Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Čt, 13. 6. 2019 - 21:06)

Všichni ti rozumbradové, co jdou proti Babišovi, současné vykládají, že jsou pro spravedlnost, rovné šance apod. Tak by měli v prvé řadě vysvětlit, jak podnikatel může vstoupit do politiky. Jak to má udělat s majetkem jinak, než to udělal Babiš, aby byli spokojení. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všichni ti protibabišovští křiklouni jsou jen trpaslíci, kteří Babišovi okopávají kotníky. Svoloč, které se v politice nedaří a která se proto spojila proti společnému konkurentovi. Ty k ní zřejmě také patříš, protože zlomyslně vykládáš, že Babiš vysává ostatní. Pokud jde o volby, tak je to podle tebe zřejmě nějaký démon, co se zmocňuje lidských duší, resp. voličských hlasů, i když by chudáci voliči raději volili někoho jiného. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Politická úroveň protibabišovských debílků je dobře vidět např. z toho, že chtějí vyvolat hlasování o nedůvěře vládě, i když předem ví, že neuspějí. Jinak řečeno, zabývají se svými pseudoproblémy a problémy které vytvořili, místo aby se racionálně podíleli na řízení státu, jak mají v popisu práce. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud jde o Babišův střet zámů, nejprve opozice prosadila zákon (říká se mu případně lex Babiš), a pak se na něj odvolává, že u Bbiše došlo ke střetu zájmů. Směšné. A protože jim to nepomohlo, napráskali to v Bruselu, který vyslal tři kontrolory (z toho dva Čechy), a ti začali tvrdit, že Česko má vracet dotace. Takže opozice takto kálí do vlastního hnízda.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 00:06)

Milé Rakato, autor toho článku má pravdu, napsal něco, čehož jsem si jako nezávislý pozorovatel všiml také (můj původní nick tu na doktorce byl OBSERVER) Jenže se chvilkařema se ztotožnit nedokážu. Oni něco vyřvávají o OBČANSKÉ SPOLEČNOSTI, jenže já, když jenom zaslechnu tento havloidní termín, tak pomalu dostávám osypky, jako jsem je málem kdysi začal dostávat ze samotného Havla.-------------------------A to jsme ještě vůbec nic nevěděli o Šórošovi, povědomí o něm a o jeho rozvratné činnosti vůči normální společnosti vyplulo na povrch až při migrační krizi. Dnes vyplulo na povrch, že celého Havla financoval Šóroš.

13.6. (Čt, 13. 6. 2019 - 07:06)

Ok Dobře.

Jedovatej (Čt, 13. 6. 2019 - 04:06)

Z PL: "Předpokládám, že tím, že vznikla komise pro spravedlivé důchody, tak že i Ministerstvo práce a sociálních věcí přijde v krátké době s novou zprávou o stavu důchodového systému v Česku,“ doufá předsedkyně Národní rozpočtové rady. --- Národní rozpočtová rada ve své zprávě také předpovídá, že při zachování současného stavu by dosáhl dluh veřejných financí až 222 % HDP. Doufá tak, že se nastavení nakonec změní. „Tohle konečné číslo poukazuje pouze na rozsah nerovnováhy v situaci, která by nastala, pokud by ji politici neřešili,“ upřesnila Zamrazilová. Nelíbí se jí, že někdo kritizuje, že komise pro spravedlivé důchody má příliš členů. „Já si to totiž nemyslím, je potřeba najít široký konsenzus, a to nejen politický, ale i společenský,“ hájila složení komise Zamrazilová podle které jsou tam důležití lidé, kteří k věci mají co říct.

(Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Obrovsky-duchodovy-problem-hrozici-katastrofa-Bude-se-to-muset-resit-varuje-ekonomka-Zamrazilova-585205) ----- Komise pro spravedlivý důchody? Směšný... snad jediný, co se snažej pod taktovkou tý nádhery Maláčový změnit, jsou ženský důchody, prej jsou nízký a maj bejt vyšší. No baže... ale že ty ženský v součtu poberou za celej důchod víc než chlapi, který se dožívaj kratšího průměrnýho věku, vo tom ani slovo... --- "Nelíbí se jí, že někdo kritizuje, že komise pro spravedlivé důchody má příliš členů." - Aha. A kolik že jich tam je, nějakejch čtyrycet, mezi nima i zástupkyně z neziskovek? Je mi hluboce nejasný, na čem se asi domluví takovej chumel lidí, ideální počet jsou tak tři - nejlíp u mariáše. --- "... je potřeba najít široký konsenzus, a to nejen politický, ale i společenský," ... Aha. A jak dlouho už ho hledaj? Vzletný slova, který jen zakrejvaj skutečnek stav věcí - celý to "hledání konsensu" bude jako vobvykle jalový tlachání, svý k tomu bude říkat snad každej, kdo má do řiti díru, a vejsledek žádnej. No, a pokud u toho budou socani, je jasný, že se nezmění vůbec nic, v duchu socanskýho Špidlova "Zdroje jsou"... --- Jen naprostej blb volí socany.

Rakato (Čt, 13. 6. 2019 - 12:06)

Jakákoliv změna důchodů vždy přinesla další diskriminaci těch, kteří celý život poctivvě pracovali a vydělali si proto na slušný důchod, ve prospěch lidí, kteří z důvodu nízkého vzdělání nebo odporu k práci dělali málo nebo vůbec. Říká se tomu důchodová solidarita a je to loupež za bílého dne. Proč má pracant skončit s důchodem jen o jeden dva tisíce vyšším, než ten, který skoro nic na důchod neodváděl? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže další změna důchodů se ponese v duchu tzv. sociální spravedlnosti - nebude záležet na tom, kdo kolik na důchody vydělal, ale na tom, aby ženy, invalidé a povaleči brali stejné důchody jako ostatní.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V podstatě je už zbytečné a nesprávné mluvit od odvodu na důchod (ze mzdy) jako o odvodu - je to daň jako každá jiná, protože stát si přisvojil právo s takto získanými peněži libovolně čachrovat.

kecal (St, 12. 6. 2019 - 23:06)

Tehdy jsem v žádném případě necinkal.Pochopil jsem,že Havel je sedmilhář,že jde o změnu režimu na kapitalistický.Žasl jsem,když Václavák řval Havel na Hrad,Havel,syn kolaborantských rodičů s nacisty!!!!Jakmile byl zvolen,vzal si na Hrad jako "poradce" Knýšete Kchárla.To mně utvrdilo,že s republikou to půjce od desti k pěti a....nemýlil jsem se!!!!Ani mně ale nenapadlo,že byty v Praze budou tak drahé / 1 m plochy až 10.000 / při platech kolem 15-20 tisících.Jak drahé jsou dnes byty nazvané tehdy Vendelínem králíkárny??Co jste si vycinkali,to musím s vámi všemi sdílet i já.Pak přišla velká loupež,rozvrat republiky,sudy v Orlíku,návrat majetku šlechtě,vytunelování bank.Několik tisíc jedinců si dnes žije jako prase v žitě ale většina národa je na tom hůř,než za toho totáče.Je to hořké poznání,hořká pravda..........na cesty do Karibiku,Seyschely ani do Ameriky nemám.

Rakato (Čt, 13. 6. 2019 - 00:06)

Ty jsi pohrobek starých časů, a v hlavě máš pořád rudo. Byty v Praze jsou tak drahé, protože jsou lidé, kteří ty vysoké ceny jsou schopni zaplatit. Ty skřípeš zuby jen proto, že na ně nemáš. No a to má být vládní problém? Aby důchodce bydlel za tři tísíce nájmu v centru, jak to bylo dříve?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ale s Havlem máš pravdu - americký patolízal a vlezdoprdelka, a ekonomické embryo. Škoda, že nezůstal kuličem v pivovaru. Šel odtud za kulisáka, přičuchl k divadlu a napsal hru "Odcházení". Psychiatrická věc, svědčící o intelektuální nedostatečnosti autora. Větší blbost jsem neviděl. Zůstala po něm havloidní pakáž, která nám s pražskou kavárnou rozvrací republiku.

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 00:06)

Horší tu byl mamut, to byla naprostá komunistická fosilie, (tak jsem mu to tady natvrdo psal, že je komunistická fosilie), která tvrdila, že pamatuje hnusného TGM, už jako dospělá. Jenže, mamut se tu minimálně už dva roky neukázal, dle všeho už vymřel. Ale ALADIN se tu jeví, jako jeho úspěšný klon........................................Ty Rakato, píšeš většinou srozumitelně, i když v mnohých detailech s tebou nesouhlasím. Ale zdejší panoptikum? Jahodovej, mamut (ten už vymřel), sdfg, aladin. Škoda psát. Už dlouho se tu neukázal CYNIK - REALISTA, ten měl skvělé příspěvky.

Tony (Čt, 13. 6. 2019 - 23:06)

Já viděl pouze jeden úryvek hry od Havla, ve kterém Landovský nehorázně chlastal. Známí mi řekli, že ta hra vůbec o něčem jiném není, že v ní Landovský nehorázně chlašče po celé představení.--------------------------Tenkrát ještě neznali Jahodu, ten by toho Landovského trumfnul v kvantu vychlastaného piva z petek.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 14. 6. 2019 - 00:06)

ty hele Tony...nepřál jsi si,abych chodil na forum o obřízce,nechodím..napsal jsem totiž že nejsem blbec,ale ty děláš mě zde to samé,co já tobě nedělám tam....Provokuješ a mektáš blbost z cesty,aninevíš o čem...to tě z vlákna o obřízce již vyhnali?..Já tě varoval!...Zajímej se radči o uřezané předkožky chlapců,to tě rajcuje a uspokojuje a neplět' se do něčeho o čem nemáš přehled a čemu nerozumíš!

Tony (Pá, 14. 6. 2019 - 00:06)

Milej jahodovej, když došlo na lámání chleba, a mělo kvůli tvému nezřízenému životu dojít na tvou obřízku, kterou tu jako chorobný judofil vehementně obhahuješ,když ses dostal do problému kvůli nehoráznému pití petkového piva, které piješ po paletách, jak to na tobě poznal cynik-realista, tak se jí bál jako čert kříže. Osobně tobě bych jí zaplatil, abys neměl takové kecy. Nakonec sis tu fimózu, která vznikla z tvého masivního pití petkového piva prý nějak rozchodil. Kdoví jestli. Jdi sám na tu obřízku a pak až žvaň nesmysly při jejím obhajování. Já ti ji klidně zaplatím. Specielně tobě ano.

Shabbatot Jahoda (Pá, 14. 6. 2019 - 05:06)

Již ji nemám přes rok,beru prášky ....zato ty si již na harfu nezabrnkas

14.6. (Pá, 14. 6. 2019 - 08:06)

Jahodo zase žvaníš.Máš to určitě po mámě.

Shabbatot Jahoda (Pá, 14. 6. 2019 - 12:06)

sdfg,jsi čůrák

Bruce Dickinson (Pá, 14. 6. 2019 - 13:06)

On si s tím Mossad již poradí , stejně jako p*del s jídlem.

aladin (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

"Sýrie odmítla vstup vyšetřovatelům OPCW"......Ani se mu nedivím, jábych po zkušenostech se západní čestností nepustil do země ani MYŠ !!! Co kdyby mu tam něco donesly a pak by to jako NAŠLI !!!

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 13. 6. 2019 - 05:06)

chemický Asad se spíš bojí,aby tam něco jedovatého,hnusného a odporného,chemického svět nenašel....ale i kdyby to tam měl,po nářezu velikým abuškem od světového četníka(USA) si již nedovolí pouštět dětičkám do sklepa plyn...no...má to blbý...z jedné strany Američani ,NATO a celý normální kulturní svět a z druhé strany Israel a jeho nejlepší armáda na světě IDF....to jsou ale nervy!

aladin (Po, 17. 6. 2019 - 07:06)

"USA stupňují on-line útoky na Rusko, tvrdí list New York Times "........Jedna konspirační : USFT si sami napadnou své elektrické rozvodné sítě a pak to svedou na RUSKO, aby ho mohly napadnout, jako to udělal Hitler v případě Gliwice !!! USFT jsou Sionofašistický stát !!! Sionisté si ve své nadutosti neuvědomují, každá mince má svůj rub a líc !!! Snad jim to ale dojde dřív, než zničí celou planetu !!!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 18. 6. 2019 - 15:06)

Američani nejsou schopni vézt on-line útoky na Rusko do ruských Pc...ne...toto není možné,anebo jsi někdy Aladin viděl možnost napadnout dřevěné ,kuličkové školní počítadlo?!!!!!!

aladin (Čt, 20. 6. 2019 - 12:06)

Hele, ShabbaTot-Jahoda nespadl ti nějaký opradu robustní sčot na hlavu ???

Reklama

Přidat komentář