Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Pá, 21. 6. 2019 - 18:06)

Až mi zkončí práce,mam smlouvu do konce července,tak si budu moct dát zase oddych a neřešit pořád prachy.Už takhle sama jak nechodim na plný směny tak to se všechno dlouhodobě utahnout nedá.A jít bydlet třeba s holkou tak žádnou zatim nemam.A to se mi dneska jedna líbila v krámu,i jsme se na sebe usmály ale jak to navázat že jo aby něco vzniklo.A s Luckou mi zase schůzka nevyšla že její děti maji neštovice.Třeba k Sergejovi začnu něco cítit postupně? Záleží jak se bude chovat.Už jsme spolu doma.A vařit budu jen někdy jak se mi bude chtít.A co myslíš proč to ty chlapi dělaji že se nad ženskou třeba jen honí?

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

A kde ty jsi Pils? Za Atlantikem v Karibiku, u tradičního Jadranu, na tajemné Sicilii nebo v divokém Thajsku? :))

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Já nedělam číšníka,ty pizzy jim odnáší někdo jinej.Já sem Kurkovou do teď neznala.Jen sem znala reklamu Ahoj česko a říkam si v duchu sakra ta je trochu typově jako já a pak tady Pilsnerka napsala to jméno že jí jí připomínam a tak kouknu kdo to je a pak sem zjistila že je to právě ona.No v nějakých fotkách jako bych se dívala na nějakou segru nebo na kus sebe:-) akorát ona je prostě hezčí než já ale líbí se mi tim jak má ke mě typově blízko a takhle to je přesně s Lucinkou,taky je mi typově takhle blízko.A takovou sem žádnou ještě neměla.Když nepočítam Alici tak sem měla jen tlustý holky a starší pani.A sebe sem podceňovala protože mi nedošlo že by mi mohl někdo závidět,na tu myšlenku mi přivedl až tady anonym.Miu tak máš teda taky bylinky.Dobromysl to vůbec neznam a nevim že taková bylinka vůbec existuje:-) a Estragon to je skoro jak ten hormon estrogen:-) tak to máš dobrý ale jak píšeš ty horka to je opravdu k ničemu.My si vlastně těch krásných 18°C neužijeme.Možná zase tak tři dny na podzim a pak už bude rovnou sotva 12°C a vítr a máme po:-( tady už hezký teploty být neumí.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Tak to už vůbec ty lidi nemusíš vnímat a vykašli se na to, co říkají, pokud neobsluhuješ, tak ať si trhnou nohou

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Já se s nima jen vidim ale mluvit s nima nemusim jako číšník.To jo kašlu na ně.Tyhle co to o mě řekly žádný krasavice samy nebyly a nepřitahovala by mě ani jedna z nich.

Pils (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Přesně tak! Kašli na lidi, je to jejich problém. Milčo, dobromysl je oregano, to určitě znáš. Lallo, takovou dálku (Thajsko,Karibik) bych nedala, jsem jen ve svém oblíbeném Středomoří. :-)

Miluna (Čt, 20. 6. 2019 - 13:06)

Aha Oregáno tak to fakt znam:-) jo tak ty si Pils na dovolený.tak ať se ti líbí.

Pils (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Lallo, já ji taky nesleduju, je to ale nádherná žena s obrovským sebevědomím. Jednou jsem četla s ní rozhovor a svým projevem mi příjemná nebyla. Ale líbí se mi jako ženská moc. Bohužel, jsou lidi, kteří kamenují třeba herce, když hrají dobře zápornou roli, stejně tak povrchní chápání je asi v případě těch ženských, které kritizovaly Milču. Taky si ale myslím, že kdo se usmívá, občas prohodí něco milého apod., ten nemůže působit nesympaticky.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Fakt? Já ty celebrity nějak moc nestuduju, jdou mimo mě, pokud se tedy občas nesetkáme pracovně, tam si udělám obrázek. Lidi jsou trdla

Fernando (Čt, 20. 6. 2019 - 00:06)

Lallo, to máš sice pravdu, ale myslím, že ty dvě zákaznice to hodnotily právě jen tím povrchním způsobem podle vzhledu. Prostě se jim Kurková nelíbí a Miluna jim ji akorát připomněla. To je všechno a na tom není co napravovat. Jiný host bude naopak nadšenej: No ta je báječná! Celá Karolína... :-)

jj (Čt, 20. 6. 2019 - 10:06)

trošku naivní Lalla, neví nic o ženské závisti a žárlivosti :)

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

I to je možné jj. Zato toho vím víc zase o jiném, co se zde píše

pozorující (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Teď nevim jak to myslíš co víš víc? Ale taky mám názor jako Fernando.V tomhle jsi střelila mimo Lallo
Když se někdo někomu nelíbí jen vzhledem že je mu protovnej,zvlášť že jim připomíná někoho kdo je jim nesympatický tak se může ten člověk rozkrájet a nebude to mít žádný efekt.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Ale nic, to byl jen takový bonmot, neber to vážně. A ano. Karolina je krásná žena, jestli ale nesympatická to nevím, nějak ji nesleduji a nikdy jsem se s ní osobně nesetkala

pozorující (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

* protivnej

Andrea (St, 19. 6. 2019 - 14:06)

Samozřejmě na kapackach,sorry

Miluna (St, 19. 6. 2019 - 12:06)

Tak to tam máš Miu toho dost.Něco podobnýho jako Lucka akorát ta tam prý má ještě k tomu bylinky.To já můžu jen koukat na balkoně.Kluk tu měl akorát masožravku ale nějak mu nevydržela.Jo když pak něco je nějaká fatálka a k tomu je člověku zle taky bych to nevydržela se právě trápit.V tom jsme asi stejné.Proto bývam občas taky smutná protože si uvědomuju jak všechno je křehký.Já se od jiných lidí dost lišim,proto asi nikam nezapadnu.Sem jakoby myšlenim nad nima a pozoruju jak se lidi pořád za něčim honí,jak budujou kariéry.Rozčilujou se kolikrát zbytečnostma,řeší až moc materiální věci.Asi se hodim nejspíš trochu myšlenim i k Aleškovi.

Mia (Út, 18. 6. 2019 - 20:06)

ted jsem si vlastně uvědomila, že já si můžu v důchodu lebedit, protože až na ty depky jsem naprosto zdravá, sice mě občas něco trošku bolí, ale není to nic vážnýho. Kdybych měla nějakou chorobu, tak bych to viděla jinak. Občas přemýšlím, jak to bude až přijde konec. Nemíním se trápit, to bych to taky raději ukončila sama. Přítel mi chybí, to jo ale co naplat.

Lalla (Út, 18. 6. 2019 - 17:06)

Ty nehodláš už zase pracovat? No, pak to budeš mít s důchodem horší. Ptala jsi se, jestli tu jsem teď sama, Ano, muž je v práci, přijede zítra večer zase na pár dní sem.

Miluna (Út, 18. 6. 2019 - 19:06)

Já mam Lallo tuhle práci jen na dobu určitou a pak zase nejistotu.A finančně stejně tim jak dělam na kratší úvazek tak si nemůžu vyskakovat,spíš mi bude ještě chybět.Abych měla větší možnosti musela bych si udělat řidičák.Tak si nejspíš v nějaké chatové oblasti nebo na vesničce? Musí to tam být hezký.Já sem nakonec slíbila Sergejovi že s nim budu protože mi chce pomoct.

Reklama

Přidat komentář