Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

23.6. (Ne, 23. 6. 2019 - 09:06)

Bohužel ti z Morawstánu,ať už z velkoměsta maloměsta vidlákova jsou bohužel na svůj původ hrdí, dle zákomů buše.

Rakato (Ne, 23. 6. 2019 - 14:06)

Vždy jsem se divil averzi lidu vůči Pražákům, ale jakmile začalo do Prahy prosakovat to iracionální korektnostní hnutí s otevřenou náručí vůči kdejakému zahraničnímu nebo minoritními debílkovi, stali se Pražáci jeho předvojem v Čechách. Do toho patologická láska k Havlovi, množství přihlouplých umělců, kteří sice dříve houfně podepsali antichartu, ale teď planou rozhořčením nad demokraticky zvoleným presidentem a vládou, a já mám jasno - Pražáci jsou pátá kolona všech těch západních vypatlaných dementům, kteří místo rozumu používají v rozhodování emoce.

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 17:06)

Kokot Mirek? Kde je jeho chyba! Stojí kde nemá a jemu nestojí ? A Němcová prý po faceliftu natáhla toílik kůže z prsou, že má na krku bradavky a piču u pupíku.

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 17:06)

Anonyme, jsi padouch!

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 17:06)

Je mi jasné, že Jahoda by šel nebýt zakoapaný v p*deli světa uříznout hlavu každému důchodci na zítřejší demonstranci.

Jedovatej (So, 22. 6. 2019 - 15:06)

Z Parlamentních Listů: "Studentské stávky za ochranu klimatu budou v Česku pokračovat v září, o prázdninách zamýšlejí své požadavky diskutovat s odborníky, chtějí totiž na politiky přitvrdit. „Radnice vyhlašují stav klimatické nouze, ale to je jen politická nálepka. To nestačí,“ říká patnáctiletá žákyně Anna Mezgerová s tím, že v září studenti pozvou na stávku také rodiče, píší Lidové noviny. Čeští studenti se přidali ke středoškolákům po celém světě a chodí také v pátky místo do školy stávkovat. Bojují tak proti klimatickým změnám. Dokonce už i několik radnic totiž vyhlásilo stav klimatické nouze. Chystají se vysazovat stromořadí, zachytávat dešťovou vodu, na akcích chtějí zakázat jednorázové plastové kelímky, pilují strategii proti dopravnímu přetlaku. Stále je to ale prý málo. „Je to sice hezké, ale protože není nikde přesně definováno, co nálepka ‚klimatická nouze‘ znamená, nemusí to také znamenat vlastně nic. Politici se poplácají po zádech a hotovo,“ přednesla Anna Mezgerová, patnáctiletá žákyně základní školy. (Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ted-si-dame-prazdniny-a-pak-pritvrdime-varuji-studenti-bojujici-za-lepsi-klima-586401) ----- Jo tak prázdniny si daj... vono jde vo houby, děsivý klimatický katastrofy a konec světa počkaj... A že chtěj přitvrdit? To má bejt co - že nestačí ulejvka, maskovaná stávkou, jenom vo těch pátkách, ale šiknuly by se i čtvrtky, a možná i středy? "...o prázdninách zamýšlejí své požadavky diskutovat s odborníky,"... No tak to jsem na to "diskutování" vopravdu zvědavej... spíš to vidím na dovču za rodičovský prachy, vejlet za žhavým sluníčkem, který vo demoškách tak strašně vadí, pěkně érem, spousty vody vypitý z petkovejch flašek, spousty selfíček a vobrázků na sociálních sítích, vytvořenejch asijskejma mobilama, kde se s nějakým životním prostředím moc netrápěj... A pak zase do školy a vo pátkách (i čtvrtkách a středách) zachraňovat svět... --- No, a ta patnáctiletá mudrující žákyně by se spíš měla bedlivě pozorovat v zrcadle, jestli a jaký jí narostly kozy, a místo vo klimatický jevy se pomalu starat vo antikoncepci, aby ji tělesně nepoškodil nějakej umaštěnej křápek s dredama, zářícíma vočima a plnou tlamou keců vo záchraně přírody - to by ji pak ty nápady s demoškama rychle přešly, a byla by vděčná za jednorázový plíny z umělý hmoty a chemie, silně pochybuju, že by se starala vo přírodu praním a vyvařováním bavlněnejch plínek, jako naše maminy a babči... --- A ještě malej dodatek - ty francouzský Žlutý vesty stávkujou v soboty, ve volnej den...

Rakato (So, 22. 6. 2019 - 19:06)

Rodiče těchto nezletilých bych zavřel za porušení zákona o povinné školní docházky, protože děcka chodí v pátek za školu. A co bude příště? Desetiletí nám budou vysvětlovat např., že cukr škodí zdraví, a děcka z mateřské školy budou demonstrovat, že máme jíst více mrkvičky?

Znám (So, 22. 6. 2019 - 19:06)

případ, kdy profesoři ze střední studenty k protestům nabádají

22.6. (So, 22. 6. 2019 - 14:06)

Mise s překvápkem.

22.6. (So, 22. 6. 2019 - 07:06)

...hospodářský trpajzlík cz...

21.6. (Pá, 21. 6. 2019 - 22:06)

Konečně dobrá zpráva.Muž na Jičínsku našel tašku, bylo v ní 17 000 korun.

Rakato (Pá, 21. 6. 2019 - 23:06)

Asi naznačuješ, že lepší zprávou by bylo, kdybys tašku našel ty.

Rakato (Pá, 21. 6. 2019 - 21:06)

Pochybuji, že ruským motorkářům jde o památku na lidické vraždy. Lísáním se k Putinovi a vztahem k památníkům si jen v riské polototalitě legalizují svoji existenci. Leda že by v Lidicích byla dobrá hospoda.

luci (Pá, 21. 6. 2019 - 22:06)

Zrovna tak jako Američanům o ochranu východní Evropy , také sledují pouze svoje zájmy . Kdo upřednostňuje jedny před druhými ať se nechá vyšetřit !

Shabbatot Jahoda (Po, 24. 6. 2019 - 06:06)

Taky si myslím, že U$A brání Evropu a proto by ČR měla odebírat americký břidlicový plyn...ale s komunistou a agentem Ruska na hradě a StB premiérem se tohle jen tak nestane..... třeba Staněk... pořád neodvolán protože si to český bolševik nepřeje a ruský agent ho brání
.

Shabbatot Jahoda (Pá, 21. 6. 2019 - 23:06)

No zato rusáci jsou ikona humanity. Maďarsko v 50_tych letech, ČSSR v 68 a a tak Afghánistán v 68.....a nyní několik vtipů
....vtip c 1.....Rus jí. Vtip c 2...Kreml mluví pravdu. 3 vtip .... Rus vynalezl Rubikovu kostku a je celá ze všech stran rudá......ha,ha,ha,ha

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 14:06)

***....a nyní několik vtipů ....*** Vtip číslo čtyři - IQ Shabbatot Jahody se začal zvyšovat a konečně překonal dvoucifernou hodnotu.

Shabbatot-Jahoda (So, 19. 9. 2020 - 07:09)

NE!!! Máš to blbě, správně je to - IQ Shabbatot Jahody se neustále zvyšuje a konečně překonal šesticifernou hodnotu a pořád v tom pokračuje.

Rakato (Pá, 21. 6. 2019 - 23:06)

Vítej v politice, v ní totiž jde jen o vlastní zájmy. Anebo znáš nějakého politika, který do státního rozpočtu raději dá, než ukradne? Nebo stát, který sleduje cizí zájmy? To je ale normální, bližší košile než kabát.

Trochu (Pá, 21. 6. 2019 - 22:06)

je s podivem, že sem nepustíme ruské motorkáře, ale americké konvoje, které nám zaserou dálnici ano

Reklama

Přidat komentář