Reklama

Zápasy v bahně

Romualdo (St, 18. 4. 2018 - 12:04)

No, kdybych jí viděla, tak...Tak nieco vymyslime spolu fantaghiro mohlo by sa bojovat aj v oleji alebo vo vode alebo klasicky na zinenke respective na tatamoch

Fantaghiro (Čt, 12. 4. 2018 - 16:04)

Nepozna niekto stranku na...No, kdybych jí viděla, tak jí poznám

Romualdo (Čt, 12. 4. 2018 - 13:04)

Nepozna niekto stranku na internete kde sa da pisat o catfight a daju sa dohodnut zapasy zena proti zene

lucia (St, 8. 2. 2017 - 14:02)

Ktorá baba si to rozda...ja a rada

Rob (Út, 9. 1. 2018 - 16:01)

Pocuj zuzka a dalo by sa v lete ist s tou vasou partiou niekam von k vode alebo do blata nevadil by som vam tam? Lebo tiez by som sa chcel zoznamit s neakymi slobodnimi dievcatami co maju radi bahno

Zuzka (Po, 8. 1. 2018 - 11:01)

Zuzi, mě tohle vysvětlovat...Jo, výborná, spíš smutná. Nevím jestli máš představu, co za odér se občas rozline třeba v šatně fitka nebo bazénu, když se nějaká vystajlovaná slečna vyzuje po několika hodinách z lodiček. Anebo jak je to "příjemné", když takové nohy máš kousek od sebe v sauně.

Vašek (Ne, 7. 1. 2018 - 21:01)

Nech na hlavě. Kamarádka...Zuzi, mě tohle vysvětlovat nemusíš, že chodit bosky v hnoji není ve skutečnosti nic tak hrozného, anebo že je to nakonec i příjemné. Já vyrost na vesnici a jako kluci jsme běžně běhali v podstatě skoro celé prázdniny bosi. Ne že by nebyly boty, ale my je prostě nechtěli. Bosky to bylo nejlepší. A to víš, že jsme se kromě užívání si v kalužích a v blátě nijak nevyhýbali ani místům, kde se motaly slepice nebo jiná drůbež anebo pastvinám, kde se pásly krávy. A že bychom se v zápalu her dívali na každém kroku pod zem, tak rozhodně také ne. Ergo šlápnout bosým chodidlem do hovna, ať už tom byla hromádka od drůbeže anebo lívanec od krávy, to bylo něco, nad čím se vůbec nepřemýšlelo. A zrovna tak když šlo o to vlézt někde do stáje, tak jsme si rovněž neletěli umýt nohy a obout gumáky. Prostě jsme tam vlezli tak, jak jsme byli - bosi. Takže kolikrát jsem za své dětství a mládí šlapal bosýma nohama v hnoji, to bych asi těžko spočítal.
ps. Ta poznámka k lodičkám je výborná.

standa (So, 6. 1. 2018 - 06:01)

To mi vůbec nic neříká....Zuzka a pozrela by si zapas 2 holek v bikinach ?

Zuzka (Pá, 5. 1. 2018 - 10:01)

Klobouk dolů před tou Tvou...Nech na hlavě. Kamarádka říkala, že to ve skutečnosti nic nebylo. Šlo prý hlavně jen o to se v myšlenkách srovnat s tím, že to, do čeho šlapou jejich bosé nohy jsou produkty zažívacího traktu skotu. A když tohle člověk zvládl, tak to chození v tom nakonec bylo i docela příjemné. Hlavně to prý krásně prolézalo mezi prsty u nohou. A pokud jde o ten zápach, tak nohy jim samozřejmě po fialkách nevoněly a to hlavně co se týče chodidel. Ale na druhou stranu říkala, že zná spoustu holek, které když si po x hodinách vyzují lodičky, tak jim ty nohy smrdí mnohem hůře než jim tehdy z toho hnoje.

Vašek (Čt, 4. 1. 2018 - 23:01)

A co takhle abych Tě někam...Klobouk dolů před tou Tvou kámoškou. Myslím tu z Brontosaura. Nepoznal jsem moc holek, co by dokázaly chodit bosky v hnoji a ještě mít potom legraci z toho, jak mají smradlavé nožky. A to jsem nikdy necílil na nějaké Barbíny, jak jsi to trefně charakterizovala.

Zuzka (Čt, 4. 1. 2018 - 12:01)

Ok diky za odpoved a co...To mi vůbec nic neříká. To vůbec nejde srovnávat. Válel jsi se někdy v bahně? A myslím samozřejmě jen v plavkách anebo úplně nahý, aby sis to co nejvíce užil. Pokud ano, tak přece musíš vědět, že na bahýnku je parádní nejen to, jaké je to krásně měkké a mazlavé, ale taky jak se na tebe lepí v celých vrstvách. A když má řidší konzistenci a ty z toho vstaneš a cítíš, jak ti to sjíždí po těle a odpadává. A když je naopak hustší, tak zase můžeš krásně chodit obalený vrstvou bahna a nechat to na sobě klidně i uschnout. S tím se olej nedá srovnávat.

standa (St, 3. 1. 2018 - 20:01)

A co takhle abych Tě někam...Ok diky za odpoved a co povies na zapasy v oleji?

Zuzka (St, 3. 1. 2018 - 14:01)

O tych dalsich holkach ktory...A co takhle abych Tě někam přivedla za ručičku a představila anebo nejlíp dala nějaké holce rovnou do náruče, to bys nechtěl? Proboha kluci co je to s váma? To už si nedovedete najít holku a sbalit jí? Ach jo.
Podívej se. Mám chvíli času a tak ti dám příklad přímo z naší bandy. Kamarád mého přítele se před pár lety seznámil se svojí nynější partnerkou krátce před letní vodou, na kterou samozřejmě vyrazila s ním. Předtím měl takovou Barbínu, kterou voda a podobné akce vůbec nebraly. No a v jedné zátočině, kde bylo naplavené krásně jemné a mazlavé bahýnko samozřejmě došlo k luxusní bahenní bitvě. Holčina nejen, že z toho nebyla vykolejená, ale pustila se do toho s takovou vervou, že se na jednoho kluka, který jí chtěl jakožto novou členku pořádně zbombardovat a odvážil se příliš blízko, vrhla přímo a vyválela ho v bahně tak důkladně, že jeho světlé vlasy měly rázem kaštanový přeliv. Když se o tom při další plavbě kecalo, tak říkala, že u nich v Liberci chodila do nějaké skupiny zaměřené na volnočasové přírodní aktivity, a že bahenní zápasy a bitky s bahnem byly vždycky velice oblíbenou zábavou.
Další moje kamarádka, kterou jsem šikovně dala dohromady s dalším mužským členem naší bandy, chodila zase pro změnu do nějaké skupiny hnutí Brontosaurus. Tam zrovna tak nejspíš stále ještě najdeš holčiny, kterým rozhodně nevadí se brodit v říčkách a potocích, matlat se bahnem anebo se v něm jen tak rochnit apod. Kamarádka by ti mohla ukázat řadu fotografií, na kterých je obtížné rozpoznat, kdo je kdo, protože jsou všichni obalení bahnem. Dokonce se v soukromí pochlubila, že když takto byli jednou na akci, kde se vypomáhalo nějakému přírodně hospodařícímu zemědělci, kdesi na horách s kosením, tak že se vyhecovali a šli bosky i na práci do stáje tak, jak to bývalo zvykem za našich praprarodičů. Prostě regulérně chodili s bosýma nohama v hnoji, a když překonali prvotní obavy, tak si nakonec lebedili, jaké je to příjemně teplé, mazlavé a jak to krásně prolézá mezi prsty u nohou. A největší sranda byla ve finále potom v táboře, když si z hecu čuchali k chodidlům a měli hroznou prču z toho, jak jim pěkně přírodně smrdí nohy.
Takže opravdu pořád ještě můžeš potkat holky, které s tím tvým bahnem nemají nejmenší problém, ale nesmíš to lámat přes koleno. Když vezmu ty dvě holčiny, o nichž jsem psala, tak obě se na to dívají podobně jako já. Jen tak jít zápasit nebo se válet do bahna s cizím klukem by je moc nebralo. A hádám, že u jiných to bude podobné. Prostě musíš kteroukoli z nás především vidět jako ženskou a ne mít na mysli furt jen to bahno.

standa (Út, 2. 1. 2018 - 22:01)

Mohu Tě ujistit, že v...O tych dalsich holkach ktory nevedia najst chlapov, ktore radi zapasia v bahne, mne sa strasne pacia take holky. Kde by som sa mohol zoznamit s takou holkou?

Zuzka (Út, 2. 1. 2018 - 14:01)

Zuzka tak o tom vypravej! A...Mohu Tě ujistit, že v naší bandě rozhodně nejsem jediná holka, která je občas obalená bahnem od hlavy až k patám. Ale jestli bych šla jen tak kvůli něčímu přání do zápasu s cizí holkou, tak to nevím. Upřímně řečeno, zrovna dvakrát mne to neláká. Chyběla by mi tam ta atmosféra vandrů nebo vody, která je toho nedílnou součástí a která způsobuje, že máme všichni náramnou prču z toho, jak jsme zaprasení. A vyprávět mám jako o čem?

Oprava (Út, 25. 6. 2019 - 22:06)

"Upřímně řečeno, zrovna dvakrát mne to neláká." ------ A třikrát?

Marek Plaček (St, 26. 6. 2019 - 17:06)

Můžu se zeptat nemáte nějaké děti které by si to chtěli Skusit??

Zuzko, ty jsi číslo (Út, 25. 6. 2019 - 22:06)

> Upřímně řečeno, zrovna dvakrát mne to neláká.
A třikrát?

standa (Út, 2. 1. 2018 - 13:01)

Hele, asi Tě zklamu, ale z...Zuzka tak o tom vypravej! A holkou by si rozdala v bahne?

Zuzka (Út, 2. 1. 2018 - 10:01)

Zuzka tak si to pod rozdat do...Hele, asi Tě zklamu, ale z toho nebude nic. Takhle jak to píšeš mne to neláká. Musel bys být buďto můj přítel, což už jaksi nejde, protože jsem zadaná a ve vztahu na výsost spokojená. Anebo bys alespoň musel být z naší vodácké a vandrovní bandy. Tam jsou bitky bahnem oblíbenou zábavou a největší legraci máme z toho, jak jsme pak všichni krásně zaprasení. Musíš hledat. Z vlastní zkušenosti vím, že pořád ještě jsou holky, co mají rády bahno a kolikrát zase nemohou najít kluka, kterému by to nevadilo. O tom bych zatraceně měla co vyprávět.

Reklama

Přidat komentář