Reklama

Tresty v práci

Pedro (So, 10. 8. 2019 - 14:08)

Joo tak to šlo celkem o dost peněz .. A chalu i ty tanga .. lepší aspoň to málo než vůbec nic ..

trevize (St, 17. 7. 2019 - 09:07)

To já bych si určitě vybral to neplacené volno než mít 4 dny pořádně seřezaný zadek. Ale možná se ti to v budoucnu zalíbí, protože když s tím šéfka jednou začala a ty jsi souhlasila, tak to s největší pravděpodobností bude mít pokračování.
Před pár lety jsem byl v podobné situaci. Jednou jsme v práci trochu oslavovali, zůstali jsme nakonec jenom šéfová a já, povídali jsme si taky o tom jak je to s ní někdy v práci těžké až k nevydržení. Až přišlo k situaci, že jsem řekl, že by si zasloužila pořádně na zadek a ona to na mé překvapení neodmítla. Tak jsem ji poprvé seřezal prdelku nejprve rukou a pak pravítkem. Od té doby se to dělo pravidelně asi dva roky až dokud jsem nezměnil zaměstnání.

PEtra (Čt, 18. 7. 2019 - 07:07)

no já netušila, že to myslí až tak vážně a že dostanu takový výprask. Kablíkem na holou to strašně štípalo....

René (St, 19. 6. 2019 - 19:06)

take jsem parkrát dostal od šefové na holo,a ještě při mé smůle je to mamky známa

Honza (Út, 11. 6. 2019 - 14:06)

Pracuji ve firmě svého nevlastního syna. Velice dobře platí a tak si necham lecos líbit. Tresty jsou na denním pořádku. Když zkazim něco já ale i když zkazí něco kolega nebo kolegine protože jim dělám partaka a mám je na starosti. Vždycky musím do kanclu a vysvětlovat. Někdy to zpraví pár facek ale občas musím i do naha a na kolena. Nastavit zadek a pěkně přijmout pětadvacet páskem.

Veronika (Út, 11. 6. 2019 - 14:06)

jo jo, mám těch 25 stejně. Vždy přehnout přes stůl s holým zadkem

Venca (So, 8. 6. 2019 - 17:06)

Loni v létě jsem vzal na výpomoc do mého krámu mladou devatenáctiletou holku od nás ze vsi. Sama mi řekla, že když něco udělá špatně, tak je zvyklá dostat na zadek. A tak, když udělá nějakou krpu, ji vezmu do skladu, tam si sundá pracovní plášť, opře se o polici a já jí nařežu zadek.

Nika (Po, 10. 6. 2019 - 13:06)

Musí se jí to aspoň trošinku líbit, když vám to sama navrhla. Já taky občas dostanu na zadek od starší kolegyně a když jsme si určili hranice jak a kde to provádět, tak to akceptuji, protože jsem v práci spokojena a mám k ní určitý respekt a její chování ke mně mi imponuje. Nemá problém mi něco vysvětlit nebo pomoct když to potřebuji no zároveň si umí zachovat potřebný odstup, protože je o dost starší.

luci (Út, 11. 6. 2019 - 11:06)

V mnoha případech má výprask sexuální podtext , ty ženy to vzrušuje a někdy to jen výpraskem nekončí.

Veronika (Po, 3. 6. 2019 - 06:06)

Já jsem v práci teprve půl roku po výšce. Od začátku mi šéfka vyhrožuje, že dostanu na holou, když udělám něco špatně atd. V pátek jsem skutečně od ní na holou (přes tanga) dostala. V jejím kanclu ohnutá přes stůl 10 ran páskem.

Pomstitel (So, 8. 6. 2019 - 17:06)

To neumíte chytit tu hůl a ohnout šéfku? Já byc ji dal, jen by zkusila!

Veronika (Út, 11. 6. 2019 - 08:06)

no lepší páskem na holou než peníze z výplatu dolů

Nika (Út, 11. 6. 2019 - 10:06)

Dostáváš jenom ty, jako v práci nejmladší? Šéfová bude asi o dost starší, že?

Veronika (Út, 11. 6. 2019 - 13:06)

Mně je 28 let šéfce něco k 50tce . Dostávám asi jenom já, nevím.

Jirka. (Čt, 30. 5. 2019 - 14:05)

Holky, vy si to skvěle užíváte, podle toho co čtu.

Anka (St, 29. 5. 2019 - 19:05)

Já to mám podobné s Janou, jen naštěstí mám taky mladou ale holku, která je fakt přísná. Pracuji ve skladu a stačí se trochu opozdit, nebo hned nejít k výdeji a už k ní musím domů dělat služku a při tom si mne vychutnává. Většinou jí uvařím kávu a podám vařečku nebo rákoskou, někdy stačí obnažit zadek a jindy musím donaha a dostávám buď ve stoje nebo se přehnu přes její kolena. Pak už uklízím tak jak jsem, nesmím se ustrojit. Ráda mne také tahá za bradavky nebo fackuje přes prsa. Určitě se jí to moc líbí, když vidí jak se bojím a prosím jí.

Jana (St, 29. 5. 2019 - 18:05)

Jsem těsně před důchodem, jenže bych chtěla ještě pracovat. Už několikrát jsem byla od šéfa potupně bita. Poprvé to bylo za hloupou chybu a on mne zavolal a nabídl mi předčasný odchod do důchodu. Omlouvala jsem se a prosila ho a on mi najednou začal týkat a řekl, zasloužila bys na zadek. Nějak jsem si to nedomyšlená a řekla tak ano. On hned napsal papír, kde stálo, že jsem způsobila škodu a chci za to být bita přes holou zadnici. Když jsem to podepsala, tak mi řekl, že to chce slyšet pěkně nahlas, jak ho prosím aby mne nasekal přes holou a pustil diktafon, bylo to potupné, ale i vzrušující. Pak si odsunul židli a řekl svlíkni si sukni a spoďáry a ohnout přes kolena a pomalu mne plácal a ptal už si dáš pozor? A stále znova. Dal mi asi 10 ran a řekl postav se ať vidím jak by vypadala má babička zepředu, nevím co mne to napadlo, ale dala jsem si na ni ruce, to ho rozlobilo a řekl, takže to nestačilo? Podej mi pravítko a ve stoje mne s ním pleskal přes zadek a ptal už budeš poslouchat, stydíš se, ještě jednou neposlechneš a odepnu řemen. Musela jsem se před něho postavit a rozkročit se a párkrát mne pleskl i přes ní. Nakonec jsem políbila pravítko a poděkovala. Ani to moc nebolelo, sice se to občas opakuje a je to i vzrušující a pracují dál.

Lada (St, 29. 5. 2019 - 22:05)

Jani tobě se to líbí, ale co když budeš muset být milá a mazlit se s ním? Protože jeho tvé biti na holou určitě vydráždí a pokud ho neuspokojíš, tak tě může trestat třeba řemenem až budeš mít zadek fialový, uvédomuješ si to? A nebo mu budeš muset sloužit a třeba i jeho holce a ta tě bude taky trestat a mladý holky dokážou být zlý. Slyšel jsem vyprávět jak 19letá snacha trestala tchýni nejen bití prutem či vařečkou přes obnažený zadek, ale i prsa a do pindy jí strkala zázvor nebo feferonku jen za to že něco zapomněla, nebo hned neudělala. Prý stačilo, aby jí hned ráno neuvařila včas kávu a musela si sama dát do spoďárů zepředu i že zadu kopřivy a v zimně ji dala ledovou lžící přes rozevřenou pindu. Kdyby to řekla tak by šla do blázince. Donutila i manžela, že když zapomněla připravit pro kamarádky pohoštění a prý byla ještě drzá a nesvlíkla se aby ji jí pomohl držet a svléknout a dostala takový výprask a musela přísahat, že už to nikdy neudělá a vždy poslechne a kdyby né, tak že ji před bití svážou a i pak bude furt nahatá.

Návštěvník (Út, 16. 4. 2019 - 11:04)

Panenkám se to asi musí líbit, nebo se mýlím? Jinak by si to asi nenechaly dělat. Asi jim po tom z pipiny pěkně teče jak z toho mají orgasmus.

luci (Pá, 19. 4. 2019 - 09:04)

Některým ano , ale většině určitě ne .

Reklama

Přidat komentář