Reklama

Je normální když Můj mladší bratr masturbuje už v 11 letech ??

Jarča (Čt, 24. 10. 2019 - 10:10)

Samozřejmě že o tom syn neví, stejně jako manžel a nikdy se to nedozví. Po patnácti letech manželství jde již v sexu o stereotyp, prostě pořád stejně dokola a navíc ten můj se k tomu přinutí tak nejvýš dvakrát týdně. My, ženské však máme v tomto věku snad největší potřebu sexu a já jsem nalezla něco, co mě stoprocentně uspokojuje. A nemyslím, že je to zas taková úchylka. Kdybys věděl kolik matek a nejen svobodných tady toto praktikuje, prostě znají, jaké to jejich synové mají.

Návštěvník (Út, 25. 6. 2019 - 15:06)

co je lepsi kazdej zvlast nebo dohromady

Lenča (Út, 25. 6. 2019 - 22:06)

Ještě jsem s nikým nic neměla tak nevím. Od mala si to dělám sama a myslím, že onanii mám, řekla bych, dokonale propracovanou. Tak jsem s tím spokojená. Mým snem je ale vymazlit se s dívkou. Mám dokonalou představu co všechno a jak bysme spolu dělali. Chtěla bych, aby se mi cele odevzdala a samozřejmě já jí také.

Sára (St, 26. 6. 2019 - 17:06)

Držím ti palce, ať se ti sen splní. S jinou holkou je to něco úúúúžasného. Lepší než s chlapem, jen to chce pořádné pomůcky. Zkusila jsem to s kamarádkou a od té doby, pokud je chuť a čas, tak to spolu děláme. I když už mám teď přítele, tak jsem s tím nepřestala. Ví o tom a nevadí mu to, spíš mě ještě podporuje. Chlapy to rajcuje. Mám chuť ho přibrat k nám, když to spolu děláme. Jen mě zatím odrazuje, aby mě neutekl k ní a nebyl problém. Když jsem se kamarádky ptala, tak by jí to nevadilo, co jiného čekat za odpověď. Asi to ale risknu, jsem zvědavá na to, jak budu reagovat, až ho do ní strčí a rozjedou to spolu. Takhle mám stále dilema, ano nebo ne. Nic mu neřeknu a o víkendu to zkusím. Třeba nebude chtít a nebo nadržený do toho půjde s plným nasazením, kdo ví.

Lenča (Čt, 27. 6. 2019 - 04:06)

Ještě mě napadlo. Píšeš, že to chce pořádné pomůcky. To snad není nutné. Řekla bych, že dvě dívky si vystačí s prsty a jazykem. Ještě zatím žádnou takovou kamarádku nemám, ale nerada bych někde něco kupovala.

Sára (Čt, 27. 6. 2019 - 13:06)

Tak vystačí, ale postupně jsme začali blbnout s vibrátorem na dálkáč, a to si hrajeme i venku a schválně která bude mít dřív mokrý rozkrok i přítel mě s tím přivádí do extáze. Dobré je, když vyrazíme všichni tři někam do přírody a ovladač má přítel. To jsme někdy dost mokré a už jsme se i párkrát počůrali, protože se to nedalo vydržet. A když si potřebuješ odskočit a on to schválně pustí, tak to bohužel neudržíš. Ale bereme to jako hru a to potom, když někoho potkáme, tak čumí. Jednou jsme potkali tak asi 17-18 letého a ten hned prohodil, jestli nemáme vibrátor. Nějaký znalec asi. Dále mám jednoduchý připínák, další druh mám jeden konec zasunutý v pipině, druhý v análu a třetí velký konec používám na kamarádku, dvojitý se stejnými konci a nebo trojitý, že jeden konec je v mojí pipině a druhý v pipině kamarádky a zároveň v jejím análu. Stále je co vylepšovat. Přítel si zkusil vzít ten jednoduchý připínák a dělat najednou pipinu a anál. No bylo to dost krkolomné. Ale už mám pro něj vyhlídnutý připínák, který je na to určený, kdy toho svého prostrčí otvorem a dole pod ním je umělák do análu a nebo podle mojí polohy i opačně. Chtěla bych zkusit, jaké to je, že bych dělala kamarádku a sebe tím trojitým a přítel mě při tom dělal anál. Jestli bych se udělala, kamarádka při tom teče docela hodně a když si to prohodíme, tak já docela taky. Jak jsem psala, uvidím o víkendu. Ano, je potřeba si užívat dokud to jde. Doufám, že mě přítel nezklame. A proč nic nekupovat? Je takových nádherných věcí a není to zase tak drahé.

Lenča (Čt, 27. 6. 2019 - 13:06)

Jo, tak ten vibrátor to ano. To je jistě výborná věc. Ale to ostatní, nějaké připínáky, o tom nemám vůbec ponětí, že to existuje a k čemu to vůbec je.

Sára (Čt, 27. 6. 2019 - 16:06)

??? Jako fakt? Nemusíš jen stále rukou a prstama, nahradíš tím chlapa. Jedna z nás si zahraje chlapa a potom se vystřídáme. A máš vůbec nějakého umělého kámoše, když si to děláš? Přítel říká, že jako ženské jsme někdy až příliš divoké, sám by se prý tolik asi neodvázal.

Lenča (Čt, 27. 6. 2019 - 18:06)

Dělám si to už asi od deseti, tzn. tak 7let, ale nikdy jsem nic k tomu nepoužívala. Prostě jenom prstama, či hlavně prstem to dokončuju.

Adam (Čt, 4. 7. 2019 - 03:07)

Leni, ty jsi ale onanistka! Rád bych tě viděl jak si to děláš. A hlavně potom, jak to tím prstem dokončuješ! Od okamžiku, kdy se ti kundička začne stahovat a kdy prožíváš největší vzrušení. Býváš hodně rozrušená, že? A co sekret. Jak tečeš, jsi hodně mokrá? Doufám, že té svoji kundičce dáváš zabrat!

Lenča (Čt, 4. 7. 2019 - 08:07)

To víš, že ji dávám zabrat. Ta už si něco užila a ani den ji nenechám zahálet. Prostě dělám si to tak, jak snad každá holka. Onanie mě drží při životě. A máš pravdu. Nemůžu se dočkat orgasmu, těch stahů mezi nohama a hlavně sekretu který ze mě vyteče a který mi pak přináší ještě další slast při onanii.

Jan (St, 3. 7. 2019 - 16:07)

A nikdy tě fakt nenapadlo si pořídit umělého kamaráda? A stříkáš při tom nebo jen tečeš? Moji holku se o minulém víkendu na jedné pařbě snažila sbalit jedna holka. Moc se jí nechtělo i když jsem ji hecoval, ať jde. A nic, nešla. Nic bych proti neměl, ať se pobaví a užívá si. S holkou to pro mě není problém, s klukem je i když bych to chtěl zkusit ve třech. Proto jsem se jí snažil vyhecovat, třeba by z toho byla trojka. Doufám, že snad příště. Škoda no.

Lenča (St, 3. 7. 2019 - 16:07)

Tak tu holku bych brala hned. Kdyby byla jen trochu pěkná, vůbec bych se nerozmýšlela. Lákal by mě masážní vybrátor, to jsou ty s velkou bílou hlavicí. Ještě nikdy jsem ale nic takového nepoužívala. Když si to udělám, tak při tom jen teču.

Lenča (St, 26. 6. 2019 - 19:06)

Nejsem tak zkušená jako ty, Sáro. A abych měla nějaké složité vztahy, tak to v žádném případě. Jsem spokojená s tím, jak si to dělám sama a nic jiného nechci.

luci (Po, 24. 6. 2019 - 09:06)

A vzrušuje tě představa , že bys ho měla v těle ?

Wengler racing (St, 11. 11. 2020 - 20:11)

Já ti ho tam klidně strcim jestli chceš. Vysoké Mýto

Lenča (Po, 24. 6. 2019 - 13:06)

To v žádném případě! Vzrušuje mě, když ho mám možnost při jeho sebeuspokojování vidět. A to je tak všechno. Je to můj bráška, kterého mám moc ráda a nějaké takové myšlenky na něco dalšího si vůbec nepřipouštím. Prostě je to vyloučeno.

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 17:06)

deti ho maji kolik taky maji velkeho nebo stredne

Kokot (St, 16. 12. 2020 - 13:12)

13 Cm ve 12 letech

Lenča (So, 22. 6. 2019 - 17:06)

Ve dvanácti letech už mají péro normálně velké. A kule plné semene. A to semeno musí jít den co den ven. Proto ta onanie dospívajících chlapců. Bez ní to prostě nejde. A to i několikrát denně.

Reklama

Přidat komentář