádky, krásné spolužačky, od teď chodí v šortkách. Dva měsíce je neuvidím ale pořád na ně budu myslet. Ani jedné jsem se neodvázila říci, co k nim cítím. Bojím se jejich odmítnutí, bojím se skandálu, jež by mohl poté nastat. Tak jsem v klidu, raději sama se sebou.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 13:06)

Tak to já měl štěstí na kámoše, který se toho nebál a řekl, co by chtěl zkusit a tak jsem navzájem pohonili a tak no. Dnes jsem jen na holky ale nelituji toho

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 14:06)

Tak to jsi dobrej. Jaksi mi to taky nepasuje, vidět dva kluky spolu.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 14:06)

Já myslím, že každý měl nějaký začátky. Já to můžu mít taky poměrně často, proto sem byl rád, když a tím někdo vypomohl. Ikdyz z kámošem to bylo na jeho popud ale dlouho sem se nezdrahal. No co bylo nevrátí, už se stalo..

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 15:06)

To kdybys viděl mě, co jsem strávila času běháním za holkama, zjišťováním kde která z nich bydlí a seznamováním se s jejich rodiči, jen abych o té své lásce něco věděla. Čekání na vlak, na tramvaj, kdy už nastoupí. Toto mám, bohudík, za sebou. Už jsem klidná.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 15:06)

Tak to já kámoše bral pouze jako kamose a hlavně to nebylo z lásky ale z potřeby si ulevit. A něco vyzkoušet. Navíc jsme se znaly už dlouho i ze školy. A holky tehda neměly moc zájem, já byl rád za sestrenku, že mě vyhonila. A ještě měla připomínky. A spíš než honeni to bylo poznávání z její strany, jaký to mám mezi nohama oproti ní. Tehda na chatě jsme zalezly za kadiboudu a ona zda ji ho ukážu a půjčím. Nebránil jsem se. Různě ho pretahovala, jezdila prstem kolem zaludu, zkoušela to nehty, pořád zkoumala až jsem to nevydržel a vystrikal se jí přímo na tepláky a boty.

Chris (So, 29. 6. 2019 - 15:06)

Tak to já kámoše bral a hlavně to nebylo z lásky ale z potřeby si ulevit. A holky tehda neměly moc zájem, já byl rád za sestrenku, že mě vyhonila. A ještě měla připomínky

Vendula (So, 29. 6. 2019 - 15:06)

Tak a teď už zde pro dnešek končím. Vydáváme se do IHotelu Voroněž.

Bobrik (So, 29. 6. 2019 - 21:06)

Hotel sice postavili soudruzi z Brna ale na oslavy dobrá volba.

Reklama

Přidat komentář