Reklama

Je normální když Můj mladší bratr masturbuje už v 11 letech ??

Darina (Pá, 24. 5. 2019 - 07:05)

Podobně jako Lenča, i já sleduji svého syna při onanii. O víkendech spíme na chalupě vedle sebe a tak to mám jako na dlani, v přímém přenosu. Překvapil mě způsob jakým si dělá dobře, ale zřejmě to tak kluci dělají. No každopádně si to užívá.

Filip (St, 12. 6. 2019 - 07:06)

to jezdite sami dva ? tak kdyz lezi vedle tebe a ví že může tak je jasný že mu to nemá co prekazit a je mu to příjemný. kolik mu je let ?

Darina (St, 12. 6. 2019 - 16:06)

Dva roky jsem rozvedená, jsme sami se synem a zhruba takovouto dobu jej mám možnost na chalupě sledovat. Obýváme prakticky jen dvě místnosti, další tři se budou renovovat, proto spíme na staré manželské posteli spolu. Dělá si to velice opatrně, vždycky pod peřinou, ale samozřejmě nejde to utajit. Já zase dělám, že spím. Jak se říká, ani nedutám a po očku ho sleduju. Někdy se i částečně odkryje a sám se dívá na to svoje honění. Víc mě však vzrušuje, když si to dělá pod peřinou. Teď mu bylo 13.

John (Pá, 24. 5. 2019 - 06:05)

Lenča konkatuje te me prosim na fb mi napiste John Kometa

John Kometa (Čt, 23. 5. 2019 - 23:05)

jake jsou z toho pocity kdyby nekdo chtel poradit napis te na fb mam tam bus(John Kometa)

Lenča (Pá, 24. 5. 2019 - 04:05)

Potají sleduju svého skoro o čtyři roky mladšího bráchu při jeho onanii. Máme jeden pokojíček paravanem půlený a našla jsem si místečko, kde na něj vidím. Teď měl dvanáct a dělá si to snad pořád. Někdy je odkrytý a tak jsem poznala i jakým způsobem si ho honí. Moc mě to vzrušuje a ač mám známost, tak se nemůžu dočkat až zase večer, nebo ráno budu sledovat svýho malýho brášku.

Honza (Čt, 14. 5. 2020 - 12:05)

A pozoruješ bráchu dodnes? A dělá to vůbec ještě? Já kdyby jsem měl možnost někoho takto sledovat tak neváhám a jdu do toho. Ještě před několika měsíci měla naše sousedka na našem dvoře okno zabezpečené mřížemi a síťkou. Skoro vždy v podvečer se dívala na p0rn0 stránky, a díky umístění televize jsem viděl, na co se dívá. Jednu dobu bydlela s nějakým chlapem, večer se tam ozývaly divné zvuky. My máme na dvoře taky okno, a díky přizpůsobení oken jsem mohl tajně pozorovat, co tam dělají. Vždy jsem byl z toho velice rozrušený. Jediný problém byl ten, že si někdy zatáhla žaluzie. Jednou pozdě večer jsem se šel kouknout co se děje a v okně byl právě ten chlap a úplně nahej. Přes uzoulinkou škvíru mezi žaluziemi jsem pozoroval, co budou dělat a ten chlap chvíli jakoby tam stál schválně, jakoby věděl, že tam jsem. Často tam po sobě hulákali, a to i přes den, kdy u nás byli příbuzní. Neteř měla 6 roků a i přesto tam pobíhali nazí a sprostě hulákali. Nedávno se sousedi odstěhovali, okno se zazdilo, a nastěhovali se jiní lidé. Byla to divná ženská.

Karel (Pá, 24. 5. 2019 - 11:05)

Lenko, a masturbuješ taky po tom, co toho bráchu vidíš při onanii?

Lenča (Ne, 26. 5. 2019 - 04:05)

Když ho sleduju tak se jen tak jemně dráždím a až není doma tak si pak vezmu jeho spodní prádlo, většinou trika, do kterých se utírá a začnu s masturbací.

Návštěvník (Pá, 24. 5. 2019 - 06:05)

napiste mi prosim na fb mam tam bus John Kometa

Lenča (Pá, 24. 5. 2019 - 11:05)

Jen jsem se zapojila do této diskuse a nikam jinam psát nebudu. Co mě nejvíc zaujalo je to, jak si to kluk dělá dobře. Tedy technika onanie.

John (So, 25. 5. 2019 - 18:05)

jaky jsou pocity pro tebe

Lenča (Ne, 26. 5. 2019 - 04:05)

Když tě to zajímá, tak jsem prostě vzrušená na nejvyšší možnou míru. Musím se mezi nohama třít velice opatrně a hlavně jemně, jinak bych byla hotová snad během minuty. Většinou se mi to daří natáhnout až na hodinu do orgasmu.

John (Ne, 26. 5. 2019 - 08:05)

bych sel si z tebou psat do nejakeho chatu soukroumym

Lenča (Ne, 26. 5. 2019 - 19:05)

Témata v Doktorce sleduju pravidelně avšak toto byl můj první příspěvek jak sleduju brášku. S nikým si dopisovat zatím nechci. Třeba časem. I když mě to rajcuje, když ho tak vidím jak si to dělá, a proto jsem to sem napsala a podělila se s ostatními.

Návštěvník (Po, 27. 5. 2019 - 05:05)

popises mi to strucne prosim

Lenča (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

To chceš popsat jeho onanii? Třeba teď v sobotu ráno slyším že se probudil a s jistotou vím, že za chvíli si to začne dělat. Opatrně jsem se překulila k místu, odkud na něj škvírkou vidím. Začal jako vždy, pod peřinou, jednu nohu měl, jak má ve zvyku, odkrytou. Dělá to velice potichu, přikrývka se jen nepatrně zachvívala. Vícekrát na chvilku přestal a zase začal. Asi po pěti minutách začal být neklidnější, malinko více začal oddechovat, ale pořád vcelku potichu. Najednou začal pohybovat hlavou, hodně zleva doprava. To už vždycky vím, že se blíží ejakulace. Asi po půl minutě to na něho přišlo. Začal dosti vydechovat a to vím, že mu teče ven semeno. Asi 2 minuty byl dosti rozrušen, pak se pomalu uklidnil. Mezitím se odkryl a vypustil semeno z péra do slipů, které tam má navíc. To už ho cítím. Onanuje jen ukazováčkem a tře si jím žalud přes predkožku. Proto mu semeno zůstane pod kůžičkou. Moc jsem se rozepsala, ale aspoň víš, co několikrát týdně vidím a co mě hrozně vzrušuje.

Návštěvník (Po, 27. 5. 2019 - 10:05)

ty u toho delas neco nebo nn

Lenča (Po, 27. 5. 2019 - 13:05)

Dnes nejsem ve škole, tak hned ti odpovím. Když brášku sleduju, tak nedělám prakticky nic. Jen si levým ukazovákém malinko honím poštěváka. Skutečně jen minimálně si ho dráždím. Na opravdovou masturbaci čekám, až brácha odejde. To si pak vezmu k sobě jeho spermie, které zanechal ve slipech či v nějakém spodním prádle a začnu se sebeuspokojováním. Nevím, ale je mi to trapné tady psát, co s jeho semenem všechno dělám. Aby si o mě někdo nemyslel, že su úchylná nebo tak. Prostě snažím se ty spermie využít na sto procent při mojí onanii, jestli víš, jak to myslím. Jestli to tak stačí, jak jsem naznačila. Prostě úžívám si to.

Jirka. (Po, 27. 5. 2019 - 15:05)

V klidu, každý je nějak úchylný, jen si myslí že není a ryje a pomlouvá druhé. Takových tady je dost a dost. Schválně kdo se ozve jako první.

Reklama

Přidat komentář