Reklama

Trestání kluků

Květa (Po, 1. 7. 2019 - 08:07)

Teď jsem si vyhledala nějaká videa, většinou výprasky holek. Někdy to bylo až brutální. Tak to bych u syna nechtěla. Jen tak, aby na něm každý švih prutu zanechal otisk. Aby měl zadek a kousek stehen v jednom ohni. No, kluci už si s ním pohrají. Já mám odedneška dovolenou takže u jeho výprasku budu přítomná a na všechno dohlédnu.

René (Út, 2. 7. 2019 - 00:07)

na holou je to lepší,sice to víc bolí,a člověk se víc stydí,ale dotyčný ví kdy ma s výpraskem přestat,ja vždy dostaval na holou

Adam (Po, 1. 7. 2019 - 15:07)

Jak to dopadlo?

Květa (Po, 1. 7. 2019 - 16:07)

Před 5minutama jeho kamosi prisli už u nas měli být ve tři. Napíšu co a jak se deje

Adam (Po, 1. 7. 2019 - 16:07)

Tim prutem poradne

Květa (Po, 1. 7. 2019 - 16:07)

Už ho povalili na válendu skoro nahyho a svazanyho, víc napíšu tak za hodku až s ním skončí

Adam (Po, 1. 7. 2019 - 20:07)

Jeste to neskoncilo?

Květa (Út, 2. 7. 2019 - 10:07)

Teprve teď se dostávám k tomu, jak to bylo včera. Kluci tedy přišli a já jsem synovi oznámila, že kvůli špatnému vysvědčení dostane výprask. Kývla jsem na kluky a než se Daneček vzpamatoval, dva kluci mu vzadu drželi ruce a další mu stáhli kraťasy a slipy. Když si chudák uvědomil že je skoro nahej, začal se šíleně bránit. Kluci využili ten provaz a svazali mu ruce za zády. Děsně však se zmítal a kopal nohama a tak jsem přinesla ještě další kousek šňůry. Pevně mu svázali nohy nad kotníkama a těsně pod a nad kolenama. Pořád sebou škubal, ale už byl znehybněnej a pomalu se uklidnil. Kluci ho položili na pohovku na břicho a na tři polštáře. Tak měl aspoň zadek pěkně našpulenej A začalo řezání. Prut jen svištěl, to byl zvuk a pak taky, jak mu dopadal na zadek. A každý dopad prutu na jeho zadku zanechával otisk. Za chvíli neměl na kůži jediné místečko bez stopy po prutu. Celý zadek měl červený, řekla bych v jednom ohni, neboť hrozně naříkal a při každém dopadu prutu bolestí hekl. Zastavila jsem kluky jak dosáhli 70 ran. Teď musím jet nakoupit, pak se k líčení včerejšího dne vrátím.

Bobrik (St, 3. 7. 2019 - 06:07)

Já bych tě svázal a obložil kopřivami .

Květa (St, 3. 7. 2019 - 09:07)

Jéžiš tak to snad né. Párkrát jsem se na zahrádce dotkla kopřivy a úplně mi to stačilo. To pálení na prstech nebo na ruce. A obložit kopřivami, to si nedokážu představit. To by nikdo druhému neudělal. Jen nějaký sadista.

Bobrik (Pá, 5. 7. 2019 - 09:07)

To jsem přehnal celé tělo je jen tu pipinku já si občas dám obklad kopřivou ten začátek je dost drsný potom bobr napuchne a celý den hezky brni je to jak ty tvoje vibrační kuličky .

Ondřej (So, 29. 6. 2019 - 18:06)

Matěj dostal výprask za vysvědčení. Musel si sundat trenky - zůstalo mu pak jen tričko, nic dalšího na sobě neměl a byl taky bos , položit se na postel a dostal řemenem přes nahý zadek.

Květa (So, 29. 6. 2019 - 18:06)

A když se tak musí položit vcelku nahý na postel, nestydí se? Beru to podle svého syna. Kdyby se měl svléknout do naha, no to by vůbec neudělal. Dva by ho museli držet a úplně ho znehybnit a další pak by mu stáhl slipy. No ten by se bránil.

Ondřej (Ne, 30. 6. 2019 - 09:06)

Matěj občas dostane, takže je zvyklý a drží. Včera bylo teplo a tak měl na sobě jen tričko a trenky. Kolik je Vašemu synovi a hlavně, jak je velký? Někdy může být kuk i ve třinácti malý a drobný, hodně dětský a pak asi není problém ho zvládnout a zbít ho na holou, ale někdy může být už devítiletý kluk velký a pak to může být náročné mu nařezat, když není na výprask zvyklý a nechce držet.

Květa (Ne, 30. 6. 2019 - 09:06)

Syn měl před nedávnem 13, ale je to pořád jakoby takový malý chlapeček. Ale abych ho přiměla k tomu, aby si vyzkoušel, jak mu pasují, kupř. trenky, boxerky či slipy, tak toho bych se nikdy nedočkala. A to i když stojím za ním a řeknu mu, že se nedívám, anebo i když odejdu z místnosti. No prostě je šíleně stydlivej v letech své puberty.

Ondřej (Ne, 30. 6. 2019 - 12:06)

No, to znamená, že kdyby to bylo potřeba, tak bys asi zvládla mu nařezat. Byl by to pro něj dvojnásobný trest, když se stydí a dostal by na holou...No a jestli jsi s ním sama a máš pocit, že by opravdu měl být pořádně bit, protože si to zaslouží a myslíš si, že bys to nezvládla a nechceš do toho zatahovat příbuzné, tak Ti poradím. Pozvi pár jeho spolužáků a uvidíš, jak Ti ochotně s ním pomůžou a pro kluka to bude trojnásobný trest - že dostane na holou a spolužáci ho před tím svléknou a podrží ho.

Květa (Ne, 30. 6. 2019 - 15:06)

To není tak špatný nápad. Pozvat si na něj spolužáky. Ze dva ze tři kluky a ti už by si s ním poradili. Těm by se neubránil. Chytli by ho a kromě trika by z něj vše stáhli. A nakonec by ho mohli i spráskat. Já bych jenom na to dohlížela. Pořádně by mu zpracovali ten jeho třináctiletej zadek! Ten by dostal do těla!

Ondřej (Ne, 30. 6. 2019 - 17:06)

Tak si ty kluky pozvi a ať mu dají zabrat. Pak napiš, jak to proběhlo, co mu všechno sundali a jak ho zbili na holej zadek...

Květa (Ne, 30. 6. 2019 - 18:06)

Už na tom začínám dělat. Tři, čtyři jeho spolužáky, nebo kámoše znám a vím, že něco takového si nenechají ujít. Ti si na něm zgustnou. Jak na svlíkání, tak pak na nářezu. Ještě jim připravím nějaký provaz, aby ho mohli spoutat, kdyby se moc bránil, nebo nějak sebou škubal. Jo, kdyby tak synátor věděl, co ho čeká. Ten jeho zadek, ten bude vypadat, ten bude zmučenej po výprasku.

Alča (So, 29. 6. 2019 - 18:06)

A jaké měl známky, že musel tohle podstoupit?

Reklama

Přidat komentář