Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

jj (Čt, 20. 6. 2019 - 10:06)

trošku naivní Lalla, neví nic o ženské závisti a žárlivosti :)

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

I to je možné jj. Zato toho vím víc zase o jiném, co se zde píše

pozorující (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Teď nevim jak to myslíš co víš víc? Ale taky mám názor jako Fernando.V tomhle jsi střelila mimo Lallo
Když se někdo někomu nelíbí jen vzhledem že je mu protovnej,zvlášť že jim připomíná někoho kdo je jim nesympatický tak se může ten člověk rozkrájet a nebude to mít žádný efekt.

Lalla (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

Ale nic, to byl jen takový bonmot, neber to vážně. A ano. Karolina je krásná žena, jestli ale nesympatická to nevím, nějak ji nesleduji a nikdy jsem se s ní osobně nesetkala

pozorující (Čt, 20. 6. 2019 - 11:06)

* protivnej

Andrea (St, 19. 6. 2019 - 14:06)

Samozřejmě na kapackach,sorry

Miluna (St, 19. 6. 2019 - 12:06)

Tak to tam máš Miu toho dost.Něco podobnýho jako Lucka akorát ta tam prý má ještě k tomu bylinky.To já můžu jen koukat na balkoně.Kluk tu měl akorát masožravku ale nějak mu nevydržela.Jo když pak něco je nějaká fatálka a k tomu je člověku zle taky bych to nevydržela se právě trápit.V tom jsme asi stejné.Proto bývam občas taky smutná protože si uvědomuju jak všechno je křehký.Já se od jiných lidí dost lišim,proto asi nikam nezapadnu.Sem jakoby myšlenim nad nima a pozoruju jak se lidi pořád za něčim honí,jak budujou kariéry.Rozčilujou se kolikrát zbytečnostma,řeší až moc materiální věci.Asi se hodim nejspíš trochu myšlenim i k Aleškovi.

Mia (Út, 18. 6. 2019 - 20:06)

ted jsem si vlastně uvědomila, že já si můžu v důchodu lebedit, protože až na ty depky jsem naprosto zdravá, sice mě občas něco trošku bolí, ale není to nic vážnýho. Kdybych měla nějakou chorobu, tak bych to viděla jinak. Občas přemýšlím, jak to bude až přijde konec. Nemíním se trápit, to bych to taky raději ukončila sama. Přítel mi chybí, to jo ale co naplat.

Lalla (Út, 18. 6. 2019 - 17:06)

Ty nehodláš už zase pracovat? No, pak to budeš mít s důchodem horší. Ptala jsi se, jestli tu jsem teď sama, Ano, muž je v práci, přijede zítra večer zase na pár dní sem.

Miluna (Út, 18. 6. 2019 - 19:06)

Já mam Lallo tuhle práci jen na dobu určitou a pak zase nejistotu.A finančně stejně tim jak dělam na kratší úvazek tak si nemůžu vyskakovat,spíš mi bude ještě chybět.Abych měla větší možnosti musela bych si udělat řidičák.Tak si nejspíš v nějaké chatové oblasti nebo na vesničce? Musí to tam být hezký.Já sem nakonec slíbila Sergejovi že s nim budu protože mi chce pomoct.

Miluna (Út, 18. 6. 2019 - 13:06)

Já sem někde četla že stáří je jen pro silný povahy a to já nejsem.Bojim se toho co píšeš Pilsnerko když k tomu stářímu nefunguje zdraví což je u mě předpoklad že to tak bude když už sem v pr.deli s nějakejma věcma teď + s tim co mam.Kdo má zdraví a silnou psychiku tak to nějak asi zvládá i v devadesáti jak píšeš Lallo o tátovi.Je fajn že i takový lidi jsou.To já viděla v nemocnici utpeního dost,kolikrát tam přivezli i lidi s LDN nebo důchoďáku a pár dnů tam byli a takový sem tam utírala a myla a všechno co bylo třeba.Mluvila sem o tom s Denisem jak sem minule psala a moje chyba byla že sem mu řekla pravdu co si myslim a jak vidim nevyplatilo se to.Řekla sem mu že to radši chci zapíchnout sama než pak někde stará ležet a trpět a vzniklo to tak že začal semnou mluvit o důchodu a já mu řekla že tohle semnou vůbec nemusí řešit že se mi to netýká.A Miu kdybych dožila stejně brát důchod nejspíš nebudu.Nezvládnu to odpracovat všechno.Tak asi bych důchod stejně nedostala nebo jak to je? Ale dneska se mi o Denisovi zdálo.Vzbudila sem se celá mimo,nějak sem myslela že je v koupelně.Lallo a ty tam trávíš čas sama? Miu rozhodnutí syna je skvělý,tak je to dobře že to dá pryč že už se bojí.A stýská se ti po příteli? Co ti roste na zahradě? Tuhle sem procházela kolem jedné zahrady a krásně z ní voněl kopr.Pils já Jirku,Alici být necham ale je mi to líto že se s nima už asi nejde domluvit,nevim jak to vysvětlit.Andy tak aspoň víš jak to je a že jsme s tim dost omezený.A jak se léčíš co ti na to dávaji? Mě před lety řekli že migrena nejde vyléčit.Tak vždy jen vemu prášky a jinak nic.Jo přesně a kdo nezažil neví co je to za svinstvo a myslí si že je to jen o bolesti hlavy.Zrovna ten chlap tady z práce hodně zlehčoval že mi bylo blbě.Řekne na to že jemu taky bolí hlava a dělá s tim.Jenže jak píšu neni to jen o bolesti hlavy.

Andrea (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

Milu, musíš k neurologovi, dá ti prášky přímo určené na migrénu,moc se ti uleví,netrap se.Me migrénu vyvolají třeba ořechy,alkohol,proto jsem abstinent

Miluna (Út, 18. 6. 2019 - 16:06)

Mě to vyvolává změna počasí,hormony s mens.,někdy stres nebo když moc nespim.Mě tenkrát doktorka řekla že jestli mi pomůže panadol a mam jí průměrně kolem 3x v měsíci že s tim víc dělat nemusim.Kdyby panadol nezabíral tak že mi pak dá léky co jsou jen na ní.Ale mě jde o to jestli je možný migrenu vyléčit aby už se neobjevovala? A anonyme ten kofein mi na migrenu právě trochu pomáhá.Já když si nedam kafe tak vždy na 99% mi přijde.

Miluno (St, 19. 6. 2019 - 13:06)

ono se obecně bolestem hlavy říká migrena, ale onemocnění zvané migrena není třikrát do měsíce. To jsou nepřetržité dny ba i týdny urputné bolesti, kdy člověk leží v temnu, tichu a zvrací. Nechtěj poznat. Bolest hlavy provází i PMS nebo chronický zánět čelních dutin

Miluna (St, 19. 6. 2019 - 13:06)

Já to vim co to je.Ale může to být i 3x do měsíce,proč by nemohlo? Je to záchvat a každý to má jinak často.Akorát každý to nemá tak krutě dlouhý jak píšeš.To už je vážný stav ten tvuj popis.Migrena může trvat tři hodiny i tři dny.A objevovat se různě.Znam ten rozdíl od obyčejné bolesti hlavy.Migrena je fakt hrůza a člověka to porazí a neni schopnej nic.Jen chodíš blít,srát,třes,záblesky před očima,pulzující bolest vždy na jedné straně hlavy,pocit že mam chuť i řvát a omlátit si hlavu a vždy strašně depresivně a plačtivě u toho.Vim moc dobře co to je ale v porovnání tvyho popisu kdy to je takhle častý to už nejde jen s panadolem,to už chce něco na to jen předpisově nebo i na kapačky a vyšetření CT ,to ti snad asi dělali? Když takhle vážný,dlouhotrvající?

Mia (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

Milu bylinky mám taky. Šalvěj, mátu, medunku, estragon, dobromysl, levanduli, yzop a tymián. Práce by to nebylo až tak moc, kdyby nebyly ty děsný pařáky a mohlo se pomalu pracovat.

Andrea (St, 19. 6. 2019 - 14:06)

Milu,na kapacitách jsem byla mockrát, nejhorší je,s tím chodit do práce, já mám migrénu hormonální, takže až budu stará tak to snad přejde,ahoj

Miluna (St, 19. 6. 2019 - 17:06)

To jo když to vezme fakt ta pravá migrena tak já ani nemůžu sedět.V práci bych s tim dělat nevydržela protože stejně u toho bliju když to chytne a pak už mi nedrží ani nohy.Myslim že občas hormonální jí budu mít taky,tak tě hodně chápu.Neměli by na to dávat důchod v těch těžších případech?? Dost je to podceňováno a pak blbci řeknou že je taky bolí hlava a dělaji s tim! Já akorát v práci sem a zaslechla sem od dvou ženských u stolu že sem prý stejně nesympatická jako Karolína Kurková:-)) a to zrovna Pilsnerka nedavno psala že jí přípomínam.Tak vidíš jaký milý lidi obsluhuju.

Lalla (St, 19. 6. 2019 - 18:06)

No, Milu, to není dobré vysvědčení. Ani pro tvého šéfa. Vezmi si z toho ponaučení a naprav to, jestli tam chceš vydržet

a (St, 19. 6. 2019 - 18:06)

co má napravit???

Reklama

Přidat komentář