Reklama

Incest

Bibi (So, 15. 6. 2019 - 19:06)

Měla jsem období, kdy jsem spala s tátou. Trvalo to asi dva roky. V šestadvaceti jsem se rozešla s klukem, u kterého jsem bydlela a musela jsem řešit, kam se vrtnu. K mámě jsem nechtěla, nesnáším jejího nového přítele. Táta mě vzal k sobě a nic moc po mě nechtěl, nemusela jsem se podílet ani na nájmu, tak jsem se o něj alespoň starala, vařila mu, prala. On je dost pracovně vytížený a na nějaký osobní život nemá vůbec čas. Jednou přišel domů s tím, že mu investor daroval dvoutýdenní pobyt na Kubě pro dva, a tak jsem jela s ním já. Tam se to stalo poprvé. Měla jsem nějakou slabou chvilku a bylo mi ho líto. Každé ráno mu stál klacek a o trapné chvilky nebyla nouze. Kopla jsem do sebe pár koktejlů a vyjela po něm. Nechal si to udělat pusou, a pak to udělal pusou i mně. Po návratu se několik týdnů nic nedělo, jako by se nic nestalo, dokonce mi navrhnul, že mi sežene vlastní podnájem a začal na tom i pracovat. Jenže jednou pro mě přijel po mé odpolední do práce, aby mě vyzvedl a skončili jsme v lese. Tentokrát po mě vyjel on. Měla jsem krátkou sukni a celou dobu mi hladil stehna a když zjistil, že teču, odbočil...
Dav roky jsem spolu žili a nestydím se za to. Nikomu jsme neublížili, oba jsme dospělí a po dvou letech jsem se v práci seznámila a následně i vdala. Táta už má taky novou přítelkyni a nikdy o tom, co bylo, spolu nemluvíme. Není důvod.

Jil (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Napadlo mě dát s fotrem pivo a prostě pokecat o ženských. Kdybych se ho zeptal jak šukala máma co by asi řekl?

Filip (So, 15. 6. 2019 - 11:06)

Tak podle me v urcitem rozpolozeni by se ti sveril , ja sem defakto se o matce dozvedel hodne , pokud mate dobry vztah tak bude mit pochopeni, v dospelosti mi to prijde normalni ...

Jil (So, 15. 6. 2019 - 16:06)

Tak já je slyšel, viděl jako dítě.. A je to pěkná ženská...

Pavel (So, 15. 6. 2019 - 18:06)

V puberte sem taky měl tu čest ... kazdopadne lepší poslouchat toto, než když se hádali

Jil (So, 15. 6. 2019 - 20:06)

To je pravda, krásný vzdychani matky.

Pavel (So, 15. 6. 2019 - 20:06)

Jen kdyby vedela ze si ji clovek rad poslechne ...

Karel (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

V 19-ti jsem ojel svoji 12-ti letou segru

Bobrik (So, 15. 6. 2019 - 03:06)

V dnešní době tě vypátrat zabere asi tak minutu.

luci (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Nejsi sám kdo przní nezletilé , ale chlubit se tím určitě není dobré . V naší kultuře je to kriminální čin . Pokud nejsi Kuvaitský princ , tak si dávej pozor!

Pavel (Ne, 9. 6. 2019 - 13:06)

Sestra mi navrhla, abychom si vzájemně dělali milence.
Nápad se mi líbí z důvodu lepšího utajení, to když se navštívíme, není nikomu podezřelé. Sex nám jde skvěle a hlavně ta vzájemná důvěra je nepřekonatelná. Už to děláme dva a půl měsíce. Naši partneři na sex nejsou, my děsně a hledat milence je dost riskantní.

Návštěvník (anonym) (So, 25. 5. 2019 - 15:05)

Incest (z latinského incestus – nečistý, hříšný), zastarale krvesmilstvo, je sexuální aktivita mezi blízkými příbuznými. Incest je a byl v naprosté většině současných i historických kultur považován za tabu a zakázán. Naopak u přírodně (prvobytně pospolně) žijících kmenů je incest poměrně častou praktikou, která je však i tu často společensky upravována a regulována. U našich biologických předchůdců šlo - a u většiny primátů jde - o běžný a přirozený jev (zde je však na místě užívat spíše výrazu inbreeding). Přesná definice tohoto termínu je však v různých kulturách různá, protože se liší i definice výrazů „sexuální aktivita“ a „blízký příbuzný“. V některých kulturách se blízký příbuzný definuje jen porodem, v jiných se mezi blízké příbuzné považuje i dítě adoptované nebo získané sňatkem, podle šaríe i osoba kojená stejnou ženou.
K incestu může dojít jak mezi sourozenci, tak mezi rodičem a jeho potomkem. Může se udát mezi osobami různého i stejného pohlaví.

Ve většině národů západní civilizace a v jimi kolonizovaných národech je poměr mezi blízkými pokrevními příbuznými zločinem, i když i zde se definice blízkosti mění. V některých zemích (např. některé státy USA) jde o závažný žalovatelný trestný čin, v jiných je to jen přečin a někde je incest zcela legální (např. Francie, Španělsko, Argentina).
Trestní zákoník č. 40/2009 Sb. v ustanovení § 188 hovoří o souloži mezi příbuzným v pokolení přímém (tj. děti, vnuci a vnučky, rodiče a prarodiče) nebo se sourozencem, kterou trestá trestem odnětí svobody až na tři roky.[1]

Samotný pojem incest ovšem náš právní řád neužívá. Podle výše zmíněného ustanovení trestního zákoníku je trestný ten, kdo vykoná soulož s příbuzným v pokolení přímém nebo sourozencem. Z hlediska sourozeneckého vztahu zákon nerozlišuje mezi sourozenci plnorodými a polorodými. Proto soulož vykonaná mezi sourozenci vlastními je hodnocena stejně jako soulož vykonaná mezi sourozenci nevlastními.

Určitý problém v souvislosti s tímto trestným činem vyvstává v případě soulože uskutečněné například mezi adoptivním otcem a jeho adoptivní dcerou. Vzhledem k tomu, že dané osoby nejsou krevně spřízněny, nehrozí tu případný zdravotní následek u potomstva. Je však otázkou, zda je tato skutečnost dostatečná k ospravedlnění či dokonce umožnění takovéhoto svazku. Pro naplnění skutkové podstaty trestného činu soulože mezi příbuznými je třeba vykonat soulož (nepostačí pouze pohlavní styk), proto je nutné dojít k závěru, že je chráněn pouze genetický kód, nikoliv morální hodnoty, a tedy v případě soulože mezi osvojitelem a osvojencem k naplnění skutkové podstaty trestného činu nedochází.[2]

Pokud pojem incestu nebudeme vykládat tím nejužším způsobem, tedy že jde pouze o soulož mezi blízkými příbuznými, ale zahrneme pod tento pojem i další chování jako například sexuální zneužívání, stanou se tak pro případ incestu relevantní i jiná ustanovení trestního zákona. V této souvislosti lze zmínit trestný čin pohlavního zneužívání, trestný čin vydírání, trestný čin znásilnění či trestný čin ohrožování mravnosti.

luci (So, 25. 5. 2019 - 23:05)

Velmi obsáhlé , dobrý základ pro diplomovou práci , ale incest je starý jako lidstvo samo a děje se tak od nepaměti navzdory všem tabu a zákonům.

David (Po, 13. 5. 2019 - 22:05)

Tady je kazda rada draha , jasne ze v detstvi nebudes uvazovat jako v 18 kdy uz vis co by si sni udelal ...

Pocit (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

Mám pocit že to tak má i brácha mám se ho na to zeptat :D?

Vita (Út, 14. 5. 2019 - 20:05)

Tak zeptat nevim ale dá se to pochopit :)

Mamka (Po, 13. 5. 2019 - 16:05)

To mě se honili ne tak silný představy dřív jako malymu ale čím sem dospelejsi tím víc mě to láká.. Nějaký rady?

Tom (Po, 13. 5. 2019 - 08:05)

Mě zase vzrusovalo ji poslouchat v puberte sem si to uzival a honil kdyz sem ji slysel z loznice , pozorovat by me asi vzrusovalo jen kdyby ji to delal muj kamarad ...

(Po, 13. 5. 2019 - 06:05)

Vzrušovalo by mě pozorovat mamku při sexu nebo líbání.. Viděl jsem jako malej obojí.

Tetris (Ne, 5. 5. 2019 - 22:05)

Sestru jsem pořád pozoroval v noci když jsme šli spát měli jsme spolecny pokoj tak sem věděl že nespí a zeptal sem se ty spíš a ona neodpověděla a já si ho začal honit vím že nespala a pak zase naopak další den se mě ptala ona brácha spíš s začal si jí honit ale nevím zda věděla že nespím ...... pak jednou jsem měl rozlučku doma šel jsem na vojnu pak večer jsme si šli lehnout ja si lehnul k ní a začali jsme si povídat nic jsem neskoušel akorát se nám dotýkala stehna vzrušovalo mě to ale nic sem si nedovolili ona pak začal mluvit o parfemu a abych si cichnul a lezla po mě a já to nevydržel a vytáhl jsem ho a po stehně jsem ho o ní otvíral pak po nějaký chvilce než si asi uvědomila co se děje tak řekla jsem spát a odtáhla se ode mě tak jsem si šel lehnout na svou pohovky vyhonil jsme si ho a šel spát do dnes si říkám jestliže bych ji šáhl na mušličku možná by to dopadlo jinak .......

Reklama

Přidat komentář