Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 6. 2019 - 21:06)

no ale on to ten Švejk tak cítí...upřímně,vlastenecky,zapáleně a dokonce u toho i pláče...za císaře pána a jeho rodinu

Touha (Út, 25. 6. 2019 - 21:06)

Ne Jahodo, je to právě naopak, Švejk se chová tak jak se chová, protože chce jen přežít...to velmi zjednodušeně

ten (Út, 25. 6. 2019 - 21:06)

blbej jahoda Švejka opravdu nepochopil. Je to na něho moc přemýšlení

Rakato (Út, 25. 6. 2019 - 21:06)

Myslím, žes Touho ve škole nedávala pozor. Švejk je parodická figurka, aby se to dobře četlo, sám říká, že je blb s papíry na hlavu, takže ta hloupost u něho převažuje. I to vlastenectví je karikaturní, protože to myslí upřímně blb. Nicméně je upřímný a bezelstný, a tím odzbrojuje lidi, kteří ho chtějí potrestat. Řekl bych, že si nebezpečí umědomil jen jednou, když křičí na neviditelné ruské dělostřelce: "Neblbněte, jsou tu lidi." Mě se líbí, Rakušákům ne.

Touha (Út, 25. 6. 2019 - 22:06)

Rakato, ty syčáku, zkus Haška trochu do hloubky. Ne, Hašek nikde neřekl, jak to vlastně se Švejkem myslel.

Hm, (Út, 25. 6. 2019 - 19:06)

Na Jahodovi je krásně vidět, co s člověkem udělá, když mu církev vymyje mozek. Bohužel takovýchto primitivů je dnes ještě hodně. Nemá smysl s nimi vést jakoukoli diskusi. Nejhorší je totiž diskuse s prázdnou a svěcenou hlavou.

Jahodo, jahodo... (Út, 25. 6. 2019 - 16:06)

méně emocí a více racionality by jsi měl do svého hysterického uvažování zařadit.
I kdyby se cela Praha dostavila na Letnou, Babiš neodstoupí. Je to totiž "chlap s gulama." A dobře ví, že Praha není celá republika. Ta mlčící většina
si počká na volby, třeba, i ty předčasné. Opět to vyhraje Babiš a celá Praha může naskákat do Vltavy. V případných volbách nebudou druhou nejsilnější stranou "zfetovaní" Piráti, ale Trikolora. Co potom, to se budou zapalovat auta jak v Paříži, v tom tvém vzývaném, západním světě ? Doporučuju nastudovat parlamentní pořádky a ne tady doporučovat masturbaci. Někdy si říká, Bože, do čeho jsi to duši dal.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 6. 2019 - 17:06)

at žije KDŮ-ČSL!

jahodo (Út, 25. 6. 2019 - 18:06)

jsi opravdu vůl

Návštěvník (Út, 25. 6. 2019 - 11:06)

Admin tu chová své exoty, sám je exot či kokot2, patrně Jahoda...

Rakato (Út, 25. 6. 2019 - 14:06)

Špatně jsme se vyspali? To přináší snížené intelektuální schopnosti, podrážděnost, a psychopatické projevy. Důležité je v tomto stavu sám sobě neublížit, a spraví se to obvykle samo. Ne ovšem ve tvém případě, jak už jsi mnohokrát prokázal. Gauguin si v tomto stavu uřízl ucho ... Napiš, co chybí tobě.

Návštěvník (Út, 25. 6. 2019 - 11:06)

Kde je ten pokurvenec věčně diskutující jemuž vola není rovna!

aladin (Po, 24. 6. 2019 - 20:06)

"Soud EU: Dřívější odchod soudců do důchodu v Polsku je v rozporu s unijním právem"......Strčte si to vaše uníjní právo do prdele vy FAŠISTI !!! Jsme svéprávný stát a basta !!!

aladin (Po, 24. 6. 2019 - 20:06)

"Nepolevíme, dokud Babiš neodejde, říká organizátor protestů".........Mináří, běžte si vyřizovat ty svoje nenávisti do Ameriky a nebo do Izraele a neotravujte s tím Český národ !!!

Touha (Po, 24. 6. 2019 - 19:06)

Bylo by fajn, kdybyste se bando mohli za dalších třicet let na Doktorce dohadovat, jaká to byla blbost tehdy ta Letná. A že jste tam sakra neměli chodit cinkat, tak jako to řeši moje generace, která tam tehdy před třiceti lety taky cinkala. Moc bych vám to přála. Taky by se ovšem mohlo stát, že nebude kam chodit brečet, neb média už zcela komplet včetně Doktorky, bude vlastnit jedna strana nebo jeden oligarcha.

Rakato (Út, 25. 6. 2019 - 14:06)

Cinkat na Letné se nevyplácí. Je to pokaždé stejně - skoro nikdo z davu si nezrekapituluje všechny fakta pro a proti vládě, jen převezme názory z novin a od známých (jinak by nezapadl), a jde protestovat. Takoví nepřemýšlející lidé jsou u mě lúza, která věci jen komplikuje. -----------------------------------------------
A vše je po patronací bezvýznamných stran, které se po volbách nedostaly k lizu, a korektnostních přiblblíků, kteří se infikovali na západě. Kdyby bylo po jejich, máme tady tisíce imigrantů a hon na čarodějnice, což by byl kdokoliv v opozici. Jsou to antidemokraté, které mají plnou hubu demokracie a lidských práv pro každého povaleče z Afriky.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 6. 2019 - 17:06)

a nyní se podívej na You Tube:Můj soud v USA/ + Záběr ze ZATČENÍ... a tam nějaký český chlápek co byl v USA zatčen za podezření z řízení pod vlivem drog a alkoholu tvrdí,že je nevinen a má na to důkazy,že je nevinen a US Policie má i důkazy že je nevinen a diví se,že není žádný městský soud ,když Policie nemá žádné důkazy o jeho vině a o tomto se točí celé video toho You Tubera přes 13 minut,aby pobral Dolary.....ten křapík může být rád,že je v USA a že ho nedeportují...sám tam chce být a spoléhá se na spravedlnost,morálku a čestnost a pak se diví,že US Poélicie se tak chová a pořád tam tak blbě žvaní...chlape...!..Bud rád že můžeš žít v USAa že tě nedeportují...to víš že tam je svoboda,čestnost a právo pro každého člověka BEZ ROZDÍLŮ ,tak se nediv a nežvaň o tom přes 13 minut na You Tube,které také pochází z USA.Jseš nevinný a nikdo na tebe žalobu nepodá,žiješ ve super svobodné a demokratické společnosti a ber to vše jako test bezůhonnosti...jseš nevinen?Jseš!Taqk to již neprobírej a nešpiň USA a její státní orgány...protože kdyby jsi byl vinen,tak jseš bez milostí deportován s razítkem v pasu nežádovcí na věky věkův!..Ale toto se nestane....ale za bolševika by se na tebe ,pokud by SNB chtělo vždy našel "důkaz".....staré známé esenbácké zaklínadlö-přiznání je polehčující okolnost-ničilo lidské osudy ještě po r. 89.,kdy stará garda bolševických esenbáků dosluhovala i v svobodné a demokratické společnosti ČSFR a pak ČR.

Jahodo (Út, 25. 6. 2019 - 19:06)

Nejsi ty náhodou ten americký patolízal a řiťolezec bez páteře a bez vlastního názoru?
Podle tebe, když se Američan uprdne, tak ty mu strčíš nos k zadku a celý se budeš rozplývat, jak to krásně voní.
Je mi z tebe zle!!!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 6. 2019 - 20:06)

at žije USA!jO a ten český chlápek co je na tom videu vylepenej a strašně se cítí ukřivděnej,jak mu v USA Policie strašně ubližuje je duchem pořád v Česku...je to zakuklená bolševická výchova,že státní orgány mají vždy a za každých okolností pravdu a není proti nim obrany.On si přesně toto vztahuje i na orgány činné v trestném řízení i v USA a čeká až bude bit a nikdo mu nepomůže....Jenže on je a to ikdyž si to pořád neuvědomuje v USA!...ty hele,český křapíku,pokud čteš mě jahodu,uvedom si ty ogare jeden pobóchané,že ne ty...ale US Policie má pěkně nahnáno a má z tebe strach! A víš proč ty české jelito?...Protože jsi nevinný,máš k tomu důkazy krevních testů,testů ze slin a testů z vlasů a to i od samotného úřadu Šerifa a nikdo normální v USA se proti tobě neodváží vznést žalobu,neb má stažený řitní svěrač,že si najmeš právníka a US Poélicii zkopeš u soudu TY!...Něco,co by v Česku prostě nehrozilo,zde není obrany,neb Česko není právní stát....narozdíl od USA...OVŠEMŽE.....Jo a co se týče pana Babiše,tak koule má pouze zde v Česku,na západ od ČR to ale neplatí a pokud má právníky on,má je i Evropa ....a pěkně dobré!

Pro blba Jahodu (Út, 25. 6. 2019 - 19:06)

Jahodo, vy jste vůl, který si nevidí na špičku nosu. Proti takovýmto pitomcům, co jste vy, jsme v roce 89 bojovali.

Reklama

Přidat komentář