Reklama

Bratr masturbuje s mým prádlem

EP (So, 22. 6. 2019 - 19:06)

Mě je 17 a bráchovi 14,5 a už si pro moje tanga normálně příjde, stáhnu je a dám mu je čerstvé. Pokud mám čas a chuť a řekne to dopředu, tak se mu do nich udělám. A někdy si k nim vezme i tričko, které mám na sobě a do něj se vystříká. Líbí se mu, že nenosím podprsenku a prý ten pocit, že se tričko o ně otíralo a i pot ho vzrušuje. Když mě to potom vrátí, tak si ještě užiji já, Někdy to přinese až ráno, protože v těch vlhkých tangách a tričku spí a udělá se už ráno, když se probudí. Já si zase oblíknu jeho tričko a jeho boxerky, do kterých se po dohodě vystříká. Normálně se už nijak před sebou nestydíme, protože víme, že oba máme svoje potřeby, tak proč si nepomoct. Mému klukovi taky někdy zaberu boxerky a tričko, někdy i mikinu a nosím to. Občas mu to i vrátím, aby měl co na sebe, ale pár kousků jsem si nechala. Mikiny mám místo šatů, ty moc ráda nosím.

Romana (Po, 24. 6. 2019 - 05:06)

Píšeš, EP, že máš kluka. Zajímalo by mě, jestli je nějaký rozdíl mezi spermiemi tvého kluka a tvýho brášky. Kdybys nevěděla čí je čí, zdali bys to dokázala správně určit. Já mám semeno jen od brášky 12 a půl, které mu potají vezmu. Bez jeho spermiček bych si už nedokázala představit svoji onanii.

EP (So, 17. 8. 2019 - 12:08)

Tak to jsem zatím nijak nezjišťovala a nijak neřešila. Na množství ho má víc můj kluk, ale je možné, že jak si to dělá sám, tak to není ono a mému klukovi to dělám já a když se mi udělal do mikiny, tak toho bylo víc. Když přijdu za tím mým klukem k nim domů, tak tam má někdy kamaráda a tak jsem to dělala i jemu a ten taky vystříkal dost velké množství. U bráchy jsem jen olízla a mému klukovi ho vykouřím až do konce a spolknu. Chuť není vždy úplně stejná, ale zase to tak detailně neřeším. Jako když ho vykouřím kamarádovi mého kluka, tak ten rozdíl taky nijak neřeším, prostě si to užíváme. Abych to mohla víc porovnat, musela bych kouřit i bráchovi a to nevím, jestli by chtěl. Mě by to nevadilo a klidně bych to dělala, ale zase , je to přeci jen brácha.

Kluk (So, 17. 8. 2019 - 12:08)

Tak to si dobrá, že Ti to nevadí takle všem kouřit. Mě chytla jednou sestřenice na chatě, jak jsem se ji chtěl udělat do tenisky a řekla, že mi radši pomůže ona, než abych ji do vystříkal do boty.

EP (So, 17. 8. 2019 - 16:08)

Dobrá a uznalá sestřenka, proč taky nepomoct. Tak je to zábava a dobrý prožitek, tak proč ne. U to ho mého kluka to byl jen takový nápad, jak se zabavit, když tam byl jeho kamarád. Vyhnat ho by bylo divné a měla jsem na to chuť. A tak jsem vymyslela, že to zkusím, jak to komu stříká. No a už se tak nějak u toho zůstalo a pomůžu jim oběma. Nezůstalo jen u ruční práce a kouření, to je snad jasné. A pokud jim to nevadí a naštěstí se o mě nehádají, tak mě šukají oba. Já jsem moc spokojená a oni taky, tak co řešit. Zkoušíme všechno možné a někdy je to dost sranda, jak se i nezadaří. A když jsou rodiče v práci a celý dům je náš, tak to je nejlepší a někdy i přespíme buď u mého kluka a nebo u nás, protože se nám už nechce jít domů. Rodiče to naštěstí nijak nehrotí, jen ten kamarád má s rodiči problém, těm se to nelíbí.

Kluk (So, 17. 8. 2019 - 17:08)

Zkoušely jsme vše možné ale na sex jako takový mezi námi nikdy nedošlo.

EP (So, 17. 8. 2019 - 19:08)

Škoda, stojí to za to, ale to snad ani nebudu popisovat. Kdo to dělá, tak ví, jaké to je.

Kluk (So, 17. 8. 2019 - 20:08)

Tak není to úplně škoda, ledacos jsme zkusily společně. První takový zážitek vznikl v podstatě z našeho škádleni, kdy jsme se praly, chvili jsem byl já nahoře, pak zase ona. Nakonec mě přemohla a já skončil na zádech, s rukama za hlavou a ona mi seděla obkročmo kolem břicha. Samozřejmě se mi z toho i postavil, coz ji neuniklo.

Kluk (So, 17. 8. 2019 - 17:08)

Ona byla pokaždé iniciatorka. Já byl stydlivy a ona mě ráda provokovala jak mohla, nebo mě přemluvil občas na něco a taky sem s ni měl zajímavý zážitek alspon pro mě. To kdyz uz ji přestalo bavit přemlouvání a vzala věci více méně do svých rukou..

Romano (Po, 24. 6. 2019 - 07:06)

A jak to budeš řešit až se tvůj brácha odstěhuje?Protože až dospěje a najde si slečnu tak nic jiného se nestane.

Romana (Po, 24. 6. 2019 - 08:06)

Z domu odejde tak nejdřív za pět let. Mě bude 17, zatím známost nemám a tak v současné době řeším svoje potřeby tady takto. Samozřejmě vím, že to není navždy, že to skončí.

Romano (Po, 24. 6. 2019 - 14:06)

je mi to jasný.Až budeš mít chlapce tak bude všechno jinak,máš v tom jasno.Přeji ti ať si užíváš toho co máš.

Jarča (Ne, 23. 6. 2019 - 08:06)

Vloni jsme chodili celá rodina po horách. Já na to moc nejsem, ale musela jsem se přizpůsobit. Jednou jsme se zastavili dole na Ramzové a před nástupem na lanovku na Šerák, chtěl po mě bráška tričko, že je mu v košili horko. Po asi třech hodinách, po ubytování na Červenohorském sedle, si potají k sobě vzal triko, jež jsem měla do té doby na sobě. V průběhu večera ho pak vrátil. Samozřejmě, bylo mi vše jasné. Vůně mého trička, mého potu, to vše jej vzrušovalo a používal je ke své onanii.

Jarča (Ne, 23. 6. 2019 - 04:06)

Tak takto bych si přála, aby to bylo i u nás s bráchou. Abysme jeden za druhým mohli přijít a říct - chci tvoje semeno, udělej si to do slipů a přines mi je. Nebo zase on - udělej si to a dej mi kalhotky. Jenže bráška je dost stydlivej a vím, že za mnou s takovou žádostí nikdy nepřijde. Ale zas o to víc je to pro mě vzrušující. Ráno, poté co do kalhotek vyteču, tak je nechávám polozakryté u polštáře a vím, až z pokoje odejdu, tak si pro ně bráška jde. Vždycky mě to šíleně vzruší. A pak ty následující minuty, když vím, že vedle v jeho pokojíku si mastí péro, čichá k mým kalhotkám, líže je a vycucává z nich můj sekret. V tu dobu se nemůžu dočkat, až si zase já přijdu pro jeho spermie a budu se s nimi uspokojovat. Prstíkem si budu honit tu svou kundičku, svyho poštěváka, kterýmu dám pořádně zabrat. A už podruhé to ráno vyteču.

Bobrik (Ne, 23. 6. 2019 - 05:06)

To tě tak vědí pipinka že nemůžeš spát ,přilož si na ní pár lístků koerivy a přívlač výsledek se dostaví a kalhoty ti protečou .

Pepan (Ne, 23. 6. 2019 - 21:06)

Ty se nauč nejprve česky a pak někam piš.

Bobrik (Po, 24. 6. 2019 - 05:06)

Já jsem to sice přečetl ale nepsal.

Jarča (Ne, 23. 6. 2019 - 05:06)

Neporozumela jsem tomu, co píšete.

Jarča (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

Asi už rok mi brácha bere kalhotky. Já budu mít 18 a bráška 13. Bere mi teda nejen kalhotky, ale poslední dobou i vložky. Vím, že mi můj pokojíček prohlíží každý den a musím říct že mě to i dost vzrušuje. On ví, kde najde kalhotky po mojí onanii, ví, kam odkládám vložky. Predstavuju si, co s tím vším dělá a nejde to, abych se nezačala třít mezi nohama.

Steve (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

Ty se nauč Česky než budeš řešit nějaké sexuální hrátky ... pro hlupáky a tupce by sex neměl vůbec být.

Reklama

Přidat komentář