Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Lalla (St, 19. 6. 2019 - 19:06)

Milu, asi jsem to špatně napsala. Napravit máš prostě své chování, projev atd., aby tě zákazníci negativně nehodnotili a neříkali, že jsi nesympatická např. To do kšeftu nepatří

? (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

a co když se jim Miluna nelíbí celkově v obličeji? Když jí i přirovnaly ke Kurkovej která se jim zřejmně nelíbí.To pak může mít Miluna projev jakej chce.

Lalla (St, 19. 6. 2019 - 20:06)

To je na mě otázka? Dle mých zkušeností zákazníkovi vůbec nezáleží na tom, jak číšník vypadá. Záleží nato, aby byl dobře upraven, vystupoval ochotně a vstřícně a zároveň diskrétně, neboli bez vnucování se. To, že někdo vypadá jako Kurková (nebo kdokoli jiný) neznamená, že musí být jako ona nesympatická

Mia (Út, 18. 6. 2019 - 20:06)

Milu já mám na zahradě ze zeleniny jen papriky, rajčata a okurky a pak maliny, jahody jostu a černice. Jinak tam mám dvě menší jezírka, keře, květiny a skalky. Já už se nemíním plahočit, užila jsem si toho ažaž. A pak přijeli z Blanska a většinu úrody si odvezli, tak co bych se dřela. To samý i s králíkama a slepicema. Takhle poseču trávník, trošku okopávám a pleju, no i tak je té práce dost, ale mě to baví. Ted mě krásně kvetou růže a voní to až domů. Jo a taky mám letos melouny, tak uvidíme.

jj (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

alkohol může být spouštěč, ale i kafe, cigarety, čokoláda, změny tlaku vzduchu, nějaký dlouhotrvající zvuk atd. Bolest hlavy, neschopnost mluvit, koukat (světloplachost ), chodit, poslouchat, houpající žaludek až kezvracení. U doktora udělají vyšetření ( CT a lumbálku ), řeknou, že tam nic není a doporučí nalgesin, šišatou modrou pilulku :))

Andrea (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

Přesně tak to je,stres je absolutní spouštěč, mě lékařka pomohla,zkus to Milu

Pils (Po, 17. 6. 2019 - 22:06)

Já vás ´všechny zdravím z teplých krajin. Milu, my všechny, co jsme v tvých očích už staré, se možná shodneme na jednom. Takové stáří, co my máme, to je balada. Špatně jsou na tom ti, které něco bolí, nemůžou chodit, nikoho nemají, nevidí a tak. Myslím, že jsem se v tvém věku taky stáří hrozně bála, ale teď jsem nejspokojenější za celý svůj život. Jak píše Lalla, s dítětem ses rozhodla naprosto správně a žes proto přišla o Denise? To je prostě život, něco za něco. Když si sečteš všechny své dosavadní partnery, tak ti z toho vyjde, že když není Denis, bude jiný. Alici s JIrkou nech být, je dobře, že jim to klape, mají Anetku a ta by měla mít oba rodiče, zaslouží si je po tom těžkém startu do života. A ty se neboj, však už bylo dobře a zase bude. Jo, a přečetla jsem si článek od Aleše a je to pravda od začátku až do konce. Ahoj všem!

Andrea (Út, 18. 6. 2019 - 06:06)

Milu, také trpím na migrény, léčím se s tím.Kdo nezažil, nepochopí.Kazdy máme občas den blbec,tak hlavu vzhůru,zase bude líp.Romane,jsem sama a nejsem sama,jak se to vezme,je fakt, že poslední dobou, než bych se šla někam bavit,tak si raději vezmu knížku,ahoj všem

Lalla (Po, 17. 6. 2019 - 18:06)

Je to tak Milu, vážím si tě vždy, když uděláš něco rozumné a stojíš si za tím. A víš, že ty toho rozumného moc neděláš:) ne dělám si legraci, když chceš, umíš s erozhodnout správně. Denise nech jít, nepřemýšlej co dělá prostě jste se rozešli, protože každý viděl budoucnost jinak a každý jdete svou cestou. A že nechceš být stará? No tak Milu, stará to jednou budeš, to snad každý z nás. Bude to ale ještě dlouho trvat a může prožít spoustu fajn dobrého. A být starý neznamená být nějaký odpad nebo jak si to představuješ, to opravdu ne. Můj devadesátiletý otec se svou o asi čtrnáct let let mladší partnerkou by ti mohl vyprávět. Momentálně spolu laškují na Rhodosu :). …..Ano já jsem teď přes léto na venkově v našem domku a odtud jezdím občas do Prahy nebo na nějakou tu služební cestu. Zrovna akoukám, co tu je všude prachu, protože to horko a tak

Miluna (Po, 17. 6. 2019 - 17:06)

Mě tak všechno sere.Nic mě nebaví.Sem tak mrzutá a podrážděná.

Lalla (Po, 17. 6. 2019 - 17:06)

Co se děje, Milu? Volala jsi Štefanovi?

Miluna (Po, 17. 6. 2019 - 17:06)

Já nevim Lallo,nejdřív sem měla ráno migrenu a z práce mi poslali domu protože sem tam chodila zvracet.A teď se cítim tak ztraceně,i psychicky a depresivně.Pořád se mi chce brečet a nechci ani jíst.Všechno už mi připadá bezesmyslný,zbytečný a k ničemu.A Štefan to má vyplý.

Lalla (Po, 17. 6. 2019 - 17:06)

Jejda, Milu. To tak někdy máme všichni, den blbec. Všechno mně leze na nervy, padá z ruky, nedaří se práce. Většinou pomůže se z toho vyspat. Dnes už nic nerozjížděj, něco si čti, dívej se na televizi, dej si horkou vanu a třeba pleťovou masku na obličej a po5ádně se vyspi. Zítra bude líp, Musí

Miluna (Po, 17. 6. 2019 - 18:06)

Já nevim Lallo,tak přemýšlim a je to všechno o ničem.Podívej Alice s Jirkou už na mě serou,už mi tam nepotřebujou ani jako člověka s kterym prožili co prožili.V práci mi otravujou jen ty dva blbci a znepříjemňujou mi to tam.S Luckou kdoví jestli to vůbec vyjde.Ten její je problemovej jak sem psala a nemá teď práci a sedí jí doma tak aby s ní nepřijel,to bych nechtěla,co s nim.Denis už taky na mě sere už mu sem k ničemu.Nemam už žádnou partu.Tim že sem odmítla jít do dítěte na který sem se opravdu přestala cítit,sem ztratila všechno to fajn okolo,výlety s nim a jeho partu lidí kde bylo veselo a takovej pocit jistoty s nim.S jinýma lidma nevim o čem si povídat.Nevim že nikam nezapadnu.A mít kamarády třeba v chlapovi taky nejde protože chlapi sami chtěji jen sex i kdybych já nechtěla protože pokaždý taky nechci.Připadam si už jak ty dědkové jak sedí osaměle na lavičkách a krmí holuby.A děti ty mi potřebujou jen na obskakování a na jídlo na to jim sem dobrá,jinak mi vyhání.Prostě už sem zbytečnej člověk bych řekla.

Lalla (Po, 17. 6. 2019 - 18:06)

Milu, nikdo kdo má děti a rodiče není zbytečný. Ani ty ne. každý ten život nějak plácáme, děláme chyby, ale ten základ máme všichni stejný. A to, že jsi se rozhodla nemít už žádné děti je další velmi správné a zodpovědné rozhodnutí. Kamarádi přicházejí a odcházejí, mění se, stejně jako období života, prostředí, kde se pohybuješ. Ono kamarádství není zas tak podstatné, to co ty nemáš je přítel, člověk, který by při tobě stál v dobrém i zlém. Ale to se vše může změnit. nekomplikuj si život, nepřemýšlej jen o svých problémech, uvědom si, že všichni kolem sebe mají nějaké smutky a potíže

Miluna (Po, 17. 6. 2019 - 18:06)

Já vim Lallo že to tak je jak píšeš.Opakuju si tvoje slova abych se uklidnila jestli to pujde.Na mě to tohle všechno padlo po tý migreně a ty myšlenky jsou tak tíživý že každou chvíli utíram slzy.Ani mi nepomohlo číst vtipy kterýma sem se včera snažila rozveselit.Cítim ošklivý prázdno a strach.Budu muset jít nakoupit a bojim se abych nezačla brečet i v obchodě když sem mohla brečet samo od sebe na balkoně.Sem ráda že to vidíš jako zodpovědný krok že sem dítě už nechtěla že si nemusim vyčítat že sem tim ztratila jeho.Přiznam se,chybí mi.Zvlášť když už i to psaní z jeho strany řídne.Vim že sem ho minule naštvala ale nemůžu za to že mam takovej názor že nechci být stará.A jak je tobě? Si na chalupě?

Mia (Po, 17. 6. 2019 - 20:06)

Milu být stará není až tak špatný. Pravidelně ti každý měsíc přijde důchod, není nic co bys musela, děláš jen to, co chceš. Nikam nespěcháš a řada věcí, co tě dřív rozčilovaly jsou ti fuk. Když se mě něco nechce, tak si řeknu, udělám to zítra a nebo se na to rovnou vyseru.
Syn už je z nemocnice doma a nemusela jsem se ani namáhat s nějakou přednáškou, hned sám řekl, že motorku prodá. Já jsem ted nemohla psát, blesk mě vypálil router a tak chvíli trvalo, než jsem pc zprovoznila. Přítel je ted na delší dobu mimo republiku, tak se zde potím a hekám tím vedrem sama.

Roman (Po, 17. 6. 2019 - 16:06)

Ahoj Andreo,co ty seš sama nebo máš chlapa?

Tereza (Po, 17. 6. 2019 - 15:06)

Tak to jsem Lallo nevěděla že s adopcí dostávají nová jména.To by mě zajímalo jak se holkám daří a jaký jsou.Pamatuji si,že tenkrát psali že jedna z nich měla být trochu tmavší a druhá bílá.Aleši vidíš a tady u nás jsem z okolí Tereza jen já:)

Tereza (Po, 17. 6. 2019 - 15:06)

To je milý Milčo že se dcera jmenuje jako já:)

Reklama

Přidat komentář