Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Maruška (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

Myslíš hezčí než Penelope Cruz? Ta je pro mě neutrální,to ta Kurková se mi líbí víc než Pils Penelope.Jinak souhlasím co jsi napsal.

-Aleš- (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

Díval jsem se na Penelope a taky mi nepřijde jako nějakej zázrak. Ale každej máme jinej vkus a já jak stárnu, tak si spíš vážím lidí za to co umí než jak vypadají. Mně se třeba líbí Vanda Hybnerová nebo Lenka Krobotová. Na obou oceňuji takovej nevtíravej půvab.

Návštěvník (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

Tak to už tě možná brzy přestanou zajímat cikánky:) Protože jak jsi sám psal tak znáš jen ty co fetujou.

-Aleš- (Čt, 20. 6. 2019 - 16:06)

A to zase ne :-) Ty mám na to sexuálno a tam je mi jedno že nic neumí. Já si teď držím jenom dvě. Teda spíš jenom jednu, protože ta moje kamarádka má přítele a ten ji drží na uzdě. Minulej týden jsem s ní byl jenom proto že ji přítel pustil ven nakoupit, tak mi zavolala z budky, protože jí zabavil mobil a kontroluje zprávy na fb. Já s tím víceméně souhlasím, protože s ní to jinak nejde, ona je jinak jak utržená z řetězu. A ta druhá nefetuje a můžu jí zavolat třeba ve dvě v noci. S ní jsem vlastě byl vždycky až po půlnoci. Má to svoje kouzlo když je všude tma a klid a ona mi pod volantem provádí felaci :-)

Miluna (Pá, 21. 6. 2019 - 12:06)

Tak vidíš Alešku jak to teď maš.Tu svojí máš ve skrocení a jak jim to asi dlouho vydrží? A jak jinak je? U mě to dopadlo tak že se nakonec Sergej stěhuje ke mě.Nějak jsme si o všem promluvili a já ho nedokázala nechat protože je to jedinej člověk kterej mi chce a zároveň neni hroznej jako ty který bych nechtěla zase já.A nechce dítě.A Denis na mě sere,už ani moc nepíše,je to strašný a smutný jak mi to s nim dopadlo! Třeba je online a to co mu napíšu si přečte až za dýl a na všechno už ani neodepisuje.A oholil si Denis fousy,ani nevim proč.Ale chodí teď s hladkou tváří ale mě se víc líbil v těch fousech.Ale ať si dělá co chce.Zkusim se věnovat Sergejovi i když necítim žádnou zamilovanost ale jako chlap neni takhle špatnej když se zamyslim.

-Aleš- (Pá, 21. 6. 2019 - 17:06)

Milunko, tak už máš doma Sergeje, jo? Skoro ti to vyšlo, jenom s tím rozdílem že místo Ukrajinky máš Ukrajince :-) Ale jak píše anonym nade mnou, sponzor bude dobrej. Já jsem taky sponzor. Za chvíli budu grilovat klobásu, pivo už se chladí a brikety žhaví. Jak jsem psal včera o té druhé cigánce, tak když jsem se v noci probudil, tak jsem na ni dostal chuť. Takže jsem přijel před její barák a tam jsem na ni čekal hodinu. Ona se musela vysprchovat, upravit a namalovat. A to jenom proto aby mi v autě ve tmě vykouřila :-) Ale dobrý to bylo, jenom jsem trochu nevyspalej. No a holka teď má tvrdej režim, já bych jí přál aby jí to vydrželo. Doufám že ještě nezavolá, dneska nemám náladu, ale zase ji nechci odmítnout když je pro mě teď vzácnější. Jdu na ten dvorek. Budu si grilovat, popíjet pivo a u toho číst, snad mě nikdo nebude rušit.

Miluna (Pá, 21. 6. 2019 - 18:06)

Jee to máš krásnej program Alešku.Jo už tu spolu sedíme se Sergejem.To sem si přesně taky říkala že místo ukrajinky mam nakonec ukrajince:-) když chlap se zbalí snadněji.Já radši takovýho sponzora než to střídat a zapletat se s jinýma.A co si budem povídat,v mojí situaci neni zas až tak snadný to střídat protože češi moc semnou nechtěji kvuli co mam.Mohla sem jich mít víc ale po zdělení si to rozmysleli.Sergejovi to nevadí,je v tom jako Denis.A jak sem od Denise zvyklá na ten přízvuk tak u Sergeje mam to stejný:-) a co je ta druhá holka zač? To je ta těhotná nebo jiná? To je skvělý ty noční schůzky,to máš dobře zařízený.

-Aleš- (Pá, 21. 6. 2019 - 19:06)

Dneska je krásně, užil jsem si to na dvorku. Já mám místo zadní stěny 20ti metrovou stráň s keříky, tak jsem pozoroval ptáky a hmyz. Klobása od Babiše byla dobrá :-) Pokud je Sergej hodnej, tak si ho drž. Některý cigánky si taky Ukrajince pochvalují. Ta druhá holka je ta těhotná, taky je moc hezká, je jí 29 let. Já ji mám rád, protože na rozdíl od té mé kamarádky je nekomplikovaná a pořád je úplně v klidu. Stačí ji zavolat, říct co chci a jdeme na věc. S tou druhou dračicí to je samý dohadování i když poslední dobou se hodně zlepšila. Dneska se neozvala, tak je asi s tím svým klukem. Tam jak pro tu těhotnou jezdím bydlí plno Ukrajinců až si tam připadám jak někde v Kyjevě :-)

Miluna (So, 22. 6. 2019 - 11:06)

Jo takhle vypadá že je hodnej Alešku.Tak jestli se to nezmění tak se ho budu držet.Začal se ke mě chovat i zamilovaně.A neviš v čem si je cikánky chválily ukrajince? Tak ta tvoje druhá holka to je téměř moje vrstevnice;-) Tak si drž jí i když teda neznam její minulost a s kym má dítě a tak ale určitě si třeba i s ní líp popovídáš.Tim jak už je pomalu třicítka asi to bude rozdíl.Vidim to i sama na sobě jaká sem byla před lety a jaká sem teď.Popravdě mě by to nebavilo s tou mladou holkou,neměla bych na ní nervy a trpělivost a už bych si neměla co s takovejma říct.Včera sem potkala toho cikána jak sem se s nim v zimě než sem poznala Denise líbala.Byl tam zalezlej v rohu ještě s pár lidma a šel od nich jen smrad z trávy.Už bych na něj nesahla a to je to půl roku a podívej jak se měnim.Pilsnerko a co tam bylo psáno v té knize o sexu? Já zatim s nim zažila sex pěknej a jen to minule se nepovedlo jak sem před týdnem psala.

Jo (Pá, 21. 6. 2019 - 13:06)

Nemusíš milovat, hlavně když platí za byt. Za jak dlouho si začneš stěžovat, až se bude jen nad tebou honit. Chtěla jsi svobodu, nechtěla jsi pro nikoho vařit a už jedeš nanovo. Ale co, hlavně když máš sponzora. Ty si pomalu nastěhuješ do bytu celej Písek.

Miluna (Pá, 21. 6. 2019 - 18:06)

Až mi zkončí práce,mam smlouvu do konce července,tak si budu moct dát zase oddych a neřešit pořád prachy.Už takhle sama jak nechodim na plný směny tak to se všechno dlouhodobě utahnout nedá.A jít bydlet třeba s holkou tak žádnou zatim nemam.A to se mi dneska jedna líbila v krámu,i jsme se na sebe usmály ale jak to navázat že jo aby něco vzniklo.A s Luckou mi zase schůzka nevyšla že její děti maji neštovice.Třeba k Sergejovi začnu něco cítit postupně? Záleží jak se bude chovat.Už jsme spolu doma.A vařit budu jen někdy jak se mi bude chtít.A co myslíš proč to ty chlapi dělaji že se nad ženskou třeba jen honí?

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

A kde ty jsi Pils? Za Atlantikem v Karibiku, u tradičního Jadranu, na tajemné Sicilii nebo v divokém Thajsku? :))

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Já nedělam číšníka,ty pizzy jim odnáší někdo jinej.Já sem Kurkovou do teď neznala.Jen sem znala reklamu Ahoj česko a říkam si v duchu sakra ta je trochu typově jako já a pak tady Pilsnerka napsala to jméno že jí jí připomínam a tak kouknu kdo to je a pak sem zjistila že je to právě ona.No v nějakých fotkách jako bych se dívala na nějakou segru nebo na kus sebe:-) akorát ona je prostě hezčí než já ale líbí se mi tim jak má ke mě typově blízko a takhle to je přesně s Lucinkou,taky je mi typově takhle blízko.A takovou sem žádnou ještě neměla.Když nepočítam Alici tak sem měla jen tlustý holky a starší pani.A sebe sem podceňovala protože mi nedošlo že by mi mohl někdo závidět,na tu myšlenku mi přivedl až tady anonym.Miu tak máš teda taky bylinky.Dobromysl to vůbec neznam a nevim že taková bylinka vůbec existuje:-) a Estragon to je skoro jak ten hormon estrogen:-) tak to máš dobrý ale jak píšeš ty horka to je opravdu k ničemu.My si vlastně těch krásných 18°C neužijeme.Možná zase tak tři dny na podzim a pak už bude rovnou sotva 12°C a vítr a máme po:-( tady už hezký teploty být neumí.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Tak to už vůbec ty lidi nemusíš vnímat a vykašli se na to, co říkají, pokud neobsluhuješ, tak ať si trhnou nohou

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Já se s nima jen vidim ale mluvit s nima nemusim jako číšník.To jo kašlu na ně.Tyhle co to o mě řekly žádný krasavice samy nebyly a nepřitahovala by mě ani jedna z nich.

Pils (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Přesně tak! Kašli na lidi, je to jejich problém. Milčo, dobromysl je oregano, to určitě znáš. Lallo, takovou dálku (Thajsko,Karibik) bych nedala, jsem jen ve svém oblíbeném Středomoří. :-)

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Aha Oregáno tak to fakt znam:-) jo tak ty si Pils na dovolený.tak ať se ti líbí.

Pils (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Lallo, já ji taky nesleduju, je to ale nádherná žena s obrovským sebevědomím. Jednou jsem četla s ní rozhovor a svým projevem mi příjemná nebyla. Ale líbí se mi jako ženská moc. Bohužel, jsou lidi, kteří kamenují třeba herce, když hrají dobře zápornou roli, stejně tak povrchní chápání je asi v případě těch ženských, které kritizovaly Milču. Taky si ale myslím, že kdo se usmívá, občas prohodí něco milého apod., ten nemůže působit nesympaticky.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Fakt? Já ty celebrity nějak moc nestuduju, jdou mimo mě, pokud se tedy občas nesetkáme pracovně, tam si udělám obrázek. Lidi jsou trdla

Fernando (Čt, 20. 6. 2019 - 00:06)

Lallo, to máš sice pravdu, ale myslím, že ty dvě zákaznice to hodnotily právě jen tím povrchním způsobem podle vzhledu. Prostě se jim Kurková nelíbí a Miluna jim ji akorát připomněla. To je všechno a na tom není co napravovat. Jiný host bude naopak nadšenej: No ta je báječná! Celá Karolína... :-)

Reklama

Přidat komentář