Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Čt, 13. 6. 2019 - 00:06)

Jo, vipadl jsem z Měsíce, inteligente. Tyto věci jsme probírali na fakultě, psychologie a psychiatrie jsme tam měli, i když jako vedlejšku, opravdu hodně.

Tony (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

Nebuď jedovatej. Je spojilo zcela něco jiného, i když je to tragické.

Miška (St, 12. 6. 2019 - 20:06)

Miško tady je horko i večer a neprší. Libor asi má nějakou melancholii, ale je to stále ještě čerstvý a snad se nebude utápět v depkách znovu. Myslím,že hlavně díky tobě a odbornému posouzení a rad to zvládá už dobře. Ten domeček to je odpavdu bomba a moc vám to přeju a ty lázně asi musí být moc hezké v tom Německu. Jestli to není daleko mohly bychom tam zajet třeba společně. Co ty na to? Taky ti přeju hezký večer a závidím vám ,že sprchlo a budete mít svěží vzduch. Já teď spím skoro nahá jen v kalhotkách a pod slabou dekou jak je teplo. Tak zítra. Pa

Tony (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

Off topic.

Nevím, jak je to v ČR, ale tu v Hamburku byla celý den nahoře deka, občas pršelo, chvílema i silně ale teď se vyjasnilo. Krásný pohled, Měsíc je v Déčku a na východě kraluje Venuše - Večernice. Ale tu na severu je to poněkad jinak, ale i u nás musí být ta Venuše při stmívání jako první hvězda a Královna večerní oblohy jasně vidět.

Klára (St, 12. 6. 2019 - 20:06)

Miško tady ještě je bouřka a prší, ale už slabší. Nikolka je u sebe a zalezla do postele. No snad ještě vyleze. Ona se opravdu bojí bouřky a já taky ,ale ona víc. Tak půjdu za ní a budeme ještě spolu něco chrout než půjdeme do pelíšků taky. Libor volal a chce si se mnou u zase o víkendu udělat z chaloupky výlet do Bad Sandau do koupaliště s vířivkama a relaxem a na to se těším. A koncem měsíce bude u notáře oficiálně uzavřena prý kupní smlouva na ten domeček a tak mám taky radost , ale víš jak to je. On mi chce dát darem půlku jen tak a já jsem z toho celá vedle. Stále pořád mi to nedochází. Dneska měl Libor i depku a byl smutný, ale snad se neopije. Od návštěvy toho psychologa to neudělal a smutní víc tak teprve podruhý. My tam ještě pojedeme za ním příští měsíc a tak to snad bude dobrý. Jdu za ségrou a tobě Miško přeji hezký spinkání.

Nm (St, 12. 6. 2019 - 22:06)

Člověk trpící depresemi je často "štědrý" .Klára, využij to ve svůj prospech.Možno takového už nepotkáš

Tony (St, 12. 6. 2019 - 23:06)

Milý rejpale----------vidím, že tu jenom rejpeš a vůbec se nevyznáš ve velké psychiatrii. Žádný člověk trpící manidepresivní psychózou, dnes se tomu říká korektně bipolární porucha osobnosti, není štědrý ve své depresivní fázi ale bezmyšlenkově rozhazuje ve fázi manické. Jenže, jak to tady čtu, tak to vše má u Libora racionální základ. Takže milý rejpale, takové hnusné rejpání mám "opravdu rád".

Nm (Čt, 13. 6. 2019 - 00:06)

To říkáš z vlastní skušenosti.Podľa tvého psaní to vipadá

Miška (St, 12. 6. 2019 - 20:06)

Baculka čurala několikrát a jen jednou jsem to měla nahonem a to ve škole a to se mi moc často nestává,ale jak bylo teplo hodně jsem pila a pak jsem dávala nohy k sobě před přestávkou a hned pospíchala o přestávce na záchod a čurala jsem asi jako dnes co psala Klárka o Nikolce. Jen jsem vyhrnula sukni a stáhla kalhotky proudilo to ven a trochu jsem načurala mimo záchod jak to šlo a ještě jsem nebyla v sedě.

Host (St, 12. 6. 2019 - 19:06)

A Miško co baculka tvoje, čůrala hodně a často nebo se jí moc nechtělo?

Miška (St, 12. 6. 2019 - 19:06)

Tak vidíš, holka je vpořádku a oblečení uschlo. Tady nemáme nic,jen vedro a te´d jsem přišla od cachtání domů a ani nemám moc hlad z toho tepla. Ještě písnu taky na dobrou noc.

Klára (St, 12. 6. 2019 - 19:06)

Ahojky Miško. Utekly jsme domů, protože jde velká bouřka a tak se zavřeme a budeme se bát.Ani jsme nečůraly venku ale radši doma a ségra jako první a její pipinka se spustila snad ještě ve stoje než si sedla na WC,asi ze strachu a já už čůrala normálně. Pozdravujeme na jih a chci poděkovat za podporu od vás ,co chtějí abychom své zážitky sdílely i zde po srpnu. Rádi si s vámi povídat budeme. Kámoška odpoledne odešla v suchém a bylo to ok. Dáme lehkou večeři a ještě ti písnu než půjdu do pelíšku.

Ikk. (St, 12. 6. 2019 - 15:06)

Souhlas a palec nahoru!

Gabina (St, 12. 6. 2019 - 14:06)

Moc díky . Jestli budete holky sem psát i po srpnovém setkání. Super. Moc díky ještě jednou také za mně a mé přátelé

Miška (St, 12. 6. 2019 - 14:06)

Tohle já znám Klárko, stalo se mi to jednou, ale to jsem byla na základce asi ve třetí třídě taky cestou domů. Ale já jsem se počurala jen málo, protože to pak šlo rozepnout. Taky nosím sukni v teple a dnes jsem ale s baculkou došla až domů a tam to pustila do trávy pod stromem u bazénku. Tak a půjdu se koupat. Tu holku nech v pohodě, jestli je u vás taky horko, za chvilku to bude suchý pa.

Klára (St, 12. 6. 2019 - 14:06)

Ahojky Miško, tak se stala čůrací nehoda, ne mně, ale kamarádce,šly jsme spolu domů a že se vyčuráme pod viaduktem a chtělo se nám oběma ale jí víc,a tak já v teple nosím sukni a bylo to hned vyhrnuty a čůrala jsem a Jana měla šortky a zadřel se jí zip a najednou to bylo a ona si je tedy pracně sundala nerozepnuté,ale když už to svlíkla,tak to bylo skoro hotový a všechno mokrý. Skoro plakala,ale vzala jsem ji k nám přes polní cestu,kde nikdo nešel a co myslíš,normálně jsem ji nechala v těch șortká h namočit v bazénku na zahradě a dala jsem ji náhradní kalhotky a ostatní se suší venku na šňūře. Jsem tady jen s ní a ségrou a tak se nic neděje.

Filip (St, 12. 6. 2019 - 11:06)

A co bude v tom srpnu?

Hana (St, 12. 6. 2019 - 13:06)

Nalistuj a přečti si pár stránek dozadu nebo nejlépe od str.22 až sem

Ikk. (St, 12. 6. 2019 - 11:06)

Klárko a Míšo na Slovensku skoro umřela moje dcera po znásilnění a operaci ve Zvolenu. Ty vole já nemůžu, jsem z toho našrot. Nic osobniho proti vám.

Ikk. (St, 12. 6. 2019 - 10:06)

Fakt dobrá zpráva. Holky pište čůrací zážitky i věci ze života. Já to s vámi žiju. A v Námestovu na přehradě si to Jakub za rámeček nedá, já tam budu. A jestli je rovnej chlap tak si to vyříkáme na férovku. Mně se to dotýká víc než můžete chápat. Tohle je hodně osobní.

Reklama

Přidat komentář