Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Gabina (Po, 24. 6. 2019 - 18:06)

Já myslím Klárko,že to tak prożíváš i proto,že ti Jakub tehdy posílal krásná vyznáni přestože podvodná. Ono to holku stejně poznamená. Nechoď sem na diskuzi alespoň 2-3 dny a vyplakej to,vyblinkej, vypovidej, vykřič. Udělej cokoliv abys ty pocity dostala ven. Miška to pochopí a třeba ji malá pauza pomůže taky.

Holka (Po, 24. 6. 2019 - 18:06)

Souhlas. Jakub se ale podle mne neozve. Já to vnímám jako velký problém. Ikk. si to natáčel?

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 18:06)

Já se sem musela znovu podívat po večeři. Je mi z toho na nic. Citím hrozný myšlenky. Chce se mi zvracet

Cože? (Po, 24. 6. 2019 - 18:06)

Ještě zvracet? Nestačí ti šukačka, sračka a chcačka? Rozšiřuješ portfolio?

Návštěvník (Po, 24. 6. 2019 - 23:06)

Ano prosím už také víc nehrotit.Stačí vaše klasika maximálně ještě přidejte tu mamku a to bude stačit. I to Slovensko už bych vynechal a držel se viaduktu

Miška (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Ok,dobře. Já bych byla taky neklidná. Tak jestli to vydržím i já tak si písneme zítra. Taky se bojím ráno, abych neměla špatný den. Třeba se ozve a bude vpořádku. Hezky se vyspinkej a nemysli na to. Mám tě strašně moc ráda. Opravdu!

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Jsme na sebe Miško napojený,protože jsem se sem zrovna podívala. Volala jsem Liborovi a probrali jsme to tak jsem klidnější. Já radši sem už dnes nepůjdu a nechâm to na zítra až po škole jestli to vydržím. Mám strach. Musela bych na to myslet a nespala bych klidně.

Miška (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Klárko,ty přece za nic nemůžeš! Je to skutečně jeho volba a taky mi to není jedno jestli se mu něco stane. Doopravdy jsem z toho taky špatná. Ale Klárko teď se bojím o tebe víc než o nēj. Ozvi se mi ,prosím,prosím.

Hynek (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Kláro,ty přece za nic neneseš vinu. Netrap se proto. Ty jsi hodně křehká a duchovně čistá dívka,ale tohle byla Jakubova volba,že tam jel. Netrap se tolik. Já vím velmi co prožíváš. Promluv s maminkou s Liborem s kamarádkama...

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Já to nevydržela, nemyslím čůrat,čůrala jsem před chvilkou na záchodě ,ale podívat se sem, ale tohle ,já jsem z toho hotová. Jakubovi jsem dala sice za Mišku pár facek,ale tohle ne. Je mi špatně,doslova i fyzicky. Jestli se mu něco stane tak si to budu vyčítat celý život,že jsem tam s Liborem včera nejeli. Já se úplně chvěju a srdíčko buší jako blázen. Já musím ven.

Ikk. (Po, 24. 6. 2019 - 15:06)

Všechno jinak. Přijelo modrý auto,muž a žena něco v ruce asi ceduli a s nimi nastoupil kluk cca 25let co tam stál asi 20 minut na hrázi. Auto s polskou SPZ a odjeli. Jel jsem za nima a ztratili se mi v Chocholowě kousek za hranicema. Ty vole tohle je spíš na Chocholouška. Na to nemám,ale tohle bude asi průser. Jedu domů. Kurva,mēl jsem vystoupit a k Jakubovi jít rovnou,tohle si budu vyčítat jestli se neozve. Jakube do prdele snad se ozveš!

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 16:06)

Celé se mi to nelíbilo hned od počátku. Já bych se nikdy nenechal vylákat na takové místo a ke všemu někam do tramtárie.

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Jj. Miško,taky to nechám,teda jestli to zvládnu a nebudu zvědavá dřív. Budu se ségrou doma a v bazénku a taky přijde za ségrou kamarádka. Jsem doma a loužička pod viaduktem byla a hodně rychlá,protože jsem měla bříško plný a neklidný a tak pipinka čůrala hned jak jsem skončila na bobečku. Užij si hezké odpoledne!

Miška (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Taky o tom přemýšlím jak to dopadne a radši se sem nebudu dívat až večer. Byla bych nervózní. Půjdu domů a pak za kamarádkou. A radši se vyčurám už tady ve škole hned teď po obědě, protože jsem od rána nebyla a teď si mi chce hodně a to bych nevydržela určitě ani ven do míst kde se dá čurat cestou domů. Klárko ozvu se, ale teď se bojím se sem dívat tak možná až kolem večeře a radši budu s kamarádkou venku. Pa

Hynek (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Také jsem zvědav. Už by se za chvíli měli setkat a co bude okolo toho?

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 11:06)

Dnes jsme skončili ve škole dříve a stejně se už skoro nic nedělá a tak jedu domů. Stále myslím jak to dnes dopadne na tom Námestovu. Dokonce jsem včera přemýšlela s Liborem, že tam pojedeme a že se omluvím na dnes ,ale Libor nemohl a musel něco ještě v neděli zařizovat na dnešek ohledně práce a navíc jsme se dívali do mapy a je to strašně daleko a mamča by mne těžko pustila.
Jestli je tam ik tak jsem zvědavá co se stane. Určitě by se s ním neměl prát, spíše by měl hlídat jestli někdo vůbec přijde a pokud jo tak je nenápadně sledovat a kdyby se Jakobovi mělo něco stát hroznýho tak pak zakročit. Už vím, že buduz toho čůrat pod viaduktem až půjdu z nádraží,protože jak o tom píšu už se mi z toho chce,ale vydržím to ještě dobře.

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

A tvoje sestra? Ta s tím nemá společného vůbec nic. Pokud se nemýlím, tak ta má už čtyři a půl roku svého nabíječe, jako má Klárka Libora a bydlí u něho. Proto jsi tu už čtyři a půl roku o své se sestře vůbec nic nepsal.

Tony, (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

Nemáš na mně žádný páky a jestli myslíš matku a sestru tak to si vždy obhájím

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

Jakube, tam nemáš co obhajovat, tam je vše v pořádku, zvláště tvé matky si velice vážím. Problematický jsi momentálně ty, dříve jsi problematický vůbec nebyl. Já jsem ten poslední, kdo by ti chtěl nějak ublížit. Mně totiž už před pár roky docvaklo, že jsme si v něčem vnitřně velmi podobní. Já jsem zrovna ten typ, se kterým se nedá vůbec nic pořídit po zlém. Po dobrém snad ale po zlém ani náhodou. Myslím si, že u tebe je to podobné, že se u tebe snažit něco pořídit po zlém, je naprosto marná snaha. V tom se ikk. plete, když chce s tebou něco tím stylem pořídit, i když přímo zbít tě nechce.

Touha (Po, 24. 6. 2019 - 08:06)

Tony, k té latině. Tam mělo být zřejmě ne oxa ale noxa

Reklama

Přidat komentář