Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Waco (Út, 11. 6. 2019 - 13:06)

Tak to teda bylo fakt drahý pivo. Sakra a já myslel, že v Německu v takový zemi pivařů musí bejt knajpa na každým rohu...

Tony (Út, 11. 6. 2019 - 22:06)

Ona tam před patnácti lety u Labe knajpa byla ale jak tam rozšířili průmyslovou zónu, tak šla k zemi. Teď je tam jenom obchodní centrum a ta průmyslová zóna. Jenže byl svátek, ty letnice a tak bylo obchodní centrum zavřené. --------------------------Jinak, to jsem celej já, dám si pár piv a v ten moment přestanu věřit, co se tu píše. Ke všemu mě v tomto naočkoval jeden Němec na jednom německém fóru. Jenom tu okopčím, co jsem dnes ráno napsal jinam------------------Tyto báchorky na internetu jsou opravdu věrohodné. Teď to rozsekl jeden Němec." "VIDĚL JSEM NA NETU ŽENSKOU, KTERÁ TVRDILA, ŽE JE ZASNOUBENÁ S MUZIKANTEM KEVINEM KÖHLEREM. ALE ON JE ŽENATÝ S CHLAPEM."-------------Jinak vidím, že se tu holky předvádějí tak, jak to tu před pěti lety dělával pravý Jakub, ještě s Maxem a Raubířem. Doteď jsem si myslel, že toto dělají pouze kluci ale teď vidím, že to dělají i holky.

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

Markétka to nezvládla a četla jsem její příspěvek, ale stalo se, že jsem to nakonec nezvládla ani já. Bylo mi sice skoro dobře, ale stále mně to tlačilo v žaludku a začala mně ještě šíleně pálit žáha. Byly jsem se ségrou na zahradě a najednou se mi udělalo tak špatně, že ani jsem to nestihla domů a vyblinkala jsem se natřikrát u stromu pod třešní na naší zahradě. Ségra hned běžela za mamčou, že je mi špatně a ta je z toho trochu vyděšená, ale už je to dobrý. Iku, tys láhev tedy neprohrál. Jen jsem to v sobě udržela déle a kdybych se nenajedla před tím, tak bych to ustála. Mamče jsem řekla, že mi asi nesedla večeře a ona mne rozhodila dotazem jestli nejsem těhotná a že si mám udělat těhotenský test a že mi ho zítra koupí. No marně jsem ji přesvědčovala, že jsem měla před týdnem holčičí dny. Ten test si udělám klidně. Miško,tak jsme dopadly nakonec stejně. Hezky se vyspinkej, snad nebudeš potřebovat ještě večer se vyčistit a písneme si zítra.Pa

ikk (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

To je vojeb jako stehno. No Klárce jsem nevěřil, ale dala to. Miška tam to bylo jasný,že se pobleje a ostatní to zvládli. Takže jsem prohrál lahev a tedy Námestovo , hotel Slezský dvor 23.6večer na recepci Igor se slivkou bude čekat!

Markéta (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

Omlouvám se, ale nemohla jsem se ozvat dříve. Přiznám se, nezvládla jsem to a za pár minut jsem se poblinkala a ještě asi za čtvrt hodiny podruhý a až teď je mi lépe. Martin je tu se mnou, zvládl to jako by si dal sepervelkýho panáka, ale chtěl pít moji moč a tak jsem se s ním rozdělila o mé čůrání. No příště bych to nezkusila,ale možná je to psychikou,že to člověk předpokládá,že se po.... Holky díky za vzrůšo a i když jsem to nedala, bylo to správně jeblý. Krásnou dobrou noc!

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Já bych to asi dala, ale hodně jsem se bála že se pozvracím a to asi rozhodlo. Takže psychika a večeře skončila na zahradě u plotuv kopřivách,protože jsem to dělala tajně venku a tak jsem to stačila nasměrovat někam, kde by to nebylo vidět. Už je to ok. Klárko to byly blbiny,co? Víš jak dopadla Markéta a Martin?

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Je to ok. Miško to mně mrzí, že ses poblinkala,ale už je ti dobře? Já jsem měla zvláštní pocity jako když vypiješ trochu piva a hořkého víc a pak mi to bylo těžký v žaludku,protože jsem se navečeřela před tím,ale zvládla jsem to. Nevím, co na tom se Liborovi líbí,ale proč ne. Ozvi se Miško jestli jsi ok. Díky moc

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Vyblinkala jsem i celou večeři. Blbý.

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Snad to ustojím. Vypila jsem asi půlku, první dvě minuty hrozný, teď nic moc, ale snažím se na to nemyslet. Taky se ozvu.

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

nic moc, ozvu se. Je mi divně

Holka (Po, 10. 6. 2019 - 19:06)

Tak jsem to udělala pár minut před sedmou a tedy nic moc,ale zvlídla jsem to. Ještě chvíli počkám,ale bude to asi dobrý. Nic mi není!

Tony (Po, 10. 6. 2019 - 18:06)

To já ani nemůžu. Tu v Geesthachtu u Hamburku je to do putyky daleko a Íránec ve stánku před supermarketem má kvůli zavřenýmu supermarketu zavřeno, protože dneska je letniční pondělí. U nás komunisti letnice zrušili.

Waco (Po, 10. 6. 2019 - 18:06)

Já na Oravu nejedu takže flašku do placu dát nemůžu, ale mimo soutěž tipuji, že Klára a Miška to nedají a bude se blinkat. Martin by mohl a pokud vím, tak soutěží i Markéta a ta další holka. Ty by to dát mohly, ale jestli jsou taky po večeři tak se podle mě zeblejou všechny. Ostatně ta Bára tu psala, že prvotní pocit byl na zvracení a ta asi po večeři nebyla. Ty woe to je úlet. Já bych to snad zkusil taky. Akorát, že já jako pětatřicetiletej vychlastanec a vyhulenec asi zdravou moč fakt mít nebudu :) je vedro, táhnu radši na zahrádku na pivko.

Martina (Po, 10. 6. 2019 - 17:06)

To oni myslí jako doopravdy????

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 17:06)

Klárko já jsem napjatá,dala jsem si večeři a hodně se taky napila abych měla baculku plnou a uvidím. Třeba to zvládnu.

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 17:06)

Ahojky Miško,tak jsem se vyčůrala a teď hodně napila abych měla v pipince co k čůrání na sedmou a uvidím jestli se mi to podaří. Tady některé osoby to zlehčují,ale o to budu mít motivaci to zvládnout. A jak jsi na tom ty?

Ikk. (Po, 10. 6. 2019 - 17:06)

No ty vole. Míša a Klára to nedají. Ostatní jo. Sázím taky flašku slivovice a když prohraju tak 23.6. Večer v Námestovu,hotel upřesním, to vypijeme.

Bára (Po, 10. 6. 2019 - 16:06)

Vyčurala jsem se do kelímku a zavřela oči a rychle vypila asi půlku. Bylo to hořký a vlahý. Je to asi ctvrt hodinky a nic se mi nestalo,jen první chvilka byla nepříjemná,že až na zvracení,ale pak to přešlo. Holky jsem první! Ale nejsem ve vaši skupině,jen jsem to zkusila mimo.

Kikino, (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Já to zvládnu. Jsem ta třetí holka a něco jsem si o tom dnes přečetla. Napíšu,ale po pravdě. Nic nebudu přikrášlovat, kdybych to nezvládla náhodou.

Kikina (Po, 10. 6. 2019 - 15:06)

Tak všechno je jednou poprvé. Nevím no já osobně bych do toho asi nešla. Ani mě to po pravdě moc neláká i když se říká že v životě se má zkusit všechno. Každopádně držím všem palce a jsem zvědavá jak která z vás dopadne.

Reklama

Přidat komentář