Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Scatter (Pá, 14. 6. 2019 - 07:06)

Představují si, jak pro mě pózuješ s pořádnou boulí na zadečku, rozplývám se nad tím jak ti to sluší, si tak krásně pokakaná a neodolatelná! Činíš mě šťastným! Právě se tě snažím myšlenkama na dálku přesvědčit, aby sis pěkné naplnila kalhotky, uděláš to pro mě? Tvé kakání by se mělo vyvažovat zlatem lásko!

Scatter (Pá, 14. 6. 2019 - 06:06)

Já bych tě pomazlil, vzal bych si tě pokakanou! Udělám se několikrát za sebou! Díky a těším se na další pokakané ráno Pavlínko :-*

Scatter (Pá, 14. 6. 2019 - 06:06)

Pavlínko, miluji tě! Si naprosto úžasná, vzrušením jsem oněměl, jen se mi rozbušilo srdce, budu tu chodit častěji, nechci aby mi nic uniklo! Pevně doufám, že i předevčírem si se krásně pokakala v postýlce jak si měla v plánu. Živě si to dokážu představit, zkrátka bych ti neodolal! Nádherná pokakaná kočička, navíc mě nesmírně těší, že toho vykakáš hodně a umíš si to užít! Když teď dovolíš, taks i ho bez pardonu vyhoním, díky tobě jsem neuvěřitelně tvrdý, už teď vím, že se z tebe naprosto fantasticky udělám! [email protected], kdyby si chtěla mohli bychom si na tohle téma psát. Udělala si mi neskutečnou radost, co bych dal za to kdyby ses mi tak krásně pokakala v postýlce. jsi fantastická!

Pavlína (Po, 10. 6. 2019 - 08:06)

Já potřebuju na velkou asi dvě hodiny,ale držím to,protože jsem líná vylézt z postele. Klidně to udělám do kalhotek. Vzrušuje mně to

Pavlína (St, 12. 6. 2019 - 08:06)

Udělala jsem to a pustila do kalhotek. Zadeček napnutý a hnedz něj šlo tužší a za ním hodně řídkýkakání a celý kalhotky byly plný a já ale ještě potřebovala kakat a kakala jsem dál a to už kalhotky nepobraly a další kakání šlo ven přes kalhotky na prcinu a stehna a až potom jsem byla vykakaná celá.Teď jsem znova po ránu v posteli a opět potřebuju na velkou a tak to ještě chvíli budu držet a pak to uvolním z prdelky a pujde to ven. Mámdnes raději ještě přes kalhotky silonové punčocháče aby to lépe pojalo. Podle toho jak potřebuju kakat asi toho udělám stejně hodně jako minule.Až mně trochu v intervalech bolí břicho.Tak nevím jak to dlouho vydržím

Scatter (So, 22. 6. 2019 - 06:06)

Chybíš mi beruško krásná, kdy se zase hezký pokakáš? Každý den naťešený čekám a nic. Si úžasná, tvůj nádherný příspěvek čtu stále dokola a leckdy se neubráním onanii :*

Bobřik (St, 12. 6. 2019 - 14:06)

Taky se mi to do kalhotek moc nelíbí raďeji bych tam utřel svého bobra kup si raději ty papírové a můžeš být i v postýlce hoďku či dvě aš ti to trošku zaschne pak napiš.

Scatlover (Út, 11. 6. 2019 - 19:06)

Prosím udělej to do kalhotek v postýlce kočičko krásná! Ty se pokakáš a já se udělám, to je fér, ne? Si úžasná ...mmm

Bobrik (Po, 10. 6. 2019 - 09:06)

Pusť to tam a zavři okna a nepouštěj návštěvu.

Saša (Po, 10. 6. 2019 - 08:06)

Byla jsem s kámoškou včera venku na procházce v lese a chtěla jsem nutně rychle kakat. Spolu jsme často čuraly ale nikdy jsem s ní nekakala,ale musela jsem ,protože jsem měla už bolesti v břiše a bylo to kritický. Prostě jsem jen řekla,že musím ,stáhla kalhotky a už to vylítlo ven a velký množství. Kamarádka se sice dívala ,ale ne škodolibě,spíše mi pak podala papirový kapesníčky. Styděla jsem se,ale ani to nešlo zaběhnout dál,bylo to o vteřinky.

Scatter1 (Ne, 2. 6. 2019 - 10:06)

Je Vás tady tolik senzačních holek a já se ptám, je opravdu tak těžké se reálně seznámit s dívkou co se ráda a dobrovolně pokakává? Jsem na tohle ujetý víc než kdokoli jiný na světě, S některými podobně zaměřenými děvčaty si třeba píšu, ale to mi rozhodně nestačí. Mám v životě vše a přesto jsem už takřka zoufalý, stůj co stůj musím mít svou čokoládovou princeznu, jinak můž život prakticky nemás mysl. Jsem beznadějný zvrhlík. Je mi 30 roků, jsem z Olomouckého kraje, řekl bych fajn chlap s toto úchylkou, dám opravdu cokoli, naprosto cokoli za realny kontakt s dívkou pokakandou. Jinak jsem čistotný, inteligentní, pozorný, praktický šikovný a rozumný kluk pro každou legraci, ale naplněn opravdovým štěstím budu až tehdy, když budeš mít pořádně plné kalhotky, kdekoli, kdykoli, v postýlce třeba..., klidně ti budu kupovat nové oblečení každý den, ale učiň mě šťastným, pokud stojíš o kontakt semnou kontaktuj mne na adrese [email protected] a budu ti neskonale vděčný, má krásná neznámá!

Bára (St, 29. 5. 2019 - 08:05)

Včera jsem šla od vlaku a pršelo. Potřebovala jsem na velkou a ve vlaku jsem si myslela, že to vydržím, ale domů,ale nedošla jsem. Spolu s kolegyní z práce jsme měly společnou cestu, a když to bylo neúnosný, tak jsem jí řekla, že musím nutně na záchod a že si odskočím .Složila jsem deštník a zaběhla k opuštěnému valníku u cesty a to velké průjmové nadělení bylo okamžitě v trávě.

Viola (Út, 21. 5. 2019 - 18:05)

Já Míše napíšu tam, ale musím k tomu najít sílu. Udělám to.

Viola (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Hned jsem si to přečetla a jsem v šoku! Sice nejsem už panna ale to neznamená, že bez citu.Na místě Míšy já bych se úplně zhroutila hned druhý den nebo hned večer. Ona to držela v sobě.
Já všechno ruším. Ten Jakub může být i můj Jakub.Ale dal mi na sebe telefon 777453474 a tak zase kdyby nebyl podvodník, asi by mi ho nedal. Já moc Kikino děkuju. Musím napsat v té diskuzi Míše jestli to dokážu. Mně se to hodně dotklo. Mám strach a stydím se.Chce se mi opravdu brečet za to, jáká jsem kráva a za to,co musela prožít Míša. Nezvládnu to.

Kikina (Út, 21. 5. 2019 - 18:05)

Nemáš zač. Je to jenom dohad a může to být i jiný Jakub ale těch podobných okolností je tu v obou případech až moc a pokud je to ten stejný tak je třeba ho zastavit aby takhle nezneužil víc holek protože rozhodně udělat holce něco takovýho je prasárna největšího kalibru. Já to nemyslela tak že když už nejsi panna tak nemáš cit ale pro Mišku to musí být o to větší rána že o její nevinnost jí připravil kluk který se pak projevil jako totální hajzl. No snad jí to nepoznamena. Podobný věci se bohužel s nástupem anonymity internetu dějí čím dál tím víc.

Viola (Út, 21. 5. 2019 - 18:05)

A ten telefon je nedostupný už.

Viola (Út, 21. 5. 2019 - 08:05)

Jakub je celý natěšený a těší se na sobotu. Přijel by dopoledne a chtěl by opravdový vztah a ne jenom kakání.
Stejně se budu trochu stydět,ale podruhý se vykakám snadněji. Kikino opět ti pak sdělím jaky to bylo. Je milej a dává hodnotný dárky. Kluci jsou většinou lakomí.

Kikina (Út, 21. 5. 2019 - 16:05)

No přeji ti aby to dobře dopadlo ale stejně bacha. Ohledně toho podezření co jsem měla nahlédni do příbuzné diskuze : líbí se vám jak holka/kluk čůrá? A přečti si co se stalo mladé naivní Mišce kterou jakýsi Jakub celkem drsně využil jako jednorázovku připravil jí o nevinnost a navíc celkem hustě ponížil a pak odkopnul předpokládám že ty už v 19 panna nejsi a máš nějaký zkušenosti za sebou ale stejně bacha. Nemusí to být ten samý Jakub některý věci jsou jinak než u tebe ale zase dost věcí sedí včetně toho že působil velmi sympaticky seriózně jako že má peníze taky tý holce kupoval dráhy dárky a pak se proměnil v totální hovado a vzniklo právě podezření že tu na jiných podobných diskuzích láká další mladé holky kterým chce provést to samé co Mišce. Jak říkám nemusí to být ta stejná osoba ale stejně doporučuji přečíst. Zdraví Kiki.

Hanička (Ne, 19. 5. 2019 - 09:05)

Tak už jsem v tom půl hodiny, tak to by mohlo stačit. Jdu se umýt a vyhodit to pokaděné oblečení. Každopádně určitě netradiční experiment. Možná, že si to ještě někdy zopakuji. Tak se tedy zatím mějte.

Bobrik (Ne, 19. 5. 2019 - 14:05)

Statečná ženská je viďet že se s ťim nesereš.

Reklama

Přidat komentář