Reklama

Syn a masturbace

Blanka (Pá, 4. 10. 2019 - 18:10)

Tak že bych mu sama nabízela svoje prádlo to je úplně vyloučeno. Vím ale, že nějakou dobu mi prohlíží různé skříňky i postel, ale prádlo po noci hned přepírám. Vyzkouším na zítřejší ráno nechat v mé posteli kalhotky, tak aby si jich všiml. Musí totiž ložnicí projít když jde ze svého malého pokojíčku v dobu, kdy já bývám už v sobotu v kuchyni nebo na zahradě.

Martin V. (Po, 23. 9. 2019 - 14:09)

Syn (14) promasturbuje celý volný čas. Postupně ztratil i zájem o sport. O prázdninách k nám začal chodit jeho kamarád a mastrubují společně. Domluvy a vysvětlování nepomohly, nevím si rady jak celou situaci řešit. Pokud má někdo podobnou zkušenost nebo radu, prosím, napište mi na mail [email protected], nechci to tu řešit veřejně. Děkuji.

Mamka (Čt, 19. 9. 2019 - 07:09)

Nevim co je na tom divneho,ja jsem synkovi(13) na dotaz o pohlavi ukazala a vysvetlila o zene vse a kdyz mu stal tak jsem mu pomalicku vyhonila az se chudinka roubrecel jak byl stastny a delam mu to vzdy kdyz si rekne a je to krasne pro oba,nechapu mamy co pisou ze se jim to hnusi a tak,kazda z nas to chce a ma to rada,ten pocit pomoci a jeste to teple seminko v ruce,vzdy kdyz si jdu umyt ruce tak ochutnam,je to skvela chut a priznam se ze taky lize on mne a vybudovala jsem si tim vzrusenim squirt,je to bozi pocit a oilec manzel mi muze byt ukradeny

Patrik (Út, 1. 8. 2023 - 09:08)

Zavidim tvojmu synovi. ja som telesne hendykepovani a mam 47r a uz 4 r síom sam onanujem tasko stymi rukami bral by somtaku mamu mladosty čo by takto pomohla ja som nikdy svoju matku nevidel nahu ato mna sprchuje a umiva a nykdi mna nevzrusila mozno ras ked som mal 5 r a kupala sa snami naha ha

Patrik (Út, 1. 8. 2023 - 09:08)

Nahu som vtedi videl stal mi pindik mala ju peknu čiernu chpatu to bolo jedini raz

xy (Pá, 13. 9. 2019 - 14:09)

Já jsem starý chlap, pro inf. Takhle blbě se mohou bavit jen ženské. Prostě masturbuje - a co má být, vždyť je to normální. Já bych s ním normálně promluvil, zeptal bych se ho, co ho dráždí, koupil bych mu to a jestli má svůj pokoj, tak bych mu řekl, ať to dělá tam. A jestli ten pokoj nemá, tak bych mu umožnil někdy v bytě, aby si to mohl udělat až nebudu doma, s těmi věcmi, co jsem mu koupil a řekl bych mu, ať mi ty mé věci nebere.
Vy jste také s mužem, když jste ho měla, také souložila. A kluk holku nemá, tak masturbuje. A konečně, masturbuje spousty chlapů, jen se o tom nebaví. Masturbace je tabu. Zrovna jako masturbuje spousty žen, co já vím, tak spousty jich má vibrátor.

Davča (So, 15. 6. 2019 - 04:06)

Náš syn taky onanuje, už si to dělá tak ze dva roky a mám pocit, jestli to už nepřehání. Trochu ten jeho sexuální život sleduju a poslední půlrok si to dělá snad pořád. U nás se o takovych věcech nemluví, když už, tak mu jen připomínám aby byl vždycky čistej a a umyval si zadeček a pindika. A vím, že na toto dbá. Co se tedy jeho uspokojování týká, asi to patří k věku kluků v pubertě, byť u toho našeho se mi to zdá malinko přehnané.

Bobrik (So, 15. 6. 2019 - 05:06)

Kdo nehonil není chlap.

Davča (So, 15. 6. 2019 - 06:06)

To jo. Ale ráno si to dělá v posteli, ještě dopoledne jde v domku onanovat na půdu, odpoledne nevím a večer zase znovu před spaním. Prostě jak vidět, onanie je jeho život.

Jakub (So, 15. 6. 2019 - 13:06)

Davčo, jsi mamka, respektující potřeby onanie kluka v pubertě. Jen tě trochu trápí, zda to s četností nepřehání. Většina z nás to silně omezí, když si najde holku, nemusí jít zkraje hned o souložení. Třeba si to semeno bude šetřit pro ni, spousta holek svýmu klukovi moc ráda pomůže. Pokud si ale myslíš, že to s tím přehání, pak je potřeba o tom začít mluvit. Syn musí mít tvou důvěru, bude rád, že mu to schvaluješ...teda až na tu četnost. Nebude pak muset s tím utíkat na půdu nebo kamkoliv jinam. Šmírovat ho jistě nebudeš, ale kdyby se stalo, že ho při tom zahlédneš, tak to nebude trapné ani pro něj, ani pro tebe. Za masturbaci před spaním ho naopak můžeš pochválit, ušetří ti práci s častou výměnou prostěradla od nočních polucí. První krok je ale na tobě, otevřít to téma a získat jeho důvěru.

Davča (So, 15. 6. 2019 - 15:06)

Že by si syn našel holku tak to v jeho třinácti asi nehrozí, navíc je introvert. Je nejraději sám, sám si vyhraje se sebou. A přitom je to moc pěknej kluk. Jedině ta četnost jeho sebeuspokojování mě trochu zneklidnila. Jak mi však říkala moje dobrá kamarádka, i její syn si to dělá prý až bezmála 10krát za týden. Jedinou výhodu mám a to, že mu nemusím skoro vůbec měnit prostěradlo. Jednou jsem ho potají při onanii nachytala, avšak nevěděl o mě, že se dívám. Honí si jenom jedním prstem, ukazováčkem, a po výronu mu semeno zůstane většinou pod predkožkou. A teprve pak se utírá do nějakého navíc spodního prádla které má u sebe. Takže prostěradlo mu měním opravdu po delší době, neboť je má dlouho čisté.

Karel (So, 15. 6. 2019 - 14:06)

Tak je pravda ze kdyz si otom promluvite tak se mu asi hodne ulevi , kazdej mas vztah s matkou trochu jinej ..

Davča (So, 15. 6. 2019 - 15:06)

Popravdě, nevím, jak bych se svým synem, který už více než dva roky onanuje, mohla o těchto věcech mluvit. Asi bych se propadla hanbou, něco takového v hovoru začít. Sebeuspokojování prostě k těmto klukům v pubertě patří. Jen mě tak napadlo, přidat svůj komentář do této diskuse.

Dan (Út, 11. 6. 2019 - 20:06)

Tak nechtel bych ji nejak ranit aby treba nebrecela a netrapila se co to ze me vypadlo , kdyby aspon nejakej naznak nechala nekde kalhotky na zemi nebo si chtela povidat semnou , nevadi ji kdyz se v jeji pritomnosti svlekam , nahatej ale pred ni nechodim jen v trenkach , taky me nacapala pri masturbaci ale to je normalni , jen bych se k ni rad treba pritulil a koukal sní na TV , tak aby se jí to taky líbilo , jasny ze to neni jak v pornu ze za 2 minuty ji budu stahovat pusou kalhotky a ona mi nedá nohy kolem hlavy ,jde mi oto aby to citila stejne ze chce abych zitra vecer prisel znovu a zase se to tak opakovalo ,vztah uz nemam , obcas privat takze toho kontaktu se ženskejma moc neni , sem rád že u ní bydlím nadruhou stranu ten kazdodeni kontakt ve me evokuje tyhle predstavy , pochopitelne o tom nevypravim na potkani , nekde sem tu cetl tyto podobne predstavy má hromada kluků , taky se pozastavuju nad tim kdyz padesatileta zenska letí se 30 letym synem na 10dní k moři , asi nemeli manzelskou postel , kazdopadne jim nebylo neprijemne byt spolu podle fotek . Je mi jasný že ne kazdej zustane jen u predstav ..

Martin V. (So, 1. 6. 2019 - 05:06)

Od začátku puberty jsem měl každé ráno slipy pořádně napnuté. Jednou mi mamča řekla, že budu mít klidný den když si to vždy každé ráno udělám a měla pravdu. Stejně jsem nedávno poradil i synovi.

Radoslava (So, 1. 6. 2019 - 08:06)

U syna jsem si toho všimla také, už v jeho 10letech. Sám však onanii objevil velmi brzo, ani neměl poluce. Dnes, v jeho skoro třinácti honí pořád. Když jsou volné dny, tak třikrát denně určitě.

Jindra (Út, 28. 5. 2019 - 23:05)

Dělám si to sám, a posiluji to koukáním na porno. Vystříkám se do dvou minut. Dělám to denně a velmi mi to pomáhá k rovnováze

Michaela (Út, 28. 5. 2019 - 10:05)

Můj syn se o tyto věci začal zajímat okolo 10. roku věku. Pravidelně onanuje tedy už dva roky a zdá se mi, že poslední dobu nemá nic jiného v hlavě než tu onanii. Sleduji ho, dávám mu čisté prádlo, povlečení a podle toho poznám, jak často a kdy si dělá dobře. A navíc a to vůbec netuší, že dělá- li si to v jedné z místností na chatě, tak jej při jeho onanii mohu bez problémů sledovat. Otvorem po již nefunkčním komínu, který je z místnosti zakryt květinovou dekorací. Udělala jsem si v tom malou špehýrku a z vedlejší místnosti ho tak mohu sledovat. Jsme již nějakou dobu sami a tak jak on žije jen onanií, tak já se zas nemohu dočkat až ho budu moci při tom sledovat. Nemusím snad říkat, že jeho spermie pak skončí u mě a poskytují mi to největší vzrušení jaké jsem kdy zažila.

JIRKA (Ne, 21. 5. 2023 - 17:05)

MOC SE MI LIBÍ CO SI PSALA HNED SEM SI HO VYHONIL

a (Pá, 22. 11. 2019 - 22:11)

Před matkou jsem onanoval od malička. Povinnost. Přirostlá předkožka. Ani ona nezůstávala pozadu. Nejprv se přede mnou svlékala, abych měl erekci a měla důvod mi masturbaci nařídit. Později se osmělila dělala si to nejen rukou, ale obrovskými umělými penisy i s vibrátorem. Ve vší počestnosti. Nikdy jsme se vzájemně nedotkli. Moje sperma jí zajímalo pouze jestli je ho dost. Když jej bylo méně, musel jsem zatuplovat. Ejakuláty pak putovaly k "bábě bylinkářce", která je využívala k léčbě.

Reklama

Přidat komentář