Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Ikk. (Po, 10. 6. 2019 - 17:06)

No ty vole. Míša a Klára to nedají. Ostatní jo. Sázím taky flašku slivovice a když prohraju tak 23.6. Večer v Námestovu,hotel upřesním, to vypijeme.

Bára (Po, 10. 6. 2019 - 16:06)

Vyčurala jsem se do kelímku a zavřela oči a rychle vypila asi půlku. Bylo to hořký a vlahý. Je to asi ctvrt hodinky a nic se mi nestalo,jen první chvilka byla nepříjemná,že až na zvracení,ale pak to přešlo. Holky jsem první! Ale nejsem ve vaši skupině,jen jsem to zkusila mimo.

Kikino, (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Já to zvládnu. Jsem ta třetí holka a něco jsem si o tom dnes přečetla. Napíšu,ale po pravdě. Nic nebudu přikrášlovat, kdybych to nezvládla náhodou.

Kikina (Po, 10. 6. 2019 - 15:06)

Tak všechno je jednou poprvé. Nevím no já osobně bych do toho asi nešla. Ani mě to po pravdě moc neláká i když se říká že v životě se má zkusit všechno. Každopádně držím všem palce a jsem zvědavá jak která z vás dopadne.

Waco (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Uzavřeme sázky, která to dá a která se pobleje? :)

Host (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

O lahev slivovice. Miška a Klára to nezvládnou a pozvracejí se. Ta třetí jo a Martin taky. Věŕím,že sem pak napíšou pravdu.

Míla (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Jen zírám jak snadno se tyhle naivky dají na takovou kravinu nalákat. Ani jedna to nezvládne a všichni se poblijou

Kikina (Po, 10. 6. 2019 - 13:06)

Teda holky vy jedete dobrý bomby :0) Nicméně já jsem ta poslední co by měla právo kritizovat. Tak jako vás by asi nikdy nenapadlo se úmyslně pokakávat jak to praktikuji já tak mě by zase nenapadlo pít své čůrání. I když jsem taky mladá zdravá holka a předpokládám že moč mám čistou. Každopádně jenom do toho pak napište jak jste dopadli. V nejhorším se z toho poblinkáte nebo pokakáte to se dá přežít. No a co se Libora týče tak toho zcela jasně vzrušuje pissing to je jasné ale tahle praktika není zase až tak neobvyklá a je hodně kluků kterým se to líbí když jim holka načůrá do pusy takže na tom není nic divného ale Libor to umí zabalit do opravdu krásných slov to se musí nechat. Každopádně je to v pořádku. Kdyby každý z nás neměl něco neobvyklého čemu se tu a tam věnuje tak by ten život byl hrozně nudný takže jenom do toho. Dobrou chuť vám přeje Kiki :0)

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 13:06)

Miško pozdrav tady od nás i tobě. Já se na tu sedmou nijak speciálně nepřipravuju. Když čůrám tak se na pipinku vždycky dívám jak to z ní jde ven a dnes jsem čůrala před chvilkou pod viaduktem a šlo to z ní normálně jako když potřebuju a moč mám světlou a v pohodě. Libor by se taky mohl připojit, ale on mi dvakrát vypil všechno skoro co jsem vyčůrala a tak by mu to problém nedělalo. Jen to neřeknu ségře ,aby se nechtěla připojit nebo to někde nevykecala. Tak asi vezmu skleničku a zavřu se na záchodě nebo se tajně vyčůrám do ní venku za udírnou nebo v zahradním domečku a rychle to zkusím alespoň trochu vypít.Taky mne to láká a jsem zvědavá co to se mnou udělá. V nejhorším se vyblinkám za domečkem do trávy a nebo to bude naopak pohoda. To si napíšem.

Karel (Po, 10. 6. 2019 - 09:06)

To já dívčí nohy můžu ,hlavně to co je mezi nima a když se to i vyčurá tak jsem nadrženej na nejvysší míru

niceshape (Po, 10. 6. 2019 - 09:06)

Já mám taky zážitky z čůrání. Nohy mne už neberou!

Host (Po, 10. 6. 2019 - 07:06)

V sedm večer to budou holky asi krátce po večeři. To není dobrý okamžik na podobné zkoušení. Obávám se taky že to holky nedaj a velmi brzy to vyhodí zpět i s tím jídlem. Pít urinu se doporučuje na lačno nebo mezi jídly ne krátce po snězení pokrmu. Holky jsou naivní až dětsky hloupé, jen je láká nepoznané. Tak to udělejte v jiný čas nebo tedy někde poblíž WC, abyste nemusely po sobě uklízet nepříjemnou nadílku na zemi.

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 07:06)

Klárko I tobě příjemný den . My ve škole už jen finišujeme a známky máme většinou hotový a tak se už moc nedēje důležitýho. Taky jsem čurala dnes ráno a hodně a silně, protože jsem byla plná. Tak si písnem přes den a večer uděláme ten pokus.

Markéta (Po, 10. 6. 2019 - 08:06)

Ahoj Miško pozdravuji z Roztok. Volala mi Klára,že děláte večer ten pokus s čůráním,tak jdu s váma do toho. Jinak se mám fajn i s Martinem a těším se,že se o prázdninách zastavíš. Hezký den!

Miška (Po, 10. 6. 2019 - 13:06)

Ahojky Markétko. Jsem ráda, že ses ozvala a ráda tě taky uvidím. Třeba za tebou uděláme výlet s Klárkou? To by bylo suprový! Hele co kdyby se na ten čurací pokus přidal i tvůj Martin? Zatím jsme jen tři holky. Kluk žádný. Já se na to připravuju už celý den. Ve škole si víc pozoruju baculku jak čurá a kolik vyčurám a teď jsem přišla domů a zkušebně jsem se vyčurala do sklenice od kompotu a načurala ji celou, ale všechno bych asi nevypila, jen trošku. Pozdrav i Klárce do Mimoně od nás z Dačic!

Klára (Po, 10. 6. 2019 - 06:06)

Ahojky a hezký den Miško. Vyčůrala jsem se a dâm snídani a půjdu do školy. Taky mám hodně zážitků z víkendu a tak písnu po škole . Pa.

Týna (Ne, 9. 6. 2019 - 23:06)

Já jsem to četla odpoledne a zrovna jsem potřebovala na malou a tak jsem na záchodě naplnila plastový kelímek moji močí a další pustila do WC. Vypila jsem jeden doušek po mnohaminutovém přemáhání. Psychicky se mi po tom chtělo hned zvracet ale dala jsem se do klidu a sedlo si to a byla jsem ok. Jen jsem potřebovala kakat a asi za deset minut jsem kakala ale neměla jsem průjem jen normální šiškovité kakání.

Mahulena Vyhulená (Po, 10. 6. 2019 - 06:06)

To si měla sežrat i to hovno.

ikk. (Ne, 9. 6. 2019 - 22:06)

Tak to se holky pozvrací asi. Ono to jde,ale oni nejsou zvyklý. Dobrej úlet,ale jsou mladý a tak mají moč asi vpořádku a pitnou a chutnou. Na to jsem tedazvědavej. Snad mám napíšou ikdyby se poblily.

Monika (Ne, 9. 6. 2019 - 23:06)

Já jsem to pití vlastního čůrání udělala s kámoškama z hecu v patnácti. Vyčůrali jsme se do skleniček asi 2dcl a zbytek do záchodu a pak to společně naráz vypily. Já jsem to ustála, druhá holka vypadala chvilku že to vrátí zpátky ale zvládla to ok, třetí holka se asi za minutku z toho pozvracela, ale šíleně, na několikrát. Když jsem ji viděla utekla jsem, protože by to šlo ven taky. Asi za hodinku jsem ale musela na záchod a měla jsem rychlý velký průjem. Ale horem nešlo nic. Myslím že alespoň jedna z holek to hodí zpátky. Tipuji Klárku. Ta je hodně citlivá.

Reklama

Přidat komentář