Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Martino nespletla ses, za podřadného o vychlastaného člověka jsi mohla mít jedině tak mě.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Martino nespletla ses, za podřadného o vychlastaného člověka jsi mohla mít jedině tak mě.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Martino nespletla ses, za podřadného o vychlastaného člověka jsi mohla mít jedině tak mě.

ikk. (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Já mám ty holky Klárku a míšu tak strašně rád, že kdybych byl mladej, tak bych se do nich zamiloval okamžitě. Jsou jako zjevení, Naivní ale čistý a nezkažený, Jenže by mohly být moje dcery a to já jim nemůžu udělat,ale nedopustím, aby jim někdo unblížíl. Proto jedu na Slovensko za Jakubem a riskuju, že ho Laguna sejme a nesejdeme se nebo, že se Jakub zalekne a nepřijede. Od nás z Pardubic je to daleko, ale pro ty holky to udělám a rád. Já je prostě miluju, ikdyž je mi to houby platný, ale chci je chránit, protože Klára měla otce hulváta a Miška taky žije jen s matkou. Jsem úplně v prdeli a na měkko. Tohle bych nikdy nenapsal.Já jsem naposledy brečel na tom Slovensku kvůli mí dceři,když ji ten rapl ublížil,ale já jsem dneska tak v prdeli. Promiňte

Martina (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Já jsem tětady ze začátku nikdy nemusela a brala jsem tě jako vychlastanýho podřadnýho člověka, ale omlouvám se. To co jsi napsal nyní ukazuje,že jsi velmi citlivý a křehký člověk ,který se v životě dostal do velkých zkoušek a bylo ti ublíženo Velmi ublíženo a tiu obrovskou bolest máš v srdci dodnes.Tahle slova, co jsi napsal jsou posvátná a já píšu a tečou mi slzy na klávesnici,opravdu. Tak to je pro mne silné. Velká úcta a omluva za původní názor. I moje bolest se otevřela.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 23:06)

Milá Klárko----------vidím že se vůbec nevyznáš v názvosloví. Není to Bad Sandau, ale Bad Schandau, česky Žandava, na rozdíl od městečka na českolipsku, které se jmenuje německy Sandau, česky Žandov------------------------jen si to tam v té Žandavce (píšu to ve zdrobnělině, protože jsme tomu tehdy tak říkali a jako mladý kluk jsem se tam hodně nařádil) s Liborem užijte, je tam pěkně.

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Hezky se vyspinkej a odpočívej. To bude dobrý, uvidíš. Moc na tebe myslím a posílám na jih k tobě do pelíšku andělská srdíčka.

Miška (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Klárko já jsem usnula hned jak jsem ti napsala odkaz a vzbudila se zhruba před čtvrthodinkou.Ty máš dobrou intuici. Samozřejmě jsem potřebovala hned hrozně na záchod ale maminka šla se mnou a kontrolovala mně u toho jestli prý nemám v čurání krev a tak a to mně vyděsilo, protože jsem měla normální vodový čurání ikdyž hodně silný a baculka mně trochu pálila, Dostala jsem biseptol a čaj z bylinek a změřily jsme teplotu 37,9 a mně je spíš zima a střídavě teplo. Nic moc. Asi nejsem dnes teď psavá moc. Asi usnu znovu a mamka mi sem k posteli přesto dala nočník pro případ, A já ani neprotestuju. Mám tě moc ráda ,ale dnes jsem navečer úplně odpadla.

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Miško jak ti je? Myslím na tebe a sedíme s mamčou a ségrou občas tady na zápraží a relaxujeme. Byla jsem na houbách za chaloupkou ve stráni a našla jsem pár hříbků a kováře-modráka a babky. Zítra půjdu ráno na větší okruh. Já houbařím moc ráda ale ségra zase tolik ne. Ségra má zavázanou nohu a moc na ní nechodí , ale bude to dobrý. Taky tady měl někdo takový hloupý dotaz na nohy ,tak jsem mu vysvětlila, že jsme holky čistotný a že o své tělo i nohy pečujeme, aby se nám nezapařily a nepáchly. A v létě to jde snadno,když nemáš ponožky a plný boty nebo silonky v nich. Libor přijede zítra a pojedeme do Bad Sandau do těch lázní a mamča by chtěla taky ,ale ségra s tím prstem nemůže a samotnou ji tady nenecháme a navíc ona jak ji znám by bulila celý den než bychom přijeli. Tak asi mamča zůstane doma. Myslím na tebe a přeji příjemný večer. Pokud spinkáš a není ti dobře tak to budeš mít ode mne jako ranní pozdravení.

Návštěvník (Pá, 14. 6. 2019 - 18:06)

Haló, haló, co se stalo? Prase kozu potrkalo!!!

Markéta (Pá, 14. 6. 2019 - 18:06)

Ahoj Miško. Pozdrav od Markéty z Roztok. Vidím,že poleháváš a máš citlivou broskvičku. To já mívala často jako malá. Pozdravuje tě i Martin a vzpomínáme na tu naší čůrací drink párty. Martin jako jedinej vydržel. Moc ti držím palce ať se vyležíš! Tēšíme se na tebe o prázdninách. Klára chce přijet s tebou k nám a to bude skvělý !!!

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Dorazily jsme a teď jsem otevřela tvůj vzkaz. To je nepříjemny ale v klidu to vylež a hlavně nelez do vody. Než se to uklidní. Hele my taky měly problém. Zastavily jsme si na čůrání cestou a ségra jak šla se mnou zpátky k autu si zavadila o blbou větev u země a natrhla si nehet u malìčku na noze. Tak ji to bolelo a krvácelo a řvala a já jsem ji to zavázala preventivně kapesníčkem a její nohu až sem jsem měla na klíně a tlačila jsem lehce na prst aby z něj netekla krev. Teď sice ťape opatrně, ale prý ji to nebolí a tak jí mamča tady ten prst ošetřila desinfekcí a zavázala a bude mít přes to ještě ponožku. Ale to bude ok. Miško odpočívej a já ještě písnu.

@ (Pá, 14. 6. 2019 - 19:06)

A Klárko smrdí Nikolce noha?

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Hele ty máš hloupý otázky. Asi ne, když chodíme celý den v letních otevřených botách a navíc se osvěžujeme v bazénku. My jsme totiž čistotný a kdyby se nám nohy zapařily, tak si je umyjeme a nic se neděje.

@ (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

a smrdí Nikole nohy?

Klára (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Hele neotravuj znovu přiblblýma otázkama. Už jsem ti odpověděla a navíc ikdyby Nikolce někdy smrděla noha tak bych to neřešila a poraněnou nohu ji stejně ošetřila, protože ji mám ráda a neřeším takový pitomosti.

Vtipálek (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Klára jí určitě pochcala, takže možná jo.

Ivana (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

A kam?

Miška (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Ahojky Klârko. Asi ještě nejsi na chaloupce ale chci tě pozdravit, protože se mi ten zánět v močových cestách trochu rozjel víc. Mám teplotu a bolí mne taky hlava a čurat chodím často. Maminka má od známé doktorky tady biseptol,protože ona ví, že na to občas trpím s tak si ho vezmu na noc. Chvilku jsem byla venku ale ani jsem se dlouho nenamočila ve vodě a jsem v posteli a mamka mi dala paralen mám tady ten bylinkový čaj. Koukám na TV a pouștím si tam film o přìrodě. Tak nevím jestli v sobotu a v neděli někam vyrazím. Pozdrav z jihu od Mišky !

Juli (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Jsem 18 lety kluk z Frymburky,hledám holku podobného věku na společné čurání a pod. Najdu ? Tak povídej

Reklama

Přidat komentář