Reklama

Tresty v práci

luci (Út, 11. 6. 2019 - 11:06)

V mnoha případech má výprask sexuální podtext , ty ženy to vzrušuje a někdy to jen výpraskem nekončí.

Veronika (Po, 3. 6. 2019 - 06:06)

Já jsem v práci teprve půl roku po výšce. Od začátku mi šéfka vyhrožuje, že dostanu na holou, když udělám něco špatně atd. V pátek jsem skutečně od ní na holou (přes tanga) dostala. V jejím kanclu ohnutá přes stůl 10 ran páskem.

Pomstitel (So, 8. 6. 2019 - 17:06)

To neumíte chytit tu hůl a ohnout šéfku? Já byc ji dal, jen by zkusila!

Veronika (Út, 11. 6. 2019 - 08:06)

no lepší páskem na holou než peníze z výplatu dolů

Nika (Út, 11. 6. 2019 - 10:06)

Dostáváš jenom ty, jako v práci nejmladší? Šéfová bude asi o dost starší, že?

Veronika (Út, 11. 6. 2019 - 13:06)

Mně je 28 let šéfce něco k 50tce . Dostávám asi jenom já, nevím.

Jirka. (Čt, 30. 5. 2019 - 14:05)

Holky, vy si to skvěle užíváte, podle toho co čtu.

Anka (St, 29. 5. 2019 - 19:05)

Já to mám podobné s Janou, jen naštěstí mám taky mladou ale holku, která je fakt přísná. Pracuji ve skladu a stačí se trochu opozdit, nebo hned nejít k výdeji a už k ní musím domů dělat služku a při tom si mne vychutnává. Většinou jí uvařím kávu a podám vařečku nebo rákoskou, někdy stačí obnažit zadek a jindy musím donaha a dostávám buď ve stoje nebo se přehnu přes její kolena. Pak už uklízím tak jak jsem, nesmím se ustrojit. Ráda mne také tahá za bradavky nebo fackuje přes prsa. Určitě se jí to moc líbí, když vidí jak se bojím a prosím jí.

Jana (St, 29. 5. 2019 - 18:05)

Jsem těsně před důchodem, jenže bych chtěla ještě pracovat. Už několikrát jsem byla od šéfa potupně bita. Poprvé to bylo za hloupou chybu a on mne zavolal a nabídl mi předčasný odchod do důchodu. Omlouvala jsem se a prosila ho a on mi najednou začal týkat a řekl, zasloužila bys na zadek. Nějak jsem si to nedomyšlená a řekla tak ano. On hned napsal papír, kde stálo, že jsem způsobila škodu a chci za to být bita přes holou zadnici. Když jsem to podepsala, tak mi řekl, že to chce slyšet pěkně nahlas, jak ho prosím aby mne nasekal přes holou a pustil diktafon, bylo to potupné, ale i vzrušující. Pak si odsunul židli a řekl svlíkni si sukni a spoďáry a ohnout přes kolena a pomalu mne plácal a ptal už si dáš pozor? A stále znova. Dal mi asi 10 ran a řekl postav se ať vidím jak by vypadala má babička zepředu, nevím co mne to napadlo, ale dala jsem si na ni ruce, to ho rozlobilo a řekl, takže to nestačilo? Podej mi pravítko a ve stoje mne s ním pleskal přes zadek a ptal už budeš poslouchat, stydíš se, ještě jednou neposlechneš a odepnu řemen. Musela jsem se před něho postavit a rozkročit se a párkrát mne pleskl i přes ní. Nakonec jsem políbila pravítko a poděkovala. Ani to moc nebolelo, sice se to občas opakuje a je to i vzrušující a pracují dál.

Lada (St, 29. 5. 2019 - 22:05)

Jani tobě se to líbí, ale co když budeš muset být milá a mazlit se s ním? Protože jeho tvé biti na holou určitě vydráždí a pokud ho neuspokojíš, tak tě může trestat třeba řemenem až budeš mít zadek fialový, uvédomuješ si to? A nebo mu budeš muset sloužit a třeba i jeho holce a ta tě bude taky trestat a mladý holky dokážou být zlý. Slyšel jsem vyprávět jak 19letá snacha trestala tchýni nejen bití prutem či vařečkou přes obnažený zadek, ale i prsa a do pindy jí strkala zázvor nebo feferonku jen za to že něco zapomněla, nebo hned neudělala. Prý stačilo, aby jí hned ráno neuvařila včas kávu a musela si sama dát do spoďárů zepředu i že zadu kopřivy a v zimně ji dala ledovou lžící přes rozevřenou pindu. Kdyby to řekla tak by šla do blázince. Donutila i manžela, že když zapomněla připravit pro kamarádky pohoštění a prý byla ještě drzá a nesvlíkla se aby ji jí pomohl držet a svléknout a dostala takový výprask a musela přísahat, že už to nikdy neudělá a vždy poslechne a kdyby né, tak že ji před bití svážou a i pak bude furt nahatá.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 11:04)

Panenkám se to asi musí líbit, nebo se mýlím? Jinak by si to asi nenechaly dělat. Asi jim po tom z pipiny pěkně teče jak z toho mají orgasmus.

luci (Pá, 19. 4. 2019 - 09:04)

Některým ano , ale většině určitě ne .

Nika (Čt, 18. 4. 2019 - 11:04)

Řeknu ti to asi takhle, zatím mi to nevadí. Kdyby ano, tak buď změním zaměstnání nebo si budu stěžovat. A dalo se na to určitě zeptat slušněji.

Návštěvník (Čt, 18. 4. 2019 - 11:04)

Je to takové zvláštní a pokud se ti to líbí, tak není důvod se hned čertit. Chtěl jsem jen vyvolat nějakou reakci a dozvědět se jak to bereš. Je to přeci sado maso salonek a ještě k tomu připínák a bylo by to dokonalé. Třeba by si šéfová dala říct. Každému se líbí něco jiného a to je na jednu stranu dobře. Zase se v práci nenudíš.

Nika (Čt, 18. 4. 2019 - 14:04)

Vůbec to není tak, jak si to ty ve své sado-maso fantazii představuješ. Moje šéfka je ve věku mojí mámy, jen je možná přísnější a ráznější jako ona a to mi možná trochu imponuje. Moje máma mě nikdy nebila a vychovávala mě více jako moje kamarádka než máma.

Návštěvník (Čt, 18. 4. 2019 - 14:04)

Pro mě je to dost nepochopitelné, asi mám mooooc dlouhé vedení, ale ženy to mají asi jiné. Dobře, tak máma tě neřezala a teď si to chceš vynahradit? A tak se ti to líbí a a dělá ti to dobře? Mě tohle udělat v práci, tak toho nadřízeného seřežu, až by z toho byl asi průšvih. S šéfovou nevím, asi by to bylo jiné, to nedovedu říct.

Nika (Út, 23. 4. 2019 - 09:04)

Nechci si nic vynahrazovat a taky neříkám, že se mi to líbí. Jenom je to něco jiného, jiný přístup, respekt, vážnost, nevím jak to mám nazvat, protože až doteď jsem to v takové míře nepociťovala ani k rodičům, ani k učitelům nebo k někomu jinému.(A ne, nejsem lesba…) Možná proto mi těch pár na zadek v rámci toho vztahu k šéfové až tak nevadí.

Lucie (Út, 23. 4. 2019 - 10:04)

u nás se dávalo dnes pomlázkou :-) auuuuu

??? (Út, 16. 4. 2019 - 11:04)

Vam to asi je...be.to kde sme?

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 11:04)

Co je to za sado maso?

Reklama

Přidat komentář