Reklama

Sex s tchyní

Abe (Po, 30. 3. 2020 - 22:03)

Ženy jsou od přírody praktické a svůj fyzický handicap vůči mužům, dokáží skvěle využít ve svůj prospěch. Dost možná, že tchýně tuto situaci vyprovokovala, aby jí mohla později využít. Znám jednoho, kde to bylo jinak. Nejdřív jej ulovila tchýně, pro sebe, pak souhlasila aby měl poměr i s dcerou. Byla svatba veliká, jenže dcerka začla zahýbat a dnes žije "na divoko" s tchýní, a je v pohodě. Ani se nerozvedl.

Abe (St, 26. 2. 2020 - 00:02)

O tom to je. Než se do něčeho pustíš musíš zvážit poměr potěšení a následků. Já si to raději "doma" domluvil, udělal pokus jestli to platí a pak, když jsem měl jistotu, že to obě strany respektují, jsem to dodržel. Před tchýní jsem se předvedl ještě před svatbou, (měla obavy, že jsem nedostatečný), vyhonil jsem se před ní, a byl schválen. Budoucí švagrové měly také zájem, tak jsem vyhověl, ale nic víc. Jsem ženatý dlouho a dobře.

Abe (Po, 24. 2. 2020 - 23:02)

Ona ta onanie má své výhody. Nemusíš mít každou a za každou cenu. Vyhýbáš se krizím a konfliktům. Odmítl jem koitus nejen s tchýní, ale i s mnoha jinými. Občas mne to mrzí, ale když si vzpomenu jak mne ty zhrzené pronásledovaly, dělaly mi ze života peklo a některé rozhodovaly i o mé budoucnosti, nejsem si jist co by nastalo, kdybych jim podlehl a splnil jejich očekávání.

Bez mena (Čt, 30. 1. 2020 - 22:01)

Mal som.Už nežije.Bohužial.Bolo to krásne obdobie.Miloval som svoju ženu aj svoju svokru.Začalo sa to,keď žena bola v 6 mesiaci a dr.jej pre komplikácie zakázal sex.Po nejakom čase mi to začalo ako sa povie udierať do hlavy.A vtedy som povedal zo srandy žene,že mi to tak chýba,že najbližšiu ženu pretiahnem.A ona vážne odpovedala:doma máš moju mamu-tvoju svokru.Využi to.To som zavrhol a povedal či jej nešije.A do konca som si užíval s Ančou Dlaňovou.Keď sa narodil syn,tak som si so svokrou večer otvoril víno a popíjali.Syn sa narodil v den narodenia nebohé svokra a svokra začala na neho spomínať a pri tej spomienke začala plakať,že sa nedožil tohto dňa.Tak som ju objal a držal v náručí a hovoril niečo v takom zmysle že sme tu ešte my a máme ju radi a sme pri nej.A vtedy zasiahla chémia ženy a moja sexuálna prestávka.Začal som ju bozkávať najprv na vlasy a keď sa mi potom pozrela svojimi očami do mojich,tak som pritisol svoje pery na jej.Neuhla.Naše jazyky sa stretli.Po krátkej chvíli sme boli nahý a ona povedala pomiluj ma.Chýba mi to.Tak isto aj tebe.V tú noc sme sa milovali do bezvedomia.Bolo to nádherné.Potom sme sa milovali pravidelne.Žene som sa priznal a nevadi jej to doteraz.Bohužial,svokra už nieje medzi nami.

Milan (Po, 30. 12. 2019 - 09:12)

Ano ziju z manzelkou uz 20 let a na tchyni mam uz chut take 20 let je ji 62 let a oblika se stale provokativne a sexi ma nadherne pevne kozy tak č5 a peknou macatou prdelku nahodou jsem ji nechtene nekolikrat videl a pokazde se usmala nedavno sem ji schvalne pohladil prdelku kdyz byla ohnuta v kuchini a hledala hrnec postavila se a podivala se na mne z usmevem ale nic vic, cekala az odejdemoje zena k doktoru ja sedel v obivaku a koukal na tv a ona prisla uplne naha vubec jsme nemluvili a rovnou jsem slikl kalhoty a vklouznul jsem rovnou do jeji uzke dirky az na doraz za 2 minuty jsem ji vystrikl na bricho a pak sem ji otocil a vzal ji ze zadu porad sem ho mel tvrdyho a dalsi hodinu ji nabijel jak do picky tak i do zadecku takovy spontalni sex jsem jeste predtim nezazil...super ale udelali jsme to jen 1 a mame zivou krasnou vzpominku.

Alvarez (Ne, 29. 1. 2023 - 07:01)

A pak jsi se probudil.

Abe (Po, 30. 12. 2019 - 21:12)

Asi takto. Jako onanista mám k sexu jiný přístup. Nemusím mít vše co mne vzrušuje. Odmítl jsem mnoho žen, jen pro to, že to bylo riskantní. Soulož s tchýní sem patří zcela jistě. Ženská, když jí to dobře uděláš, dokáže za tebou jít i "přes mrtvoly". Z předchozího vztahu matky, dcery (i babičky) jsem si odnesl. tuto zkušenost a když jsem se ženil dal jsm si to jako podmínku. Tchýně byla pěkná, hodná a zájem měla, ale k souloži nikdy nedošlo. Já prostě nechtěl. Jen jsme spolu onanovali, když byla manželka nepřítomna. To mi stačilo.

A91 (Ne, 17. 1. 2021 - 20:01)

Jo tak nějak to mám i já

Fero (Po, 30. 12. 2019 - 10:12)

Pecka!

Anežka Hodinov… (Ne, 22. 12. 2019 - 21:12)

Mrdat tchyni je jako mrdat svini v prasečím chlívku.

Abe (Ne, 29. 12. 2019 - 00:12)

Nebral bych to až tak ortodoxně. Záleží na dohodě. Tchýně je také člověk, ale mohou nastat problémy značné rivality. Já jsem z kvalitní gumy vyrobil penis stejných tvarů a rozměrů jako mám já, provrtal, na konec připevnil balonek. Protože byla po přechodu nastříkal jsem jí do něj semeno. Já se před ní honil, ona šoustala s umělým, který také stříkal pravé sperma a byla spokojená. Mrdal jsem jen s manželkou.

Abe (Čt, 21. 11. 2019 - 23:11)

Měl jsem matku i dceru dohromady před vojnou. Na první rande jsem se před holkou vyhonil, Bylo jí šestnáct, panna, nechtěla mi dát. Viděla to poprvé v životě a tak jí to vyděsilo, že to řekla doma. Máma byla rozvedená a potřebná. Následovalo pozvání domů a máma mne otestovala. Pak jsem směl na dceru. Trvalo to tři roky. Po vojně chystaly svatbu a já z toho raději vycouval. Škoda. Bylo to zábavné. Do manželství jsem šel záhy, na truc mámě, která mne měla za otroka. Pomstila se mi tím, že napsala matce mé nastávající, že jsem ortodoxní onanista, se všemi detaily, že to dělám před ní i jinými , jak často, a hlavně, že mám malýho ptáka. Dosáhla toho, že jsem před svatbou musel prokázat své kvality včetně ejakulace před svou natávající a její matkou. K oboustranné spokojenosti. Dohodli sme se. Honit ano, mrdat ne, tedy s tchýní. To jsem čestně dodržoval, až do její smrti. Onanovali jsme spolu se souhlasem manželky často, ale nic víc.

Samuel T. (So, 15. 6. 2019 - 16:06)

Tak ono jde, jak už to bývá, jen o poprvé. Jakmile překročíš jednou hranici, dál už to jde samospádem. My jsme se po tom prvním zásunu neviděli skoro dva měsíce. Já dostal od tchyně dopis (poslala ho do práce), ve kterém mě obvinila, že jsem ji opil a svedl, svoji morální kocovinku prostě hodila na mě. Vůbec jsem na něj nereagoval. Jenže bývalka trvala na tom, že s maminkou musím vycházet, stále měla pocit, že naší domnělou antipatii zlomí tím, že až se lépe poznáme, bude vše okay. Abych to zkrátil. Hned naše další setkání ve dvou skončilo hodinu po mém příchodu píchačkou na kuchyňské lince. No a první dva roky to tak končilo pokaždé, pak jsme zvolnili. Jenže za ty roky jsme ztratili obezřetnost, protože jsme měli dokonalé krytí, a to se nám pak nevyplatilo.

Ladislav (Ne, 30. 6. 2019 - 16:06)

Tak to my jsme s tchýní měli jeden krátkej opileckej úlet, který skončil jejím těhotenstvím ve třiapadesáti letech a oba jsme pak usoudili, že to za ty nervy nestojí.

Mark (So, 15. 6. 2019 - 15:06)

Ten jeden úlet chápu ale 11 let?

Bruno (St, 16. 2. 2022 - 08:02)

Tomu se říká trpezlivost.Mějte se rádi

Samuel T. (So, 15. 6. 2019 - 15:06)

Jako slepej k houslím. Přes počáteční vzájemné nesympatie, jsem byl jeden čas u tchyně pečený vařený. Nechci se vymlouvat, ale bývalka na tom má taky svůj podíl. Když umřel tchán, tak měla pocit, že její máma to sama nezvládne a každou chvíli mě k ní posílali jako údržbu, nosiče těžkých břemen atd. A to samé platilo i o chalupě, kde jsem opravoval všechny tchánovi resty. Tak dlouho jsem jí nahrazoval chlapa v domácnosti, až jsme si začali povídat, nejdříve obecně a formálně, a když jsem tam občas, ve vší počestnosti přespal, tak i důvěrně. Což nemohlo v důsledku skončit jinak, než že jsme jednoho dne popili a skončili v spolu v posteli.

Samuel T. (So, 15. 6. 2019 - 13:06)

No, asi takto - mě stál sex s tchyní manželství. Po jedenácti letech občasných zásunů (tak dvakrát, třikrát do měsíce) nás na chalupě načapala švagrová přesně v okamžiku, kdy jsem paňmámě stříkal na prdel. Výsledkem byl urychlený rozvod, já ve financích a majetku mínus 7,5 mega a svoje děti vidím 2x do měsíce a nepochybuji o tom, že se to časem dozví. Tchyně narušený vztah s oběma dcerami. Bývalka se s ní vůbec nestýká...
Takže hoši, představa je to lákává, ale je to fakt drahej špás.

Boris (St, 3. 11. 2021 - 23:11)

To ma mrzí ale vždy je šanca na opravu a druhú šancu Samuel mal by si ženu poprosiť a sa ospravedlniť a ver že to bude trvať ale odpustí ti deti potrebujú obi dvoch rodičov. Držím ti palce.

Mark (So, 15. 6. 2019 - 14:06)

A jak ses k tomu vůbec dostal?

Reklama

Přidat komentář