Reklama

Obřízka

Hvězdoun (Út, 16. 7. 2019 - 17:07)

To bys měl.

Tony (Út, 16. 7. 2019 - 09:07)

Kus okopčil a kus pozměnil. Proč sem nikdy nedá odkaz, kde to je, k čemuž jsem ho mnohokrát vybízel? Protože pak by byly jeho manipulace jasné.

Kondor (Ne, 14. 7. 2019 - 20:07)

Condor
Marty214 má pravdu. Já mám taky obřízku a jsem spokojený. Gin je TEORETIK, který není sám obřezaný a obřízky se asi hodně bojí. Jedna věc je teorie a druhá je praxe v sexuálním životě. A v reálném světě s ní muži rozhodně nemají problém. Naopak jsou s ní natolik spokojení, že dávají obřezat i své syny (a to se bavím o Evropě). Nejvíc negativních zpráv o obřízce na českém internetu pochází od Gina. A aby měl gin i možnost posílat odkazy, tak si založil vlastní web, kde si sám ty svoje teorie obhajuje.

Demagogie (Ne, 14. 7. 2019 - 16:07)

No a co? já jsem jako šestiletý chtěl utéct z nemocnice, když mi rozháněli slepák..... na tom není nic divného, že malé dítě nechce být v nemocnici a chce být u rodičů.... a se sestřičkou jsem se pral a utíkal jsem, když mi chtěla namazat ret jelením lojem....
Tady seš v Evropě, nebydlíš v chatrči a zdravotnictví je na jiné úrovni.... to co ty používáš jako argumenty je čistá demagogie.
a neboj vůbec nic mi netorpéduješ... na jednu stranu mám z tebe legraci, jaký jsi zatvrzelý a tvrdohlavý tupec, na druhou stranu je mi tě opravdu dost líto a bojím se, že tohle bez pomoci psychiatra opravdu nedáš a dopadneš blbě.... ale co s tebou, když neumíš příjmout nezávislý pohled na svoji činnost ani rady abyses vzpamatoval.... je to marný, je to marný, je to marný..... a opravdu nejsem ten zkoumal, který si myslíš, že jsem.... i když zkoumala sis ze mě udělal.

Tony (Ne, 14. 7. 2019 - 08:07)

Lžeš, docent MUDr Oldřich Šmakal PhD není okopčil jsem něco z netu. Brečíš, protože ti torpéduju tvé zvrácená choutky.---------------------------------Teď v Indonézii jeden pětiletý kluk utekl před obřízkou na střechu špitálu.

Lapz (Ne, 14. 7. 2019 - 09:07)

V oblasti Bogoru cca 80 km jižně od Jakarty se obřízka u místních kmenů praktikuje obzvlášť násilným způsobem, takových útěků je zde spousty. (osobní studijní pobyt)

Bohužel (Ne, 14. 7. 2019 - 07:07)

Bohužel se tomu nevěnuješ seriózně. Zdroje typu -..... okopčil jsem něco někde z netu, začal jsem s tím, když mě vyděsilo to co jsem četl někde v pochybné diskuzi...., určitě seriózní nejsou. K tomu si přidej tvé návody co nefungují - roztahování a černý čaj..... K tomu pak způsob tvého vyjadřování, zatvrzelost, agresivitu, účast v pochybných diskuzích o kastraci, chc.ní, ateismu, teplouších, k tomu přidej vidinou jediného nepřítele zkoumala, který může za vše špatné v tvém životě, k tomu tvoje opilecké avantýry a je z toho smrtící koktejl, kterým sám sebe dehonestuješ, zesměšňuješ a děláš tomu o co se snažíš opravdu medvědí službu. Povedlo se ti opravdu obřezat protiobřízkové snažení....a umlátil ses sám...

Tony, (So, 13. 7. 2019 - 23:07)

to bylo jen oslovení, ne ukradnutý nick. Pardon.

Tony (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Já vždy jenom na někoho reaguju. Tím intaktivistou ve skutečnosti jsem. -------------------Je pravda, že jsem tu používal tři různé modré nicky, ne však najednou a že jsem tu pak většinou psal pod svým modrým jménem. To už ale nedává smysl, protože Hvězdoun dokázal mé modré jméno zmanipulovat a zfalšovat. Stejně tak psal fejky pod modrým nickem účastnice Mare.

Tony (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Nezmizí, multinick Zkoumal je jenom jeden jako je pouze jenom jeden multinik Libor na čůrací diskuzi, který tam též píše báchorky pod různými i ženskými nicky. Ten je ale neškodnej, Zkoumal víceméně taky, protože tu všechny lidi odpudil.-----------------------Já čerpám pouze ze seriózních zdrojů, mnohé mé zdroje mají profesorský titul.

Tony (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Jestli myslíš toho Libora z čuraci diskuse,ten je opravdu neškodnej, protože ve své praxi pomáhá lidem,co jsou v krizi. Moje dcera k němu chodila do Turnova a do Prahy a zachránil ji vztah i zdraví.

Tony (So, 13. 7. 2019 - 19:07)

Proč jsi to napsal pod mým jménem?---------------Asi nemá velkou radost, že to kvůli mě prasklo, když jsem v Mikulášovicích zjistil, že ty účastnice neexistují. Já totiž tam z okolí pocházím a zrovna jsem tam musel jet, že sem mněl vyšetření u somnologa v Neustadtu.

Steve (So, 13. 7. 2019 - 16:07)

:-D

Tony (So, 13. 7. 2019 - 16:07)

Tak když se nikdo nehlásí, tak já teda jako navrhuju obřízku pro všechny velké i malé, živé i mrtvé. Ale obřezat jen odsaď pocaď!

Zkoumal (So, 13. 7. 2019 - 16:07)

Navrhuji, pojďme diskutovat o obřízce věcně, slušně a korektně! Žádné ničím nepodložené Ginovy hospodské blijance!

Tony (Út, 2. 7. 2019 - 21:07)

Aha. To jsi mne teda poučil...

:-) (So, 29. 6. 2019 - 23:06)

Lidi mají bohužel vlastnost vytěsňovat z paměti to špatné a pamatovat si jen ty hezké chvilky.....proto třeba dnes i tolik starých lidí volá po obnovení vojny...pamatují si jen ty hezké zážitky, ale nějak zapomněli na to hnusný.
Vsadím se, že 99 procent těch, co ti řekli, jak strašně jim obřízka zničila život už dávno zapomněli, že před obřízkou si díky problémům s předkožkou možná ani neštrejchli vůbec....

Zkoumal (Út, 2. 7. 2019 - 10:07)

Anonyme [taky Zkoumale o:) hehe] máš pravdu, akorát po studiu intaktivistických šovinistů se dopělo k tomu, že lékařská věda před nimi varuje jako před jehovistickými fanatiky, slovníky je popisují třeba takto : "Vyznavači kultu předkožky, většinou "pokřivené" ženy, které věří, falešným webovým stránkám na internetu, když jim řeknou, že jsou všichni obřezaní kluci rozbití a nemohou cítit sex, Intactivisté často používají termíny jako "pedofil" "Knife raper", přesně to co dělá Gin : obřízkový križáci, hraboši bodový, hloupé nány, krkavčí matky a pekelná bolest způsobená obřízkou... porovnávají mužskou obřízku k mrzačení genitálií, říkají jim oběti, nabádají , aby nenáviděli své rodiče a mnohdy mohou dohnat slabší jedince až k vraždě rodičů nebo sebevraždě...a seznam pokračuje." A takový je názor Gina - nevědecký ,hloupý a úchylný. A vesměs ty nemyslí mu nikdo nesděluje, on to kopíruje z fejkových intaktivistických zpráv, typu " jé paní no slyšelaste to? A co? ...oni to psali, né ? no to je ale hrozné..no jo pani. Obřízka je strašná... hotové radio Jerevan a Gin k tomu. A taky opilec a alkoholik.

:-) (So, 29. 6. 2019 - 23:06)

Ty jsi fakt neskutečný zaslepenec (jak to říct slušně??) proč by to proboha mělo být zmrzačení??? Protože ti to někdo řekl? Stejně jako ti někdo jiný řekl, že mu elektřina zničila zrak, sloup vysokého napětí vyvolal rakovinu a blízký vysílač způsobil průjem? je to stejná blbost a stejný nesmysl....stěžovatelé a divní lidé byli pořád a budou....jenže ty ses na to bohužel upnul, zasvětil tomu život a nechceš se toho vzdát.....zvláštní nátura a zvláštní smysl života... Ty máš bohužel obřezanou mysl....

Vzpamatuj se sakra už!

Jakub (So, 29. 6. 2019 - 20:06)

Nejhorší je obřízka duše.

Reklama

Přidat komentář