Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

jahodo (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

podívej se na to, čím dnes Rusové jezdí. A podívej se na to, čím jezdíš ty, blbečku

jahodo (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

ještě jsi mi neodpověděl na rok 68

ShabbaTot-Jahoda (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

Američani nejsou schopni vézt on-line útoky na Rusko do ruských Pc...ne...toto není možné,anebo jsi někdy Aladin viděl možnost napadnout dřevěné ,kuličkové školní počítadlo?!!!!!!

Rakato (Po, 17. 6. 2019 - 15:06)

Dobrý hacker je dnes k nezaplacení. Kdo je má lepší, Rusko nebo USA? Dříve šlo k přistání na Měsíci, dnes o nabourání sítí.

aladin (Po, 17. 6. 2019 - 07:06)

"„Pořád to na nás lila.” Kyselinová útočnice z nočního klubu v Plzni jde k soudu"...........
Jak přišla k 96% kyselině sírové ??? Zavřít na maximální lhůta a pak vyhostit bez možností návratu !!! Vyhostit každého imigranta, který spáchá jakákoliv přestupek a protizákonný čin bez možnosti návratu !!! Třeba i přechod na červenou !!!

aladin (Ne, 16. 6. 2019 - 14:06)

"ČT1
O kumburské Meluzíně"........Takováhle debilovina už tu jednou byla a to byly létající vysavače ! Koště, které se našlapuje jako motorka a také vydává stejný zvuk ! Nenapsal(i) a nenatočil(i) te stejní debilové ???

Rakato (Ne, 16. 6. 2019 - 20:06)

No tak si místo létajícího koštěte dosaď dron (taxík pro lidi - už se začínají vyrábět), a budeš v poho.

aladin (Pá, 14. 6. 2019 - 11:06)

"Prima Zoom
Deset válečných nej (2)"........Není pravda, že invaze do Normandie rozhodla o výsledku II sv.v !!! O výsledku II sv.v. rozhodla bitva o MOSKVU !!! Proč ZÁPAD neustále LŽE a falšuje jakokoliv historii ???

aladin (Čt, 13. 6. 2019 - 22:06)

ShabbaTot-Jahoda, ty jsi vážně pako, Amíci se svými nohsledy tam tu válku rozpoutali a živily, šlo jim o obsazení Sýrie a jejich suroviny, jako v Iraku a Afghanistanu !!! Pořádek tam udělali Rusové a ne Amíci !!! A díky nim se Americké dětátko ISIL muselo zdekovat !!! Jsi tak omezený a nebo takový farizej ???

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 13. 6. 2019 - 23:06)

a cožpak ty nevíš,že Hamas je v napojení na islámský jihad?...A pro vrchol všeobecného blaha nebude trvat dlohou...pokud se již ovšem neví,že islámský jihad je v napojení na Al Kajda a světový terorizmus.Více k tomu na ERETZ pod článkem:Jih Izraele pod palbou z Gazy 430 raket za 24 hodin.Hamas navíc otevřeně přiznává spojení s islámským jihadem,takže ti tvoji Rusáci žádný pořádek nikde nedělají!...Ale on si již Mossad najde falešně pištící a ty Aladin,pokud se budeš zastávat jihadistů,mzcela jistě se o tebe bude zajímat i CIA,nezapomeň na to,že svět vede válku proti terorizmu a to není jen takové blbě a bohapusté žvanění....Tak je do toho Palestinci...Mossad si již zjistí své a to on umí a jestli se prokáže napojení palestinského hnutí odporu na světový terorizmus nejen že přestanou docházet penízky z EU a OSN,ale islamisty svou návštěvou poctí i útočné armádní komando US-Army a tam budou létat i kulky.Islamista nebude mít navrch!

Rakato (Čt, 13. 6. 2019 - 12:06)

Pokud vím, tak chemické útoky zinscenovali v Sýrii vzbouřenci, aby Asada zkompromitovali. Asad je sice skorodiktáror, ale to je právě to, co Arabové potřebují - světskou totalitu, protože bez ní jsou jako spuštění z řetězu. I v mezinárodní politice mimořádně přihlouplí Američané to už pochopili, a ponechávají bez komentáře např. Sísího a jeho převrat, kdy svrhnul demokraticky zvoleného presidentta.

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"Policie v Moskvě pozatýkala více než 400 demonstrantů".......Jestli nebyla demonstrace povolná, tak demonstrující porušili zákon !!!

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"Rusko zesiluje obranu Krymu, má tam deset protiraketových systémů".......Západ a hlavně Amíci budou vždy napadat Rusko a šířit o něm LŽI, Putim jim totiž Krym vyfoukl před nosem a to se Americkým Sionistům přece nedělá !!! Oni chtěli Krym jen proto, aby mohly šířit PRAVDU a LÁSKU !!!

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"Rusko si buduje vliv v Africe"......NO A ??? Amícčtí celosvětoví vrahové a zloději mají základny po celém světě a novináři o tom NEPÍŠÍ !!!

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"V Senátu zřejmě vznikne komise k auditům z Bruselu".......Ta komise bude určitě samej Sionista a tak prohlásí, že audit je OK !!!

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"V Polsku vybudují kasárna pro americké vojáky "......Poláci jsou DEBILOVÉ !!!

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"Já to neznám, neřeším to, ale vůle komunikovat je, prohlásil směrem k demonstrantům Babiš"..........
Serte na ty blbečky, když chtějí demonstrovat, tak ať demonstrují, dokud nic nerozbíjejí, je to OK !!!

Návštěvník (Čt, 13. 6. 2019 - 07:06)

Je to stejné já v 89 roce. Všechno bylo již předem zinscenované. Západ si tuto inscenací již připravil. A lidé do dnes si myslí, že něco vycinkali. Komunismus v Evropě nepadl na skutek cinkání klíčemi, neb nějakých demonstrací. To všechno bylo jen divadlo v každé postkomunistické zemi. A historie se jen opakuje dnes znovu v každém státě východního bloku. Proč jen? Kdo se chce dostat k moci? Která pokladna potřebuje vladnout? To tady v historii taky bylo.

Rakato (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Jen dohady a kuchyňské drby. Jakmile komunisté ztratili podporu Gorbačovovy Moskvy, snažili se vycouvat tak, aby je budoucí noví vládcové nezavřeli a nesoudili. Takže Havel se svými nohsledy i díky demonstracím vstupoval do otevřených dveří. Západ to jen sledoval a chichotal se do hrstičky.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Paradoxně,o klíče, kterými Pražáci cinkali, v následujících letech přišli - aspoň ti staří o klíče od bytu, protože nájem rostl a důchodci museli z města. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Žádná historie se neopakuje, a žádný převrat nebude - to jen rozvraceči republiky a antidemokraté nesouhlasí s výsledkem voleb a ječí na ulicích svoje urážky. Pes štěká, karavana jde dál.

Návštěvník (Čt, 13. 6. 2019 - 14:06)

Jak vysvětlíš, pad komunismu v celé východní Evropě? Řetězovou reakcí tu snad taky způsobil Havel?
Jak vysvětlíš dnešní manifestace, právě že v každém státě?

Reklama

Přidat komentář