Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

@ (Pá, 14. 6. 2019 - 19:06)

A Klárko smrdí Nikolce noha?

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Hele ty máš hloupý otázky. Asi ne, když chodíme celý den v letních otevřených botách a navíc se osvěžujeme v bazénku. My jsme totiž čistotný a kdyby se nám nohy zapařily, tak si je umyjeme a nic se neděje.

@ (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

a smrdí Nikole nohy?

Klára (So, 15. 6. 2019 - 08:06)

Hele neotravuj znovu přiblblýma otázkama. Už jsem ti odpověděla a navíc ikdyby Nikolce někdy smrděla noha tak bych to neřešila a poraněnou nohu ji stejně ošetřila, protože ji mám ráda a neřeším takový pitomosti.

Vtipálek (Pá, 14. 6. 2019 - 20:06)

Klára jí určitě pochcala, takže možná jo.

Ivana (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

A kam?

Miška (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Ahojky Klârko. Asi ještě nejsi na chaloupce ale chci tě pozdravit, protože se mi ten zánět v močových cestách trochu rozjel víc. Mám teplotu a bolí mne taky hlava a čurat chodím často. Maminka má od známé doktorky tady biseptol,protože ona ví, že na to občas trpím s tak si ho vezmu na noc. Chvilku jsem byla venku ale ani jsem se dlouho nenamočila ve vodě a jsem v posteli a mamka mi dala paralen mám tady ten bylinkový čaj. Koukám na TV a pouștím si tam film o přìrodě. Tak nevím jestli v sobotu a v neděli někam vyrazím. Pozdrav z jihu od Mišky !

Juli (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Jsem 18 lety kluk z Frymburky,hledám holku podobného věku na společné čurání a pod. Najdu ? Tak povídej

Ikk. (Pá, 14. 6. 2019 - 16:06)

Hele, nech to být. Ještě ji dotlačíš do průseru. Klára je nezralá mladá holka a když to řekne, nevíš co tyhle lidi můžou. Třeba se soudit o velký prachy. To bych Kláře nepřál. Přej ji to a třeba to někdy vyjde na povrch úplně jinak a když ne,nevadí mi to. Hlavně, že má radost.

Host (Pá, 14. 6. 2019 - 16:06)

Tak jsem Klárko trochu proklepl všechny zde uváděné lidi, co ti mohli dát dárky a zúžilo se mi to na tyto osoby: Ondřej Vetchý, Václav Neckář, Viktor Horvát, Vilda Čok, Vlastík Plamínek, Pavel Vítek nebo Lukáš Vaculík. Bral jsem info z netu, ale taky jsi mladá a tak tě asi oslovil a rozrušil nēkdo,koho mladí znají. Pátrám správně?

Gita (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Já si taky googlila ty lidi a mám tři horký favority : 1.Ondřej Vetchý , 2.Václav Neckář, 3.Lukáš Vaculík
Ale souhlasím, ať Klára drží slovo a nic neprozrazuje!

Miška (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

Klárko taky zdravím od nás z Dačic. Užij si víkend na chaloupce v klidu a pohodě. Já dnes se koupat nepůjdu a když tak jen v bazénku tady na zahradě a hned se pak svléknu z plavek. Baculka je ještě citlivá a cestou ze školy jsem musela nutně čurat tady ve vilkách na konci jedný zahrady u cesty a naštěstí nikdo nešel a já už se mohla skoro počurat, tak jsem to pustila rychle tam za autem u chodníku. Ještě budu pìt ten léčivý čaj,ale teplotu nemám ale stejně budu vic odpočívat. Písnu ti navečer a pozdrav i králíčkovi.

Iva (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

Ujíždím na tom, když vidím chlapa zadržujícího chcaní. U nás na sídlišti je takový obchůdek se stáčeným vínem a prodávají tam i lahváče piva. Chodí tam navečer posedět lidi na lavičky před ním a někteří se tam občas v létě zdrží i déle a vypijí více. Samozřejmě bez možnosti odskočit si. A jelikož to mám na dohled přímo pod oknama, tak se ráda kochám pohledem na posedávající lidi, kteří se spolu baví, popíjejí a viditelně se jim chce čůrat, ale není kde. Včera zrovna tam byl asi hodinu a půl manželský pár, bavili se ještě s jednou paní, ženy pily celou dobu dvě decky vína, přičemž chlap vypil dva lahváče. Asi měl žízeň v tom vedru. Pak si ženské daly ještě jednou víno a chlapovi donesly na lavku ještě pivo. Po nějaké době už bylo vidět, že pán začal poposedávat, křížit nohama a být evidentně nervózní. Dámy vesele diskutovaly dále a na odchod se evidentně neměly. Celá situace vygradovala po delší chvíli odběhnutím pána k blízkým keříkům a asi minutovým chcaním do nich. No řeknu vám, dole jsem byla totálně mokrá vzrušením, že jsem se musela dodělat prstem.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

Jenže Slunečná je od I/9 na obrácenou stranu než Mimoň.

Martina (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

Aha,to já vím jen rámcově,že to tam někde v okolí je.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 15:06)

Pouze na Jablonné je to kratší přes Mimoň, jeli přes Mnichovo Hradiště, takže sjeli z D10 až tam a pak přes bývalý ruský vojenský prostor do Mimoně a pak přes Luhov do Jablonného. Dlouhatánské roky jsem tam nebyl ale tu štreku si pamatuju dobře

Tony Jakubovi (Pá, 14. 6. 2019 - 17:06)

Rozmyslel jsem si to, stojím o setkání s tebou, máme si toho co říci. Neboj, mlátit tě nebudu, to ty bys mě jako starého páprdu ve svých 22 letech mě spíše zrušil jako vítr pastoušku, jenže jsi pro mne opravdu hodně před pěti lety znamenal, že teď hnojíš, co můžeš je jiná, jenže já věřím, že se z toho zdrcháš. Teď záleží na tobě, zda se zachováš jako chlap a nebudeš dělat libového frajera, chápu, otcovský vzor jsi nikdy v rodině neměl, ostatně, já také ne.----------------A teď tu okopčím jeden tvůj pět let starý příspěvek, když ji tu byl ještě jako poměrně naivní sedmnáctiletý kluk--------------------------.Nevím, jestli jsem uchyl. Já vsechno psal jak to je, nebo jak to cítím. To je snad na diskusi dobrý, že jsou tu různý názory na téma místnosti. Ten neznámý, který setu do mně trefoval, a to pod několika nicky, mně dost otrávil. Nakonec psal, že několik nicku jsem zase já.
-----------zkráceno------------
15. Duben 2014 - 19:30------------------------------------
Tehdy jsem si tě až nehorázně oblíbil (nejsem homosexuál) a proto bych rád s tebou mezi čtyřmi očima pohovořil. Co teď provádíš, je velmi nepěkné, ale věřím, že se z toho dostaneš.

Miška (Pá, 14. 6. 2019 - 07:06)

Ok Klárko,písneme si pak. Pojedete na chaloupku? V noci jsem byla čurat jen jednou a pak až ráno a baculka je lepší,ale čurám stále hned a rychle.

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 06:06)

Ahojky. Tak jsem usnula az kolem půlnoci a jsem trochu ještě nevidomá. Posílám vzpomínku a více po škole. Musim se zpro oznit. Pa

(Čt, 13. 6. 2019 - 22:06)

myslím že jako jednašedesátý ročník to ještě balit nemusíš.

Reklama

Přidat komentář