Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jakub (So, 15. 6. 2019 - 16:06)

Navrhni místo a čas ty Tony. Nemám s tím problém

Tony (So, 15. 6. 2019 - 17:06)

Takže na nudistické pláži na Lhotě, první nebo druhý víkend v červenci. Upřesním to dle počasí. -------------------------------------Jinak, i když jsi tu nehorázně ujel, tak si velice vážím tvé maminky.

Host (So, 15. 6. 2019 - 12:06)

Hnusný,zneužití nicku Kláry!

Klára (So, 15. 6. 2019 - 12:06)

Ahoj Miško.Práve jsem na umyvadle našla asi mámin těhotenský test.Sú tam dvě čárky.Ona se milovala s Liborom.Ak je to jeho, nevím, co udělám.

teda (So, 15. 6. 2019 - 11:06)

Kikino, ty jsi vtěrka. Z jedné diskuze tě vyklovnou a už zase prasíš tady. Už jsi se objednala k psych a neurl, u tebe to začíná být závislost a velký psychický i sexuální problém

Co (So, 15. 6. 2019 - 11:06)

Se sem montuješ ty

Jakub (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Dolní Lánov,vyhovuje? Prizpůsobím se
Tvému času

Tony (So, 15. 6. 2019 - 13:06)

Nevím, kde to je a nechci být vlákán někam do odlehlého místa. Poněvadž tě z tvých příspěvků znám jako málokdo a proto za tebou stojím, i přes ty nepěknosti, co jsi poslední provedl, tak mne napadlo místo, kde bude, pokud se podaří počasí, kde lidí bude hodně, a totiž nudistická pláž na Lhotě. Ty jsi v tom takovém prostředí stejně jako ryba ve vodě. Já tam jezdím v létě jednou do roka na víkend, akorát loni jsem měl výpadek, onemocněl mi střídač, mladší než já, hodnej člověk a tak jsem musel být na lodi o tři týdny navíc. Chudák Karel, našli mu raka, já myslel, že se že se z toho zdrchá, ale houby, letos třináctého ledna zemřel.-------------Mne si s někým splést nemůžeš. Za prvé tam přijedu s obstorožním kolem FAVORIT, a za druhé, už mi přes rok a půl chybí po pracovním úraze tři prsty na levé ruce. To je naprosto spolehlivá průkazka. Pochybuju, že kdyby se za mě chtěl někdo vydávat, že si ty prsty kvůli tomu nechá schválně useknout.

Tony Jakubovi (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Spíše někde u malého Labe. Budu se muset podívat jak mám kdy volno, místo si urči sám a čas se pak upřesní.

Tony (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Sorry, ale já na Slovač v žádném případě nepojedu. Jsem opravdu nacestovaný dost, ale obráceným směrem. Když tak, tak na českém severu nebo někde u malého Labe, odkud pocházíš. Já jsem teď v Hamburku také u Labe, ale to tu vypadá úplně jinak, než tam u vás. Kdysi jsme si dělali srandu, že budem jezdit štreku Nymburk- Rumburk-Hamburk. Ono to po vodě z Nymburku do Hamburku jde, jenom nevím, jak by se to dalo střihnout po vodě lodí přes Rumburk.-----------Jinak, já jsem tě před pěti lety řadil někam do oblasti Kralup, to je sice u Vltavy ale moc jsem se zase nesekl.

Jakub Tonymu (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Tony sejdeme se po tom Slovensku. Na rovinu,stojím o to i já. Dej tip kde.

Návštěvník (So, 15. 6. 2019 - 09:06)

mochomůrky růžovky - takzvaný MASÁK, to je moc chutná houba.

Robroy (So, 15. 6. 2019 - 09:06)

Těžko říct, co je tady pravda co ne. Villík byl asi úchyl, tyto přeslazený týpky nemám rád. Nicméně, povídání o čůrání je fajn. Asi něco tady budou smyšlenky, pár psychoušů taky, ale tomu se zabránit nedá. Ve virtuálním světě se slaboši pohybují skvěle, v reálným ne.
Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou udělat piss večírek. Jelikož již nejsem teenager,ale v nejlepším věku (45 let), tak by asi bylo fajn ženy v podobném věku. Sice mladý holky taky svěle čůrají, ale na ty já fakt nejsu. Nic proti, všichni sme byli mladí, a někteří pořád jsou :-) , ale spíše hledám zkušenosti, přece jenom, to má, kromě čůrání, taky svoje kouzlo. Představa je taková, nějaká chata v horách (pronajatá), dobré jídlo a pití, zábava, cokoliv. Třeba 4 ženy, 2 chlapi, klidně bisex ženy. Léto je již tady, koupání. A taková olympiáda v čůrání, které více syčí, držení ženy u močení, soutěž v čůrání do dálky, čůrání na množství, na přesnost, ženy se vzájemně utírají atd. No, asi jenom sen,ale člověk nikdy neví. Pokud na téma lidí, nekuřáci (cigaret) je stav ideál, sám jím jsem, sportovec a taky něco v hlavě je třeba mít, nejenom mezi nohama. tak uvidíme.

Klára (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Libor vyjel tak mám maximálně hodinku na houbaření, frčím ke skalkám,tam by mohly být hřiby! Miško kéž bys tady byla s námi.

Miška (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Děkuju Klárko a užij si den jak nejlépe jde i ty lázně. Tady někdo tě provokuje s nohama Nikoly, ignoruj ho. To jsou opravdu kravina. Asi mu smrdí mozek.

Klára (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Ahojky Miško, tak vidíš, je ti líp a bude to dobrý. Ségra se vzbudila ráno na čůrání tak v šest a tak jsme se společně vyčůraly do nočníku a zase jsem to vylila oknem na záhonek s kytičkama a opět naše dvě čůrání udělaly nočník skoro plný, protože hlavně ségra v noci nešla a teď její pipina čůrala opravdu dlouho a asi víc než já. Byla jsem už na houbách! Už se mi nechtělo spát a tak jsem nechala Nokolu s Ťufíkem a vyrazila do lesa. Mám opět plný košík a hlavně hřibů a modráků a mám taky dva krásný křemenáče a taky mochomůrky růžovky, ty mně naučila mamča sbírat, protože jsem se bála, že jsou jedovatý, ale ona je vždycky obalí a nikdy nám po tom nic nebylo. Já mám takovou radost, že bych tam šla ještě jednou a asi půjdu než přijede Libor, zatím nepsal že vyrazil a tak dám lehkou snídani a nakouknu ještě na jedno dobrý místo pod skalkama. Miško až přijedeš, budeme houbařit společně!

Miška (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Ahoj Klárko. Pospala jsem si trochu ani jsem v noci nechodila často na WC jen jednou a nočník jsem nepoužila, došla jsem si tam. Je to lepší a teplotu nemám. Ráda bych šla taky na houby,ale budu alespoň dopoledne polehávat. Klárko příjemný den!

Hynek (So, 15. 6. 2019 - 00:06)

Příběh Klárky, Míši a spol. otevírá v lidech to dobré a jejich naivita, hravost ,čistota až dětskost nám ukazuje jak v sobě nelézt své vnitřní hravé dítě. To je neskutečná síla myšlenky a okamžiku a má neuvěřitelný vliv na další osoby. Někdo tady napsal, že je jedno, zda je to příběh skutečný nebo vymyšlený několika jedinci, kteří zde vytváří virtuální realitu, ale jeho pozitivní dopad je neuvěřitelný. Osobně se nedomnívám ,že by někdo mohl zhmotnit takovou fikci a takovým způsobem a jedná sepodle mého názoru o reálnou skutečnost, přičemž záměr zúčastnených nebyl psát někjaký příběh,ale on se sám postupně rozvinul. Děkuji za odkaz na začátek příběhu str.22, datum 21.2 21.29 hod ,kde Klára napsala svúj první čůrací příběh se svým prvním již neaktuálním partnerem.

Bobrik (So, 15. 6. 2019 - 02:06)

Kdyby byla aspoň polovička pravdivá z osumnastky může být klidně padesaťilety chlap ale o tom to neňi a čte se to hezky jen pište příspěvky člověk aspoň přijde na jiné myšlenky . Mně se taky líbí jak čůrá můj čuráček rád malují obrázky škoda že to nevydrží dlouho to bylo zajímavé lulaňičku zdar ať kropí váš pipiny ty naše české krajiny.

Tony (So, 15. 6. 2019 - 10:06)

Bobriku, mě sem natáhl někdo, kterého jsem si tu před pěti lety hodně oblíbil a který se tu nakonec vybarvil jako ten úplně největší padouch, Jakub. Ale jak zní závěr kultovního filmu z mých mladých let - Limonádový Joe aneb Koňská opera---končí zvoláním: "PADOUCH NEBO HRDINA - MY JSME JEDNA RODINA!!!"

Reklama

Přidat komentář