Reklama

Pás cudnosti

mariand (So, 6. 7. 2019 - 13:07)

Luci, keď už tak reaguješ, vieš poradiť aj mne?

Jiří (St, 3. 7. 2019 - 11:07)

Tak po dlouhém nošení pásu přišlo 3 denní uvolnění kvůli výletu do Norska.
Co vám budu povídat. Bez dohledu mojí paní a bez pásu jsem si ho každý den vyhonil. Když jsem ho měl po ruce tak jsem se neudržel.
Po příjezdu samozřejmě hned nasadit.
Ještě že paní neměla chuť na sexík, byl jsem úplně vyžďīmanej.

mariand (So, 29. 6. 2019 - 13:06)

Zdravím. Som v strednom veku a žijem v manželstve už niekoľko rokov. Zhruba pred mesiacom sme sa s manželkou na môj popud dopracovali k otázke pásu cudnosti a na moje prekvapenie manželka súhlasila, vybrala a zakúpila Mystim n'2., elektro anal plug a bičik s pierkom a plácačkou. Som v zahraničí týždeň zamknutý a nevidím jej do hlavy. Privítam názory žien, ktoré si prevychovali manžela a majú s tým skúsenosti. Manželka chce raz za čas cítiť moje semeno v sebe. Zatiaľ ma trénovala na svoju vaginälnu vôňu máčaní prsta do vnútra a poťahovaním popred nos. Vraj ju časom nájdem aj po slepiačky. Mal by som pri prevýchove dostávať aj po holom, alebo to zvládneme aj bez toho? Na záver: nie som gay ani trans, ale nosím gaťky. Vyberáme spolu s manželkou. Mám ju rád. Som normálny? Prosím o názory a skúsenosti manželiek, ktoré si naozaj prevychovali muža na svoj obraz a sú vo vzťahu obaja šťastný a spokojný s kvalitným sexom bez milenca. Ktoré tresty sú bezpodmienečne nevyhnutné, v akom rozsahu a s akou pravidelnosťou? Je naozaj pravidelný výprask po holom zadku nevyhnutnosťou? Ako mám k tomu pristupovať ja a ako manželka? Kedy je zhruba časová hranica, že ma výpraskami zlomí? A zlomí ma vôbec? Chcem zažiť ten pocit, že ona len diktuje a ja bezpodmienečne sùhlasím. Nie som ešte v tej polohe. Naozaj ma tam dokáže dostať?

Patryša (St, 3. 7. 2019 - 18:07)

Kromě jiného záleží na tom, jak dlouho budeš uzamčen bez možnosti orgasmu, tedy nepočítám například milking, ten má naopak velmi dobrý výchovný vliv. Je to do značné míry závislé na šikovnosti tvé Paní a také na tom, jak intenzivně s tebou bude pracovat. Já jsem svojí subku dostatečně zmákla již cca po měsíci od prvního uzamčení. Samozřejmě mimo výprasku používám spoustu jiných trestů, kromě odnětí financí se mi velmi osvědčily také poziční tresty například stání v koutě nebo uzamčení k radiátoru, kdy musí v ponižující poloze čichat vůni mých bot, aby si zafixoval své podřízené postavení, což mu velmi prospívá. Každopádně bez pořádných výprasků z většiny mužů vzorovou subku nevychováš!

olmík (St, 19. 6. 2019 - 19:06)

Otec alko,holik matka se ráda na,pila můj chlap také no,torik už jsme roz,vedení odnesl to náš syn narodil se jako retar,dovaný dys,lektik. Bože hrozný život pro mne i syna ten dopadl nejhůř.
A já skončila v manufaktuře navlékat korále a dělat různé pí*ovi,ny které kupují lidé s lítosti k nám nemocným.mar,tina

fx (Út, 18. 6. 2019 - 14:06)

co je cuckold? víte to někdo?

Ivan (St, 19. 6. 2019 - 22:06)

Cuckold je vědomý paroháč. Na rozdíl od těch nevědomých, kterých je dost a dost. Tzn. že manžel souhlasí s nevěrou manželky, ale sám zůstává manželce věrný.

luboš (Ne, 20. 10. 2019 - 17:10)

Perfektne povedané!

luci (Čt, 20. 6. 2019 - 09:06)

Cuckold vlastně ví na čem je , ostatní chlapi to nevědí . To zjištění , že jsou paroháči je pro některé opravdu kruté .

mariand (Ne, 7. 7. 2019 - 06:07)

Ďakujem. Pred mesiacom sme to prvý krát vyskúšali. Bolelo to a ona sama chcela, aby som si dal dole a oddýchol. Po týždni som si na pás naozaj privykol a fyzické bolesti mimo tlaku zmizli. Tlačí toteraz niekde v hlave. Som teraz 14 dní mimo domova zamknutý, a začal som pozorovať, že aj keď chcem otvoriť, reálne nehľadám spôsob ako na to. Mám plastový zámok, takže je to jednoduché, ale vždy sa zastavím. Keď ju o to v telefonáte poprosím, ona povie nie a ja to akosi rešpektujem. Dokonca, keď chcela, aby som si zasunul na hodinu vibračný masážny kolíček, tak som to jednoducho urobil, aj keď si nemyslím, že by ma to vzrušovalo. Bolo to také pocitovo neutrálne. Bolo mi to jedno, ale urobil som to. Mal som pocit, že keby som tak nespravil, tak ju podvádzam. Akoby mi začínali svietiť iné kontrolky.

Návštěvník (St, 19. 6. 2019 - 22:06)

jjjjj

Quido (Út, 18. 6. 2019 - 23:06)

Obecně paroháč, nebo konkrétněji - v jazyce sexuálních her - manžel (nejednou vykastrovaný), který sleduje sex své manželky s jiným chlapem, a případně ještě poskytuje oběma těmto souložícím rozmanité úsluhy.

Návštěvník (Ne, 16. 6. 2019 - 18:06)

Na vláknu "Mužnost" byla právě naznačena souvislost mezi zamčeným penisem a mečem v pochvě, který nelze vytasit. https://diskuse.doktorka.cz/diskuse/muznost?page=38#comment-2884182

Jiří (So, 15. 6. 2019 - 07:06)

Tak to mělo ještě dohru. Paní dnes v noci dostala chuť na sex a zjistila, že nemám pás. Dostal jsem přes koule a pak si na mě pěkně zajezdila. Ona se samozřejmě udělala a já ne.
Ráno přikázala hned nasadit pás, aby mě snad nenapadlo si ho vyhonit. Otevření v nedohlednu.

Jiří (Pá, 14. 6. 2019 - 15:06)

Tak jsem paní nakonec přemluvil. Nejdřív došlo na sundání klícky a pořádnou hygienu a potom hned výprask přes zadek a koule, aby se mi postavil.
Takhle přiškrceného ocelovým a vibrační kroužkem si mě hned osedlala.
Pak přišla na řadu 69 a sexík s výstřikem dovnitř s pokaženým orgasmem na konci.
Pás zůstal dole.
Musím ho hned doma nasadit, aby to paní nezjistila.

Jiří (Čt, 13. 6. 2019 - 15:06)

Tak dneska stříkat nebudu, maximálně manželku večer vylížu .
Nestihneme oboje, tak nákup dostal přednost.
Že už mám modrý koule a veliký jak tenisáky manželku vůbec nezajímá.
Tak snad jí přemluvím v neděli.

Roman (Čt, 13. 6. 2019 - 06:06)

tak ode dneška mě manželka zamkla na 4 až 5 tydnu .......zda se mi to doooost dlouhe ...

láďa (Pá, 14. 6. 2019 - 16:06)

Tak to je super stav kdy nevíš dne a hodiny kdy bude zase na chvíli venku to miluju.

Zdena (St, 12. 6. 2019 - 00:06)

Dobrý den.
Píšete že urino jen na hrátky.
Jak dlouhé hrátky( časově) máte na mysli??

Ivan (St, 12. 6. 2019 - 12:06)

Tak ta délka, kdy je možné mít urinární trubici bez rizika infekce či poškození moč. cest je asi různé podle člověka co ji má a také podle toho,jaké činnosti provádí. Někdo třeba řekne, že se to dá vyzkoušet, ale tomu bych nepřál, aby si léčil následky. Takže lépe méně než více.
Já bych to tipoval tak na den či víkend - doma.

Reklama

Přidat komentář