Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Anonym (Út, 18. 6. 2019 - 17:06)

To se ani trochu nedivím, a co eskymačku to taky děláte?

Dobroslava (Út, 18. 6. 2019 - 18:06)

Nikdy se mu jazykem nedotknu jeho rtů. Začínám většinou tak, že na kapesník (látkový) dám sliny a jakoby ho čistím kolem nosu, nad rty. Tím ho šíleně rozparádím a poté už ze dvě ze tři minutky jazykem kmitám a prejiždím mu přes nos.

Bob (Po, 6. 12. 2021 - 09:12)

Dobrý den jak doma pokračujte?

Karel (Út, 18. 6. 2019 - 23:06)

To muze byt pěkné

Dobroslava (St, 19. 6. 2019 - 07:06)

Vím, že ho to velice vzruší. Je úplně mimo tento svět. To, co mu dělám, jsem si vyzkoušela sama na sobě. Prostě vůně slin, to je něco úžasného. Při hrátkách s ním to zakončuju tak, že mu do nosu vpravuji větší množství slin, neustále nosní dírky olizuju a na pusu mu přitisknu dlaň. Takže je nucen dýchat jen nosem a užívá si to snad na více než 100%. Já ostatně taky.

Karel (St, 19. 6. 2019 - 10:06)

že zrovna toto ??

Dobroslava (St, 19. 6. 2019 - 12:06)

Trochu jsem se začala o toto zajímat a je mnoho videí, hlavně lesbických, s touto "úchylkou". Prostě žádné líbání na ústa, ale jen ocucávání nosu. Musím teď sama říct, že snad není nic tak vzrušujícího, jako cucání a olizování nosu.

Anonym (Čt, 20. 6. 2019 - 01:06)

Ale je.. Eskymacka pusa třeba

Dobroslava (Čt, 20. 6. 2019 - 14:06)

A copak je, ta eskymácká pusa? Pokud vím, tak je to jen tření nosu o nos.

A to (So, 22. 6. 2019 - 00:06)

A to jako vzrušující není? :)

Dobroslava (So, 22. 6. 2019 - 05:06)

Pro mě to zrovna vzrušující není, ale každý jistě upřednostňuje něco jiného.

Jana (Po, 17. 6. 2019 - 19:06)

V sobotu jsem jela s Luckou (snachou) a Honzou (synem) na nákup. V klidu jsme vše nakoupili a jeli zpátky. Po pár minutách začal Honza otravovat ze se mu chce čůrat. Lucka ho seřvala že si měl dojít v obchodaku a ze se stavět nebude ze to musí vydržet az domů
(15 km) asi v půlce cesty jsme se dostali do kolony. Honza chtěl vystoupit a vycurat se vedle auta ale Lucka mu to nedovolila. Popojizdeli jsme po kouskach az jsme dojeli k odpočívadlu kde už stali tři auta. Lucka sjela ze silnice a zastavila. U každého auta stal chlap a kouřil. V autech jinak nikdo. Lucka řekla ze může jít ale ze bude čůrat jako holčička ve dřepu. Souhlasil. Vylezl z auta stáhl si kratasy , čupnul si na bobek a cural . Chlapy se po něm otočili a za chvilku se začali smát. Honza dočural utřel si ptáka kapesnickem zvedl se a oblékl. Ptáka mel napůl ztoporeneho a dělal mu bouli. Vrátil se do auta a Lucka chtěla vědět kdea ten kapesnicek. Když řekl že ho zahodil rozcilila se a vylezla z auta začala nahlas křičet ze nebude dělat u silnice bordel a at jde okamžitě ven a sebrat ho. Všichni chlapy se otočili a čekali co bude. Honza vylezl z auta a pták už mu viditelně trcel. Došel par kroku a sebral ho. Lucka ho poslala do koše. Musel projít kolem těch chlapů z úplně ztoporenym ptákem. Smali se mu a pokrikovali na něj. Vrátil se do auta a byl úplně rudej. Lucka šla k těm chlapum a neco si s nima povidala. Viděla jsem jak prikyvují. Vrátila se k autu a řekla Honzovi at vystoupí ven. Poslechl. Lucka mu stáhla kraťasy a trenky a sundala mu je úplně. Hodila je do auta. Pak mu stáhla přes hlavu tričko a hodila ho taky do auta. Nechala ho stát nahého s trcicim ptákem na silnici. Pak mu řekla at jde za ní. Došli k těm chlapum a Honza si kleknul na zem. Lucka si stoupla zády k nim a nechala se osahavat na prsou. Honza si začal honit ptáka a za chvilku začal stříkat. Všichni se mu smali . A pokračovali v osahavani. Klecel tam před nima a pták mu vadnul. Bylo mi ho líto a tak jsem vylezla z auta. Šla jsem k nim. Lucka už na dálku začala křičet ááá starostlivá maminka si jde pro synacka. Aby mu tu náhodou někdo neublizoval. Smála se a nechala si sahat i mezi nohy. No tak si ho vem uchylacka . Řekla sem ať vstane a jde se mnou. Postavil se a z ptáka mu ještě vytékalo sperma. Utři si to ty cune řekla sem přísně a ukázala mu do rozkroku. Všichni se začali zase smát a Honza si utrel dvěma prstama zbytky semene a olízl je. Tak co už nic nepotece ? Zeptala jsem se. Ne mami už tam nic nemám. Tak jdeme. Lucka se rozloučila a šla taky.

Signum (Po, 17. 6. 2019 - 22:06)

Infantilní blábol, navíc plný gramatických chyb. Nestojí za jakýkoliv další komentář.

Eva (Út, 18. 6. 2019 - 05:06)

A na to si přišel až potom co sis při čtení toho příspěvku vyhonil pindoura nebo až potom ?

luci (Po, 17. 6. 2019 - 21:06)

Ponižování partnerkou za asistence cizích mužů ho musí opravdu vzrušovat když na veřejnosti rychle ejakuluje.

Jana (Út, 18. 6. 2019 - 04:06)

To ano . Nedávno si Lucka přivedla domu kamaráda. Byl to homosexual. Chtěla aby zhodnotil Honzu. Ten se musel svléknout a postavit na čtyři. Michal si ho prohlížel ze všech úhlů. Byla jsem sama zvědavá co na mého syna řekne. A nepochválil snad vůbec nic. Zadek rosolovity , ochlupení neupravené , pytel vytahany, žalud zarudly , předkožka krátká , břicho velké , bradavky malé , pero podprůměrné a divný tvar i úhel. Prý by něco takového maximálně vyhonil a to ještě v gumovich rukavicich někde venku a za tisíc korun. Honza stál s napruzenym ptákem a s kapickou na žaludu a trasl se vzrusenim . Po prohlídce mu dovolili vstát a chtěli aby si honil. Po chvilce řekl Michal ze se na to nedá dívat a ze musí na vzduch. Odešel na zahradu a Lucka šla s ním. Honza si roztiral mazlavku po žaludu a smutně se za nima díval z okna. Bylo mi ho zase líto a tak jsem mu dala gumové rukavice a tisícovku aby šel za nima a poprosil Michala jestli by mu vyhonil ptáka. Styděl se a prosil me abych šla s ním. Jsem mama a tak jsem šla. Když jsme došli az k nim podala sem Michalovi rukavice a tisícovku. Ale copak chceš abych synackovi vyprazdnil kulky. Jen jsem prikyvla a řekla ze ano. Tak se podivame zakřičel jestli v nich něco má. Vzal jeho koule do ruky a zmacknul. Honza zakřičel a predklonil se. Co řveš to je máš tak nality ? Řekl mu ze ano ze naposledy mel dovoleno se vysemenit před 17 dny. Michala to rozesmalo natáhl si rukavice a začal mu přetahovat kuzicku. Nadával mu při tom do chcipaků a zmrdu. Netrvalo to ani minutu a semeno z něj létalo na všechny strany.

luci (Út, 18. 6. 2019 - 10:06)

Opravdu pěkné ponížení , nechala ho prohlédnout jako psa na výstavě posuzovatelem a ještě mu ho nechala vyhonit . Ale pokud to tak všem zúčastněným vyhovuje , nic proti . Lidé mají různé choutky , deviací je mnoho a někdy se doplňují.

Jana (Ne, 23. 6. 2019 - 10:06)

Dneska ráno jsem nachytala Honzu v koupelně jak si honí pindoura. Byl nahý a stal ve sprše. Vyhnala jsem ho do kuchyně. Tam seděla u stolu Lucka a pila kafe. Podívala se přísně na něj a zarvala " co se děje , snad sis zase nekde nehonil ptáka ? Odpověděl ze ano a ze ve sprše. Kleknul si na kolena a sklopil hlavu. Ty si opravdu dobytek . Proč to porad děláš ? Navíc si se nikoho nedovolil. Ruce za hlavu a budeš tady klecet !

Ivona (Ne, 16. 6. 2019 - 11:06)

Mám taky zkušenost s tím že jsem se vyspala se synem. Bylo to rychlé a intenzivní. Byl po rozchodu a já mu chtěla poradit, jenže se to vymknulo naší kontrole a stalo se to že jsme spolu zkoncili v posteli. Sebehlo se to rychle, nevím jestli mám výčitky. Je to pár dní zpět tak jsem hledala o tom na internetu a našla tohle téma.

Hmm (Po, 17. 6. 2019 - 18:06)

A kdo s tím začal?

Reklama

Přidat komentář