Reklama

Sex s tchyní

Bobrik (So, 15. 6. 2019 - 14:06)

Tchýně a uzený nejlepší studený,ale jsou i výjimky.

Bruno (St, 16. 2. 2022 - 08:02)

Hlavně že to uzený bylo za ½ vid?Všechno vím...chi chi

darek (Čt, 29. 11. 2018 - 13:11)

Já jsem kdysi na tchyni vybalil trumfy, dokonce jsem ji u toho i čapl za rozkrok a schytal jsem takový pojeb, že mi z toho nebylo dobře. A po letech u rozvodu to samozřejmě vytáhla a udělali ze mě sexuálního zvrhlíka. Podotýkám, že před akcí se ke mě tchyně chovala tak koketně, že jsem si myslel, že to sama chce a proto se ve mě ty myšlenky začaly probouzet až k realizaci. Chyba lávky!

luci (Čt, 29. 11. 2018 - 22:11)

Takových je spousta , koketovat ano , s chlapy si jen hrají , ale když dojde na věc , tak cuknou. Já do toho buď jdu , nebo nejdu. Nic není takové, jak to vypadá a zdání jak známo klame.

bobrik (Pá, 30. 11. 2018 - 21:11)

tchyne a uzene nejlepsi studene.

Zať (St, 7. 11. 2018 - 01:11)

Keď je vaša žena a jej matka skoro ako dvojičky,môže sa stať všeličo.Prišiel som z práce v noci domov a v obývačke leží na sedačke polovička.To so si zo začiatku myslel,lebo svetlo z chodby,ktoré ju osvietilo bolo slabé.V momente som bol vyzlečený,svetlo vypnuté a ja som už ležal vedľa ženy a moje ruky už skúmali jej prsia a jej lono.Po chvílke roztiahla nohy a ja som zasunul.Po pár prírazoch naraz žena ma osloví:musíš dávať pozor,nič neberiem.V tom okamihu som prežil šok.Veď to je moja svokra.V tej tme som ju vôbec nespoznal.

Marek Adamsky (St, 7. 11. 2018 - 11:11)

Ahoj, mam podobný zážitek se svou současnou tehdy jeste nastávající tchýni. Chodili jsme spolu se ženou jeste jako partneři a jel jsem a nimi na jejich chatu, menší domek kde byla tehdy s ni i moje nynější tchyně. Vždy jsme se ženou spali v horním patře a to jsem i čekal, protoze jsem přijel později k půlnoci a chtěl si jít hned lehnout k me nynější manželce. Týden jsem ji neviděl a tak jsem hned po příjezdu a krátké hygieně šel hned za ni nahoru a vklouznul pod perinu za ni a protoze jsem ji viděl jak leží na boku a protoze v te době měli stejne vlasy i účes tak jsem moc nečekal a začal ji laskat a líbat na krku a septat ty sladká slova a zajel ji rukou přes kalhotky do klína který začal byt pekne vlhký a teplý takže jsem ji jednu nohu posunul a zajel několikrát dovnitř a ven. Trochu mne překvapily chloupky které jsem predtim rukou ucitil ale přisuzoval jsem to tomu týdnu co jsme se s moji budoucí manzelkou neviděli. Na to se na mne obrátila a uz při otočení hlavy jsem viděl co se děje a řekla mi ze s ni bych kondom nepotřeboval a ze moje žena leží v dolním patře protoze ji nebylo dobře. No bylo mi trapně a hned jsem se omlouval, hned řekla ze to nevadí a necháme si to pro sebe kdyz stejne budeme rodina.....což ted jsme. Druhy den rano byly zvláštní pohledy ale vše se přešlo s tim ze mi jen tak během dne řekla ze z toho měla pěkný binec a vlhko v kalhotkách celou noc....
Až snad za 3 roky kdyz uz jsme byli manžele jsem náhodou tchýni viděl u nas jak se prevleka do šatů a vešel do místnosti a omluvil se, tak jen prohodila ze to nevadí ze ji vidím v kalhotkách protoze jsou to prý ty co měla na sobě v tu nezbednou noc před lety a mrkla na mne. Jen dodám ze uz tehdy s tchanem nežili a byla sama. I tohle přinese život.

stařec (Po, 24. 9. 2018 - 17:09)

se tím že jsi děvka,tak to...A ty si sem chodíš hoit pidikašpárka co ? neboj tu tvoji couru šukaj jiní pořádný samci :-D

Joj kun..a (Po, 24. 9. 2018 - 11:09)

Nejsou všechny stejné. Ta moje bývalá tchýně byla tak náruživá a dokázala si to nádherně vychutnat. Když jsem měl náladu a dal jsem si záležet, tak nemohla ani stát u šporheltu jak se jí nohy sami rozjížděli od sebe!

Bobrik (Po, 24. 9. 2018 - 05:09)

jsou mazlivé, a znají to...Já bych tchýni nejraději opichal kopřivou přes ksycht.

Ony (Ne, 23. 9. 2018 - 14:09)

Ahoj sex s tchyni bych si...jsou mazlivé, a znají to...

martin (Ne, 23. 9. 2018 - 05:09)

Ahoj sex s tchyni bych si chtěl taky strašně moc zkusit !!! sice pro některe lidi je to nechutne budou mě odsuzovat ale jinak jsem zcela normalni kluk 25lety jen s menši uchylkou neno jak to řict :D svoji přitelkyni miluju ale tajně prcat jeji maminu (tychni) by bylo naprosto luxusni !!!! Jednoduše mě strašně berou ženy 30-50 ..nějake rady jak na ni ?

luci (So, 22. 9. 2018 - 11:09)

Kdyby byla možnost tak svoji...Tak se o tu možnost musíš přičinit, když sama nepřichází. Čas pracuje proti tobě a kdoví kolik ho kdo máme. A kdyby i čas ještě byl , nemusí být možnost z tvé strany . Nic ne

Mates (So, 22. 9. 2018 - 11:09)

Kdyby byla možnost tak svoji tchyni pořadně vyšukam :) strašně mě bere !!!!! Občas na ni myslim a u toho si to dělam .....škoda že zustane jen u toho ..

Je to tak (Ne, 12. 11. 2017 - 17:11)

Jo to jsem zažil taky něco podobného. Jejich rodiný přítel mě před svatbou varoval, že u nich to vždy bylo" Annka, dala jsi už kravám? Ještě né ale milostpánovi už dvakrát!" A měl pravdu. Co se dělo po svatbě nebudete věřit. Sobotu co sobotu se sjížděly všechny ženský z celého příbuzenstva a soutěžily mezi sebou která se mě první dostane do postele. Vůbec jim nevadilo, že soutěžila máma s dcerou a předháněli se. Ještě se hecovaly. V neděli ráno vždy šly společně do kostela se ještě pomodlit aby měli asi čisté svědomí!

Pepa (Ne, 12. 11. 2017 - 17:11)

Ja ako skoro 16-rocny som...Já jsem měl něco podobného. Se svou o něco starší spolupracovníci jsem navázal intimní vztah, který trval delší dobu.Jednou mě tato žena, budeme ji říkat třeba Marta,seznámila se svou dcerou.Byla velmi hezká, v té době rozvedená a my se do sebe zakoukali. Zeptal jsem se Marty co by tomu řekla, kdyby jsem se dal s její dcerou "dohromady".K mému údivu odpověděla:"No, samozřejmě, že bych jí to neřekla".A tak se též po čase stalo. S její dcerou jsme začali společné soužití. Marta mě upozornila, že v intimním vztahu, s ohledem na svou dceru, nebudeme pokračovat. Já jsem však na to nehleděl a využil každou příležitost se s Martou pomilovat. Jednou mi důrazně sdělila, že jestli toho nezanechám, řekne to své dceří. Neučinila tak, řejmě proto, že by se na ní dcera mohla zlobit,že jí o našem intimním vztahu neřekla dříve, v domě našeho seznámení. A tak jsem se s Martou příležitostně miloval ještě pěkně dlouhou dobu, než odešla na věčnost. Musím ještě dodat, že jsem měl několikrát poměr i se se strou Marty tj.tetou od mé partnerky, ale toto se událo před naším společným soužitím. Byly to krásná léta, Marta, ale ani teta se nikdy přede mnou nezakryvala, když vyšla třeba nahá z koupelny, ale tak jsme to měli nastavené, že jsme se před sebou nestyděli a trávili všichni volné víkendy na chalupě v celé své nahotě. Myslím si, že má partnerka nic netušila, od Marty se již to nedozví a teta bude diskrétní a své tajemství nevyzradí.

Karel (St, 18. 10. 2017 - 16:10)

Několik let jsem toužil vystříkat se do tchýně. když jsem si přivoněl k jejím kalhotkám už jsem nemyslel na nic jinýho. Po dlouhém snažení se to povedlo a bylo to úžasný. Nemohl jsem tomu uvěřit, že se to podařilo. Platí to, že když člověk moc něco chce tak se to nakonec splní. VŠEM DOPORUČUJI!

Hledá se tchýně (Pá, 15. 9. 2017 - 14:09)

Moje tchýně je zadaná,proto kdyby se našla nějaká voná budu rád.

Jó a ještě doda (Pá, 15. 9. 2017 - 12:09)

Byla to soudružka jak poleno, chodila do kostela a šukala jak o zlatou přilbu!

( . )( . ) (Pá, 15. 9. 2017 - 12:09)

Já tu moji bývalou tchýni rafnul když jsem řezal dříví a byli jsme sami doma a stále si ze mě dělala legraci. Na varování, že jí přeříznu taky tak odsekla, tak to zkus? Rafnul jsem jí a vohnul přes kozu na řezání dříví a představte si, že ta potvora už měla i sundaný kalhotky předem? No dali jsme se do toho až tříšky lítaly a ta koza chudák nevydržela. Tchýně byla již podruhý hotavá a ta koza povolila a rozpadla se. Pak jsem musel potom tu kozu opravovat. Ještě, že to nevodnesly ty tchýně kozy, ty byly parádní a bylo by jich škoda! Však ona mě je také neustále nastrkovala.

Reklama

Přidat komentář