Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

že (Pá, 14. 6. 2019 - 14:06)

by ti konečně došlo, na co jsme tě tady už dávno upozorňovali?

Miluna (Pá, 14. 6. 2019 - 14:06)

Mě připadá ať udělam cokoliv všechno stojí za hovno.Že neni šance abych byla dlouhodobě spokojená.

tak (Pá, 14. 6. 2019 - 14:06)

Sergejovi napiš, že to včera nebylo, co bys potřebovala, navíc jsi z práce a vedra unavená, prostě že to nemá cenu. Nemusíš brát všechno, Radce jsi to vysvětlit uměla, proč ne Sergejovi?

Miluna (Pá, 14. 6. 2019 - 15:06)

Asi budu muset no.I když chlap se odmítá hůř,může být vzteklej a je tady z města tak aby mi nepřišel natáhnout.Jirko proč mi tohle píšeš,nebo mi bude ještě hůř.Nepiš mi to nebo budu totálně v prdeli.Já si tak přeju Lucinku a toužim po ní.Nevíš jestli s ní Alička zase nebyla? Jestli se třeba nesetkávaji beze mě.Alička už mi taky neodpověděla.

no (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

tak to má zadarmo je chytrej

Miluna (Pá, 14. 6. 2019 - 14:06)

No ale já tohle nechci aby se nademnou jen honil a i když sem byla unavená měl mě taky udělat když už začal.Navíc tu kůži jak měl po chvilce spocenou a dole jak mu trochu smrděl tak sem znechucená.Před chvílí mi napsal že na mě bude čekat po práci a já nemam znova chuť tak nevim co mu napsat a zadarmo tohle fakt nepotřebuju.

Návštěvník (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

jen snídani, ani nezaplatil,že

Miluna (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

Nezaplatil.On to začíná brát že spolu chodíme ale to já nechci.

Roman (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Coze? Takze ty si poridila profil jen kvuli zenskym? Ktery na tebe serou? Jen ti leda zavidi jak sama vis.Tak to pak budes smutna dal.Ja to s tebou myslel dobre a jsem nekurak.Ovsem jestli se ti nelibim nic s tim neudelam.Ale je te skoda holka.Tady se sverujes jen tem co te nakonec urazi ze jsi stetka atp.pritom jak vidim ty mas charakter a je te skoda.Cekas na holku ktera je treba hetero,s kterou nemas nejspis sanci a davas sebe ukrajinci.Bych vzteky do neceho prastil,takova krasna holka.

Marek (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Máš pravdu,je jí škoda.Takovýhle typy holek co takhle vypadaji si chlapi hýčkaji a holky žijou v luxusu.Nemůžu na to koukat.Doktůrek jí chtěl využít jen na dítě a teď se upíná na ženskou která na ní taky nejspíš sere.A tady si z ní dělaji jen prdel.

Nojo (Čt, 13. 6. 2019 - 15:06)

Takovýhle typy si chlapi hýčkaji. Proto Miluna žije ve velké vile s ohromným bazénem a má meďáka. Ta se teda má. Miluno, proč chodíš makat, když si žiješ jak prase v žitě. Chudák Marek, nemůže se na to koukat. Zajímalo by mě k čemu by jí on chtěl využít. Jo už vím, zahrnul by jí dalším luxusem.-))))))))))

Miluna (Pá, 14. 6. 2019 - 09:06)

Chodim makat protože moje sexualita je k chlapum teď dost špatná.Už nejsem schopná jít jentak s kdekym protože ta nadrženost na chlapy je pryč.Žádnej se mi nelíbí a nechybí mi.Včera večer po práci se mi vnutil Sergej ale já nic nepotřebovala a chtělo se mi spát a on že ať spim u něj a prostě mě překecal tak jsme leželi a já už mu tam usínala a on na mě sahal.Ale tim jak sem byla hotová tak myslel jen sám na sebe a jen se nademnou dělal sám.Mě vůbec nedělal nic,jen mi použil jako to dělal Jirka a pak i Denis.Jen o moje prsa a chtěl mi ho dát i na tvář ale trochu mu smrděl:-( tak sem dala hlavu pryč.Cítila sem tiše jen odpor a myslela na to jak bych radši vedle měla druhou blondýnku:-( Sem si říkala že sem radši nešla domu.Sice mi ráno přinesl snídani do postele ale stejně sem si říkala ať už vypadnu že mi to ani nebavilo s nim povídat.Tak už sem doma a sem jen smutná a nechce se mi do práce kvuli těm druhym dvoum chlapum.Docela mi to dávaji sežrat,ten jak mi vadil že mi tam vyfukoval ten smradlavej Iqos a ten z kuchyně jak sem ho odmítla.Nevim co mam dělat už,abych nemusela pořád něco takovýho řešit a dali mi pokoj když práci zvládam,jen to horko tam je hrůza ale jak tam nejsem 8h tak se snažim to vydržet.A těch chlapů sem se snažila nevšímat ale oni se mi všímaji dál tak to nefunguje.

? (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Asi jsi krasavec -:)) Hlavne ze jsi tu machroval sraci. Miluno, mas recht. Zacinat si s nekym kdo je zenatej a jeste k tomu vzhledove nic moc ani jeden. Chudaci.

:D (Čt, 13. 6. 2019 - 14:06)

Tak už můžou pánové zase jen koukat:D jestli má Miluna profil kvůli ženskym.

hoho (Čt, 13. 6. 2019 - 14:06)

dává tomu čtrnáct dní a bude změna

Miluna (Čt, 13. 6. 2019 - 12:06)

Tak sem tam koukla a omlouvam se ale ani jeden nejste muj typ.Tak se nezlobte.Nevim o čem si teda psát v soukromí? A stejně já to mam kvuli ženskym,chlap mi nechybí.Na ten sex mi stačí Sergej.Navíc mam v sobě pořád i smutno po Denisovi jak mi to dopadlo zoufale,nemam chuť teď se seznamovat s jinejma.

Marek (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Tak to je škoda.A kdybych něco na sobě vylepšil měl bych šanci? A k čemu ti je ženská? Je tě škoda zahazovat se jen se ženskýma.To že seš smutná po rozchodu chápu.Kdyby ses rozmyslela tak určitě napiš.

Miluna (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Mě se to prostě líbí i se ženskou a chlapů sem si užila už dost.A ty si ještě ženatej tak mi to odrazuje.Nebudu dělat někomu to co bych nechtěla aby druhej dělal mě (teď myslim za ženský).Tak se fakt nezlob ale nevidim v nás smysl.To radši obejmu osamělýho Otu.Já ani nemam náladu psát.Sotva sem tady něco poklidila a něco si chci dělat svyho tak za dvě hodiny abych šla zase do práce a nechce se mi tam když sem se tam pohádala kvuli těm smradum a pak je tam jeden v kuchyni kterej mi otravuje,jak sem tu taky psala a nějak mi to vysiluje.

Miluna (Čt, 13. 6. 2019 - 12:06)

Tak díky no ale neni mi to k ničemu.Luci nepíše a to mě ubíjí.A kolem mě jen všichni vyfukujou ty smrady.Když ne cigarety tak ty ostatní sračky elektronický nebo Iqos ten nahřívající se tabák to je taky smrad jak kráva a oni si myslí jak kouří zdravě a jak nesmrdí!!!!! Včera sem to tam čuchala od kolegy!!! Pak se sejdu se Sergejem a ten jako Jirka občas hulí klasický nebo elektronický!!! Já mam jen takovou smůlu.Buď po mě chtěji děti nebo jen hulí!!!!!! A ještě v práci abych to čuchala.Smrad jak když se pálí sláma.No mam dost všeho!!!!! Už nemůžu mít normální vzduch.Člověk aby čuchal s nima jejich hnusný závislosti!!!!!! A když sem to v práci řekla kolegovi tak mam akorát zle.Dělal ze mě háklivku a ťukal si do čela že to nemůže nikomu vadit když to neni kouř že dneska to používaji i v kancelářích.Bezohledný hovada!!!!! Vůbec neberou že to někdo čuchat nechce.

no (Čt, 13. 6. 2019 - 13:06)

Luci se asi dozvěděla, že jsi magor

Reklama

Přidat komentář