Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Pá, 21. 6. 2019 - 14:06)

"Barrandov News
Týden s prezidentem".......Pane Soukupe, "naše" media jsou fašistická, bojují proti demokracii, České republice a Českému národu !!! Ti sráči z opozičních fašistických stran by se měly zrušit !!! Merklová je KRÁVA !!! Krym byl Ruský a je opět Ruský !!! Amíci ho chtěli jako námořní základnu a proto je kolem takový ŘEV !!!

aladin (Pá, 21. 6. 2019 - 13:06)

"Přísavné miny použité k útoku na japonský tanker se nápadně podobají íránským "....
(Z neznámých důvodů mi celý napsaný přízpěvek zmizel ještě před uložením, píšu jej znova, možná bude trošičku jiný, přeji fašistům pěkné počtení !!!)......Proč mi to připomíná Hitlerovo přepadení vysilač Glewitz v polských uniformách ??? Proč mi to připomíná Tonkinský incident, který si USFT vymyslela, aby mohla přepadnout Severní Vietnam ??? Proč - to bych se opakoval - WTC, Irak, Afghanistan, Libyie a t.d !!! USFT - Sionisté se již pokusily rozpoutat III sv. válku, tím, že podstrčily Kenedymu zfalšované údaje o tom, že na Spojené státy letí Sovětské rakety !!! Později tvrdily, že to bal odraz Měsíce a ještě později, že to bylo hejno HUS (asi Bernešky velké) Kenedyho za neuposlecnutí a možná proto, že to dal vyšetřovat zacraždili a dodnes dělají okolo kouř !!! Že prý Oswakd, cha, cha, z okna skladu knih, odkud podle oficiální zprávy Oswald střílel měl zakrytý výhled vzrostlým strimem !!! Stejná blamáž balo okolo sestřelení Malajského letadla nad UK, USFT zveřejnila na internetu snímky, jak se BUK přemisťuje do konkrétní oblasti, ale šťourové zjistily, že snímky jsou upravené, že sluneční stíny od aut směřují dvěma směry, po zveřejnění této informace USFT simky STÁHLA !!! A ještě k havloidům, neměli by jsme se na ně zlobit, oni za svůj názor nemohou, víme všichni, že při jejich "vysokém" IQ nemohou pochopit intriky USFT a CIA !!! Svět by měl USFT-coby říši ZLA IZOLOVAT !!!

Rakato (Pá, 21. 6. 2019 - 14:06)

Když se na svět podíváš zraky USA, je ti hned jasnější, proč Američané dělají, co dělají, a můžeš trochu předvídat, co udělají příště. _--------------------------------------------------------
Především, USA jsou daleko akčnější, než jiné státy, a mají k tomu vycvičenou svoji armádu. Za druhé, důkazy Američany vždy zajímaly jen tak, zda jsou dostatečné pro veřejnost, aby ospravedlnily americký útok. Zda jsou pravé nebo zmanipulované - nezájem. (Viz letadlo na Ukrajině, Irák, Assante.) --------------------------------------------------
Írán je vřed na povrchu země, teokracie plná muslimáckým radikálů, zločinných revolučních gard, politiků, kteří chtějí zničit Izrael, země, která financuje terorismus po celém světě, vytvořila v Libanonu Hizballáh, tj. stát ve státě. A jen naivní pitomečkové z evropských vlád si myslí, že když s ním uzavřeli dohodu, že přestal vyvíjet jadernou bombu. A čas hraje pro Írán - protože až bude mít atomovku, budou muset všechny státy kolem něho chodit po špičkách, jako dnes chodí kolem severokorejské totality. Takže útok? Raději dnes, než nikdy. (Ovšem až po naší dovolené, abychom nemuseli platit více za benzín.)

Aladin (Pá, 21. 6. 2019 - 21:06)

NEPUŠTĚNÍ RUSKÝCH MOTORKÁŘŮ DO LIDIC BYL FAŠISTICKÝ AKT !!!

aladin (Pá, 21. 6. 2019 - 18:06)

"Barrandov News
Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa"......Pane Soukup, ženy jsou čím dál panovačnější, poroučí mužům co, kdy a jak mají dělat a při tom většina ničemu nerozumí, jde jim jen o poroučení, jsou to PSYCHOPATKY !!!

aladin (Pá, 21. 6. 2019 - 17:06)

Já si ale myslím, že VŘED na planetě jsou Spojené státy se svými nohsledy !!! A asi nebudu daleko od pravdy, když si myslím, že si to samé myslí naprostá většina světa !!! Jedna z darebáckých organizací založená Spojenými státy je MMF, ve světě se mu říká : Internacional Mother Fakes !!!, a je to bohužel pravdy !!! Tato organizace byla vytvořena proto, aby Spojené státy mohly ekonomicky ovládat a vydírat státy, kteří si od ní vezmou půjčku !!! A jedinné Spojené státy mají právo veta """ Tkkže, žádný MMF, ale Americká lumpárna !!! Kdo jim podá prst, příjde o celou ruku !!! Jsou jako Jézinky !!!

Rakato (Pá, 21. 6. 2019 - 18:06)

Vzpamatuj se. Nikdo nikoho nenutí, aby si bral u MMF půjčku. A každý věřitel tě přidusí, když nesplácíš. V ekonomice se USA vyznají, není divu, že jim tak šlape. Když to vidí jižní lenoši jako Řecko, Španělsko a Itálie (a vlastně i Francie a Portugalsko), jen slintají obdivem.

aladin (Ne, 23. 6. 2019 - 17:06)

"Televize Seznam
Česko demonstruje" Pitomci jste pane a pořádní !!! V roce 89 jste žádnou svobodu nevybojovali !!! Převrat udělali zednáři infiltrovaní v KSČ spolu s komunisty !!! TV Seznam, zveřejněte kdo vás financuje !!! Jste hlupáci !!! Ten trouba od Pirátů obhajuje fašizmus a ne demokracii !!! Vláda byla demokraticky zvolena a že oni nevyhráli jim nedává právo rozvracet tuto zem !!! Kalousku, ty bys potřeboval řemen jako prase drbání !!! Trojan mně nepřekvapuje, je to přece hééérec - je to bezcharakterní skupina obyvatelstva !!! Co blábolíš o komunistech, tys se měl za komunistů dobře !!! To máte pravdu paní moderátorko, opozice se snaží rozvrátit tuto zem a jsou za to placení západem !!! Pane Trojan, vy jste slepý ??? Copak nevidíte kam pod vedením západu spěje svět ??? Amíci obchodují také s Čínou, znamená to pane Trojan, že Amíci lezou Číně do zadku ??? Tyhle republice se uleví, až západ nebude dotovat tenhle cirkus !!! Západu jde o islamizaci Evropy, západ to zkoušel s Maďarskem, Slovenskem, Polskem a teď se pokouší zničti Českou republiku !!! Pithard - Petříček, to si děláte blázny ??? ČSSD zničila ekonomiku státu podepsáním nevýhodných podmínev v Eu !!! Anp pane Pithard, jde o to aby ti fašisté na Václaváku nevyhráli !!! Malý, ten ĎÁBEL v lidské kůži ??? Jakto, že ho ještě nevzal ČERT !!! Vždyť jsi s Havlem s lidmi na Letné manipuloval !!! LHÁŘI !!! A to se boha nebojíš ??? Ten vtip, to byla manipulace hlupáků !!!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 6. 2019 - 19:06)

to je dobře!...Tyto demonstrace posílí i ekonomiku hlavního města Prahy,neb těch kol 300 tisíc lidí chce jíst,pít,někam se přepravit,někde i bydlí a to udělá spoustě podnikatelů dobře....hoteliéři,restaurace,supermarkety ,turistické památky jenom praskají ve švech a penízky se točí jak na veletoči,miliony a miliony jen to hvízdne....třeba pivo pod Karlovým mostem stálo za Všesokolského sletu přes 120 KČ a mělo odbyt v tom horku a nyní je tam najednou přes 300 000 lidí je žízeň...já si myslím,že tato demonstrace velice prospěla ekonomice Prahy a mělo by jich být vícero

jahodo (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

opět jsi nezklamal

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

víš ty vůbec co je to žízeň?!...Nevíš nic ty trubko...tak jsou prostě statisíce lidí co mají v tom horku ukrutnou žízeň...copak na Latné,tam nějaký podnikatel z dobré vůle daroval kolem 1000 L pitné vody v kontejnerech,ale mimo Letnou si již pitivo musel každý cálovat sám a ze svého a při jednom pivu teda nezůstalo...ne!...Tomu teda nevěřím...tam se prostě šáhlo do kapsy a jeden kousek střídal druhý jak na běžícím páse a tam se jednalo ostaticíce žíznivých lidí,protože letní horka jsou v těchto dnech v Praze úmorná...pak je zde Metro,městská doprava...tam se taky vydělávalo zcela jistě stovky milionů navíc a dlabanec v restavraci k tomu patří taky...prostě tyto demonstrace jsou velikým ekonomickým přínosem Praze...dle toho jak žvaníš dosti silně pochybuji že jsi tam byl,ale toto jsou prostě zákony přírody a ty pro tebe platí taky a kdyby jsi tam byl,chlastal bys taky jedno za druhým!...Protože vodu v těchto vedrech pije jenom vůl..

jahodo (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

stejně vždycky všechno poblinkáte, neb se chováte jako u svého moravského hnoje

24.6. (Po, 24. 6. 2019 - 13:06)

...celkově bylo ošetřeno 60 osob z čehož 7 bylo transport. do 4pražských nemocnic...

Shabbatot Jahoda (Po, 24. 6. 2019 - 06:06)

Moravský hnůj je mě milejší jak zlodějský smrad.Hnuj nesmrdí,tam je čistota lejna, hnůj na dvorek patří a náhodou tam i voní.... klidně v jeho blízkosti pojím,..
ale že zlodějského smradu je mě na zvracení!!

Shabbatot Jahoda (Po, 24. 6. 2019 - 06:06)

V U$A by Babiš dávno bručel v base!!

jahodo (Ne, 23. 6. 2019 - 20:06)

my tady máme raději klid.

aladin (Ne, 23. 6. 2019 - 17:06)

"Televize Seznam
Česko demonstruje".........Ten magor v pruhovaným tričku Kolář) říká, že tam je 100 až 250 tisíc !!!......250tisíc lidí je jen 2.5% obyvatel zaplacených Sorosem a Sionisty !!! Vy tu demokracii chcete zničit a prosadit tu FAŠIZMUS !!! Mladí lidé hsou ve své touze po spravedlnosti naivní a proto se dají lezko zmanipulovat !!! Viz České Budějivice !!! Profesionální novináři jsoe hyeny !!! Západ, no to jsou pěkně hloupí, západ dělá jen to z čeho mají prospěch !!! Až z nás nebudou mít žádný prospěch, tak nás hodí přes palubu !!! Není to náhodou málo peněz těm "dobrovolníkům" 1000.- + doprava a zpět z Prahy + oběd za 200,-Kč ???

Rakato (Ne, 23. 6. 2019 - 18:06)

To víš, že v tom horku je to málo peněz. Já bych jel tak za pět tisíc... vzal bych sebou shnilá rajčata a zkažená vejce, a házel je na ty řečníky. (Přesto, že bych už dopravu zpět zdarma neměl.)

Ten (Ne, 23. 6. 2019 - 17:06)

jahoda by jel taky. I když má za hodinu bůh ví kolik bráníků.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 23. 6. 2019 - 19:06)

orošené,...zlatavé,s pěnou na vrcholu,se správnou teplotou a ihned při ruce když je dobrý přísun....tři,...8 kousků jen to zasyčí a člověk by ihned objímal celý svět...vždyt ty ani nevíš co je dobré!

Reklama

Přidat komentář