Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 17:06)

Já to nevydržela, nemyslím čůrat,čůrala jsem před chvilkou na záchodě ,ale podívat se sem, ale tohle ,já jsem z toho hotová. Jakubovi jsem dala sice za Mišku pár facek,ale tohle ne. Je mi špatně,doslova i fyzicky. Jestli se mu něco stane tak si to budu vyčítat celý život,že jsem tam s Liborem včera nejeli. Já se úplně chvěju a srdíčko buší jako blázen. Já musím ven.

Ikk. (Po, 24. 6. 2019 - 15:06)

Všechno jinak. Přijelo modrý auto,muž a žena něco v ruce asi ceduli a s nimi nastoupil kluk cca 25let co tam stál asi 20 minut na hrázi. Auto s polskou SPZ a odjeli. Jel jsem za nima a ztratili se mi v Chocholowě kousek za hranicema. Ty vole tohle je spíš na Chocholouška. Na to nemám,ale tohle bude asi průser. Jedu domů. Kurva,mēl jsem vystoupit a k Jakubovi jít rovnou,tohle si budu vyčítat jestli se neozve. Jakube do prdele snad se ozveš!

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 16:06)

Celé se mi to nelíbilo hned od počátku. Já bych se nikdy nenechal vylákat na takové místo a ke všemu někam do tramtárie.

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Jj. Miško,taky to nechám,teda jestli to zvládnu a nebudu zvědavá dřív. Budu se ségrou doma a v bazénku a taky přijde za ségrou kamarádka. Jsem doma a loužička pod viaduktem byla a hodně rychlá,protože jsem měla bříško plný a neklidný a tak pipinka čůrala hned jak jsem skončila na bobečku. Užij si hezké odpoledne!

Miška (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Taky o tom přemýšlím jak to dopadne a radši se sem nebudu dívat až večer. Byla bych nervózní. Půjdu domů a pak za kamarádkou. A radši se vyčurám už tady ve škole hned teď po obědě, protože jsem od rána nebyla a teď si mi chce hodně a to bych nevydržela určitě ani ven do míst kde se dá čurat cestou domů. Klárko ozvu se, ale teď se bojím se sem dívat tak možná až kolem večeře a radši budu s kamarádkou venku. Pa

Hynek (Po, 24. 6. 2019 - 12:06)

Také jsem zvědav. Už by se za chvíli měli setkat a co bude okolo toho?

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 11:06)

Dnes jsme skončili ve škole dříve a stejně se už skoro nic nedělá a tak jedu domů. Stále myslím jak to dnes dopadne na tom Námestovu. Dokonce jsem včera přemýšlela s Liborem, že tam pojedeme a že se omluvím na dnes ,ale Libor nemohl a musel něco ještě v neděli zařizovat na dnešek ohledně práce a navíc jsme se dívali do mapy a je to strašně daleko a mamča by mne těžko pustila.
Jestli je tam ik tak jsem zvědavá co se stane. Určitě by se s ním neměl prát, spíše by měl hlídat jestli někdo vůbec přijde a pokud jo tak je nenápadně sledovat a kdyby se Jakobovi mělo něco stát hroznýho tak pak zakročit. Už vím, že buduz toho čůrat pod viaduktem až půjdu z nádraží,protože jak o tom píšu už se mi z toho chce,ale vydržím to ještě dobře.

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

A tvoje sestra? Ta s tím nemá společného vůbec nic. Pokud se nemýlím, tak ta má už čtyři a půl roku svého nabíječe, jako má Klárka Libora a bydlí u něho. Proto jsi tu už čtyři a půl roku o své se sestře vůbec nic nepsal.

Tony, (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

Nemáš na mně žádný páky a jestli myslíš matku a sestru tak to si vždy obhájím

Tony (Po, 24. 6. 2019 - 10:06)

Jakube, tam nemáš co obhajovat, tam je vše v pořádku, zvláště tvé matky si velice vážím. Problematický jsi momentálně ty, dříve jsi problematický vůbec nebyl. Já jsem ten poslední, kdo by ti chtěl nějak ublížit. Mně totiž už před pár roky docvaklo, že jsme si v něčem vnitřně velmi podobní. Já jsem zrovna ten typ, se kterým se nedá vůbec nic pořídit po zlém. Po dobrém snad ale po zlém ani náhodou. Myslím si, že u tebe je to podobné, že se u tebe snažit něco pořídit po zlém, je naprosto marná snaha. V tom se ikk. plete, když chce s tebou něco tím stylem pořídit, i když přímo zbít tě nechce.

Touha (Po, 24. 6. 2019 - 08:06)

Tony, k té latině. Tam mělo být zřejmě ne oxa ale noxa

Host (Po, 24. 6. 2019 - 08:06)

No nevím jak to pohlídáš, ale neberu ti iluze. Souhlasím s Klárou a ostatníma včetně Tonyho,kterýho jinak nemusím, že tohle není sranda a být na tvým místě asi bych na hrázi v tu dobu stál s autem a vše snímal kamerou a pokud Laguna bude mít tu ceduli tak je spolehlivě poznáš.

ikk. (Po, 24. 6. 2019 - 07:06)

Holky buďte v klidu já to pohlídám. Ty vole tady jsem nikdy nebyl ,ale nádherný ráno a super příroda. No nevím, jaký to má spojení s tím kreténem, ale mám to pod kontrolou. Míšo s tetou to není přijemný ,ale to je život. Já tady na Slovensku skoro přišel o dceru ,když ji podobný hajzl jako Jakub znásilnil a to její baculkový zařízení poškodil tak, že musela projít náročnou operací a byla mnoho dní mezi životem a smrtí. Míšo jestli teta bude chtít žít tak to zvládne. Posílej jí i dál vše dobré.

Miška (Po, 24. 6. 2019 - 06:06)

Klárko večer jsem si s maminkou povídala u ní v posteli a pak mne přepadl takový smutek,že jsem bulila a nešlo s tím nic dělat. Za tetu,za toho hajzla Jakuba,za to,že tě mám ráda,prostě za vsechno. Až jsem usnula u ní a vzbudilo mně taky ráno čuráni,ale nedělala jsem prudkou loużičku ale mírně a dlouho. Už je to dobrý,tak ti písnu dopoledne. Pa

Klára (Po, 24. 6. 2019 - 06:06)

Ahoj Miško,přeji ti hezké pondělí. Doufám,že jsi večer nesmutnila a spinkala jsi. Já se vzbudila dříve,protože jsem potřebovala nutně čůrat a do záchodu mi to z pipinky šlo hodně intenzivně a taky myslìm na to Slovensko. Snad bude mít Jakub mozek a nepojede tam. Podle mne je to nebezpečná past. Řìkám si proč zrovna tam na celkem odlehlé místo. Možná tam někdy něco někomu udělal,nevím. Je mi z toho zle,protože nikomu nepřeju nic zlého a Jakub tam jede jako loutka. Snad se ukáže pravda.

M (Ne, 23. 6. 2019 - 23:06)

No babička mi umřela, když dcera začla mluvit nikdy jí neviděla.
Rodina mě nechala pomalu chcípnout v mrazech.
Klárky sem se nechtěl dotknout, jen by člověk neměl být v ideálu.
A poslední věc, nevěřte mi, ale já jsem postižený, nikdy neuvidim jak se na mě děti smějí, nikdy děti nemohu vzít na nedělní výlet, nikdy nebudu dětem schopen dopřát určité věci jako zdravý člověk a co mám dělt?
Jediné co mi pomáhá, že se musim co nejvíce vyrovnat zdravým lidem samzzřejmě díky mým možnostem.
Takže má správa? -Vždy je nějaká cesta, šance, člověk e nesmí jen nechat! Nesmim propadnout skepsi, nesmim se nechat sklonit.

Laguna (Ne, 23. 6. 2019 - 21:06)

In vitro.....

Waco (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

Vaše starosti na mou hlavu. Já bych vám řekl přesně, co se bude dít na Oravě, ale to by jste mi zase napsali, že jsem cynik, který ničemu nevěří, tak si to tam užijte. Já radši pojedu na dovolenou.

Host (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

Nenapíšeš,protože kdybys to napsal a skutečnost byla jinak,tak bys nebyl ten chytrý,co to věděl dopředu.

Waco (Ne, 23. 6. 2019 - 22:06)

A co je to skutečnost? Ale jo chápu, že pokud už je předem připravený scénář, který pak bude vydáván za skutečnost, tak pravdu ani mít nemůžu. No nic dost teorie, užijte si to. Já budu mít lepší zábavu :)

Reklama

Přidat komentář