Reklama

Trestání kluků

Ondřej (Ne, 30. 6. 2019 - 09:06)

Raději to nebudu rozebírat, ale byla tam hlavně dvojka z chování...

Alča (Ne, 30. 6. 2019 - 09:06)

No tak to už něco musel provést. Dvojka z chování se nedává jen tak, z rozmaru.

Alča (Ne, 30. 6. 2019 - 09:06)

Jsem Alena, ale jiná, než Alča. Když tak tedy Alča 2.

Ondřej (Pá, 14. 6. 2019 - 07:06)

Náhodou Matěj občas taky musí klečet, je to jeden z trestů. Zatím jsem psal jen i jeho výprascích, ty ale opravdu moc často nebývají. Klečení bývá třeba za pozdní příchody. To musí Matěj jít do koupelny, jde tam bos, a když má dlouhé kalhoty, tak si je před tím musí taky sundat. Klečí pak na dlaždičkách, tak patnáct – dvacet minut.

Ondřeji, (Pá, 14. 6. 2019 - 09:06)

ty už jsi tak otravně nudný, že to vypadá, že máš opravdu nějakého syna Matěje, kterého biješ přes chodidla a necháváš klečet v koupelně.

Ondřej (St, 12. 6. 2019 - 21:06)

No, no. Jak už jsem psal, tak Matěj je bit jen občas a na chodidla jen opravdu výjimečně. Brečí i při výprasku na zadek, to je normální, že děti při výprasku brečí, dříve se nad tím nikdo nepozastavoval. Výprask musí trochu bolet, proč by pak dostával, kdyby ho to nebolelo, to by nebyl žádný trest. A to trestání na chodidla není zase až tak hrozné, jak tu někdo tvrdí, já ho samozřejmě nebiju moc silně, ale trochu ho to bolet musí, jak už jsem řekl. Během školního roku, když dostane, tak mu nařežu v pátek odpoledne, aby se mu zadek přes víkend zotavil a neměl ve škole problémy při sezení. To samé, když je bit na chodidla, taky dostane v pátek odpoledne, nebo maximálně v sobotu dopoledne. Ono ho to zase tolik nebolí, to není mlácení, ale výchovný trest s citem, má jen trochu červené nohy, běhá jako srnec, ne že by bolestí nechodil…V pondělí už není vůbec vidět, že dostal. A taky není bit jen tak, ale za pořádné prohřešky. Naposled dostal minulý týden, ale po velmi dlouhé době. A byl bit na chodidla, protože ve škole vlezl spolužákovi do baťohu, sebral mu tam brambůrky a půlku jich snědl a ještě mu vzal klíče a pokládal to za ohromě vtipné, než si ten kluk stěžoval učitelce, že mu někdo vykradl baťoh. Dostal třídní důtku a učitelka mi volala, že mám syna zloděje. Takže v pátek odpoledne, to už bývám brzo doma, jsem se Matějem zavřel u něj v pokoji, když přišel ze školy a řekl jsem mu, že bude bit a že asi ví proč. Chvíli mi tvrdil, že to měla být legrace, ale pak toho rychle nechal a už jen stál se sklopenou hlavou. Tak jsem mu řekl, ať se připraví, že dostane na chodidla a ať maže pro tyčku a připraví se na výprask. Takže vyběhl ze dveří, rychle se vrátil s tyčkou, shodil z nohou pantofle, sundal si kotníčkové ponožky a bosky si lehl na postel. Ohnul nohy v kolenou, zvedl nohy a nastavil chodidla. A pak byl bit, za chvíli začal vzlykat a plačky sliboval, že už to neudělá. Dostal střídavě po deseti ranách na každou nožku a protože dvakrát uhnul, tak jsem mu dvě rány přidal. Pak výprask skončil. Matěj ještě pak chvíli brečel na posteli.

Návštěvník (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

Není jednodušší klečení v koutě?

Přihlížející (Čt, 13. 6. 2019 - 10:06)

To by musel mít přinejmenším zázvor v prdeli. Z popisu Matějova banálního klečení v koutě by se totiž jeho údajný otec jen těžko udělal.

Ondřej (Út, 11. 6. 2019 - 21:06)

Děti se mohou vychovávat výpraskem i v dnešní době, jen to musí být přiměřené a ne moc časté. Jsem už j starší a svého syna Matěje, kterému je devět let vychovávám podle starých zásad. Takže když mě hodně naštve, tak dostane. Většinou páskem, na holou, ale je to tak jednou měsíčně, nebo i za dva měsíce. Ale mám pro něj i speciální trest, ale tím ho trestám maximálně tak třikrát až pětkrát za rok, podle provinění. Když to tedy zaslouží, tak je bit na chodidla, musí být bos a dostává takovou dřevěnou kulatou tyčkou od ramínka. Na zadek dostane tak 20 – 30 ran, podle provinění, na chodidla 10 – 15 ran.

Alča (Út, 11. 6. 2019 - 21:06)

Netušila jsem, že rány na chodidla nějakou malou tyčkou mohou být bolestivé. Navíc jenom 10 až 15 ran. Já svýho syna sem tam, když něco provede, zmydlím pořádně po zadku a to dřevěným prkénkem. Zdá se mi to nejúčinnější a nejbolestivější. Zasahuju teda nejen zadek, ale hlavně tak 10 cm zadních stehen od vrchu. Pak při sednutí to jsou muka. Ale chodidla mě nenapadla. Je to aspoň trochu bolestivé?

Ondřej (St, 12. 6. 2019 - 06:06)

Samozřejmě, že to kluka bolí, ale jak už jsem psal, nechci ho týrat. Trest musí bolet, al ne ublížit. Ta dřevěná tyčka možná ani od ramínka není, je totiž úzká a docela pružná, takže to s ní bolí dost. A ještě upřesním, když s ní Matějovi nařežu, tak dostává 10 - 15 ran na každé holé chodidlo zvlášť a když uhýbá, tak dostane přidáno. Naříká a brečí, nehraje to, to bych poznal, takže ho to bolí až dost.

David (St, 12. 6. 2019 - 07:06)

tys asi byl hodne rezanej jako kluk kdyz pouzivas takto specifickych metod... normalne vareckou pres zadek jednu a ne toto divadlo ...

Quido (St, 12. 6. 2019 - 10:06)

Taky by mě celkem zajímalo, jestli se podobní rodiče mají šanci dočkat ve svém stáří od svých dětí nějakého vděku. Třeba je jejich děcka jen promyšleně připraví o majetek, a pak je nechají čekat na smrt v nějakém smradlavém starobinci. Pokud tam ještě navíc nebudou občas i docházet, aby je bili přes chodidla.

Eva (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Svého kluka trestam pravidelně každou sobotu odpoledne. Je na to od dětství zvyklí. Jen ty tresty jsou trochu jiné. Jeho matka ho trestala hlavně přes zadek a na spis pres ptáka a kulky.

Margita (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Evo, a čím dostává? Řemenem či něčím jiným? Péro a hlavně klučičí kule, plné semene, jsou velice citlivé na bolest. Aspoň myslím. Určitě mu dáváš zabrat opatrně.

Eva (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Dostává podle toho jak se v týdnu choval. Rukou, páskem, pravitkem,prutem... . Nemusím opatrně. Pták i koule něco vydrží. A když ma koule plné semene drží jak beránek.

Margita (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

Taky bych svýmu synovi dala pořádně do těla. Nejdříve mu zmučit zadek. Nejlepší je (mám to vyzkoušené na sobě) výprask dřevěným prkénkem. A jít i kousek dolů pod zadek na zadní stehna a na boky, až skoro dopředu. A pak ho obrátit, a pořádně mu zmučit péro. Pořád mám ale pocit, že by ho to moc bolelo. Aby to vydržel. Ale když říkáš, že ten tvůj kluk to snese, tak to pro něj asi taková hrůza nebude. Hlavně aby držel. Jo a nestydí se při tom výprasku tvůj syn? Kluci v tom věku jsou většinou velice stydliví. Zadek ještě ano, ale když se má obrátit na záda a je mu pak všechno mezi nohama vidět, jestli to tomu tvýmu nevadí? Anebo je již tak zvyklý, že mu to ani nepřijde?

Eva (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

Jak čteš moje příspěvky !? Netrestam syna . Žádného nemám. Trestám svyho kluka - přítele . Je mu 21.

Margita (Po, 10. 6. 2019 - 21:06)

Omylem jsem napsala "syn" místo kluka.

Ladis 56 (Ne, 9. 6. 2019 - 16:06)

Za pár dní se ten kluk k našemu táboru plížil znovu a měl s sebou kamaráda, taky malý kluk, hnědovlasý. Když jsme je zahlédli, tak jsem se s bratranci rychle dohodl, že tentokrát dostane ten kluk pořádně za vyučenou! Bude bit a budeme ho mučit na nohách a ten druhý dopadne taky tak. Samozřejmě pak oba zajatce ztrestáme nakonec na holých pindících… Kluky jsme chytli a dovlekli je do tábora. Byli povaleni na zem, svlečeni z teplákových bundiček, tentokrát jsme jim oběma stáhli i tričko a já jsem pak oběma postupně zul botky a sundal jim i ponožky a vyhrnul jim nohavice u tepláků pod kolena. Pak si museli bosí stoupnout čelem ke stromům, obejmout je a byli pevně připoutání ke stromu. A dostali nařezáno pruty na holá záda. Křičeli, plakali. Po bití si museli zase lehnout na zem a byli pevně spoutáni na rukách i na nohách. A pak jsme jim pálili bosý chodidla zapalovačem. Zase naříkali, křičeli a plakali bolestí. Zmučené kluky jsem pak oba postupně vyhonil. Pomalu jsem jim obnažil pindíky a nahonil je, až se na sucho udělali, tentokrát neukápl ani blonďáček, ten jeho kamarád se pak z to ho počůral, ještě svlečený, takže to teklo na zem. Pak jsme je pustili, zase utekli naboso, věci v ruce, plačky.

Reklama

Přidat komentář