Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Čt, 13. 6. 2019 - 23:06)

To je jedno ale teprve teď jsou kvůli nadcházející tmě vidět první hvězdy ale ten Jupiter už šajnuje hodinu napřed.

Gita (Čt, 13. 6. 2019 - 22:06)

nebo Vaculík, Vlach, Václav Jiráček, Václav Vašák, Vladimír Javorský.....
Nekonečno. Nechme to být a Klárce to moc přeju

Martina (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

Taky to mohl být Vlastimil Brodský,kdy y žil. Ten jezdil na chalupu za Mimoň a Lípu na Slunečnou. Nebo Veškrnová, Vaculík, Vasta Redl ,Vanastovy Věci, Viktorie, Pavel Vítek,Vondráček nebo Vondráčková apod.

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

Já opravdu nemohu říci,od koho ty dárky mám. Slíbila jsem to a to splním. Ale v těch všech topech od vás je jeden správně. Nic víc ale neprozradím.

Klára (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

Miško,pojedeme na chaloupku. Ve škole jsem neusnula a bylo to v pohodě,cestou jsem udělala rychlou loužičku pod viaduktem a mamča přijde kolem třetí a pojedeme. Pak ti písnu z chaloupky. Ségra se taky těší a připravuje Ťufíka a blbnou spolu na zahradě. Zatím pa.

Host (Čt, 13. 6. 2019 - 22:06)

přemýšlím Klárko kdo to mohl být. Vetchý, Vondrka, Vašek Neckář, Vlastík Harapes, Viktor Sodoma, Vlastík Plamínek, Vašek Vydra,Vohnout, Veselý, Viklický, Vilda Čok, Visací Zámek(někdo z nich), Vobořil, Vyskočil, Veselovský, Viktor Horvát, Víťa Vávra, tak a nic víc mne nenapadlo

Klára (Čt, 13. 6. 2019 - 21:06)

Miško,neblbni. Nikdy tě nebudu brát jako slabošku. Jsi jen velmi křehká a citlivá a to já jsem taky. Vždyť jsem dnes bulila jen pro to,že jsem přehlédla tvůj vzkaz a to mě hodně bolelo,ale nebylo to schválně. Prohlížím si a čtu knížku a jsem v pelíšku. Tak se I ty hezky vyspinkej a na pipinku buď opatrná,asi budeš citlivá na chlad kolem ní a močových cest. My to se ségrou taky občas mâme.

Mi (Čt, 13. 6. 2019 - 21:06)

KLárko tak to ti opravdu moc přeju. Všechno. A ty mi nabízíš velkorysou nabídku k tobě na chaloupku. No když to bude možný a nebude tě to obtěžovat tak ráda budu u tebe i déle, ale záleží na mamince jak to dovolí. Já mámdnes zase baculku nastydlou, protože jsem byla ve vodě a v mokrých plavkách a od té doby chodím čurat často a krátkým rychlým proudem a pálí mne to a nemůžu to dlouho vydržet, když se mi chce. Maminka mi uvařila urologický čaj a mám ho tady u postele a mám ho pít. No tak to budu chodit na malou i v noci. Nočník si ale k posteli nedám ani kyblík, mám to na WC hned naproti dveřím do pokojíčku a to většinou stihnu. Klárko já jsem moc šťastná za tebe a nikdy jsem tak často pro nikoho neplakala jako pro tebe kromě maminky. Stydím se ti to napsat, ale snad mne za to nebudeš brát jako nějakou křehkou slabošku. Pa

Klára (Čt, 13. 6. 2019 - 21:06)

Miško tak jsem doma, byla jsem se ségrou a tak s Liborem byla jen pusa a takový normální rozloučení, čůrání jsme nikde nedělali, protože si nedokážu představit, že by u toho byla Nikola a ta je malá. Asi by se nestyděla vyčůrat se normálně někde venku když by byl Libor na blízku, to i na chaloupce se takto stalo třeba u ohýnku a ona jen kousek poodešla ke stromu a pustila to, to už si na Libora zvykla, ale myslím tím nějaké intimnosti. Pak jsme se vyčůraly cestou do Zahrádek domů poblíž kolejí do trávy,protože jsme už měly pipinky plné,když Libor odjel. Já jsem dnes taky plná hlavně těch zážitků a jsem šťastná za knížku i dývko a já si ji budu v postýlce prohlížet a nevím kolik toho naspím. To je pro mně neskutečný zážitek a prý po představení v Praze mám za nimi zajít do jejich klubu,že pro mne mají další překvapení. Tak nevím co, ale nechám to plavat, Uvidíme. Miško moc na tebe myslím a až přijedeš moc se těším, že se zdržíš alespoň týden, Mamče to nevadí a kdyby tvoje maminka musela dřív do práce můžeš tady pobýt s námi a mamča navrhla, že by tě vzala na výlet do Dačic k tobě domů a tam tě mamince předala. Tak popřemýšlej a dobrou noc a děkuju za ta tvoje krásná slova a myšlenky!

Kikina (Čt, 13. 6. 2019 - 20:06)

Kdo jsou Eva a Vašek?

Host (Čt, 13. 6. 2019 - 20:06)

takový retro písničkáři co hrají spíše důchodcům lidovky a podobně.

Klára (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

Nekamufluju! Nebyl to ani Eva ani Vašek ani Karel s manželkou nebo některou z jeho dcer. Ale nick V je správná dedukce,ale neprozradím více,slíbila jsem to a dodržím to.

J (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

Ale v žádném případě to neprozrazuj, i kdyby to byla pravda. Když jsi to slíbila.

J (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

V... Vašek. A jsme zpátky u Evy a Vaška. A to že Klárka do toho připletla Farnou, to chtěla zakamuflovat.

Host (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

Já bych tipoval podle jeho nicku V. někdo od V ,kdo má manželku taky z branže.

Miška (Čt, 13. 6. 2019 - 18:06)

Já to pochopila a vůbec nic se přeci neděje! Hele dejte si s Liborem dobrý papání a třeba nějaký společný tajný čurání a bude to dobrý. Držím palečky a dobrou chuť !

Klára (Čt, 13. 6. 2019 - 18:06)

Miško já nebulím proto,cos napsala, tedy taky,protože je to krásný, ale proto, že jsem na tebe zapomněla a to mně vnitřně bolí. Libor je tu se mnou a chápe, že jsem z toho asi hodně ještěrozrušená a tak mně zve na večeři než odjede. Tak promiň,ale já si toho vzkazu nevšimla od tebe a odpověděla jsem na takový žertovný vzkaz nedůležitý. Ach jo. Promiň.

Hynek (Čt, 13. 6. 2019 - 18:06)

Pokud se nemýlím tak tím směrem jezdí na chalupu třeba i Karel Gott nedaleko Krásné Lípy,ale pochybuji, že by on sledoval toto téma. Jedině na nějaký doporučení ohledně příběhu Kláry a dalších holek. No to by bylo panečku něco!

Tony (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

Krásná Lípa a Jablonné jsou poněkud jinde. Na Jablonné se jede z Prahy přes Mimoň, na Krásnou Lípu ne.

Hynek (Čt, 13. 6. 2019 - 19:06)

OK, jasný. Já jsem se nedíval do mapy, jen jsem si vizualizoval přibližně ta místa. Máš pravdu,přes Hradiště by to byla celkem zajížďka.

Reklama

Přidat komentář