Reklama

Seznamka najdi-rande.online.cz

Dagmar (St, 18. 5. 2022 - 19:05)

Zvedněte pánové oči od displejů mobilů a počítačů, zadek z gauče a rozhlédněte se kolem sebe. Poznáte nepoznané, seznamky si nebudou mastit kapsu na váš účet, ušetříte si kupu problémů a můžete si vyzkoušet online v reálu. Když se k tomu pečlivě oholíte, budete vonět, nebude to mít chybu.

L.Bláha (Pá, 8. 4. 2022 - 15:04)

Mohu se zeptat zda to někdo už dokázal vyřešit? jestli ano tak jak.
předem děkuji za radu

Michal (St, 13. 1. 2021 - 01:01)

No,když jste volové-tak teď plaťte,jak mourovatí !!Blbosti se meze nekladou !!!!

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 11:01)

Moje řeč. Jen ať platí za svou lenost. Ležet na gauči s mobilem v ruce a čekat na pečené holuby je výdobytek moderní doby, jenom nezapomeňte, že každá seznamka je jenom byznys, která z vás vysaje peníze. Vaše štěstí je jim ukradené, jde o prachy. Zahoďte mobily, rozhlédněte se kolem sebe, je to zadarmo. Hlupáci ať platí dál.

Pulpis (Út, 12. 1. 2021 - 19:01)

Hlavně nic neplaťte pokud by vám přišel vymahaci dopis. Je to podvod!!!! Mám to ověřeno od právníka(bývalý soudce). Spisová složka uvedená na dopise je podvod. Dle ohlasů na internetu se od dateyard distancuje i samotná advokátní kancelář pod jejichž hlavičkou jsou dopisy zasílány.
Takže hlavne nic neplatit.

Hlupák (St, 4. 12. 2019 - 21:12)

Pánové nic si z toho nedělejte ,já taky jako blbec jsem se zaregistroval na seznamku "najdi rande" a myslel jsem si že zaplatím poplatek 1000 kč a budou se mi hrnout nabídky žen ,Ale skutečnost byla jiná a tak jsem si myslel že se na to vykašlu a oželím ty peníze ,ale za čtvrt roků jsem zjistil ,že mi z účtu strhli další tisícovku a tak jsem zrušil kartu a nechal si vystavit novou.Asi za 4 měsíce mě přišlo že dloužím seznamce poplatek ,což se asi 2x opakovalo .Tak jsem si řekl ,vlezte mi na záda a neřešil jsem to .A za nějaký čas mi přišel poštou dopis ,že seznamka předala vymáhaní dluhu advokátní kanceláři a že mam zaplatit 110 euro a jestli nezaplatím tak to budou vymáhat soudně a bude to daleko dražší. kontaktoval jsem svojí advokátku a ta mi řekla ,at to raději zaplatím a dam okamžitě výpověď.Ale ono to nebylo tak jednoduché ,výpověď musíte dát k datumu,uzavření smlovy a celou dobu musíte platit .Na výpověď mají svůj formulař ,který si musíte stáhnout a poslat jim to poštou nebo naskenovat a poslat mailem.Jenže sehnat mailovou adresu není tak snadní ,píšou že faxem ,ale to už dávno nefunguje.A stejně celou dobu musite platit nebo vás budou honit po soudech .Mě to stálo 6 tisíc a potom mě poslali na můj mail že výpověď platí.Mají to dobře vymakaný ,aby normální člověk si neuměl poradit.A stejně mě asi 5x poslali mail ,jestli jsem si to nerozmyslil a takové kecy okolo.Tak přátelé přeji vám ať se vám podaří z toho bordelu se dostat ,jinak budete platit ,jak mourovatý.Přečtěte si podmínky smlouvy pořádně a uvidíte jak jsou fikaný.

hlupak2 (Ne, 29. 12. 2019 - 10:12)

Ahoj, můžeš mi poslat ten formulář a mail (odkaz na stažení) kam to poslat prosím?

František (Čt, 27. 6. 2019 - 07:06)

Hledám lidi,kteří také mají problém se švýcarskou seznamkou.Budu rád,když mi napíšete : [email protected]

Tomáš Sochor (Pá, 15. 1. 2021 - 06:01)

Dobrý den také jsem se hloupě zaregistroval a teď nevím jak z toho ven už jsem aj zrušil kartu ale teď mi vyhrožují insolvenční firmou jestli to nezaplatil.

Waiho (Čt, 22. 8. 2019 - 17:08)

Koukám že jsem se do těch sra--k nedostal jedinej. Hloupě jsem si nepřečetl smluvní podmínky Najdi rande a předplatil jsem si půl roku. Jelikož jsem zrušil platbu přes internet tak mi po půl roce napsali že jsem zablokován a nemám přístup. Nijak jsem nereagoval a asi po 14 dnech napsali že jim dlužím. V červnu jsem měl ve schránce fakturu na 62,88 eur a víhružku soudem . Samozřejmě jsem vystrašeně druhý den běžel do banky a dlužnou částku poslal na jimi poslané číslo konta. To bylo 17.7.19. od té doby mi chodí že jsem to ještě nezaplatil , každý den jim posílám ofocený platební příkaz . Komunikace z jejich strany nulová a stále dokola dlužíte. Podle jejich smluvních podmínek vipoví smlouvu za porušení jejich smluvních pod. Což je i nezaplacení členství VIP. Zítra zkusím kontaktovat právníka protože mne totálně se---.

Boss King (Pá, 15. 3. 2019 - 11:03)

Pánové! Našel jsem postup jak z toho ven. Jak jsem psal ve svém komentáři výše. Kromě najdirande.cz mě to automaticky registrovalo na nějaký jejich portál loveholic.com. Celkem mi účtovali 1000kc měsíčně! Kromě postupu jiných panu výše já jsem postupoval tak :

1.poslal jsem výpověď přes fax dle podmínek najdirande plus jejich email na support.
2.po měsíci a získání emailu o zrušení na najdi rande jsem reklamoval u mé banky platbu co si již nelegálně strhli.
3.po 1mesici mi přišla odpověď z banky o prověření platby zároveň o provedení blokace karty.
4. Přišla mi platba zpět na účet.
5. příšel mi potvrzovací email o zrušení mého profilu na loveholic i ještě jednou potvrzení z najdirande.
6.i v takovém Švýcarsku se musí dokládat faktury za oprávněnou platbu.
7.jsem idiot co přišel o 5tis
8.na žádné placené seznamky se nikdo neregistrujte a raději si zavolejte escort službu, vyjde vás to levněji

Petr (Ne, 17. 2. 2019 - 13:02)

Ke svému příspěvku z 13.2.2019 můžu dodat, že po BeNaughty.com mi přišel další potvrzující e-mail o smazání profilu a osobních dat i ze seznamky C-Date (sídlo v Lucembursku). E-mail dorazil ze zákaznické podpory a dokonce v češtině. E-mail jsem si uložil a považuji věc za vyřízenou...PS: Chlapi , vybodněte se na podvodné sexseznamky a nic jim neplaťte - reálného sexu se nedočkáte....Tak hodně štěstí v boji s podvodnými seznamkami.

Boss King (So, 16. 2. 2019 - 15:02)

Ahoj všem, tuto zlodějinu jsem si aktivoval v září. Než jsem přišel na jejich podvodný systém s fake profily rozhodl jsem se vše ukončit. Zaslal jsem fax dle jejich podmínek a přišel mi i email o ukončení. Nicméně mi každý měsíc strhavaji penize dál. Mám účet u KB, které jsem nahlásil reklamaci platby a po blokaci karty mi i po měsíci přišli peníze zpět na účet. Nevím jak přesně banka postupuje, ale asi záda o předložení faktury či účtenky za danou strzenou částku. Pokud nejsou schopni platbu ospravedlnit, peníze si vezmou zpět. Uvidíme co bude dál, ale pánové berte to jako návod jak získat peníze zpět.

Petr (St, 13. 2. 2019 - 12:02)

Přispěji troškou do mlýna.....Pročetl jsem celou diskuzi a v první řadě bych chtěl reagovat na Honzův příspěvek z 12.dubna 2017 (uznávám,že celkem pozdě), ale jde o eDarling. Zatím nemám problém.Otázka je,co se bude dít po vypršení členství. Kontaktovat zde ženy není problém,pár schůzek proběhlo taky bez problémů. S některými ženami jsem v kontaktu doteď - jsou to normální lidé, kteří si udělali profil na eDarlingu za stejným účelem (seznámení). Nicméně řeším taky členství na podvodných sex seznamkách. Jeden příklad za všechny - BeNaughty.com - po peripetiích se zákaznickým servisem (to bývá největší problém u všech podobných seznamek), jsem se nakonec dobral zrušení profilu a mám uschovaný jejich potvrzující e-mail o zrušení profilu. Bych to shrnul následovně : 1.ČTĚTE RECENZE! Kde je drtivá většina negativních recenzí od různých uživatelů, dejte ruce pryč od jmenovaných seznamek. Jeden dva blbci, co napíšou kladnou recenzi, budou s největší pravděpodobností (placení) provokatéři nebo naháněči nových klientů. 2. Když už vám zvědavost nedá a půjdete na jakoukoliv seznamku - DÍVEJTE SE a ČTĚTE Obchodní a platební podmínky. Hlavně hledejte zákaznický servis a způsob komunikace. Drtivá většina sex seznamek má sídlo mimo ČR. Už jsem narazil na Německo, Britské panenské ostrovy (British Virgin Islands), Švýcarsko,Nový Zéland a výživa pro mě bude teď komunikace s Lucemburskem. Na české zákaznické podpory nenarazíte - drtivá většina komunikace se děje v angličtině. Pokud narazíte někde (jako já) na tel.číslo s předvolbou +420-123456789 (TA POMLČKA JE VELMI DŮLEŽITÁ) - pomlčku na mobilu nevyťukáte a vyťukáte celé číslo (bez pomlčky), tak se sice dovoláte, ale ne na zákaznický servis s českou operátorkou, ale s operátorkou mluvící anglicky (a česky neumící). Já neumím anglicky. Připouštím,že použití překladače nefunguje stoprocentně, ale při jednodušších a jasných větách to celkem ujde.Takže BeNaughty.com považuju za vyřízené (potvrzující e-mail je uschován). Chlapi, hlavně na sex seznamkách NIC neplaťte. Mnohde vám bez zaplacení nedovolí dokončit ani registraci! Vykašlete se na to a vycouvejte. Když už zaplatíte (jako já - a to je nejhorší varianta), tak stejně zjistíte ,že reálného sexu s dotyčnou se tu ve finále nedočkáte a v drtivé většině jsou to falešné profily a snaha jen kecat. Pokud už to s nějakou vypadá slibně, tak vás sex seznamka začne pomalu přesměrovávat na nějaký jiný přidružený server (seznamku) v portfoliu a tady vás to začne zase směrovat k dalšímu placení pro dokončení profilu a možnost přečíst si zprávy nebo vzkazy...To je zatím vše ode mě. Byl bych rád,kdyby se tady objevilo více tipů od úspěšných "bojovníků", jak úspěšně postupovat v řešení s podvodnými seznamkami a jaké jsou výsledky. Petr

Anonym (St, 23. 1. 2019 - 12:01)

Už mi poslali i psaní z Německa šmejdi 73 euro zaplatit...

Návštěvník (St, 26. 12. 2018 - 13:12)

Sakra čte někdo to vlákno? Xkrat je napsáno že vyhrožují jen mailem a víc nic.

Návštěvník (Út, 11. 12. 2018 - 11:12)

Musím se přidat ke všem těm komentářům co jsou uvedeny a rád bych se se všema společně domluvil na podání trestního stíhání pro tuto společnost je to hrozné, jednou jsem zaplatil a nyní chodí jen vyhružné e-mailové zprávy k dalšímu zaplacení, ale čeho když jsem nic od noch již nechtěl a chtěl jsem jen tu jejich adrtesu zrušit. Rád bych s té společnosti dostal někoho pod ruky,
Honza

honza (St, 27. 12. 2017 - 16:12)

a na jaký mail jsi to poslal...Členství jsem ukončil odesláním staženého a vyplněného formuláře na uvedené faxové číslo.Je v něm uvedeno jedno číslo v závorce.Se závorkou jde o telefon a bez závorky fax nebo naopak.Už si to nepomatuju.Bylo to v září 2017.Formulář jsem odeslal faxem z pošty.Stojí to asi 70 Kč, ale dostanete potvrzení o odeslání na konkrétní číslo.První fax jsem poslal přesně měsíc před ukončením členství.Asi za dvě hodiny přišel mail,že mi nabízí 3 měsíce zdarma,abych nerušil členství.Takové maily chodili každý druhý den.14 dní před ukončením jsem poslal pro jistotu ještě jeden fax z pošty.Po dokončení 3 měsíčního zaplacení mi nic z účtu nestrhli a za týden přestali chodit maily od imaginárních zájemkyň o schůzku.Snad to někomu pomůže.Čau

Dandys (So, 9. 12. 2017 - 00:12)

Tak já také na to...a na jaký mail jsi to poslal ? Použil jsi mail, z kterého přišla upomínka ? Díky.

Dandys (Pá, 8. 12. 2017 - 23:12)

Podle jejich formuláře sem...René, psal jsi v češtině ? A poslal faxem nebo jak ? Mám stejný problém.

Reklama

Přidat komentář