Reklama

Délka nebo šířka - co je u penisu důležitější?

Anonym (Út, 11. 6. 2019 - 21:06)

No jo no pár takových troubu se najdou no.

Steve (St, 12. 6. 2019 - 17:06)

Troubů? Spíš úchylů ...

Návštěvník (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Takový chlap ti na to sere že m a 5 orgasmu s 13 cm, pokud ví jaky je orgasmus s tlustym a velkým penisem. A na takový keci, jako ze pokud je tam laska, tak na velkosti nezáleží, tak ma to ti chlap z vysoka sere Holka na takovou lásku hahahahha

Anonym (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Holky pořád nechápou, ze chlap nebude milovat, nelze milovat a být poníženy to přeci nejde.

luci (Út, 11. 6. 2019 - 10:06)

Ale jde , samozřejmě ne u každého , ale jsou tací , kteří to ponížení prostě potřebují a vzruší se .Potom mohou být připuštěni na kteroukoliv ženu jako býci na krávu / může to být i stařena /a jsou spokojení.

o|o (Út, 28. 11. 2017 - 15:11)

Je to pravda! Když se nepostaví tak ho můžeš honit třeba po návsi a ta délka nebo šířka je ti víš na co?

23 cm (Út, 28. 11. 2017 - 10:11)

Dokud jí nelezou oči z důlků a nekouká jí z krku tak je krátkej!

Dan (Út, 28. 11. 2017 - 09:11)

K děložnímu čípku, a...Pěkně napsáno ze zivota.Podobne jsem to já zažil.Mam ho menšího,přítel ženy ho má 22cm.Sex s ním má neuvěřitelný.
Třese se pak celý večer.Hod velky je velký.Na zádni stenu dosáhne jen velký.Kam se hrabe malý.

??? (Út, 28. 11. 2017 - 08:11)

Já si myslím, že než délka a šířka je důležitější aby se aspoň postavil. K čemu by ti to jinak bylo?

helan (Út, 28. 11. 2017 - 06:11)

Myslím,že důležitější je šířka a délkou narážet na děložní čípek.

Iveta (Út, 28. 11. 2017 - 06:11)

Můj ideální rozměr je 18x5cm to jsem plná na šířku i délku a s obnaženým žaludem.

Milda (Pá, 28. 4. 2017 - 22:04)

K děložnímu čípku, a dál

Jak hluboko jsi byl uvnitř vagíny tvé ženy? Myslíš že jsi narazil až na dno, naplnil ji tak mnoho jak může zvládnout? Je více místa za bodem kdy jsi až na dně. Sotva jsi se dotkl jejího děložního čípku, ale za děložním čípkem čeká více potěšení. Je to jen o 3 až 5 centimetrů dále.
Nyní nutná anatomická vsuvka. Průměrný ocas tlačí na přední část děložního hrdla, známého jako anterior fornix, přední poševní klenba. To je velmi bolestivé pro ženu a pravděpodobně vykřikne "au" jestli jsi vrazil ocas energicky do něj. Za přední poševní klenbou je oblast známá jako posterior fornix, zadní poševní klenba. To je nejhlubší část vagíny a muž potřebuje jen jedno ke vstupu. Délku.
Malý penis nedosáhne na děložní hrdlo, anterior fornix, posterior fornix a nestimuluje životně důležité zóny v pochvě. Průměrný penis dosáhne jen na a také není intensivně stimulován žalud penisu. Zadní poševní klenbu, zónu působící mnoha ženám intenzivní rozkoš, dosáhne jen velký penis. Je o 3 cm hlouběji než přední poševní klenba. Stimulována dává ženám pocit extrémně hlubolého proniknutí a u některých žen je to bod více citlivý než klitoris. Je to také bod rozkoše pro muže. Stěny zadní poševní klenby mají měkce houbový, pružný povrch odlišný od zbytku vagíny. Stimulace žaludu je v zadní poševní klenbě velmi silná.
Mužů s délkou méně než 15-17cm se to netýká. Potřebuješ alespoň 17-20cm. Ano, na velikosti záleží. Bez délky jen bolestivě narážíš na přední část děložního hrdla a nikdy nepronikneš za něj.
Co se stane když ocas dosáhne nejhlubší část vagíny, za děložním hrdlem?
Popsáno ženskými slovy. "Je to celotělový orgasmus." "Já cítím orgasmus explodovat ve vlnách od hlavy po špičky nohou." Je to jako jet přes několik zvlněných kopců. Jak se dostanu na vrchol jednoho, přijde plateau a pak jedu na vrchol dalšího kopce. To může pokračovat hodiny, dlouho potom kdy jsme přestali souložit."
Je to nejsilnější druh orgasmu co může žena mít.
Nyní popsáno z mužské perspektivy, čeho jsem byl svědkem osobně. Když jsem se zeptal mé ženy jaké to bylo, ukázala mi to reálně o několik měsíců později.
Když druhý muž zasunul ocas do ní zezadu, kousek po kousku, její výraz tváře se znatelně změnil jak posledních 5 cm zmizelo v ní. Podívala se na mě a řekla "Je tam." Trvalo to jen minutu a pak jsem zjistil o čem mluví. On vytáhl 5 cm jeho ocas a ona řekla, "Jeho ocas se otíral o mé děložní hrdlo. To je kde tvůj ocas je příliš krátký dosáhnout." Ona se podívala za sebe a řekla, "Ukaž mu co se stane když samec s opravdovou kládou mě udělá."
Na to, on pomalu zasunul posledních 5 cm znovu dovnitř a ona hlasitě zasténala. Nikdy jsem moji ženu neslyšel dělat takový hluk během sexu. On pomalu pohyboval posledními 3 cm ocasu dovnitř a ven, podle všeho zůstával za děložním hrdlem celou dobu. Její ruce svíraly prostěradlo pevně jak mohla a jen sténala. Doufal jsem že může říct aspoň jedno slovo. Chytil ji za vlasy, zvedl hlavu a já uviděl výraz její tváře, To byla výraz čisté a úplné extaze.
Nic jsem neříkal a předpokládal že jí bylo zřejmá má přítomnost. Jeho ocas byla jediná věc která ji zajímala, jak ukazoval výraz její tváře.
V minutě, celé její tělo začalo se chvět. Vypadalo to jako by měla nejsilnější orgasmus v životě. Udržoval pomalý rytmus, jen poslední 3 cm, jak její tělo se přestalo třást a pak začalo za 15-30 sekund znovu. Šlo to znovu a znovu dokola až jsem ztratil pojem, kolikrát se její tělo zachvělo jak v zemětřesení. Byl jsem němý jak jsem zíral v úžasu. Něměl jsem ponětí že tělo mé ženy může tak reagovat během soulože.
Poté mi řekla. "Nyní víš proč mám ráda velké ocasy, protože tvůj ptáček mě tak neudělá jako jiné ocasy.
To byla mocná připomínka jak nedostatečný k uspokojení ženy můj ocas je.

Milda (Pá, 28. 4. 2017 - 21:04)

4 důvody proč chce velký ocas

Zeptej se ženy jestli na velikosti záleží a obvykle odpoví "ne".
Avšak žena která měla sex s dobře vybaveným samcem ví to lépe. Delší a širší ocas vytváří více příjemných zážitků pro ni, jestli muž ví jak ho používat.
Pokud má na výběr mezi velkým ocasem a průměrným ocasem, zkušená žena zvolí velký ocas téměř pokaždé. Proč? Dobře, tady jsou 4 důvody:
1. Každý nerv uvnitř její vagíny je stimulován ve stejnou dobu. Vagína má mnoho tlakově citlivých nervových zakončení které detekují pocit roztažení a tyto senzory lze jemně naladit k detekci změny šířky penisu.
Průměrně velký ocas stimuluje jen některé s těchto nervových zakončení při pohybu dovnitř a ven, ale velký ocas stimuluje všechny z nich ve stejnou dobu. To způsobí přetížení snímačů, které ona miluje!
2. Cítí velký ocas hluboko v sobě. Průměrný ocas dráždí obvykle dostatečně hluboko. Avšak vagína může pojmout mnohem větší ocas když žena je extrémně vzrušena a velký ocas dráždí místa která obvykla nejsou drážděna.
3. Žena shledává muže s velkým ocasem více přitažlivého než muže s průměrným nebo malým ocasem. Vědomí že muž s velkým ocasem chce mít sex s ní je pro ni vzrušující. Raději by rozdrtila jině ženy které chtějí mít s ním sex.
4. Může mít orgasmus rychleji a vícenásobně protože šířší penis roztáhne její pysky a tlačí její klitoris blíže k její vagíně a tím dráždí při každém zásunu o jeho ocas.
Jak můžeš vidět, tvá žena si vybere velký ocas před průměrným ocasem většinou pro tyto důvody.

luci (Ne, 22. 7. 2018 - 23:07)

Spravne, hlavni je tloustka,...To musíš souložit s kondomem? Vždyť je to jako bys lízal med přes sklo.

David (Ne, 22. 7. 2018 - 23:07)

K čemu dlouhýho?Kam...Spravne, hlavni je tloustka, aby ho tam zenska citila.. ja ho mam 17 obvod a 17,5 delka. Akorad mi nejde nasadit kondom..

Hana (Pá, 20. 7. 2018 - 23:07)

každý sex si beru k sobě robertka a ten ten sex vylepší.Nejlepší je kukuřice zralá a to je rajc.

Nejsem na to zv (So, 24. 3. 2018 - 10:03)

Zajímalo by mně holky, co...Selena

Múže být kratší (So, 24. 3. 2018 - 10:03)

tloušťka je boží.Renata 38

Adéla (Pá, 16. 3. 2018 - 10:03)

Je to opravdu hodně...Jsem vzrušivá klitorálně tak že sex je jen občasný,zasunutí mi nic neříká, ale vzájemná masturbace je fajn.

Prášil (Ne, 29. 1. 2017 - 09:01)

Mám ho tak pevnýho a dlouhýho, že mi na něj žena věší prádlo!

Reklama

Přidat komentář