Reklama

Trvale stažená předkožka

Návštěvník (Po, 1. 4. 2019 - 12:04)

Taky nosim silikonovy erekcni krouzek nasazeny hned za zaludem a predkozka se nevraci,erekce je taky v pohode. Jen z kraje to trochu vadilo,nez si krouzek "zvyknul". Ted uz ho nosim nasazeny trvale a zadny problem.

Anonym (Ne, 31. 3. 2019 - 09:03)

Haha já bych ale potřeboval dobrou radu dělají se mi totiž pak záněty atd. Takže bych potřeboval návod na trvale staženou předložku děkuji.

Tony (Ne, 31. 3. 2019 - 14:03)

Nemáš si to mýt mýdlem. Na sliznice mýdlo nepatří.

Návštěvník (Ne, 31. 3. 2019 - 09:03)

Vskutku tumpachová rada.

Anonym (So, 30. 3. 2019 - 20:03)

Moc se mi líbí trvale stažena předkozka za žaludem ale nevím jak na to. Napíše mi někdo prosím návod? Předem děkuji.

Tumpach (Ne, 31. 3. 2019 - 06:03)

Kužičku si koněm přicvakni k břuchu navrchu a k pytlu dule. Nebo taky pomože omotat si žaluda vostnatym drátem.

Eda (So, 30. 3. 2019 - 01:03)

Myslím si, že obnažený žalud nenosí jen ti, kteří to tak nosí úmyslně. Mně je 13 let a žalud zatím nosím zakrytý, ale není to jednoduché. Už asi rok vždy ráno se probudím s předkožkou za žaludem. Vždy si ji natáhnu zpět. Ona se ale začíná stále častěji stahovat dozadu. Vždy si ji na záchodě natáhnu na žalud. Je to ale otrava si pořád chodit natahovat předkožku. Když jsem byl menší, měl jsem celý žalud zakrytý a kousek předkožky ještě přečníval. Teď se sice zakryje žalud skoro celý, ale na konci zůstane předkožka trochu rozevřená, taková dirka asi průměru 1 cm, více zakrýt nejde. Obnažený žalud mi vadí, ani se mi nelíbí, to neustálé vracení předkožky se mi ale taky nelíbí. Stáhne se mi již několikrát za den, třeba při nějakém pohybu, nebo po případné erekci atd. Mám obavy, že brzy zůstane žalud trvale venku nebudu s tím moct nic udělat. Před rodiči bych se hrozně styděl ukázat penis s obnaženým žaludem. Táta má asi tak jednu třetinu žaludu venku, když se jdem spolu někde vyčůrat, vždycky si předkožku natáhnu, kdyby viděl můj penis s celým žaludem venku, to bych asi nepřežil.

Samo (Út, 2. 4. 2019 - 07:04)

Ja by som na tvojom mieste začal nosiť zalud čím skôr von, aby nebol skrytý pod predkožkou ale pekne bol von a mohol rast, počas puberty - tak to bolo aj u mna a hanbiť sa za čo? Veď je to súčasť teba a ty a ja mam zalud von od mala a čo je na tom? nič, len zvyk na čosi nové v tvojej hlave

Eda 13 (St, 3. 4. 2019 - 02:04)

Zjistil jsem, že tu psal nějaký starší pan Eda, tak abych se odlišil, píšu Eda 13. Žalud venku nesnáším, je to nepříjemný pocit a ani vzhledově se mi nelíbí. Navíc když jdu s tátou se vyčůrat, on má žalud jen asi z 1/3 venku, jinak zkrytý a ví, že já už mám, jak jsem psal, tu předkožku na konci trochu rozevřenou, takže mi je trochu vidět žalud. Jednou dokonce poznamenal, že už se mi začíná žalud trochu klubat ven, že až budu dospělý, bude mi asi taky kousíček žaludu vyčnívat, jako jemu. To prý ale nevadí, když je žalud trochu povylezlý. Kdybych se mu ukázal s celým žaludem venku, nevím, co by na to říkal. Připadal bych si strašně divně a hrozně bych se styděl. Mám strach, jestli to někdy uvidí, proto si pořád žalud zakrývám, ale už to špatně drží. Po ránu, nebo když mám během dne předkožku dlouho staženou, už po natažení sjede zase zpátky, musím si ji hodně natáhnou dopředu a chvíli podržet, aby držela natažená. Někdy je to až tak na třetí pokus. Proto mám obavy, že brzy už vůbec na žaludu držet nebude.

Návštěvník (Čt, 4. 4. 2019 - 18:04)

Jsi posera. Nepříjemný pocit to je, ale na to se dá zvyknout a pak už je to v pohodě. Vzhled to samý, tvůj pindour najednou vypadá jinak, je to pro tebe nezvyklý, cítís se s tím divně a máš pocit jakobys měl mezi nohama něco jiného než dřív a něco jiného než ostatní. Takže se stydíš. Je to o zvyku, já zažíval něco podobného.
Ukaž že nejsi sralbotka, nenatahuj to a normálně chod s trvale odhaleným žaludem jako by to nic nebylo a vůbec to neřeš.

Eda 13 (Čt, 4. 4. 2019 - 19:04)

To tady radíte všichni, kteří to tak nosíte úmyslně, ale kdyby vám vylézal žalud sám od sebe a nechtěli jste to, tak byste psali jinak.

Ark (St, 8. 5. 2019 - 10:05)

Neries toto, budes mat obnazeny zalud ako aj cast muzov maju, otec ti tiez nic nepovie.

Návštěvník (St, 8. 5. 2019 - 14:05)

Naši sa v živote nestarali do toto, ako to nosim bežne, jedine čo ma učili a kontrolovali keď som bol maly, aby som si vedel predkozku stiahnuť a nemal som to úplne prilepene. Netuším ani, ako to nosi bežne brat alebo oco, nikdy sme sa o tom nebavili.

t (Čt, 9. 5. 2019 - 00:05)

přesně tak. naši mě učili jen to že si ho mám přetahovat a dřív to i občas kontrolovali. Jinak jsem měl vždy kůžičku na žaludu a to i při močení.

Tommen (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

"I při močení" ?? Už len kvôli hygiene by som aspoň pri močení sťahoval tú predkožku.
Inak ja osobne tiež dlhodobo chodím s obnaženým žaluďom. Nikdy ma to nedráždilo, nevadilo mi to, nikomu to neprišlo zvláštne. Mne je skôr nepríjemné keď si ju stiahnem na žaluď - našťastie pre mňa, stále sa zroluje späť dozadu.

tmf (So, 25. 5. 2019 - 09:05)

Odmalička jsem byl naučen močit s nestahnutou, takže jsem myslel že to i tak prostě má být, že má pořád zcela zakrývat žalud

Návštěvník (Út, 18. 6. 2019 - 17:06)

ja tiež, preto ma veľmi prekvapilo zopár situácii počas puberty, a aj v dospelosti, keď som videl, že niektori chalani si nezakrývaju zalud, skôr naopak, ešte viac ho odkrývajú a chcú, aby bol tak - mne osobne sa to nepáči a nie je mi to prijemne a je to úplne nepotrebné a proti prírode

gin (So, 6. 7. 2019 - 13:07)

Proti přírodě to není, protože někteří to tak mají od přírody.

tmf (So, 6. 7. 2019 - 12:07)

Já na to měl podobný názor. Nelíbilo se mi to a nebylo mi to příjemné.
A teď už to tak mám a jinak bych to už nechtěl

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 06:05)

veľa mužov v dospelosti nosi zalud trvale obnažený, či už preto, že sa im to začalo sťahovať samo alebo sa tak sami rozhodli, určite to nie je nič nezvyčajne a ani tajne, u nás doma sa síce nahota neprezentovala nikdy, ale aj mama aj oco nás to učili od mala sťahovať, aby keď budeme s bratom veľkí, mali sme to už pekne odkryté, čiže pre mna to bolo a je znakom dospievania a dospelosti a oca i brata som videl za cely život nahých iba za decka, v dospelosti nikdy a napriek tomu viem, že obaja majú žaluďa von

Reklama

Přidat komentář